Topchefs bij het Schmidt Zeevis Restaurant tijdens Gastvrij Rotterdam

2 september 2016 | Thijs Jacobs

Bezoekers van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam kunnen op 19, 20 en 21 september genieten van gastronomische visgerechten bij het Schmidt Zeevis Restaurant bereid door top- en sterrenchefs.

Gedurende drie dagen kunnen gasten een plaats reserveren en worden zij culinair verwend door Mario Ridder, Erik van Loo, René Tichelaar, Rolph Hensens, Remco Kuijpers en Fred Mustert. De topchefs koken de sterren van de hemel uiteraard met de beste kwaliteitsingrediënten waaronder vis van Schmidt Zeevis.

Het pop-up visrestaurant bevindt zich in Hal 4 tussen 340 topleveranciers die culinaire hoogstandjes, innovaties producten en oplossingen voor food en non-food bieden in de horeca. Schmidt Zeevis Restaurant is een mobiel foodconcept ontwikkeld door chef-kok Herman den Blijker die zijn inspiratie haalde uit Rotterdamse zeecontainers en hier als adviseur ook nauw bij betrokken is.

Gastvrij Rotterdam heeft een uitgebreid en belevenisvol programma; 140 workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen. Naar verwachting zullen ruim 10.000 horeca ondernemers en managers dit vakevent  bezoeken.   

Programma

Iedere beursdag geven twee vooraanstaande chefs acte de présence:

Maandag 19 september

11:00 - 14.30 | René Tichelaar van Restaurant De Gieser Wildeman*, Noordeloos

14.30 - 18.00 | Rolph Hensens van HMB Restaurant, Rotterdam

Dinsdag 20 september

11:00 - 14.30 | Remco Kuijpers van Restaurant Fitzgerald, Rotterdam

14.30 - 18.00 | Fred Mustert van Restaurant Fred, Rotterdam

Woensdag 21 september

11:00 - 14.30 | Mario Ridder van Restaurant Joelia*, Rotterdam

14.30 - 18.00 | Erik van Loo van Parkheuvel, Rotterdam

Op het menu staan heerlijke visgerechten en voor de vleesliefhebber is er de Wagyu Steak.
Gasten kunnen reserveren via:  www.gastvrij-rotterdam.nl/szr-reservering

Fresh Fish Corner

Tevens is het mogelijk om in de naastgelegen Fresh Fish Corner kleine signature gerechten te bestellen van Schmidt Zeevis, zoals de tonijnburger, vissoep, gamba tempura en de High C Etagère. Voor dit eetconcept hoeft men vooraf niet te reserveren.

Over Gastvrij Rotterdam

De horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam is een coproductie van Rotterdam Ahoy en Match+, een organisatiebureau uit Den Haag dat wereldwijd internationale evenementen organiseert. Gastvrij Rotterdam is gratis toegankelijk voor professionals werkzaam in de horecabranche die in het bezit zijn van een uitnodigingskaart of uitnodigingscode. Zonder uitnodiging kost een toegangskaart € 40,00. De beurs is alleen toegankelijk voor personen boven de 18 jaar.

Tegelijkertijd met Gastvrij Rotterdam vindt in Hal 2 van Rotterdam Ahoy het prestigieuze event The World Championship of Chinese Cuisine (WCCC2016) plaats. Bezoekers van Gastvrij met een bijzonder interesse voor de Aziatische keuken kunnen tijdens Gastvrij twee vliegen in één klap slaan en ook het WCCC 2016 bezoeken. N.B: Een toegangsbewijs voor Gastvrij geeft geen toegang tot het wereldkampioenschap en vice versa. 

Overige informatie over Gastvrij Rotterdam

Datum                       :           19 t/m 21 september 2016
Tijd                  :           11:00 – 18:00 uur
Locatie          :           Rotterdam Ahoy
Website         :           www.gastvrij-rotterdam.nl  
Facebook     :           https://www.facebook.com/gastvrijrotterdam
Twitter            :           https://twitter.com/Gastvrij_Rdam
LinkedIn         :           https://www.linkedin.com/groups/5013699

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: