De Librije vierde keer op rij Beste Restaurant van Nederland

30 januari 2018 | David Bakker

De 500 beste chefs en restauranteigenaren van Nederland hebben gesproken. Ook dit jaar is De Librije uitgeroepen tot ‘Beste Restaurant van Nederland.’ Voor het vierde jaar op rij weet het restaurant uit Zwolle de titel op haar naam te zetten.

Terugkerende winnaars

Niet alleen De Librije keerde dit jaar terug als winnaar. Ook de Kromme Watergang mocht in de categorie ‘Beste Vis Restaurant van Nederland’ opnieuw de award in ontvangst nemen. Niven scoorde voor de vierde keer op rij de award voor ‘Beste Groenterestaurant van Nederland’. De Kas wist voor het tweede jaar op rij de award voor ‘Beste Biologische Restaurant’ in handen te houden. Hetzelfde gold voor Toscanini in de categorie ‘Beste Italiaanse Restaurant van Nederland’ en voor Fred voor de award van ‘Beste Fromager van Nederland’.

 

De winnaars in de 6 andere categorieën zijn:

The Roast Room in Amsterdam - ‘Beste Vleesrestaurant van Nederland’

Ciel Bleu in Amsterdam - ‘Beste Wijn Restaurant van Nederland’

Hofstede De Blaak in Tilburg - ‘Beste Prijs/Kwaliteit Restaurant van Nederland’

De Rozario - ‘Beste Nieuwkomer van Nederland’

HanTing Cuisine in Den Haag - ‘Beste Aziatische Restaurant van Nederland’

Ciel Bleu in Amsterdam - ‘Meest Romantische Restaurant van Nederland’

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Internationaal
Nederland voor het eerst gastland op trendy food festival Parijs

Van 10 t/m 12 maart 2019 is Nederland gastland op het jaarlijkse trendy food platform Omnivore in Parijs. Omnivore is een driedaags, innovatief food-evenement; bezoekers zijn invloedrijke foodies, professionele en hobbykoks, bartenders, food- journalisten, bloggers en vloggers. Onder het motto Te...

Drinks Achtergronden
Terrasonderzoek: Oslo het duurst, Amsterdam goedkoop

Oslo is de duurste stad van Europa om een terras te pakken. De gemiddelde prijs voor een rondje drank op het terras in de Noorse hoofdstad is € 53,71. Dit is ruim drie keer zo duur als Budapest, waar je € 15,94 kwijt bent voor een rondje (2 espresso, 2 fris, 2 halve liters bier en 2 ros&ea...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Achtergronden Wijn
Dit is wel een heel duur wijntje!

Twee flessen wijn zijn bij veilinghuis Sotheby's in New York onder de hamer gegaan voor de astronomische bedragen van respectievelijk 558.000 dollar en 496.000 dollar. De flessen komen uit het jaar 1945 en zijn afkomstig van het beroemde wijnhuis Romanée Conti. Op de website van De Telegr...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: