De Librije vierde keer op rij Beste Restaurant van Nederland

30 januari 2018 | David Bakker

De 500 beste chefs en restauranteigenaren van Nederland hebben gesproken. Ook dit jaar is De Librije uitgeroepen tot ‘Beste Restaurant van Nederland.’ Voor het vierde jaar op rij weet het restaurant uit Zwolle de titel op haar naam te zetten.

Terugkerende winnaars

Niet alleen De Librije keerde dit jaar terug als winnaar. Ook de Kromme Watergang mocht in de categorie ‘Beste Vis Restaurant van Nederland’ opnieuw de award in ontvangst nemen. Niven scoorde voor de vierde keer op rij de award voor ‘Beste Groenterestaurant van Nederland’. De Kas wist voor het tweede jaar op rij de award voor ‘Beste Biologische Restaurant’ in handen te houden. Hetzelfde gold voor Toscanini in de categorie ‘Beste Italiaanse Restaurant van Nederland’ en voor Fred voor de award van ‘Beste Fromager van Nederland’.

 

De winnaars in de 6 andere categorieën zijn:

The Roast Room in Amsterdam - ‘Beste Vleesrestaurant van Nederland’

Ciel Bleu in Amsterdam - ‘Beste Wijn Restaurant van Nederland’

Hofstede De Blaak in Tilburg - ‘Beste Prijs/Kwaliteit Restaurant van Nederland’

De Rozario - ‘Beste Nieuwkomer van Nederland’

HanTing Cuisine in Den Haag - ‘Beste Aziatische Restaurant van Nederland’

Ciel Bleu in Amsterdam - ‘Meest Romantische Restaurant van Nederland’

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
Hutten beste cateraar in MT1000

Hutten staat op nummer 1 in de categorie catering van de MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. “Vorig jaar stonden we nummer 1 in het lijstje met runner-ups en nu meteen op nummer 1 in de overall ...

Opening Culinair
Sterrenteam Lars Albers en Randy Bouwer opent in 2020 restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer openen in het voorjaar van 2020 hun restaurant Vigor in Vught. Vigor zetelt in de 17e eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die op dit moment wordt verbouwd. Middelpunt van het restaurant is de centrale bar, die tegelijkertijd ook de open keuk...

Opening Rotterdam
Nieuwe Rotterdamse hotspot Williams Canteen biedt gast all day concept

Sinds vorige week heeft het Witte de With kwartier in Rotterdam er met Williams Canteen een uitstekende publiekstrekker bij. Dit all day concept van Kim Riekwel, Jamil Sancha en zijn vrouw Stefanie - bekend van Supermercado - biedt niet alleen een uitstekende dinerkaart met culinaire hoogstandjes en...

Columns Vega
Column Fernando Jonker: Gun deze gasten ook een beleving

Het veganisme is ouder dan het woord zelf, in Frankrijk bijvoorbeeld werd al lang 'végétalisme' gebruikt voor wat later ook in het Frans 'véganisme' ging heten. De term veganisme is de Nederlandstalige versie van het Engelse woord ‘veganism’. Dit w...

Amsterdam Opening
Michiel van der Eerde opent Bar BAUT op permanente plek

Op 13 januari 2020 opent Michiel van der Eerde permanent 'Bar BAUT' aan de stadionweg in Amsterdam Zuid. Ruim 7 jaar geleden maakte Michiel van der Eerde naam als pop-up goeroe van Amsterdam. Na zes succesvolle rondreizende edities is het tijd voor een nieuwe dimensie binnen het horeca conce...

Columns Blog
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?

Heb je je weleens afgevraagd waarom gasten überhaupt bij je reserveren of binnenstappen? Het kan niet zijn omdat je de enige plek bent waar ze wat kunnen eten of drinken. Zoals heel vroeger toen je als reiziger blij was dat je een dak boven je hoofd had en een warme maaltijd kreeg. De 'herb...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: