Chef Han Ji vernieuwt social dining restaurants

9 september 2014 |
Chef Han Ji vernieuwt social dining restaurants<

De restaurants van het social-dining-concept Umami gaan verder onder de naam UMAMI by Han. Eigenaar chef Han Ji gaat nog meer nadruk leggen op de kwaliteit, de gezondheid en het culinaire niveau
van de gerechten van deze Aziatische formule. Het vernieuwde concept sluit beter aan bij de missie en kookstijl van de chef van sterstaurant HanTing Cuisine.

Han Group
UMAMI by Han maakt onderdeel uit van de nieuwe Han Group, waar ook HanTing Cuisine, HanTing Academy en restaurant Red Chilli in Nieuwe Niedorp onder vallen. Dit laatste restaurant werd onlangs overgenomen. De missie van de Han Group is: mensen bewuster laten nadenken over de invloed van eten op hun gezondheid, om zo uiteindelijk de maatschappij beter te maken.

Voedingsleer
De grote inspiratiebron voor chef en ondernemer Han Ji is de 5.000 jaar oude Chinese Voedingsleer, die hij combineert met Westerse bereidingswijzen en smaken. Continu blijft hij nieuwe gezonde gerechten ontwikkelen die hij serveert in zijn restaurants. Met de verschillende restaurantconcepten, van budget- tot sterrenrestaurant, maakt Han Ji de gezonde Aziatische keuken bereikbaar voor een breed publiek.

Social dining en ‘Menu Gastronomique’
UMAMI by Han serveert moderne fusion-gerechten van verschillende Aziatische keukens met een Franse twist, die worden gecombineerd met bijpassende wijnen en bijzondere theesoorten. De social-dining-formule blijft in het vernieuwde concept overeind. Nieuw op de kaart is het regelmatig wisselende ‘Menu Gastronomique’ met zeer verfijnde wijn-spijscombinaties, die de vijf Aziatische smaken versterken.

UMAMI by HAN
UMAMI by Han heeft restaurants in de steden Den Haag, Rotterdam, Maastricht, Eindhoven en Vlaardingen. De heropening van deze restaurants vindt medio september plaats. Umami Utrecht is inmiddels verkocht aan de voormalig zakenpartner van Han Ji en gaat verder met een andere formule. Het huidige filiaal van Umami in Amsterdam sluit binnenkort zijn deuren en er wordt momenteel gezocht naar een geschiktere locatie voor het vernieuwde restaurantconcept in deze stad. Ook uitbreiding naar andere steden wordt niet uitgesloten.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Food Opening
Fotoreportage: Van stoffige afhaalchinees naar ultieme hotspot

Elke stad in Nederland heeft er één. Een Chinees afhaalrestaurant. Vaak een familiebedrijf dat het imago draagt van een stoffig restaurantje, met een eindeloos menu van honderden gerechten. Misschien is dat de reden waarom hun overlevingskans in De Lage Landen met bijna 75% jaar-op-jaa...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: