Column Monique van Gevelt: beleving in een doos, tasje of disposable bakje
Column Monique van Gevelt: Bivakkeren in onze eigen bubbel
De voordelen van loyaliteitsprogramma's in het restaurant
Een zwarte pagina in onze horecageschiedenis
7 redenen waarom uw administratie digitaal moet
Aftrekbare kosten in je restaurant
Het nieuwe horecaspel: blurring 3.0
NOW 3.0: wat zijn de voorwaarden?
Aanvraag vaststelling NOW 1.0: wat betekent dit voor u?
3 vragen over loon van horecapersoneel
Zo maak je de perfecte borrelplank in het restaurant
Zes non-food convenience voordelen voor het restaurant
RIJKS introduceert Make-Away
Deze hotelprofessionals zijn klaar voor het post-corona tijdperk
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]
Beluga loves You wordt Beluga Serves You
De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk start bezorgservice
Hoe gaat jouw restaurant om met annuleringen?
Video: training social media voor horecaprofessionals
Extra omzet? Investeer in personeel!
Wees goed voorbereid: download de gloednieuwe HorecaMarketingKalender
Interview: Vincent van der Zalm volgt zijn hart: "Ik onderneem op mijn manier"
Toegenomen arbeidsplaatsen horeca vrijwel volledig ingevuld door uitzendkrachten en oproepkrachten
Food is uiting van identiteit voor jongere generaties
Lucas Petit neemt Landgoed met Michelinster over van ABN AMRO
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen
Restaurants missen kansen door onbeveiligde en niet mobielvriendelijke website
Deliveroo: aanbod van restaurants met eigen bezorging sterk gegroeid in eerste jaar
Interview Rik Jansma, Basiliek*: "Een goeie kok is nog geen goeie ondernemer"
Column: Haal die laptopzombie binnen!
Interview Jacob Jan Boerma: ''Nevenactiviteiten worden steeds meer geaccepteerd''
Overheid biedt circulaire ondernemers hulp
Horecaketens winnen terrein in straatbeeld
Interview: De Drie Wijzen uit Oost openen 19 horecazaken in ruim 10 jaar
Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"
René Eijsink neemt gepersonaliseerd boek in ontvangst
De restaurantsector: zakelijk denken vanuit liefde voor het vak
Bijna helft van alle ondernemers heeft géén of gedateerde voorwaarden
Column: hoeveel tijd besteed jij aan zaken die werkelijk impact maken?
Column: hoe je te wapenen tegen personeelstekort?
Robert Kranenborg zoekt een franchisenemer
"Het personeelstekort zit de groei binnen de sector in de weg."
Column: ontregelen regels je bedrijf?
Column: zorg dat je gezien wordt zoals je gezien wilt worden
Audio-column: ondernemen is vooruitzien
Regels btw-aangifte en btw-tarieven in de horeca
(On)gerechtvaardigd vertrouwen in de overheid
Column Monique van Gevelt: moeilijke figuren
Audio-column: Ideeën oogsten
Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?
Column: Hoe onwetendheid je kan nekken
Audio-column: Verkeerde gasten, negatieve reviews
Tweedehands horecaspullen veilen: zo gaat het in z'n werk
Rijden onder invloed met bedrijfsauto. Ontslag?
Drugsgebruik tijdens bedrijfsuitje: welke arbeidsrechtelijke sancties zijn er?
Audio-column: Hoe gaan we om met het gebrek aan vakmensen?
Hoe ga je om met drugs op de werkvloer?
Juridisch: BV en toch persoonlijk aansprakelijk?
Audio-column Monique van Gevelt: hoe gastvrij is je marketing?
Monique van Gevelt: 5 denkpatronen die jou als ondernemer het leven zuur kunnen maken
Bierfabriek lanceert flessenlijn
Interview Henk van Hees: De grote familie van Restaurant Blauw
Audio-column Monique van Gevelt: loepzuivere cijfers
Monique van Gevelt: Leiderschap
Een keur aan wil·le·keur
Audio-column Monique van Gevelt: welke indruk geeft jouw horecazaak je gasten?
Monique van Gevelt: Heb jij het in je?
Het verlenen van schaarse vergunning: een kansspel op zich
Audio-column Monique van Gevelt: de ultieme lunch
Monique van Gevelt: De verwaarloosde horecazaak
De exploitatievergunning en het ‘levensgedrag'
Drie horecabedrijven winnen online challenge 'Boost je omzet!'
Monique van Gevelt: Bouw jij aan je horecabedrijf of ben je een brandjesblusser?
Wet Bibob: Regelgeving om rekening mee te houden
Uitbreiding: Zo begin je een tweede zaak (en een derde, of vierde...)
Kosten besparen met een goede boekhouding
Video: Zwolse horeca inspireert!
Uitnodiging: KHN Inspiratiesessie op 17 mei
Advertorial: tablet of smartphone als ideale kassa
850.000 toeristen in Nederland tijdens Pasen
Eerste Popsicle Bar in Nederland
KHN stopt de procedure tegen brouwerijen
1,2 miljoen Nederlanders op voorjaarsvakantie
Doodsbedreiging na negatieve recensie
KHN: horeca innoveert
Download de gratis HorecaMarketingKalender 2016
Mama Kelly en de Horecafabriek op Horecava
Gastvrij ondernemen
KHN: 10-puntenplan voor duurzame horeca
Verkoop jij nog geen hotdogs?
McDonald's vernieuwt volop (video)
Nieuwe vestiging Kaldi opent via crowdfunding
Horeca Vlaanderen start No Food To Waste
Groene pluim voor horeca Rotterdam
Gemeenten weten het niet meer
Wijnproeven met topsommelier
Hof van Cleve koopt vervolging voor fraude af
Tweede EXKi opent op Amsterdam Centraal
Multifunctionele Haagse hotspot geopend
Ondernemers kiezen beste mosselwijn
Jubileum hotel-restaurant Kasteel Elsloo
Restaurant Vesters lid van Euro-Toques
Gemeentelijke belastingen stegen enorm
Chef-kok en bedrijfsleider worden ondernemer
Jonge ondernemers winnen 2 jaar gratis huur
SVH neemt horeca-uitgeverij over
Betaalt de horeca te veel btw?
Omzetstijging McDonald's
Crowdfunding voor vestiging Coffeecompany
Win een horecazaak!
IBM's Watson wint Horecava Innovation Award
Hulp bij allergenenwetgeving
Sanadome omarmt project Stadsbijen
Makro doet een Rondje Horeca
Rotterdamse ondernemers krijgen pluim
Damn Food Waste in Zwolle
Utrechtse ondernemers krijgen Groene Pluim
Discosoep in Groningen
Nieuwe trend: lunch met Zalm
100 miljoen voor Belgische horeca?
Jaap Venendaal denkt vooruit
Slapen met Johnny & Jan
Gratis: De RestaurantKrant maart 2014
Crisis voorbij voor strandhoreca
Horecaondernemers gezocht
Handel met gesloten beurs
Weg met afval en verspilling
Gaat u ondernemen in 'foodwalhalla'?
Belastingtips voor horeca
3,5% werknemers horeca vormt stel
Nieuwe gezichten bij Hotel Post-Plaza
6 trends die toekomst horeca bepalen
Makro zoekt belangrijkste ingrediënten
10 tips bij inkopen
Google: site restaurant is visitekaartje
De crisis te lijf met fantastisch personeel
Restaurant gaat voor groenten
Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam
Er gaat een lampje branden in de horeca
Amsterdam vrijer, Den Haag strenger voor horeca
Bedient u de horeca voor een keertje?
Gesteggel om SVH Meestertitels
Meer groente = meer marge
Bezorgbedrijven samen tegen overvallen
In opmars dankzij De RestaurantKrant
Sociale media op werk, wie kijkt mee?
Heineken verhoogt prijs voor vat
Voortaan Nederlandse kok bij Chinees
KHN wil aandacht voor duurzaam
Roken in natte horeca onder vuur
Studenten ontwerpen krijtglas
Ook Green Key voor restaurants
Mysterieuze masterclass op Horecava
Kanshebbers Innovation Award bekend
Ron Blaauw: bijklussen noodzakelijk
Kom langs bij Prikkel je Zintuigen
Nog twee dagen Culinair Pretpark
Mis dit grote spektakel niet!
Volop inspiratie voor de foodbranche
'Groene' Sligro Zwolle opent deuren
App voor veilige horeca gelanceerd
GildenEvent12 bron van inspiratie
Alfons Graumans SVH Meesterijsbereider
Programma GildenEvent12 bekend
Heineken 'Teken niet voor een vaste periode'
Themadag over duurzame restaurants
Kokmeijer uitgeroepen tot Gildemeester
Foodspecialist van het jaar: Samuel Levie
Duizend restaurants tonen duurzaamheid
Kolibrie nieuwe partner KHN
Nieuw jasje Horeca Starterskrant
'Inzicht geeft betere bedrijfsresultaten'
'De macht van brouwers is te groot'
Inspiratie op HORECA 2011
Miljoenste Facebook-fan Chili's gevierd
Grote ketens en 'groen' gaan niet samen
Chique! werkt aan culinair niveau Alphen
'Ultiem vrouwenbier bestaat niet'
Henri best geleide onderneming van het land
Keurmerk voor afrekensystemen opgericht
Informatiedag restaurants en internet
De Stadskantine open voor een goede hap
Vijftig inspiratiemomenten tijdens Horecava
Horeca Starterskrant vernieuwd
Sterrenzaak De Stenen Tafel stopt
Food van duizend kanten belicht
Mis het niet: de Deli XL Foodservice Fair
Nooit meer een lege tafel in je zaak!
Kookstudio zet iPad in bij workshops
Smaak centraal tijdens Foodservice Fair
Restaurant Long Island Starter van het Jaar
Shared dining bij Arneym in Arnhem
Bewust zaken doen op de Food Innovatiedagen 2010
Deli XL wil duurzame toekomst
Let op... Het nieuwe pinnen
Eten in horeca is meer dan prijs en smaak
Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs
Hotel Figi ontvangt Fair Trade Horecapredicaat
Brans nieuw bestuurslid sector Restaurants
De BEWUST Food Innovatie Dagen 2009
Levens lanceert nieuwe ovenlijn
BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan
Samenwerking Sandton en MKI bezegeld
Hotel- en restaurantgasten houden van bloemen
Moederbedrijf Deli XL op overnamepad
Pure Passie nieuw boek van Librije-stel
Duurzaamheid in horeca loont
Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!