Chef Han Ji vernieuwt social dining restaurants

9 september 2014
Chef Han Ji vernieuwt social dining restaurants

De restaurants van het social-dining-concept Umami gaan verder onder de naam UMAMI by Han. Eigenaar chef Han Ji gaat nog meer nadruk leggen op de kwaliteit, de gezondheid en het culinaire niveau
van de gerechten van deze Aziatische formule. Het vernieuwde concept sluit beter aan bij de missie en kookstijl van de chef van sterstaurant HanTing Cuisine.

*Han Group*
UMAMI by Han maakt onderdeel uit van de nieuwe Han Group, waar ook HanTing Cuisine, HanTing Academy en restaurant Red Chilli in Nieuwe Niedorp onder vallen. Dit laatste restaurant werd onlangs overgenomen. De missie van de Han Group is: mensen bewuster laten nadenken over de invloed van eten op hun gezondheid, om zo uiteindelijk de maatschappij beter te maken.

*Voedingsleer*
De grote inspiratiebron voor chef en ondernemer Han Ji is de 5.000 jaar oude Chinese Voedingsleer, die hij combineert met Westerse bereidingswijzen en smaken. Continu blijft hij nieuwe gezonde gerechten ontwikkelen die hij serveert in zijn restaurants. Met de verschillende restaurantconcepten, van budget- tot sterrenrestaurant, maakt Han Ji de gezonde Aziatische keuken bereikbaar voor een breed publiek.

*Social dining en ‘Menu Gastronomique’*
UMAMI by Han serveert moderne fusion-gerechten van verschillende Aziatische keukens met een Franse twist, die worden gecombineerd met bijpassende wijnen en bijzondere theesoorten. De social-dining-formule blijft in het vernieuwde concept overeind. Nieuw op de kaart is het regelmatig wisselende ‘Menu Gastronomique’ met zeer verfijnde wijn-spijscombinaties, die de vijf Aziatische smaken versterken.

*UMAMI by HAN*
UMAMI by Han heeft restaurants in de steden Den Haag, Rotterdam, Maastricht, Eindhoven en Vlaardingen. De heropening van deze restaurants vindt medio september plaats. Umami Utrecht is inmiddels verkocht aan de voormalig zakenpartner van Han Ji en gaat verder met een andere formule. Het huidige filiaal van Umami in Amsterdam sluit binnenkort zijn deuren en er wordt momenteel gezocht naar een geschiktere locatie voor het vernieuwde restaurantconcept in deze stad. Ook uitbreiding naar andere steden wordt niet uitgesloten.

~Christel Tuin~

Overig nieuws