Column Monique van Gevelt: beleving in een doos, tasje of disposable bakje
Column Monique van Gevelt: Bivakkeren in onze eigen bubbel
Column Fernando Jonker: Zal hij dan toch geluisterd hebben?
Column Sico de Moel: deze Kerst vieren we thuis
Een zwarte pagina in onze horecageschiedenis
Column: Horeca geen bouwsteen van de economie? Wél van de samenleving!
Het nieuwe horecaspel: blurring 3.0
Column Sico de Moel: Lockdown Deal
Red je het nog?
Column Fernando Jonker: maak soms een uitzondering
Waarom zou je niet tegen de stroom in zwemmen?
Blog Jeannine Sok: De Horeca Factor
Helpt jouw team je door de crisis heen?
Column: Nep
Sommelier wordt wijnmaker
Knibbel, knabbel, knuisje, wie knabbelt er aan jouw huisje?
Etiquette-expert Anne-Marie van Leggelo over gastvrijheid in coronatijd
Column: wat is jouw toekomstperspectief?
Kan ik niet meedoen met die duurzame wijngaard van je?
Column: duurzame L’invité wijngaard
Column: Braaf zijn voor de boa
Column: een tekort aan aandacht is dodelijk
Column Sico de Moel: Mijn eerste dag
Column Monique van Gevelt: De klok tikt onverbiddelijk door
Column Sico de Moel: we zijn genomineerd!
Column Sico de Moel: Hoepeltje
Dagboek Fernando Jonker: Zweeds model
Column: het nieuwe normaal
Dagboek Fernando Jonker: staatssteun
Column Sico de Moel: Dineren met Zoom
De horeca is geen cruciale bedrijfstak in crisistijd, en toch wacht ons straks een belangrijke taak
Column Sico de Moel: Contact
Column Sico de Moel: We gaan weer open
Column Sico de Moel: Lock-down
Storm op komst
Column Sico de Moel: coronavirus
Column Fernando Jonker: No-show, no-go?
Kan het uit?
Column restaurateur Sico de Moel: Michelin
Hoe overleef je de jaarlijkse prijzenslag?
Column restaurateur Sico de Moel: Bijspijkeren
Horeca-etiquette: gedragsregels bij gebruik van e-mail en social media
Column Fernando Jonker: tijdens Kerst waren wij gesloten (ja echt!)
Column restaurateur Sico de Moel: Hugo & Hans
Column Fernando Jonker: Gun deze gasten ook een beleving
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy
Column Sico de Moel: Derde date
De kroon op je werk
Column Sico de Moel: bijspijkeren
Column Sico de Moel: Cadeaukaart(en)
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering
Column Sico de Moel: Misser
Grijp eerst dat laaghangend fruit
Column Fernando Jonker: Buurman Ed
Column Sico de Moel: boer zoekt (kaas)vrouw
De jongeren van tegenwoordig
Column Sico de Moel: Dubbel Goud
Column Sico de Moel: Gezond uit eten
Column Sico de Moel: verwachtingen
Het is maar wat je gewend bent
Column Sico de Moel: wilde Hilde
Column Sico de Moel: California vintners
Column Sico de Moel: cadeaukaart
Horecaondernemer, kijk uit voor stress!
Column Sico de Moel: spacecake
Column Fernando Jonker: Baby baby baby oooh
Column Sico de Moel: toekomst
Terras-etiquette: sta jij terrasterreur toe?
Column Sico de Moel: opvolger
Over horecaheldinnen en periodieke perikelen
Column Fernando Jonker: Guilty Pleasure
Column Sico de Moel: rookvrij terras
Column Fernando Jonker: Autodidact in de keuken
Column restaurateur Sico de Moel: Mijn Frenkie
De ideale locatie voor jouw nieuwe horecazaak
Column restaurateur Sico de Moel: op de knieën
Column restaurateur Sico de Moel: Italiaanse macho
Zodra de gast jouw horecabedrijf heeft uitgekozen, is 'ie wel klaar met kiezen
Column restaurateur Sico de Moel: Nederlandse wijn
Column restaurateur Sico de Moel: "Ik word verdacht van slavendrijven!"
Het recept voor spanningen in je team
Blog Jeannine Sok: Vitamine A
Column restaurateur Sico de Moel: duurzaam
Ben jij duidelijk of geef je gemengde signalen af aan je medewerkers?
Horeca-etiquette: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt!''
Blog Jeannine Sok: Investeren in gastvrijheid loont
Column: anderen leren wat jij hebt geleerd
Column: lef loont!
Audio-column: Verslavend Genieten
Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken
Column: Hoe zorg je dat je ambitie geen droom blijft?
Audio-column: Moeilijke figuren
Column: hoeveel tijd besteed jij aan zaken die werkelijk impact maken?
Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast!
Audio-column: De formule voor succes in de horeca
Column: Verfijnd versus verwilderd
Column: hoe je te wapenen tegen personeelstekort?
Audio-column: bouw je aan je horecabedrijf of ben je brandjesblusser?
Column: ontregelen regels je bedrijf?
Audio-column: denkpatronen die jou als ondernemer niet helpen
Column: blurring is juist een zegen
Column: zorg dat je gezien wordt zoals je gezien wilt worden
Column: een glimlach is gratis
Personeel: let op bij verbetertrajecten en ontslag
Fooien: dit zijn de regels
Column Monique van Gevelt: moeilijke figuren
Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?
Rijden onder invloed met bedrijfsauto. Ontslag?
Als je de verkeerde gasten aantrekt, is het wachten op een negatieve review
Pas op met toezeggingen, het is geen gebakken lucht…
Drugsgebruik tijdens bedrijfsuitje: welke arbeidsrechtelijke sancties zijn er?
Monique van Gevelt: hoe uniek en onderscheidend is jouw restaurant?
Hoe ga je om met drugs op de werkvloer?
Juridisch: BV en toch persoonlijk aansprakelijk?
Monique van Gevelt: gaat het nu werkelijk zo goed met de horeca?
Een keur aan wil·le·keur
Je goed recht: wijziging van arbeidsvoorwaarden, wijs?
Robots in de keuken: zo groeien Nederlandse restaurateurs nog sneller
Column Voedingscentrum. Meer groente in de horeca
Je Goed Recht: Aanzeggen, hoe zit dat ook alweer?
Column Pieter Punter: Alleen de bitterbal lijkt zich te handhaven
Column Pieter Punter: De nieuwe economie
Je goed recht: verborgen camerabeelden...
Mobieltjesterreur
De kosten gaan voor de baten uit!
Doet u mee in 2014?
Nieuwe downloads en reeksen
Eigen columnbundel voor Nel Koot
Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!