Presentatie Michelingids in beeld

26 november 2012 |
Presentatie Michelingids in beeld<

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Ook tijdens de bekendmaking van de Michelingids Nederland 2013. Teleurstelling en blijdschap volgden elkaar in hoog tempo op.


Een onderonsje tussen Soenil Bahadoer van De Lindehof en Sonja Boreas van Boreas in Heeze


Edwin Vinke en Erik van Loo wachten ontspannen af, zeggen ze...


Ron Blaauw, Carsten Klint van SVH en Lucas Rive kijken in afwachting toe


Volle zaal, hoge opkomst, zenuwachtige chefs, de hernieuwde opzet om live te presenteren werkt


Directeur Charles Van de Perre van Michelin geeft tekst en uitleg over de gids en de werkwijze van Michelin


Het eerste exemplaar is voor Onno Hoes, burgemeester van Maastricht. Hij mocht nog niet spieken of Beluga opgeklommen is tot de absolute top


HanTing Cuisine hoort onder oog van Robert Kranenborg het goede nieuws


Margo Reuten en Petro Kools kijken trots toe hoe De Treeswijkhoeve het tweesterrennieuws verneemt


Even flink slikken voor Beluga. Geen derde ster dit jaar


Een ster voor Bord d'Eau, behoudt voor Moshik Roth en een ster voor HanTing Cuisine

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Columns
Column Sico de Moel: Derde date

Rode broek, keurige schoenen, net jasje, ik zette zijn prachtige bloem even in een vaasje. Hij had afgesproken met mijn buurmeisje. Ze woont bij mij aan de overkant van de gracht. Het zou hun derde date worden. Het regende buiten een beetje en de dame liet nog even op zich wachten. "He...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Achtergronden Culinair
Nedstede verwelkomt nieuwe huurder Restaurant Rust Wat

Nedstede Groep feliciteert Bas Rasker en zijn Axivate Horeca Group met de overname van het Blaricumse restaurant Rust Wat. In dit verband heeft Nedstede met Axivate Horeca Group een nieuwe, twintigjarige huurovereenkomst gesloten. Rasker kocht het beroemde Gooise restaurant van Marc Bon, die met zij...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: