Het aantal restaurants in Nederland is sinds 2007 met 58 procent toegenomen en het aantal bedrijven in de eventcatering is ruim verzesvoudigd. Het aan...
Food Reporter, een mediaplatform voor horecaprofessionals en jonge talentvolle chefs powered by Bidfood, heeft in samenwerking met Gault&Millau, D...
Op maandag 7 oktober was het dan eindelijk zover: na anderhalf jaar stilte was er weer een Michelinuitreiking. Dit jaar was de uitreiking weer terug i...
Het Utrechtse restaurant WOK! Asian Street Food lanceerde vijf jaar geleden, in maart 2019, de eerste publieke sharefundingcampagne op Eyevestor. Dit...
Luxe ontmoet comfort deze winter, wanneer Restaurant Chocolat, een van de meest geprezen restaurants van Breda, tijdelijk haar deuren opent in Hotel K...
Gisterenavond vond er een bijzonder evenement plaats: een duurzaam zevengangendiner, verzorgd door topchef Niven Kunz samen met studenten van de oplei...
Celest, het nieuwe concept op de 57e en 58e verdieping van De Zalmhaven in Rotterdam, krijgt steeds meer vorm. In de afgelopen maanden is een keukente...
Tijdens de horecavakbeurs BBB - Folie Culinaire Maastricht werd om de eerste editie van de PALUX Innovation Award by Euro-Toques International gestred...
Albron neemt voor om Hutten, branchegenoot in bedrijfs-, zorg- en partycatering, over te nemen van eigenaar Bob Hutten. Bob Hutten: “Ik was op z...
Op 30 september en 1 oktober 2024 beoordeelden 707 kaasprofessionals uit de kaasindustrie, -handel, speciaalzaken en kennisinstituten een speciaal voo...
Nacho’s zijn niet meer weg te denken van de menukaarten van Nederlandse horecazaken, want gasten zijn dol op het smaakvolle deelgerecht. Om te o...
BBB Maastricht, de vakbeurs voor horecaprofessionals uit Nederland en België vond van 7 t/m 9 oktober plaats in MECC Maastricht. De Michelin Guid...
Veel kleine bedrijven in de sectoren handel, vervoer en horeca hebben nog niet genoeg maatregelen genomen om hun cyberveiligheid te waarborgen. Dit bl...
Pizza Profs, het platform voor alle professionele pizzabakkers in Nederland, organiseert op maandag 28 oktober 2024 het tweede Pizza Inspiratie Event...
Grand Hyatt Singapore en chef-kok Sergio Herman zijn verheugd met de opening van Le Pristine op 8 oktober 2024. In de ruimte verweeft chef-kok Herman...
Maandag vond de jaarlijkse uitreiking van de Michelinsterren plaats in Maastricht en er was ruimte voor elf nieuwkomers. Veertien restaurants verloren...
Maandag 7 oktober opende horecavakbeurs BBB Maastricht voor de 69ste keer haar deuren. Een dag eerder werden fine dining liefhebbers al getrakteerd op...
De bekendmaking van de Michelinsterren in MECC Maastricht op maandag gaf bij veel restaurants aanleiding tot feest. Net als ieder jaar zijn er echter...
Met trots kondigt Restaurant Latour aan dat het ook dit jaar zijn felbegeerde Michelinster heeft weten te behouden. Voor de 20e keer op rij prijkt de...
Ciel Bleu Restaurant, gelegen op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, mag zich ook komend jaar weer tot de absolute top van de Nederlandse gas...
Restaurant Inter Scaldes in Kruiningen heeft tijdens de Michelin Uitreiking in Maastricht maar liefst twee Michelinsterren ontvangen. Chef-kok Jeroen...
Yamazato Restaurant, gelegen in Hotel Okura Amsterdam, mag zich ook komend jaar weer tot de absolute top van de Nederlandse gastronomie rekenen. De Mi...
Joris Peters is maandag 7 oktober opnieuw bekroond met een Michelinster. Voor de chef en eigenaar van restaurant Aan de Zweth in Schipluiden betekent...
Voor de 53ste keer viert restaurant De Kromme Dissel in Heelsum de uitreiking van de felbegeerde Michelinster. Nog nooit eerder heeft een Nederlands r...
Het Maastrichtse MECC was vandaag het decor van de MICHELIN Gids Ceremonie Nederland waar de langverwachte selectie voor 2024 bekend werd gemaakt. Het...
Volg de Michelinuitreiking op De RestaurantKrant! Maandag 7 oktober om 11:00 worden de Michelinsterren van 2024 uitgereikt aan restaurants door heel N...
Acht topchefs met Friese roots hebben op 1 oktober 2024 tijdens het ‘Frysk Benefiet Diner’ in restaurant Mearkas gekookt voor de stichting...
Ben jij startende ondernemer in de horeca? Dan moet je mogelijk in oktober je eerste btw-aangifte invullen. De deadline voor de aangifte en betaling i...
Chefs én ondernemers Robert Poel en Patrick Elzinga wijzigen de koers van het door Michelin aanbevolen restaurant Savage in Harderwijk. Het fin...
Na een sluiting van ruim zeven maanden heropent Loetje in Breukelen op 24 oktober weer de deuren. Het populaire biefstukrestaurant dat in maart werd g...
Woensdag 25 september werd tijdens de horeca vakbeurs Gastvrij Rotterdam op het Euro-Toques Nederland Kookpodium gestreden om de ‘Jonge Keukenhe...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De RestaurantKrant&nbs...
Michelin geeft het startschot van een spannende periode voor gastronomisch Nederland met de bekendmaking van de nieuwe Bib Gourmand restaurants. Een w...
Vanaf 27 september opent Karma Kebab een restaurant in het hart van Amsterdam op Leidsekruisstraat 10. Na het succes van een flagshipstore in...
Je hoort het wel vaker: ‘de klant is koning’, nee zeggen is geen optie. Over dit gezegde verschillen de meningen, heb ik gemerkt. Als een...
Per 1 oktober aanstaande treedt Willlem-Jan Strijbosch aan als CEO van de Satelliet Group. Het stimuleren van (inter)nationale groei en het integreren...