Xiao Han Ji kookt tijdens Folie Culinaire

4 april 2016 |
Xiao Han Ji kookt tijdens Folie Culinaire<

Sterrenchef Xiao Han Ji, chef van HanTing Cuisine uit Den Haag, laat tijdens de aankomende Folie Culinaire zien hoe hij decennia-oude
kennis van de Chinese voedingsleer combineert met nieuwe bereidingstechnieken en westerse smaken.

Aziatische en Franse keuken
HanTing Cuisine heeft één Michelin-ster. De gerenommeerde chef Xiao Han Ji combineert de keukens van Azië en Frankrijk met elkaar. Binnen een unieke stijl ontwikkelt hij verfijnde gerechten die passen bij zijn kijk op gezond en goed eten. De kleine gerechtjes van Xiao Han Ji zijn licht en fris van smaak. Bijvoorbeeld lamsrugfilet met Chinees zeewier, rettich, dogbane en basilicum of gelakte tongschar met scheermes, miso, zwarte rijst en witte curry. Elk bord oogt als een schilderijtje, met minuscule details.

Kruidenmenu
HanTing heeft ook een speciaal Chinees Kruiden Menu op de kaart staan, waarin elke gang een positieve invloed heeft op een specifiek orgaan van het menselijk lichaam, zoals het hart, de lever en de longen.

Over Han Ji
Sterrenchef en ondernemer Han Ji is opgegroeid in China en heeft zijn studies afgerond in Nederland. De HanGroup bestaat onder meer uit Michelin-restaurant HanTing Cuisine in Den Haag, Chinees-Vietnamees restaurant Red Chilli in Nieuwe Niedorp en de shared-dining restaurants UMAMI by Han.

Over Folie Culinaire
Folie Culinaire vindt van 10 t/m 12 oktober plaats in MECC Maastricht.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair
5&33 trapt truffelseizoen af

Goed nieuws voor alle truffel lovers! Het nieuwe truffelseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat restaurant 5&33 weer volledig in het teken van de truffel staat. De jaarlijkse 5&33 truffel kick-off is dit jaar in samenwerking met chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer. Van...

Events Achtergronden
Kom je ons bezoeken op Gastvrij Rotterdam?

Uitgeverij PS: bv, de uitgever van jouw favoriete horecavakbladen, staat op horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Bezoek je onze stand om van gedachten te wisselen? Heb je een innovatief horecaconcept of ben je op zoek naar informatie over de branche? We vertellen je er ook meer over de horecatrainingen v...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: