Eerste BRAM'S Gourmet winkel opent in Nederland

18 juli 2017 | Roy Spijker
Eerste BRAM'S Gourmet winkel opent in Nederland

Midden in het centrum van Tilburg kan het publiek vanaf aanstaande donderdag genieten van knapperige verse frites van BRAM'S Gourmet. Naast een vertrouwde porties frites heeft BRAM'S zich gespecialiseerd in verschillende smaakvolle stoofgerechten.

Het culinaire team werd hierin geadviseerd door de bekende TV-kok Herman den Blijker. Bij de nieuwe vestiging kunnen bezoekers terecht voor de 'stoofs' bestaande uit vers gebakken frites met verschillende toppings. Denk hierbij aan langzaam gegaard rundvlees, malse pulled pork, Aziatische gemarineerde kippendij, rijke en smaakvolle kalfswang óf de vegetarische variant met verse champignons Parmezaanse kaas en truffelmayo.

De aardappel op nummer 1
Het is inmiddels geen geheim meer dat de aardappel het geheim is van BRAM'S grote succes. De frites worden immers vers gesneden van zorgvuldig geselecteerde aardappelen die afkomstig zijn van de akkers van boeren uit de Hoeksche Waard. De fritesbakkers snijden de aardappelen met de hand in de open patatkraam. "We laten de schil eraan, dit geeft de frites een karakteristieke smaak. Frites eet je nu eenmaal niet iedere dag, daarom moet ieder patatje uit de zak perfect zijn! We bieden onze klanten een heerlijk verwenmomentje." Vertelt de enthousiaste franchisenemer Niel Roekelea.

Over BRAM'S Gourmet
BRAM’S is onderdeel van de bekende frietformule Bram Ladage. Bram Ladage is in 1967 begonnen met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Na de 4 eerdere ‘containervestigingen’ opent BRAM’S deze week de eerste winkel van Nederland in Tilburg. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

Corona
Verspreiding Britse coronamutatie slecht nieuws voor de horeca?

Het Outbreak Management Team (OMT) laat weten zich zorgen te maken over de verspreiding van de Britse coronamutatie in ons land. In meest recente advies worden deze zorgen gedeeld. Ook worden strengere maatregelen niet uitgesloten. Welke dat zijn, is nog niet bekend, alhoewel de avondklok al besprok ...

Economie Corona
20 procent van de Nederlandse restaurants verwacht de deuren nooit meer te openen

Uit recent onderzoek van WijnSpijs blijkt dat 20 procent van de 1200 samenwerkende restaurateurs ernstige twijfels heeft over het voortbestaan van hun levenswerk. Het evenementenbureau WijnSpijs.nl verzorgde in samenwerking met 1200 restaurants in Nederland en België de culinaire WijnSpijs Wand ...

Achtergronden Corona
KIPPENTENT deelt snert uit aan zorgmedewerkers verpleeghuis

Vandaag heeft KIPPENTENT hun huisgemaakte snert uitgedeeld aan alle zorgmedewerkers van verpleeghuis Veenstaete in Kortenhoef (Wijdemeren). Hiermee willen ze hen een hart onder de riem steken en hun grote waardering uiten voor het geweldige werk van deze mensen tijdens de coronacrisis. De KIPPENT ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Drinks Corona
2020 was ook voor bierbrouwers een rampjaar

De bierverkoop is in Nederland in 2020 met 14% gedaald ten opzichte van 2019. In de horeca en evenementenbranche was de daling zelfs ruim 58%. Dit is uiteraard het gevolg van de COVID-19-maatregelen. Sinds het (opnieuw) sluiten van de horeca in oktober zien we dat de verkoop van bier daar met 89% is ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: