Agenda

11 feb Horeca EvenTT Sneek 11 - 13 februari Naar website
11 feb Bakkersvak 2019 Gorinchem 11 - 13 februari Naar website
25 feb Global Restaurant Investment Forum Amsterdam 25 - 27 februari Naar website
18 maa Horecabeurs Goes Goes 18 - 19 maart Naar website
25 maa De Noord-Hollandse Horecabeurs Alkmaar 25 - 26 maart Naar website
11 feb Horeca EvenTT
Sneek
11 - 13 februari
11 feb Bakkersvak 2019
Gorinchem
11 - 13 februari
25 feb Global Restaurant Investment Forum
Amsterdam
25 - 27 februari
18 maa Horecabeurs Goes
Goes
18 - 19 maart
25 maa De Noord-Hollandse Horecabeurs
Alkmaar
25 - 26 maart
7 apr First Flush theefestival Ulft 7 april Naar website
23 sept Gastvrij Rotterdam Rotterdam 23 - 25 september Naar website
7 okt BBB Maastricht Maastricht 7 - 9 oktober Naar website
11 feb Horeca EvenTT
Sneek
11 - 13 februari
11 feb Bakkersvak 2019
Gorinchem
11 - 13 februari
25 feb Global Restaurant Investment Forum
Amsterdam
25 - 27 februari
18 maa Horecabeurs Goes
Goes
18 - 19 maart
25 maa De Noord-Hollandse Horecabeurs
Alkmaar
25 - 26 maart

Nieuws

15 januari 2019 Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

15 januari 2019
Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

15 januari 2019 Achtergronden Culinair
Jubilerend l’Atelier schenkt cheque aan KiKa

Restaurant l’Atelier in Gulpen bestaat 20 jaar. Eigenaren Ellen en Hans Kinkartz hebben dat bijzondere feit zondag 13 januari gevierd. Met een speciale jubileumlunch werd liefst €4500,- opgehaald voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Er was voor eigenaren Ellen en Hans Kinkartz ma...

15 januari 2019 Awards Van der Valk
Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn is Restaurant van het Jaar 2018

Restaurant Van der Valk Hotel in Hoorn heeft vorige week de VVV Dinercheque 'Restaurant van het Jaar 2018' Award in ontvangst genomen. Deze prijs werd voor het derde jaar op rij uitgereikt door VVV Nederland, de uitgever van de VVV Dinercheque. "Wij zijn heel blij met deze award"...

15 januari 2019 Koffie & thee Achtergronden
Onderzoek prijsontwikkeling koffie en thee in lunchrooms

De prijsontwikkeling van koffie en thee binnen lunchrooms is nog vrijwel nooit onderzocht. Daarom deed de redactie van vakblad Lunchroom zelf een onderzoekje naar de prijsontwikkeling gedurende de afgelopen twee jaar en daarbij keken zij ook nog verder terug, naar het jaar 2001 om precies te zijn. I...

15 januari 2019 Onderwijs Ondernemen
Training concepting voor gepassioneerde horecaondernemers

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Bekijk al het nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: