Vier nieuwe sterrestaurants

26 november 2012
Vier nieuwe sterrestaurants

In de nieuwe Michelingids voor 2013 hebben vier restaurants hun eerste ster gekregen. Het zijn Blok's in Amersfoort, Bord d'Eau in Amsterdam, Kaagjesland in Reeuwijk en HanTing Cuisine in Den Haag.

*Reactie Han Ji*
Chef Han Ji van HanTing Cuisine: "We hebben afgelopen jaren hard gewerkt om ons restaurant op een nog hoger niveau te brengen. We hadden zeker de ambitie om een ster te krijgen, maar eerlijk gezegd niet verwacht dat het dit jaar al zou lukken. Ons hele team is vanzelfsprekend erg trots. Wij proberen bij restaurant HanTing een brug te slaan tussen Azië en Europa, waarbij we het beste van beide werelden combineren. Zowel op smaakgebied als op het gebied van kennis over voedsel en gezondheid, bereidingstechnieken en gastvrijheid. Het is natuurlijk erg fijn om te zien dat dit wordt gewaardeerd door zo'n belangrijk instituut als Michelin."

*Ster kwijt*
Solo in Gorinchem, Muller in Groningen, Paul van Waarden in Rijswijk, Schathoes Verhildersum in Leens en Au Coin des Bons Enfants in Maastricht verloren hun ster.

*Op de foto:* Blije gezichten bij Han Ji en Ting Ji van HanTing Cuisine na het behalen van hun eerste ster

~Frank Lindner~

Overig nieuws