U heeft gezocht op : Herman den Blijker

12 augustus 2020 Achtergronden Corona
Herman den Blijker en Annemarie van Gaal zoeken restaurants die het zwaar hebben

De horeca heeft nog nooit in zo zwaar weer verkeerd als nu. Maandenlang dicht. Geen gast in de zaak. Sommige restaurants hebben in de crisistijd wel een afhaal- of brengservice gehad, maar daarmee konden ze nauwelijks hun hoofd boven water houden. Nu zijn ze eindelijk weer open, maar alles is anders ...

20 november 2019
Gouden Mossel prooi voor Robin van Persie en Sander de Kramer

Op woensdag 20 november heeft restaurant Kaat Mossel voor de 25ste keer een Gouden Mossel uitgereikt aan twee Rotterdammers die zich sterk inzetten voor de stad of een goed doel. Aan boord van het Spido-schip Abel Tasman kregen journalist en televisiepresentator Sander de Kramer en stervoetballer Ro ...

23 september 2019 Gastronomie
Gastronomische talenten laten hun kunsten zien

Maandag 23 september zijn tijdens Gastvrij Rotterdam diverse gastronomische talenten uit Nederland de strijd met elkaar aangegaan tijdens een speciale kick-off van Future Talents 2020. Deze jaarlijkse vakwedstrijd wordt komend jaar voor de tiende keer gehouden. Van de deelnemende teams aan de wed ...

12 september 2019 Events
Thérèse Boer en Herman den Blijker openen Gastvrij Rotterdam 2019

Gastvrij Rotterdam opent op 23 september om 11.30 uur met een bijzonder gelegenheidsduo; niemand minder dan Thérèse Boer, driesterren gastvrouw en sommelier van De Librije, en Herman den Blijker, chef-kok en presentator, zullen de presentatie van het openingsprogramma voor hun rekening ...

11 april 2019 Achtergronden
Onderzoek RTL: veel restaurants lappen hygiëneregels aan de laars

RTL Nieuws heeft na een lange tijd van wachten (ruim een jaar!) de inspectierapporten uit 2017 van de NVWA ontvangen. Uit deze documenten blijkt, dat steeds meer restaurants onder verscherpt toezicht staan van de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA), omdat zij de regels voor hygiëne en ...

4 oktober 2018 Events
Bomvol programma BBB Maastricht 2018

Met nog een paar dagen voor de opening van de 64ste editie van BBB Maastricht, presenteert de organisatie een bomvol programma voor horeca professionals uit alle segmenten. Nieuw dit jaar is onder andere de innovatieve netwerkapp Grip die bezoekers en exposanten op basis profielen aan elkaar koppelt ...

24 september 2018 Gastronomie
François Geurds verkoopt zaak aan Herman den Blijker

Topkok François Geurds heeft zijn restaurant, FG Bistro, in het Rotterdamse Lloydkwartier verkocht aan horecaondernemer Herman den Blijker. Zijn andere zaken in Rotterdam behoudt hij. Op Facebook meldt Geurds het volgende: "We hebben met deze beslissing gekozen ons volledig te focussen o ...

17 augustus 2018 Gastronomie
Foodhallen Rotterdam geopend op Kop van Zuid

Vanaf vandaag valt er weer flink wat te nassen in Rotterdam. Vier jaar na de introductie van de Foodhallen Amsterdam opent een tweedeindoor foodmarket in 010. Geen gevalletje copy-paste, maar een ras-Rotterdammer van een foodhal. Foodhallen Rotterdam betrekt samen met het naastgelegen designhotel Ro ...

25 juli 2018
Restaurant Wynwood wordt MOOD, chef Wouter van Laarhoven vertrekt

Restaurant Wynwood in Eindhoven transformeert per 1 september 2018 naar restaurant MOOD Strijp-S. Eigenaar Eveline Wu past het concept van de 3 jaar geleden geopende zaak aan en gaat er een Frans-Aziatische keuken voeren. Chef Wouter van Laarhoven verlaat de zaak op eigen initiatief. Met de conce ...

20 juni 2018 Gastronomie
Foodhallen Rotterdam onthult eerste standhouders

Na vier succesvolle jaren in Amsterdam opent de tweede locatie van indoor food market De Foodhallen deze zomer in het monumentale Pakhuis Meesteren op de Kop van Zuid in Rotterdam. Geen gevalletje copy-paste. Foodhallen verzamelt dit keer het beste van 010. Vijf lokale ondernemers tekenden afgelopen ...

22 mei 2018
Joris Bijdendijk verbindt zich aan Palazzo

Het theater van de zintuigen keert, na een afwezigheid van 6 jaar, terug naar Nederland. Tijdens de 10e Palazzo-editie in ons land zal niemand minder dan chef-kok Joris Bijdendijk de culinaire scepter zwaaien. Daarmee is Bijdendijk, na Ron Blaauw, Herman den Blijker, Robert Kranenborg en Cees He ...

16 april 2018
Nederlanders kiezen steeds vaker voor peulvruchten

Het is al geruime tijd een hot topic: plantaardig eten wordt steeds belangrijker. Dit betekent niet direct dat heel Nederland en masse vegetariër of veganist wordt. Er is echter wel een groeiende trend gaande waarin het steeds normaler wordt om eens een dagje geen vlees te eten (62%). Peulvruch ...

14 maart 2018
Fast casual seafood concept geopend in Rotterdam

Kreeft, oesters, dagverse vis, maar ook kibbeling van hoge kwaliteit. SYLT is de nieuwe seafoodzaak voor een lekkere en verse snelle hap en heeft haar deuren op de Nieuwe Binnenweg geopend. Rotterdam is vanaf nu een eigengereid fast casualconcept rijker. Van kreeft tot kibbeling SYLT Seafoo ...

25 januari 2018
Nieuw visrestaurant in Rotterdam

Kreeft, oesters, dagverse vis, maar ook kibbeling van hoge kwaliteit. SYLT is de nieuwe seafoodzaak voor een lekkere en verse snelle hap. Medio maart opent SYLT haar deuren op de Nieuwe Binnenweg. Rotterdam is vanaf dan een eigengereid fast casualconcept rijker. SYLT Seafood zit precies tussen ...

21 november 2017
Voetbalanalist René van der Gijp krijgt Gouden Mossel

Voor het eerst ging de Gouden Mossel die het Rotterdamse restaurant Kaat Mossel jaarlijks uitreikt niet richting een Rotterdammer, maar wel naar iemand met een groot hart voor de havenstad. René van der Gijp heeft woensdagmiddag 22 november de 23ste Gouden Mossel in ontvangst genomen aan boor ...

14 november 2017
Restaurant Kaat Mossel rijkt opnieuw twee mosselen uit

Het bekende Rotterdamse restaurant Kaat Mossel reikt opnieuw twee Gouden Mosselen uit. De inmiddels 23 ste editie vindt plaats op dinsdag 21 november. De twee gouden beeldjes worden uitgereikt aan twee personen die iets voor de stad betekend hebben. Wie dat zijn, houden we nog heel even geheim! Wat ...

18 september 2017
Hobbykoks overtuigd van een vol restaurant als zij zelf gaan koken

Bijna 7 op de 10 ondervraagde hobbykoks (t/m 49 jaar) heeft interesse in het koken onder begeleiding van een echte chef. Bijna tweederde geeft ook aan graag eens een echt sterrendiner voor vrienden, familie en bekenden neer te willen zetten. Ruim driekwart (77%) van jonge hobbykoks (t/m 39 jaar) ...

13 september 2017
Groei horecasector ook zichtbaar op Gastvrij Rotterdam

Na maandenlange voorbereiding inclusief een grootschalige renovatie van de beurshallen staat Gastvrij Rotterdam op het punt van beginnen. Op maandag 18 september 2017 openen de deuren van Rotterdam Ahoy voor het eerste jubileum van de snelgroeiende horecavakbeurs. De beursvloer is opnieuw groter qua ...

18 juli 2017
Eerste BRAM'S Gourmet winkel opent in Nederland

Midden in het centrum van Tilburg kan het publiek vanaf aanstaande donderdag genieten van knapperige verse frites van BRAM'S Gourmet. Naast een vertrouwde porties frites heeft BRAM'S zich gespecialiseerd in verschillende smaakvolle stoofgerechten. Het culinaire team werd hierin geadviseer ...

30 november 2016
NRC onderzoekt hulp Den Blijker

Hulp aan je bedrijf Een slechtlopend restaurant? Dan vraag je Herman den Blijker om hulp, dan kom je meteen op tv. Maar wie denkt dat Den Blijker altijd voor niets komt, heeft het mis. NRC wilde weten: helpt hulptv? Het medium koos drie willekeurige programma’s: Een Nieuw Begin, Geef Mij Nu ...

25 november 2016
Horeca geholpen door Den Blijker vaak alsnog failliet

Een kwart van de horecazaken die meededen aan hulpprogramma’s Herrie in de Keuken en Herrie in het Hotel is binnen een jaar failliet gegaan. Dat blijkt uit onderzoek van NRC. Aan de programma’s van kok en presentator Herman den Blijker, waarin horecazaken van een faillissement moeten wor ...

26 september 2016 Events Gastronomie
Sterrenchefs koken in pop-up restaurant op BBB Maastricht

Sterrenchefs Sang-Hoon Degeimbre* en Soenil Bahadoer* koken in oktober in Maastricht. De organisatie van BBB Maastricht en Folie Culinaire heeft hen bereid gevonden om in pop-up restaurant The Tent in MECC Maastricht een proeve van hun kunnen te tonen. Bezoekers kunnen genieten van een drie gangen ...

21 september 2016 Events
Gastvrij Rotterdam breekt alle records

De horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam kijkt terug op een zeer succesvolle 4e editie waarin tal van records zijn gebroken. Met 360 exposanten en 140 programma onderdelen kwamen de 10.584 bezoekers ogen en oren te kort. Zowel het bezoekersaantal oversteeg eerdere edities, alsook het aantal vierkante me ...

15 september 2016 Events
Beursvloer van snel groeiende horecavakbeurs volledig uitverkocht

Van maandag 19 september t/m woensdag 21 september opent dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals haar deuren in Rotterdam Ahoy. En dit jaar groter dan ooit, alle vierkante meters beursoppervlakte zijn optimaal benut door onder meer een diversiteit aan exposanten en ruim 10 thema ...

14 september 2016 Events
Zonnig en jubilerend Culinair Plaza doneert Є 80.000 aan de regio

De 25ste editie van het Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza was er één van veel glans. En niet alleen door het prachtige weer. Vanaf het moment dat topkok Herman den Blijker op vrijdag de Kaasbel luidde tot het moment van het eindigen van de online veiling was het Waagplein een bruisend gehe ...

9 september 2016 Food
Eerste oogst Zeeuwse Platte Oesters met Herman den Blijker

De Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct vierde de nieuwe oogst van dit seizoen van de echte Zeeuwse Platte Oester gisteren met de feestelijke overhandiging van het eerste mandje aan Herman den Blijker in Las Palmas te Rotterdam. Deze platte oesters mogen als enige het door de stichting uitgegeve ...

2 september 2016 Gastronomie
Topchefs bij het Schmidt Zeevis Restaurant tijdens Gastvrij Rotterdam

Bezoekers van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam kunnen op 19, 20 en 21 september genieten van gastronomische visgerechten bij het Schmidt Zeevis Restaurant bereid door top- en sterrenchefs. Gedurende drie dagen kunnen gasten een plaats reserveren en worden zij culinair verwend door Mario Ridder, ...

27 juli 2016
Twents horecaduo wint Grillmasters 2016

Frank Hendriks, eigenaar van de Twentse Bierbrouwerij uit Hengelo en zijn kok Erik Petersen mogen zich een jaar lang de beste barbecueërs van Nederland noemen. De Hengeloërs zijn de winnaars van het programma Grillmasters 2016 op RTL 4. Ze namen de gouden vleestang mee naar huis. Tijden ...

26 juli 2016
Cornelis Bar & Kitchen opent deuren in Rotterdam

Na een maandenlange verbouwing opent Cornelis deze week officieel de deuren op de hoek van de Coolsingel in Rotterdam. De nieuwe horecagelegenheid biedt een tweeledig concept wat bestaat uit een restaurant en een bar. Bovenin het restaurant kan je terecht voor een uitgebreid diner. In het bargedeelt ...

16 oktober 2015
Chinese en Nederlandse topkoks op Horecava

Wat wordt het culinaire resultaat als een Chinese én een Nederlandse topkok met dezelfde ingrediënten koken? Op de kookdemonstratie East Meets West op de Horecava laten topkoks Julius Jaspers, Ron Blaauw en Herman den Blijker dit samen met drie Chinese kookmeesters zien. Bezoekers kunnen zien wa ...

15 oktober 2015
Topkoks delen hun recepten in Good Food Book

Wat kookt een topkok voor z’n gezin? En wat maken bekende foodies thuis voor vrienden? Vijftig recepten van topkoks, foodies en bekende Nederlanders zijn verzameld in het Good Food Book. Recepten Jonnie Boer, Robert Kranenborg, Ron Blaauw, Herman den Blijker, Jacob Jan Boerma, Erik van Loo ...

17 september 2015
Gastvrij Rotterdam bijna van start

Aanstaande maandag is het zover, dan opent Ahoy Rotterdam haar deuren voor Gastvrij Rotterdam. Gedurende drie dagen is dit dé plek voor horecaprofessionals. De horecavakbeurs biedt demonstraties, masterclasses, workshops, inspirerende lezingen en wedstrijden. Initiatieven Ook is er de Nederl ...

9 september 2015
Interview Erik Stroink, BBB Maastricht

Van 5 tot en met 7 oktober staat het MECC in Maastricht in het teken van bourgondisch genieten. Zowel de BBB als "Folie Culinaire":http://www.folieculinaire.com/ zijn niet meer weg te denken uit de agenda’s van horecaondernemers, en dat is niet zonder reden. De BBB vindt voor de 61e keer plaats; ...

1 september 2015

Op de BBB, de grootste horecavakbeurs van de Euregio (het gebied tussen Maastricht, Aken en Luik) vindt de vakbezoeker een compleet overzicht op het gebied van food, non food en drinks & entertainment. Workshops, proeverijen en wedstrijden maken het programma van de Bourgondische BBB compleet. ...

10 augustus 2015
Den Blijker en Van Wolde koken op BBB

In congres- en beurzencentrum MECC Maastricht vinden 5 t/m 7 oktober de Bourgondische Horecavakbeurs BBB en Folie Culinaire plaats. In een pop-up restaurant op de beursvloer bieden topchefs Herman den Blijker en Hans van Wolde een betaalbare (sterren)lunch aan. De beurs wil met het pop-up restaura ...

12 mei 2015
Den Blijker presenteert nieuw kookboek

Tijdens een druk bezochte BonenBorrel in restaurant Las Palmas in Rotterdam introduceerde chefkok Herman den Blijker gisteren zijn nieuwe kookboek ‘Herman over Bonen’. Herman vond het hoog tijd dat Nederland de boon serieus neemt. Bonen zijn namelijk gezond, rijk aan een flinke dosis voedingsst ...

