Vier nieuwe leden JRE ge�naugureerd

24 januari 2012 |
<

De Jeunes Restaurateurs d'Europe Nederland (JRE) heeft er vier nieuwe leden bij. Tijdens de jaarlijkse Culifair werden ’t Dijkhuysje uit Lelystad, De Swarte Ruijter in Holten, HanTing Cuisine uit Den Haag en La Folie in Zaltbommel
door JRE-voorzitter Lex Gasseling van restaurant Fris in Haarlem officieel geĂŻnaugureerd. De Culifair vond dit jaar plaats bij Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort. Alle genodigden maakten uitbreid culinair kennis met de nieuwe leden.

Kinderen maken gezonde pizza
In de Culibus was volop activiteit; kinderen van 'Het Open Huis Haarlem Schalkwijk' volgden onder leiding van Raymond Reeb (restaurant Tante Kee in Kaag) en André Gerrits (restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht) een kookclinic en maakten een gezonde pizza.

Nieuwswaardigheden
Daarnaast maakte voorzitter Gasseling nog enkele nieuwsfeiten van de vereniging bekend. Albert Moorlag continueert het JRE-lidmaatschap met zijn nieuwe restaurant Brasserie Beeckestijn in Velsen Zuid, voorheen was Albert eigenaar van restaurant La Caserne Blanche in Naarden. Patrick van Zuiden (restaurant Savarin in Rijswijk) draagt zijn voorzitterschap van de Stichting JRE Culibus over aan Eugène van Angelbeek (restaurant Molen de Jonge Dikkert in Amstelveen), voormalig secretaris van de stichting.

Op de foto: De nieuwe leden zijn voorzien van hun JRE-muurschild en poseren met Lex Gasseling

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Personalia Culinair
Prins Mauritshuis Blokzijl heeft nieuwe 'aanvoerder'

Net voor het sluiten van de transfermarkt op 2 september 2019 heeft het ‘kookteam Oranje’ zich versterkt met Seb Smit! Het huidige team van chefs komt onder zijn algehele leiding te staan en zal de verdere groei na de intensieve verbouw van het Prins Mauritshuis in smakelijke banen leide...

Food Awards
Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek wint ABN AMRO Best Newcomer Retail Award

Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek heeft op dinsdag 17 september de ‘ABN AMRO Best Newcomer Retail Award’ gewonnen. “Wat een fantastisch nieuws”, zegt Eric Habraken van De Verspillingsfabriek. “Ook voor HMSHost International en Amsterdam Airport Schiphol natuur...

Amsterdam Bezorgen
Welk eten bestellen Amsterdammers online? Check de lijst!

Deze week viert Deliveroo zijn vierde Nederlandse verjaardag. In 2015 werd het maaltijdplatform geïntroduceerd in Nederland en in september van dat jaar startte Deliveroo met het bezorgen van maaltijden in Amsterdam. Het gaf restaurants die geen eigen bezorgservice hadden de mogelijkheid om ...

Hotel Opening
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum heeft een vernieuwd restaurant

Het is de natuur van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum om verrassend en uniek te zijn voor al haar gasten. Deze keer was het tijd om het ontbijt- & lunchrestaurant van Woudschoten aan te pakken. Het restaurant heeft een eerlijk & puur restaurantconcept gekregen. Er is gebruik gemaak...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: