Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

Column Sico de Moel: Misser

Grijp eerst dat laaghangend fruit

Column Fernando Jonker: Buurman Ed

Column Sico de Moel: boer zoekt (kaas)vrouw

De jongeren van tegenwoordig

Column Sico de Moel: Dubbel Goud

Column Sico de Moel: Gezond uit eten

Column Sico de Moel: verwachtingen

Het is maar wat je gewend bent

Column Sico de Moel: wilde Hilde

Column Sico de Moel: California vintners

Column Sico de Moel: cadeaukaart

Horecaondernemer, kijk uit voor stress!

Column Sico de Moel: spacecake

Column Fernando Jonker: Baby baby baby oooh

Column Sico de Moel: toekomst

Terras-etiquette: sta jij terrasterreur toe?

Column Sico de Moel: opvolger

Over horecaheldinnen en periodieke perikelen

Column Fernando Jonker: Guilty Pleasure

Column Sico de Moel: rookvrij terras

Column Fernando Jonker: Autodidact in de keuken

Column restaurateur Sico de Moel: Mijn Frenkie

De ideale locatie voor jouw nieuwe horecazaak

Column restaurateur Sico de Moel: op de knieën

Column restaurateur Sico de Moel: Italiaanse macho

Zodra de gast jouw horecabedrijf heeft uitgekozen, is 'ie wel klaar met kiezen

Column restaurateur Sico de Moel: Nederlandse wijn

Column restaurateur Sico de Moel: "Ik word verdacht van slavendrijven!"

Het recept voor spanningen in je team

Blog Jeannine Sok: Vitamine A

Column restaurateur Sico de Moel: duurzaam

Ben jij duidelijk of geef je gemengde signalen af aan je medewerkers?

Horeca-etiquette: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt!''

Blog Jeannine Sok: Investeren in gastvrijheid loont

Column: anderen leren wat jij hebt geleerd

Column: lef loont!

Audio-column: Verslavend Genieten

Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken

Column: Hoe zorg je dat je ambitie geen droom blijft?

Audio-column: Moeilijke figuren

Column: hoeveel tijd besteed jij aan zaken die werkelijk impact maken?

Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast!

Audio-column: De formule voor succes in de horeca

Column: Verfijnd versus verwilderd

Column: hoe je te wapenen tegen personeelstekort?

Audio-column: bouw je aan je horecabedrijf of ben je brandjesblusser?

Column: ontregelen regels je bedrijf?

Audio-column: denkpatronen die jou als ondernemer niet helpen

Column: blurring is juist een zegen

Column: zorg dat je gezien wordt zoals je gezien wilt worden

Column: een glimlach is gratis

Personeel: let op bij verbetertrajecten en ontslag

Fooien: dit zijn de regels

Column Monique van Gevelt: moeilijke figuren

Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?

Rijden onder invloed met bedrijfsauto. Ontslag?

Als je de verkeerde gasten aantrekt, is het wachten op een negatieve review

Pas op met toezeggingen, het is geen gebakken lucht…

Drugsgebruik tijdens bedrijfsuitje: welke arbeidsrechtelijke sancties zijn er?

Monique van Gevelt: hoe uniek en onderscheidend is jouw restaurant?

Hoe ga je om met drugs op de werkvloer?

Juridisch: BV en toch persoonlijk aansprakelijk?

Monique van Gevelt: gaat het nu werkelijk zo goed met de horeca?

Een keur aan wil·le·keur

Je goed recht: wijziging van arbeidsvoorwaarden, wijs?

Robots in de keuken: zo groeien Nederlandse restaurateurs nog sneller

Column Voedingscentrum. Meer groente in de horeca

Je Goed Recht: Aanzeggen, hoe zit dat ook alweer?

Column Pieter Punter: Alleen de bitterbal lijkt zich te handhaven

Column Pieter Punter: De nieuwe economie

Je goed recht: verborgen camerabeelden...

Mobieltjesterreur

De kosten gaan voor de baten uit!

Doet u mee in 2014?

Nieuwe downloads en reeksen

Eigen columnbundel voor Nel Koot

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: