Nieuwe exploitanten Kasteel Kerckebosch Zeist

2 januari 2015 |
Nieuwe exploitanten Kasteel Kerckebosch Zeist<

Ingmar Sloothaak (38) en Hans van Triest (44) zijn sinds gisteren de nieuwe exploitanten van hotel-restaurant Kasteel Kerckebosch in Zeist. De twee
oud-collega’s nemen het stokje na ruim veertig jaar over van hotelketen Bilderberg. Na een ingrijpende renovatie van drie maanden verwachten de nieuwe exploitanten het Kasteel begin april dit jaar opnieuw te kunnen openen.

Grootschalige renovatie
De komende 3 maanden sluit het Kasteel zijn deuren voor een grootschalige renovatie. Zowel het interieur als het exterieur worden onder handen genomen. Interieurarchitect HIP Studio uit Amsterdam is verantwoordelijk voor het nieuwe hospitality concept. Eerder tekenden zij voor onder andere Ron’s Gastrobar (Amsterdam), Central Park by Ron Blaauw (Den Haag) en Hotel Notting Hill (Amsterdam). Het hotel heeft dertig kamers en vier zalen die geschikt zijn voor onder andere vergaderingen, bijeenkomsten, familiefeesten en bruiloften. Kasteel Kerckebosch heeft daarnaast een restaurant, een bar-lounge en een groot terras grenzend aan de kasteeltuin. Na de renovatie kan men ook terecht in de nieuw te openen Bistoria, een mix tussen een trattoria en bistro, voor een informele pure maaltijd met invloeden uit de Mediterrane keuken.

Over Sloothaak en Van Triest
Ingmar Sloothaak is eigenaar van OpenYourHotel Management en managing partner bij Concept Hotel Group. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij diverse (top)hotels in Amsterdam. Vanaf 1 januari zal hij zorg dragen voor het algemeen management en de sales van de horecaonderneming. Hans van Triest is de chef-kok en straks verantwoordelijk voor de invulling van het restaurant en het nieuw te openen Bistoria. Eerder stond hij in de keuken van restaurant De Hoefslag (Bosch en Duin), De Bokkedoorns (Overveen), Fifteen van Jamie Oliver (Amsterdam) en bij Herman den Blijker Catering (Rotterdam). Ook werkte hij enkele jaren op Curaçao als chef-kok waarbij hij de titel Carribean Chef of the Year in de wacht sleepte.

Meer lezen over Kasteel Kerckebosch? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije* (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ne...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: