De Burgemeester gekroond tot Elite-Restaurant

25 september 2014
De Burgemeester gekroond tot Elite-Restaurant

Restaurant de Burgemeester in Linschoten is gekozen tot winnaar in de categorie 'Elite- Restaurant' tijdens de 4e editie van de Rieslingweeks,
een evenement dat wordt georganiseerd door het Informatiebureau van Duitse Wijn in samenwerking met het Duits Wijninstituut.

~Foto: De winnaars van de Rieslingweeks~

*Beste wijn-spijscombinatie*
De Rieslingweeks bekroont de beste combinatie tussen een gerecht en een Duitse Rieslingwijn in twee categorieën, te weten 'Elite-restaurant' en 'Brasserie-restaurant'. In totaal namen 63 restaurants hieraan deel. De Rieslingweeks vonden plaats van 30 mei tot en met 15 juni 2014. Maandag 22 september vond de prijsuitreiking plaats tijdens de 12e Riesling & Co in de Amsterdam Arena. Bernard Tesink, gastheer en eigenaar van De Burgemeester: "Ik ben ontzettend trots op mijn team, dat er in is geslaagd weer een prachtige wijn- spijscombinatie neer te zetten. Deze prijs is voor ons bijzonder door de waardering die er uit blijkt en is voor ons team altijd waardevol."

*Elite-restaurant*
In de categorie 'Elite-restaurant' waren de 3 finalisten:
De Burgemeester in Linschoten, De Wolfslaar in Breda en HanTing Cuisine in Den Haag. Restaurant De Burgemeester in Linschoten werd de uiteindelijke winnaar in deze categorie.

*Brasserie-restaurant*
In de categorie 'Brasserie-restaurant' waren de 3 finalisten: De Watergeus in Noorden, Screaming Beans in Amsterdam en ’t Molenhuys in Rijkevoort. In deze categorie streek De Watergeus in Noorden met de eer.

~Christel Tuin~

Overig nieuws