17 april 2015
Nieuw restaurant in Oegstgeest

Chef-kok Patrick Noordzij opent volgende week donderdag zijn eigen restaurant OX aan de Geversstraat in Oegstgeest. Zoals de naam al suggereert, speelt vlees een belangrijke rol op de kaart, maar mooie vis- en groentegerechten complementeren het diverse aanbod. Alles op bijzondere wijze bereid op ...

2 januari 2015
Nieuwe exploitanten Kasteel Kerckebosch Zeist

Ingmar Sloothaak (38) en Hans van Triest (44) zijn sinds gisteren de nieuwe exploitanten van hotel-restaurant Kasteel Kerckebosch in Zeist. De twee oud-collega’s nemen het stokje na ruim veertig jaar over van hotelketen Bilderberg. Na een ingrijpende renovatie van drie maanden verwachten de nieuw ...

22 september 2014
Gastvrij Rotterdam van start gegaan

Vandaag is Gastvrij Rotterdam gestart in Ahoy Rotterdam. In samenwerking met Euro-Toques en de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging werd de beurs feestelijk geopend door een optreden van jagers en jachthoornblazers. Na de opening sabreerde beursorganisator Robert Melaard een fles champagne. Op ...

28 augustus 2014
Geurds en Den Blijker op Gastvrij Rotterdam

Sterrenchef François Geurds en topchef Herman den Blijker zijn aanwezig tijdens Gastvrij Rotterdam op 22 en 23 september aanstaande. Voor Geurds, meesterchef van 2-sterren restaurant FG in Rotterdam, wordt het de eerste keer dat hij in de spotlights staat van Gastvrij Rotterdam en hij kijkt er er ...

23 januari 2014
FG Food Labs klaar voor experiment

Experimenteren en ontdekken hoe puur een ingrediënt is. Met FG Food Labs gaat patron cuisinier François Geurds op zoek naar de grens. FG Food Labs is net geopend en biedt ruimte voor dertig couverts. Er kan uitgebreid gedineerd worden, maar gasten kunnen ook terecht voor één of twee gerechten ...

18 december 2013
Belgische chef wint serie The Taste

De Nederlandse kok Dorus Clement heeft het in de finale van het kook- en proefprogramma The Taste moeten afleggen tegen de Belgische chef-kok Rosario Butera. Dorus zat in het team van Robert Kranenborg, Rosario werd ondersteund door de Belgische topchef Wout Bru. Ook de Belgische hobbykok Kim Malf ...

1 augustus 2013
Den Blijker en Crouwels schikken

De zakelijke relatie tussen Herman den Blijker en David Crouwels was al bekoeld, maar na het verbreken van een afspraak over geheimhouding door Den Blijker vorig jaar, heeft Crouwels de topkok voor de rechter gesleept. Den Blijker zou in een televisieprogramma uitspraken hebben gedaan over de zake ...

29 mei 2013
Den Blijker en Kranenborg samen TV

Herman den Blijker en Robert Kranenborg gaan op RTL 4 samen koken. In het programma The Taste gaan zij de strijd aan met sterrenchefs Gerd de Mangeleer van Hertog Jan en Wout Bru van Chez Bru. Het programma is afgekeken van de Amerikaanse variant. Selectie Iedere sterrenchef selecteert vijfti ...

29 mei 2013
Winnaar Herrie XXL failliet

Na restaurants als Oud Utreg, Pippijn en Choix du Chef is weer een eetgelegenheid dat meegedaan heeft aan een programma van Herman den Blijker failliet. De Linthorst in Havelte won vorig jaar het programma Herrie XXL, maar toch moest het bedrijf van Richard en Esther van Dijk ook haar deuren sluit ...

16 mei 2013
Weer een 'Herrie-restaurant' bankroet

In Utrecht is restaurant Oud Utreg failliet verklaard. Eerder heette het restaurant De Ommekeer. Na een reddingspoging met het team van Herman den Blijker werd de nieuwe naam bedacht. De financiële problemen waren voor de make-over schijnbaar al te ver doorgeschoten, waardoor Den Blijkers hulp ni ...

5 december 2012
EK Chinese keuken bij Wok de Mallejan

Op 4 december is het Europees kampioenschap Chinese keuken bij Wok de Mallejan in Maarssen gehouden. Vanuit heel Europa kwamen Chinese topchefs om medailles te winnen. Ook zullen meesterkoks uit China demonstraties geven. Positioneren Het Europese kampioenschap voor Chinese kookkunst is een ...

9 oktober 2012
Coquille Den Bosch bankroet

Sven en Geertje, bekend van het winnende restaurant Coquille in Den Bosch uit de eerste serie Mijn Tent Is Top, hebben het faillissement over hun zaak aangevraagd. Geen startschuld Na het winnen van het televisieprogramma van RTL met Herman den Blijker als presentator in 2007 heeft Coquille vijf ...

11 juli 2012
Nieuwe chef-kok bij Grand Winston

Patrick Noordzij is de nieuwe chef-kok van Worldhotel Grand Winston. Met zijn 20 jaar ervaring is Noordzij in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de keukens van het viersterrenhotel. Hieronder vallen het restaurant Grand Canteen, de bar/lounge, de ruime zalenaccommodatie en de private dining ...

3 april 2012
Den Blijker veilt Oosterscheldekreeften

Het nieuwe seizoen van de Oosterschelde is officieel van start gegaan met de veiling van de eerste kreeft. Twee kreeften werden door Herman den Blijker voor 27.750 euro verkocht. Koper van de twee kreeften die samen haast 4 kilo wegen is Vers 247, onderdeel van Deli XL. De opbrengst gaat dit jaar ...

25 januari 2012
Den Blijker naar buitenland

Het nieuwste programma van Herman den Blijker speelt zich niet af in Nederland, maar in Europa. Het programma gaat 'Herman Gaat Ver' heten. Wanneer het wordt uitgezonden door RTL4 is nog niet bekend. Koffers pakken In ons land heeft Den Blijker al de nodige hotels en restaurants een duw in de ...

8 december 2011
Surf naar de kooktips van Den Blijker

Op de nieuwe website van Herman den Blijker geeft de kok handige tips voor alle koks. Met hulp van tekst en video geeft de tv-kok uitleg hoe herrie in de keuken verleden tijd wordt. Behalve bruikbare kooktips adviseert de eigenaar van het Rotterdamse toprestaurant Las Palmas, ook op het gebied van ...

19 september 2011
Den Blijker en Westmaas trots op 'petatje'

Herman den Blijker (restaurant Las Palmas) en Marco Westmaas (Elzenduin Beach) betoogden dit weekeinde hun liefde voor het frietje of, op z’n Rotterdams: een 'petatje’. Dit gebeurde tijdens de ‘patatte-patat-parade’ van snackbarketen Bram Ladage. Aardappeloogst gevierd De familie Lada ...

29 juni 2011
Winnaar Herrie XXL: Isa's Trattoria

Het bleef lang spannend. Uit welke geblindeerde auto zou Herman den Blijker stappen en daarmee de winnaar van het programma Herrie XXL bekend maken? Zijn eindbestemming werd uiteindelijk Helmond, waarmee Isa's Trattoria werd uitgeroepen tot winnend horecabedrijf. Goed bekeken De finale-afleverin ...

24 mei 2011
Den Blijker komt met nieuw programma

Restaurant’s School is het allernieuwste televisie-programma van Herman den Blijker. De tv-kok gaat mensen die de afgelopen jaren de weg naar de arbeidsmarkt niet wisten te vinden een handje toesteken. Nog nooit gewerkt De Rotterdammer wil middels Restaurant's School mensen aan het werk hel ...

16 maart 2011
Restaurant Divinatio trots op behaald succes

Erik Jan van Dam, chef-kok bij restaurant Divinatio in Utrecht en winnaar van het tv-programma Hermans Helden, heeft samen met zijn vrouw Carina van Dam en hun team het restaurant afgelopen jaar op de kaart gezet. Ook nieuwe concepten zijn geïntroduceerd, waaronder de Quick Quality Lunch en Champag ...

4 januari 2011
Raad de portretten tijdens de Horecava

Bezoekers aan de Horecava kunnen het kinderrestaurant in het Emma Kinderziekenhuis steunen door voor 5 euro mee te doen aan de wedstrijd ‘Wall of Fame’. In het midden van de Horecava hangen 20 portretten van coryfeeën uit de horeca. Denk aan bijvoorbeeld beeltenissen van Sergio Herman, Thérès ...

27 augustus 2010
Mora's Maastrichter Bitterbal in trek

Tientallen bezoekers van culinair festijn ’t Preuvenemint in Maastricht staan in de rij om één van de exclusieve Maastrichter Bitterballen te bemachtigen. Speciaal voor het vierdaagse evenement ontwikkelde Beluga’s chef Hans van Wolde, in samenwerking met Mora, de bitterbal. De Maastrichter Bi ...

29 juni 2010
Tourstart zorgt voor omzetverlies Den Blijker

Sommige restaurants op Rotterdam-Zuid verwachten door de komst van de Tour de France komend weekeinde omzetverlies te lijden. Herman den Blijker verwacht een omzetverlies van 60.000 euro voor zijn restaurant Las Palmas. Ook hotel New York verwacht een dip in de omzet. Door de tour zijn de schiereila ...

10 mei 2010
Herman maakt weer herrie in hotels

Topkok Herman den Blijker, de man achter de succesvolle ‘Herrie’-programma’s, gaat voor een derde reeks ‘Herrie In Het Hotel’ op missie met de heer Reimers, hotelier in hart en nieren. In deze vierdelige serie stellen zij wederom als doel eigenaren van gemankeerde hotel-restaurants er weer ...

1 maart 2010
Den Blijker strak en slank in Nieuw-Zeeland

Topkok Herman den Blijker is samen met zijn filmploeg en Personal Trainer afgereisd naar Nieuw-Zeeland voor de opnames van zijn nieuwe TV programma ‘Hermans Kookeiland’, dat vanaf augustus wordt uitgezonden op RTL 4. Om ervoor te zorgen dat Herman ook in het buitenland aan voldoende beweging kom ...

12 januari 2010
'Meedoen aan Mijn Tent is Top is overweldigend'

'Overweldigend' en 'heftig' noemen de drie winnaars van het programma Mijn Tent is Top hun deelname aan het programma tijdens een interview op de Horecava. Toch hadden Sven en Geertje van restaurant Coquille in Den Bosch, René van restaurant Flinstering in Breda en Lie en Rianne van restaurant de P ...

8 mei 2009
Pastinaeck roept fijnproevers op

Restaurant De Pastinaeck in Amersfoort wil volgende week dinsdag duizenden mensen op De Hof. De Pastinaeck staat dan in de finale van het tv-programma Mijn tent is Top van Herman den Blijker. Tegenstander is restaurant Moodz in Delft. In de laatste aflevering van de afvalrace wordt de stem van de ki ...

5 mei 2009
Apeldoorn uit Mijn Tent is Top

Het Amersfoortse restaurant De Pastinaek en Moodz uit Delft zijn door naar de finale van Mijn Tent is Top. Voor Joshua en Lianne en hun restaurant Amiral hield de strijd om hun eigen restaurant dinsdagavond op. "Jullie keuken is dik in orde, maar daar draait het niet alleen om", aldus juryvoorzitter ...

19 februari 2009
Gilke Topchef 2009

De Nederlandse sterrenchef Sergio Herman, Hans van Wolde, Ron Blaauw, Lucas Rive en Herman den Blijker hebben deelneemster Gilke in het tv-programma Topchef uitgeroepen tot beste amateurkok van 2009. Dinsdagavond versloeg Gilke in de finale in het tv-programma Topchef de twee overgebleven deelnemers ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: