BookDinners: van reserveringsplatform naar online marketingpartner voor restaurants
Let op: wijzigingen in de wetgeving voor de horeca
Het bewogen jaar van Dirk Beljaarts
David Bakker: mijn drie favoriete interviews
Interview Eus Peters: "Retail en horeca hebben elkaar hard nodig"
Loyaliteit in de restaurantsector
De psychologie achter een goede restaurantwebsite
Virtual brands & delivery only; een tijdelijk of blijvend fenomeen?
Horecamarketing op socials: influencers als spin in het web
Henk en Chrissie Westbroek openen restaurant in 'New Orleans stijl'
Een diephartig gesprek met de Venlose horecaondernemer John Keulartz
"Anderhalve meter afstand is in de horecakeuken lastig te realiseren"
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?
Ton Heerts: ''De mensen durven nog niet naar de horeca''
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"
Dirk Beljaarts (KHN): "Na het gesprek met het OMT heb ik goede hoop dat de horeca weer open mag"
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"
Biersommelier Fiona de Lange adviseert bier-spijs combinaties
Restaurant Amarone heeft de strijd gewonnen
Extra omzet? Investeer in personeel!
Godfried van der Lugt: “We willen met Gault&Millau benaderbaar zijn”
Maggie Blue: All-day (and night) concept in Alphen aan den Rijn [video]
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]
Reportage: Bagels & More, IJsselstein [video]
Interview: Vincent van der Zalm volgt zijn hart: "Ik onderneem op mijn manier"
MOAK Pancakes verkoopt pannenkoeken van honderd euro. Een succesverhaal
"Achter elk glas zit een verhaal"
Moeder en zoon beginnen samen pasta & wijnbar in Gorinchem
'Als de chef niet Italiaans is, dan is het geen Italiaans restaurant'
Plantaardig eten en lekker bier: bij Oproer Brouwerij vind je het
Perron 22 Enschede: ''Horeca is hard werken, je moet er liefde voor hebben''
Van fietskar naar bomvol restaurant
Interview Rick Gresnigt, Restaurant Simple Utrecht
We vonden een supergave ontbijtbar in Rotterdam: Breakfast in Rotterdam
''Mexicaans eten bestaat niet uit alleen maar vlees''
Restaurant Andermaal Culemborg: "Ik merk weinig van de opmars van vega"
Interview Luc Kusters, voorvechter Dutch Cuisine
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy
Op bezoek bij een authentiek Indiaas restaurant
Bierkenner Thomas Wijns over tapverlies en speciaalbieren
Dit stel bouwde een lunchroom en B&B in een modern kasteel
Interview Garry de Boer: "De aardappel wordt culinair herontdekt"
Interview Peter Klosse: "Vegetarisch is geen vleesgerecht zonder vlees"
Interview oprichters Social Deal: ''Van lege tafels naar meer winst''
In Friesland wordt de aardappel van de toekomst 'gemaakt'
Interview: "Vis eet je in het seizoen!"
Interview: de mooiste strandtent van Nederland
Interview Rik Jansma, Basiliek*: "Een goeie kok is nog geen goeie ondernemer"
Voormalig wereldkampioen broodbakken luidt noodklok: "Brood verdient meer"
Exclusief interview met horecakeizer Casper Reinders: "Veel van wat je over mij leest is niet waar"
Verslag: een dagje mee met de horeca-inspectie van de NVWA
Terras-etiquette: sta jij terrasterreur toe?
Bagels & Beans opent eerste aGoGo in Hoog Catharijne Utrecht
Zo zit je ineens in een Vlaams restaurant in de Achterhoek
Reportage: Op bezoek bij een aardappelboer
Interview: drie chefs zijn weg van de aardappel
Ook jij kunt morgen al bezorgen, maar let wel op deze zaken
Jan-Paul Kroese, Amstel Hotel, over het sterverlies, omzet uit F&B en (di)eetwensen van gasten
Verslag: een dag meekijken op de Cas Spijkers Academie
Reportage: Verse Boerderij Friet uit de Hoeksche Waardse klei
''Sinas schenken we niet meer, dat is voorbij''
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Wij zijn een goudmijn voor restaurants"
Interview: Flicka in Kerkdriel in eerste jaar bekroond met Michelinster
Upselling in de horeca, zo pak je het aan
''Bij De Beren hebben we nu al twaalf marketingmedewerkers nodig''
Dineren in Mediterrane sferen met Chef-kok Xander Backus
Soenil Bahadoer nieuwe voorzitter Bocuse d'Or Nederland
Interview: Posthoorn in Monnickendam, al tien jaar een Michelinster
Charles Sampers, directeur Bufkes: "Straks kent men ons ook boven de grote rivieren"
Achtergrond: het imagoprobleem van de Videma
Interview Jacob Jan Boerma: ''Nevenactiviteiten worden steeds meer geaccepteerd''
Horeca-etiquette: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt!''
Topchef Raymond Blanc over duurzaamheid: "Het gaat een grotere rol spelen dan ooit"
Interview: "We zijn ten prooi gevallen aan smaakvervlakking"
Interview nieuwe directeur KHN: ''Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag''
Interview: dit restaurant draait al 34 jaar mee in de top
Interview: Humphrey's werkt met centrale productiekeuken
Als horecaondernemer onverzekerd zonder NEN 3140?
Interview: culinair inspirator van Debuut aan het woord
Convenience: een vloek en een zegen
Interview: De Drie Wijzen uit Oost openen 19 horecazaken in ruim 10 jaar
Alle interviews uit 2018 op een rijtje
“We willen drie zaken per jaar openen”
Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken
Het dessert, daar kun je meer mee doen
Interview: Verhage worstelt met cafetariaverleden
"Wild verkoopt het best buiten de kaart om"
Interview: deze vrouw bouwt een restaurant en hotel in een kerk
Interview Wim Cox "Ik hou van quick and dirty"
Interview Castell Zaandam: Bistro met een topchef achter de pannen
Interview: 'eighties breakfast-hotspot' in Den Haag geopend
Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast!
Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''
Wedstrijdkoken met orgaanvlees, een hele uitdaging
Interview Miljuschka Witzenhausen: ''De Nederlandse horeca is goed bezig''
Interview Pierre Hermé: de keizer van de macaron
Van 't Spit heeft een (geel) gouden formule
Interview André Chen: "We willen met restaurant Omnia meerdere filialen"
10 jaar De RestaurantKrant: Jef Schuur blikt terug
Een dag meelopen in Leerhotel Het Klooster, Amersfoort
Interview: op bezoek bij een 100 procent vegan lunchroom
Interview: Yoghurt Barn wil fors uitbreiden
Interview: La Mangerie sluit na 39 jaar; uniek in authenticiteit
Interview: thee wordt steeds belangrijker
Kok op vakantie dankzij keukenmanagementsysteem
Interview Broodhuys, Leeuwarden: “De lunchpiek van vroeger is er niet meer"
CityTrip Roermond: interview brasserie ver'Koch
Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca
Joost Flink: het leven van een freelance kok
"Albert Kooy: "Groenten moet je sexy maken"
CityTrip Emmen: interview brasserie byBart
CityTrip Emmen: interview Brownies & downieS
Interview: lunchroom en tapasbar in historisch luchthavengebouw
Routing: nadenken over elke centimeter
Interview Sander Overweg, De Houtloods Tilburg
Download gratis de nieuwe editie van De RestaurantKrant
Boer Jacob Beeker geeft stierkalfjes een tweede leven
Exclusief interview Ad Schaap, De Beren: “Onze franchisenemers komen in een gespreid bedje terecht”
Interview HEMA: "Onze werknemers moeten nu écht koken"
CityTrip Rotterdam: interview Baker's Dough
Coca-Cola geeft sneak preview in supersonisch lab
Jan Smink blinkt uit met biest; De culinaire kracht van de melk voor kalfjes
De strijd tussen KHN en de marktleiders
CityTrip Enschede: Interview 'Meisje'
10 jaar De RestaurantKrant: Joost Flink blikt terug
Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 2: 'Over tien jaar is alles horeca'
Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 1: ‘Er zijn veel baanwisselingen in de horeca'
Interview Henk van Hees: De grote familie van Restaurant Blauw
Interview: Waarom je geen eurotekens op de menukaart moet plaatsen
Video: Michael Ellis, Michelin: 'Koken in Nederland is volwassen geworden'
Michelinsterren: Topchef Margo Reuten wrijft over haar glazen bol
Interview: 'Je moet bier hetzelfde behandelen als wijn'
Margo Reuten, Da Vinci Maasbracht: 'Waar blijven de vrouwen?'
Interview: Vier seizoenen druk met 75 couverts en 160 terrasplaatsen
Interview: Merlet staat al twintig jaar aan de culinaire top
Gemiste kansen in restaurant revenue management
Martin van Bourgonje, Merlet, over bitterballen en sultans
Populariteit van culinaire arrangementen neemt toe
Chef-kok Peter Postma over staafmixers en The Godfather
Interview: Onno Kokmeijer wil af van à la carte
Peter Postma, Kaatje bij de Sluis: "Een hotel is gemakkelijker dan een restaurant"
Persoonlijke vragen aan Onno Kokmeijer
Video: Merlet staat al twintig jaar aan de culinaire top
Interview: Hidde de Brabander, Banketbakkers zijn kunstenaars
Interview: Ton de Jonge, Bakkerswinkel Den Haag
Op bezoek bij STOOM beer&food Nijmegen
Video: Stemmen in het restaurant
Interview Erwin Storm, Nederlands Kampioenschap Biertappen: waar let de jury op?
Interview: “Gasten krijgen een warm onthaal, al komen ze voor kibbeling”
Keukengeheimen: Christophe Adam
Interview: 'Meer zijn dan een trend is voor Kloek de grootste uitdaging'
Interview Gabriella Esselbrugge: hoe ga je om met Chinese gasten?
Aantal strandpaviljoens groeit gestaag verder
Restaurant De Gulle Waard sluit december 2016
Hij is er: de nieuwe RestaurantKrant!
Mama Kelly en de Horecafabriek op Horecava
Leestip: de nieuwe RestaurantKrant!
VIDEO: Interview Peet Hofmans
Interview Erik Stroink, BBB Maastricht
Wees uniek met een industriële inrichting!
De Kromme Watergang: Zinderend Zeeuws
Van der Schans beste gastvrouw (video)
Voor jou: gratis editie De RestaurantKrant!
Bobby van Galen F&B Professional of the Year
Nieuw Street Food Festival Den Haag
Wil je meer weten over vis?
Ultieme beleving in koffiecorner
Lezing en white paper over wetswijzigingen
Masterclass kaas door Wil Leppers
Volledig programma Makro Horecadag Vianen
Personeel. Wat zijn je rechten?
Compleet programma Makro Horecadag bekend!
Masterclasses op Makro Horecadag
Makro Horecadag: nieuwe spreker bekend!
Personeel: faal-of succesfactor
Zoektocht naar grootste culinaire talent
Crowdfunding populair onder horeca
Accijns veel te hoog
Boreas is iens Topper
Ondernemersduo start pop-up viswinkel
Stel uw persoonlijke vraag aan Michelin!
Restaurant De Nieuwe Winkel maakt beste vega-gerecht
Nieuw restaurant ROAST bij A'dam RAI
Interview Jef Schuur: "Weg met de afvinkcultuur"
Start verkiezing Leukste Restaurant
Restaurant 't Keerhuys wil hotelkamers
Meer groente = meer marge
Nico Boreas: “Als het beter kan, laat het maar zien dan”
Sergio Herman stopt met Oud Sluis
Gast wil niet betalen voor kraanwater
Boerma en De Boer maken kookboek
Themamaand Horeca & Financiën
Crowdfunding werkt voor restaurateur
Particuliere geldschieters voor Blauw
Moshik Roth behoudt twee sterren
Heeft u een vraag voor Michelin?
Lekker 2013 telt 88 nieuwe restaurants
Nieuwste uitgave De RestaurantKrant
Kromme Dissel en Lindenhof 9.3 waard
Ferran Adrià opent Japans restaurant
Wederom ophef over 'einde Oud Sluis'
De Weerdt van Brouwerskolkje naar Ivy
Meneer Reimers haalt half miljoen kijkers
Bedrijfschap Horeca over nieuw programma
Finalisten Columbus Trofee tellen dagen af
Interview: Laura de Weerdt
Dries Roelvink valt door de mand
Boekenserie over loopbaan Kranenborg
'Daling Ron Blaauw in Lekker door vete'
Guerrilla-actie: Lekker onthult top-10
Interview: Michiel Deenik
Interview: Stefan Vreugdenburg
Interview: Restaurant De Gaffel, Valthe
Interview: Roderik Seubers
De leukste horecaquiz voor restaurants
Pierre Gagnaire naar Waldorf Astoria Berlijn
Derde zaak Sergio Herman in Antwerpen
Gasseling nieuwe voorzitter JRE
Interview: Restaurant Fris, Haarlem
Interview: Villa Copera, Tolkamer
De RestaurantKrant online lezen?
'Meedoen aan Mijn Tent is Top is overweldigend'
Wijnschrijver Nicolaas Klei krijgt eigen magazine
Banken kritischer, maar financieringen komen wel gewoon rond
Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!