Fooien: dit zijn de regels

Column Monique van Gevelt: moeilijke figuren

Column: houd je personeel happy

Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?

Column: gaat gastvrijheid hand in hand met techniek?

Rijden onder invloed met bedrijfsauto. Ontslag?

Als je de verkeerde gasten aantrekt, is het wachten op een negatieve review

Column: wat eet en drinkt de (on)bewuste Millennial?

Pas op met toezeggingen, het is geen gebakken lucht…

Drugsgebruik tijdens bedrijfsuitje: welke arbeidsrechtelijke sancties zijn er?

Monique van Gevelt: hoe uniek en onderscheidend is jouw restaurant?

Column: Regels verhogen de omzet

Hoe ga je om met drugs op de werkvloer?

Juridisch: BV en toch persoonlijk aansprakelijk?

Monique van Gevelt: gaat het nu werkelijk zo goed met de horeca?

Column: De ‘30-plus-kok’ is niet meer

Column: Eten wat de pot schaft

Een keur aan wil·le·keur

Je goed recht: wijziging van arbeidsvoorwaarden, wijs?

Robots in de keuken: zo groeien Nederlandse restaurateurs nog sneller

Column Voedingscentrum. Meer groente in de horeca

Je Goed Recht: Aanzeggen, hoe zit dat ook alweer?

Column Pieter Punter: Alleen de bitterbal lijkt zich te handhaven

Column Pieter Punter: De nieuwe economie

Je goed recht: verborgen camerabeelden...

Mobieltjesterreur

De kosten gaan voor de baten uit!

Doet u mee in 2014?

Nieuwe downloads en reeksen

Eigen columnbundel voor Nel Koot

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: