Je hebt gezocht op: hanting

Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021
2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere mal...

Chef en ondernemer Han Ji lanceert thuisbezorgplatform
Vandaag, 21 oktober 2020, lanceert chef en ondernemer Han Ji officieel zijn nieuwe online thuisbezorgplatform om de Oosterse keuken in huis te halen:&...

Han Ji adviseert: Trends in 2019 en hoe hier als eigenaar mee om te gaan
De restaurantbranche was het afgelopen jaar onderhevig aan veel veranderingen: een belastingverhoging, toenemende concurrentie, de opkomst van nieuwe...

UMAMI by Han introduceert Health Pairing
Met een constante focus op het overbrengen van de Chinese cultuur, vernieuwing én gezondheid brengt chef en ondernemer Han Ji dé foodtre...

Chef Han Ji introduceert Chinees streetfoodconcept in Nederland
Na het succes van zijn restaurantconcepten Red Chilli, UMAMI by Han en restaurant Zheng breidt chef en ondernemer Han Ji uit met een nieuw casual conc...

Red Chilli wint HEERLIJK10Daagse publieksprijs
Eten, service, sfeer en gastvrijheid. Op deze vier punten werden de restaurants beoordeeld die deelnamen aan de 13e editie van de HEERLIJK10Daagse. Re...

De Librije vierde keer op rij Beste Restaurant van Nederland
De 500 beste chefs en restauranteigenaren van Nederland hebben gesproken. Ook dit jaar is De Librije uitgeroepen tot ‘Beste Restaurant van Neder...
Genomineerden Restaurant Awards bekend
Tout culinair Nederland is weer naar de digitale stembus gegaan en wie o wie gaat er met die felbegeerde award vandoor? Wie is verkozen tot het B...

Deze restaurants verloren een ster
Vanochtend is in het DeLaMar theater in Amsterdam de Michelingids voor 2018 gepresenteerd. het werd onder andere een feest voor Inter Scaldes, The Whi...

HanTing Cuisine gaat verder met nieuw concept: Zhēng
Het Haagse fine-diningrestaurant HanTing Cuisine gaat komend voorjaar verder onder een nieuwe naam en met een gloednieuw concept: Zhēng. In het nieuwe...

Recordaantal deelnemers HEERLIJK10Daagse
‘Een tartaar van gemarineerde zeebaars met een crème van Parmezaan en vers geschaafde truffel’ of ‘Gekonfijte buikspek met se...

Hanting lanceert menu van de vijf seizoenen
Michelin-restaurant HanTing Cuisine in Den Haag lanceert deze maand een nieuw menu dat helemaal draait om kleur. Het vijfgangenmenu is een culinaire r...

JRE Award voor Spetters en One
Nederlandse restaurants hebben succes geboekt tijdens het internationaal congres van Jeune Restaurateur. Zowel Laurent Smallegange van Restaurant...

Vanaf €5,45 per gang dineren bij een sterrenrestaurant
Altijd al bij een sterrenrestaurant willen eten, maar vond je het te duur? Besparingsplatform Actiecode.nl zocht uit bij welke sterrenrestaurants je h...

Zes Nederlandse Chefs genomineerd voor JRE-Award
Er zijn zes Nederlandse chefs genomineerd voor een JRE-Award. Eerder werd al bekend gemaakt dat Willem Schaafsma van Eindeloos, Marko Karelse van Vill...

Genomineerden Restaurant Awards 2017 bekend
Tout culinair Nederland is weer naar de digitale stembus gegaan en wie o wie gaat er met die felbegeerde award vandoor? Wie o wie is verkozen tot het...
Meer gasten na WK Chinese Gastronomie
Veel Chinese horeca-ondernemers in Nederland hebben na afloop van het wereld kampioenschap voor Chinese gastronomie een toename van het aantal gasten...

Rotterdam host World Championship of Chinese Cuisine
Rotterdam is van 19-21 september 2016 drie dagen lang gastheer van de achtste editie van het prestigieuze World Championship of Chinese Cuisine. Ruim...

JRE Nederland: dineren op niveau is niet saai
De bij JRE Nederland aangesloten restaurants hebben zaterdag 2 juli met een guerrilla-achtige actie laten zien dat lunchen of dineren op niveau allesb...

Michelinrestaurant lanceert theemenu
Michelin-restaurant HanTing Cuisine presenteert vandaag een innovatief theemenu. Bij elke gang wordt een andere thee geschonken, die, in combinatie m...

Xiao Han Ji kookt tijdens Folie Culinaire
Sterrenchef Xiao Han Ji, chef van HanTing Cuisine uit Den Haag, laat tijdens de aankomende Folie Culinaire zien hoe hij decennia-oude kennis van de C...

Wat is het beste Nederlandse restaurant?
Wat is het beste restaurant van Nederland volgens de kenners? De beste nieuwkomer? Het meest romantische restaurant? De vijfhonderd beste chefs van...

Topchef Han Ji maakt sambal
De Chinese Michelinchef Han Ji lanceert deze maand een eigen sambal: Sambal Terasi by Han. Pittig eten is één van de foodtrends van 2016. Scherp gek...

HanTing Cuisine beste fine dining restaurant
Restaurant HanTing Cuisine heeft gisteren de TripAdvisor Travellers' Choice Award in de wacht gesleept, de prijs voor het beste restaurant in de cat...

Overzicht Nederlandse michelinsterren
De stofwolken zijn opgetrokken, verschillende wonden worden gelikt en de de champagnekurken zijn opgeruimd. De winnaars en verliezers van de sterren...

De Burgemeester gekroond tot Elite-Restaurant
Restaurant de Burgemeester in Linschoten is gekozen tot winnaar in de categorie 'Elite- Restaurant' tijdens de 4e editie van de Rieslingweeks, een ev...

Chef Han Ji vernieuwt social dining restaurants
De restaurants van het social-dining-concept Umami gaan verder onder de naam UMAMI by Han. Eigenaar chef Han Ji gaat nog meer nadruk leggen op de kwal...

Han Ji neemt restaurant Red Chilli over
Han Ji, van het door Michelin bekroonde restaurant HanTing Cuisine in Den Haag, neemt vanaf vandaag restaurant Red Chilli over, in het Noord-Hollandse...

Chefkok pleit voor gezonder menu
Als we in Nederland beter leren eten, dan kunnen veel Westerse ziekten worden voorkomen en blijven mensen langer gezond. Chefs hebben hierin een grote...

Umami opent binnenkort 7e restaurant
Ook Eindhoven kan binnenkort genieten van de moderne Aziatische keuken van chef-kok Han Ji. Begin mei opent de zevende vestiging van zijn restaurantco...

Umami opent vandaag in Amsterdam
De zesde vestiging van het Aziatische restaurant Umami in Amsterdam opent vandaag haar deuren. Chef-kok Han Ji ontwikkelde acht jaar geleden een kookf...

Oud Sluis en De Librije blijven eenzaam aan de top
Bij de bekendmaking van de nieuwe Michelingids voor Nederland blijft de teller van het aantal driesterrenrestaurants op twee steken. Veel aandacht w...

Presentatie Michelingids in beeld
Een foto zegt meer dan duizend woorden. Ook tijdens de bekendmaking van de Michelingids Nederland 2013. Teleurstelling en blijdschap volgden elkaar in...

Vier nieuwe sterrestaurants
In de nieuwe Michelingids voor 2013 hebben vier restaurants hun eerste ster gekregen. Het zijn Blok's in Amersfoort, Bord d'Eau in Amsterdam, Kaagjesl...

Restaurant HanTing start medisch menu
Restaurant HanTing Cuisine in Den Haag lanceert een vijfgangen 'Medical Food Menu'. Ieder gerecht heeft telkens een heilzame werking op één vitaal o...

Vier nieuwe leden JRE geïnaugureerd
De Jeunes Restaurateurs d'Europe Nederland (JRE) heeft er vier nieuwe leden bij. Tijdens de jaarlijkse Culifair werden Ât Dijkhuysje uit Lelystad, De...

Vijf nieuwe leden voor JRE Nederland
Vanaf 1 januari 2012 wappert de Jeunes Restaurateurs dÂEurope vlag bij vijf nieuwe enthousiaste leden. Voorzitter Lex Gasseling laat weten zeer verhe...

Happy Farmer ondergaat restyle tot Five
Vijf keukens, vijf soorten bereidingen en vijf smaken; in het nieuwe Aziatische restaurant Five in Vlaardingen staat het Chinese geluksgetal vijf, sam...