Chef en ondernemer Han Ji lanceert thuisbezorgplatform

21 oktober 2020 | redactie

Vandaag, 21 oktober 2020, lanceert chef en ondernemer Han Ji officieel zijn nieuwe online thuisbezorgplatform om de Oosterse keuken in huis te halen: HanTing Delivery. Het platform valt uiteen in Restaurant Delivery waarmee de gerechten van verschillende foodconcepten van zijn restaurants binnen 30 minuten tot de voordeur worden bezorgd, en de Food Store voor bijzondere Oosterse producten.

Restaurant Delivery

Vernieuwend, voedzaam, verrassend en vooral: lekker. Waar Han Ji’s restaurants draaien om deze begrippen, geldt dit ook voor de Restaurant Delivery concepten. De gerechten zoals we die kennen van de verschillende Aziatische concepten kregen een toegankelijke make-over, maar zijn desalniettemin innovatief, en altijd gemaakt van de meest verse en gezonde ingrediënten. Niet alleen het beste voor de smaak, maar ook voor jou en je immuunsysteem.

Met zes verschillende foodconcepten biedt het platform voor ieder én ieders portemonnee wat wils. Zo kun je gaan voor een gezonde lunch bereid van enkel natuurlijke producten uit Nature’s Lunchroom by HanTing, of een sandwich of yoghurt bowl gebaseerd op de moderne Japanse keuken uit de Japanse Sandwich Bar.

Ook voor het diner heb je keuze zat. Traditioneel Aziatische streetfood met een healthy twist van Streetfood by Han, verrassende Oosters-Franse fusion gerechten van UMAMI@home, een pittige curry van de Japanese Curry Bar, of echt uitpakken met een meergangendiner van HanTing Bistro? Het kan allemaal. Een ding is zeker: unieke smaken waar Azië en Europa samenkomen zijn gegarandeerd.  

Alle Restaurant Delivery concepten bezorgen in een straal van 3 tot 5 km vanaf de restaurants in Den Haag, Rotterdam, Delft, Amsterdam, Eindhoven en Maastricht. Op de website is via een postcode check gemakkelijk te zien waar je kunt bestellen. Op korte termijn zal het aantal concepten van Restaurant Delivery uitbreiden. Zo zullen binnenkort ook gerechten en menu’s van Restaurant Zheng in Den Haag en Red Chilli in Nieuwe Niedorp te bestellen zijn. Na bestelling, staan de bezorgteams binnen 30 minuten voor de deur.

Food Store

Daarnaast is op de website van HanTing Delivery de Food Store te vinden. Hier kun je terecht voor bijzondere, delicate Aziatische voeding, ingrediënten en producten die je niet zomaar in de supermarkt vindt. De Food Store bestaat uit 1) de Zheng Tea Room met verschillende authentieke theesoorten en eigen ontwikkelde herbal blends, 2) HanTing Super Foods om de gezondheid te boosten op basis van Traditioneel Chinese Geneeskunde en 3) de Asian GMarket in samenwerking met supermarkt Wah Nam Hong. Hier vind je onder meer traditioneel servies, keukengerei en Aziatische ingrediënten om zelf in de keuken aan de slag te gaan. Na bestelling wordt er binnen 24 tot 48 uur bij je aangebeld. En extra leuk? Van het bedrag dat besteed wordt bij één van de food concepten van Restaurant Delivery, wordt een tegoed weggeven van 10% om te besteden in de Food Store.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Achtergronden Gastronomie
De Loohoeve viert 5-jarig jubileum met menuboxen met gastchefs

Jeroen en Marleen Brouwer van hotel en sterrenrestaurant De Loohoeve in het Drentse Schoonloo brengen in maart 2021 speciale jubileummenuboxen uit samen met drie gastchefs. Het gaat om topchefs Soenil Bahadoer van De Lindehof (twee Michelinsterren), Jermain de Rozario van De Rozario (een Michelinste ...

Themamaand energie
Energielabels en keurmerken uitgelegd

Wie bewust onderneemt binnen de horeca, heeft zich vast al verdiept in de verschillende keurmerken en het energielabel van zijn of haar horecabedrijf. In dit artikel besteden we aandacht aan de verplichting om een energielabel te kunnen overleggen en de eisen die gesteld worden aan het verkrijgen er ...

Economie Corona
CBS: omzet horeca krimpt ongekend hard

De omzet van de horeca daalde in het vierde kwartaal van 2020 met bijna 44 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dat is vooral te wijten aan de aanscherping van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. In het derde kwartaal maakte de horeca nog een forse o ...

Personeel Gastronomie
Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry's Maastricht

Adriaan Visser is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder Cordial in Oss en tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze. Hij is de derde Nederlander die in het bezit is van de prestigieuze titel Advanced Sommelier. Bij Harry’s wordt hij eindverantwoordelijke vo ...

Wet- en regelgeving Corona
Minister: geen ruimte voor heropening van terrassen

Minister Bas van 't Wout (Economische Zaken) heeft vrijdag nog eens gemeld dat er op dit moment "echt geen ruimte is om meer te doen." Hij sprak uit dat de "huidige rotsituatie dan alleen maar langer voort al duren." Op 8 maart wil hij de situatie nog eens bekijken in de hoop ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: