Agenda

1 jun Taste of Amsterdam Amsterdam 1 - 3 juni Naar website
4 jun Training e-mailmarketing Bunnik 4 juni Naar website
11 jun Europese Finale Bocuse d'Or Turijn 11 - 12 juni Naar website
16 jun BARREL Food Truck Fest 2018 Meppel Meppel 16 - 17 juni Naar website
23 jun BARREL Food Truck Fest 2018 Emmen Emmen 23 - 25 juni Naar website
1 jun Taste of Amsterdam
Amsterdam
1 - 3 juni
4 jun Training e-mailmarketing
Bunnik
4 juni
11 jun Europese Finale Bocuse d'Or
Turijn
11 - 12 juni
16 jun BARREL Food Truck Fest 2018 Meppel
Meppel
16 - 17 juni
23 jun BARREL Food Truck Fest 2018 Emmen
Emmen
23 - 25 juni
7 jul BARREL Food Truck Fest 2018 Ommen Ommen 7 - 8 juli Naar website
14 jul BARREL Food Truck Fest 2018 Hardenberg Hardenberg 14 - 15 juli Naar website
2 aug Haarlem Culinair Haarlem 2 - 5 augustus Naar website
21 sept Hippe Happen Festival Rosmalen 21 - 23 september Naar website
24 sept Training e-mailmarketing Bunnik 24 september Naar website
1 okt Horecabeurs Noord Nederland Groningen 1 oktober Naar website
8 okt Folie Culinaire Maastricht 8 - 10 oktober Naar website
8 okt BBB Maastricht Maastricht 8 - 10 oktober Naar website
18 nov Horeca Expo Gent (België) 18 - 22 november Naar website
19 nov HotelTech 2018 Bunnik 19 november Naar website
1 jun Taste of Amsterdam
Amsterdam
1 - 3 juni
4 jun Training e-mailmarketing
Bunnik
4 juni
11 jun Europese Finale Bocuse d'Or
Turijn
11 - 12 juni
16 jun BARREL Food Truck Fest 2018 Meppel
Meppel
16 - 17 juni
23 jun BARREL Food Truck Fest 2018 Emmen
Emmen
23 - 25 juni

Nieuws

18 mei 2018 10 jaar De RestaurantKrant
10 jaar De RestaurantKrant: de opkomst van de foodtruck

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week geen interview, maar een verhaal over de opkomst van foodtrucks. Want hij is nu a...

18 mei 2018 Verkiezingen Vegetarisch Veganistisch
Vegetarische Slager wint New Food Challenge van RVO

De Vegetarische Slager is een van de winnaars in de New Food Challenge die is uitgeschreven door de Nederlandse overheid om nieuwe voedseloplossingen te bedenken op weg naar een meer plantaardige samenleving, in het kader van het behalen van klimaatdoelen en het vormgeven van een duurzaam voedselbel...

18 mei 2018 Regelgeving
Staatssecretaris Blokhuis en wethouder Everhardt starten landelijke actie NIXzonderID

Staatssecretaris Blokhuis en wethouder Everhardt starten landelijke actie NIXzonderID Staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) ervaart zelf in de horeca hoe lastig het is om de leeftijd van jongeren in te schatten. De landelijke actie NIXzonderID is vandaag gestart door staatssecretaris Paul Blokhuis (V...

18 mei 2018 Hotel Restaurant
Amrâth Grand Hotel de l’Empereur geeft restaurant hippe make-over

Goed, puur eten voor een vriendelijke prijs in een informele sfeer. Dat is de weg die Amrâth Grand Hotel de l’Empereur inslaat na heropening van haar vernieuwde Grand restaurant begin april. Een hip en modern interieur, een veelzijdige kaart met een combinatie van streek- en internationa...

17 mei 2018 Events
'BBB on-tour' van start

Nog 144 dagen. Dan begint de 64ste editie van de zuidelijkste horecavakbeurs van Nederland. Van 8 tot en met 10 oktober wordt in Maastricht de BBB gehouden. De kick-off vond vanochtend plaats in Breda bij Satelliet. Tijdens de 'BBB-on tour' geeft de organisatie (potiëntele) standhouders...

17 mei 2018 Amsterdam Culinair
Culinaire carrousel in Waldorf Astoria Amsterdam

Het wordt een onvergetelijke zomer in Waldorf Astoria Amsterdam. De succesvolle Summer Afternoon Tea krijgt dit jaar een zinnenprikkelend vervolg. Het hotel neemt gasten mee terug in de tijd met een carrousel vol heerlijkheden die herinneren aan zomerse strandattracties en circusacts. Neem plaats in...

Bekijk al het nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: