Je hebt gezocht op: trends
![UMAMI by Han introduceert ‘The Steamed Seafood Bar’ in Eindhoven](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32324/img-3264-60948_100x100_fit.jpg)
UMAMI by Han introduceert ‘The Steamed Seafood Bar’ in Eindhoven
Het succesvolle restaurantconcept UMAMI by Han breidt uit met ‘The Steamed Seafood Bar’. Hier wordt de eeuwenoude Chinese traditie van het...
![Gault&Millau organiseert exclusieve Chef’s table tijdens Horecava 2025](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32250/66828d3d9e45e-60794_100x100_fit.jpg)
Gault&Millau organiseert exclusieve Chef’s table tijdens Horecava 2025
Horecava, de grootste Nederlandse horecabeurs die al sinds 1957 vakmensen uit de wereld van eten, drinken en hospitality samenbrengt, introduceert een...
![Gourmet sandwiches en meer: hoe jij jouw broodaanbod kunt verfijnen](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32154/themamaand-brood-brood-en-belegtrends-60572_100x100_fit.jpg)
Gourmet sandwiches en meer: hoe jij jouw broodaanbod kunt verfijnen
In de horeca is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en dit geldt zeker ook voor brood en beleg, twee basiselementen die ve...
![April 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31941/img7358licht59855-60116_100x100_fit.jpg)
April 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant
Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...
![Rungis en Duch Cuisine slaan handen ineen](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31910/dutch-cuisine-rungis-02-60042_100x100_fit.jpg)
Rungis en Duch Cuisine slaan handen ineen
Groenten en fruit zo smaakvol én lokaal mogelijk aanbieden is al jarenlang één van de speerpunten bij Rungis uit Barendrecht. Ond...
![Ron Blaauw: “Je moet wél durven”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31870/groots-ondernemen-ron-blaauw-59955_100x100_fit.jpg)
Ron Blaauw: “Je moet wél durven”
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
Tap to Pay in de horeca: afrekenen via je mobiel
Als horecaondernemer weet je als geen ander dat snel afrekenen in jouw horecaonderneming belangrijk is. Dat leidt namelijk tot tevreden klanten en een...
De 4 belangrijkste betaaltrends om rekening mee te houden
Hoe betalen jouw klanten nu en in de komende jaren? En hoe kun je daar als ondernemer op inspelen? Gijs Boudewijn, Directeur van Betaalvereniging Nede...
![Themamaand Rendement: Zo verhoogt AI het rendement van een restaurant](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31355/rendement-ai-58799_100x100_fit.jpg)
Themamaand Rendement: Zo verhoogt AI het rendement van een restaurant
De horeca heeft in de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, maar deze ontwikkeling brengt uitdagingen met zich mee wat betreft kostenbeh...
![Column Giuseppe Mazziotta (18): Wij eten meer yuzu met mangoestan](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31407/vandaag57472578375824758627-58925_100x100_fit.jpg)
Column Giuseppe Mazziotta (18): Wij eten meer yuzu met mangoestan
Je hoort het wel de laatste tijd ‘Yuzu, Bergamot, Tonka’, het zijn allemaal rages die in de horeca worden gebruikt. Een paar jaar geleden...
![ELA Restobar biedt Jordanese gezelligheid in Mediterrane sferen](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31369/creditsbyimme-58825_100x100_fit.jpg)
ELA Restobar biedt Jordanese gezelligheid in Mediterrane sferen
ELA Restobar nodigt gasten uit om de warmte van de Jordanese gastvrijheid te ervaren, geïnspireerd door Mediterrane cuisine in een mid-century mo...
![Themamaand Rendement: Welke trends en ontwikkelingen kunnen jouw rendement verhogen?](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31301/rendement-trends-58684_100x100_fit.jpg)
Themamaand Rendement: Welke trends en ontwikkelingen kunnen jouw rendement verhogen?
Net als in veel andere sectoren geldt ook in de horeca dat stilstand achteruitgang is. Concepten en businessmodellen die vijf jaar geleden voor veel a...
Dit gaat horecaondernemers perspectief bieden
De horeca heeft een sterke inhaalslag laten zien na de coronapandemie en de omzet ligt nog redelijk op niveau. De winsten staan echter onder druk en d...
![Omzet halen én gastvrijheid bieden door digitalisatie in horeca](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31288/beeld-digitalisering-in-de-horeca-58657_100x100_fit.jpg)
Omzet halen én gastvrijheid bieden door digitalisatie in horeca
Je wilt na moeilijke jaren weer gasten verwelkomen en omzet maken. Maar hoe doe je dat, terwijl iedereen knokt om personeel? Het antwoord ligt in digi...
![15 jaar De RestaurantKrant (2015): Ruben Kwakman's wijngeheimen](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30818/adhdhdghdg-57629_100x100_fit.jpg)
15 jaar De RestaurantKrant (2015): Ruben Kwakman's wijngeheimen
Het is met grote trots dat wij je ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen...
VCHO-directeur Liping Lin: "Hierdoor is veel minder keukenpersoneel nodig, maar worden wel hetzelfde aantal couverts gedraaid"
Chinese-Aziatische horecaondernemers in Nederland hebben meer nog dan hun Nederlandse collega’s last van het personeelstekort. Het inspireert he...
Oktober 2023: Productinnovatie voor jouw restaurant
Er staan nieuwe producten op het menu voor de horeca-industrie; ontdek in deze rubriek welke producten dat deze maand zijn. Van ingrediënten in d...
![Ron Gastrobar* start met alcoholvrije (wijn)kaart](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31055/sdfghsafhsafhsfah-58150_100x100_fit.jpg)
Ron Gastrobar* start met alcoholvrije (wijn)kaart
Restaurant Ron Gastrobar* in Amsterdam van Ron Blaauw, start als eerste in Nederland met een alcoholvrije (wijn)kaart. Naast rode, witte en rosé...
![Hoe ziet de horeca er over 10 jaar uit? Advocaat Alex Prascevic: “Sommige ondernemers zetten wél die stap met succes”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31017/de-toekomst-van-de-horeca-alex-56-58073_100x100_fit.png)
Hoe ziet de horeca er over 10 jaar uit? Advocaat Alex Prascevic: “Sommige ondernemers zetten wél die stap met succes”
De horecabranche is momenteel onrustig. Inflatie, personeelstekort, hoge energiekosten en de naweeën van corona beïnvloeden de sector. In&nb...
September 2023: Productinnovatie voor jouw restaurant
Er staan nieuwe producten op het menu voor de horeca-industrie; ontdek in deze rubriek welke vier producten dat deze maand zijn. Van ingrediënten...
Programma Euro-Toques tijdens BBB Maastricht bekendgemaakt
Het is bijna zover. 9 t/m 11 Oktober zal Euro-Toques Nederland de traditie weer oppakken en aanwezig zijn tijdens de BBB - Folie Culinaire in MECC Maa...
![Restaurant Roberto’s viert dertigste verjaardag met ode aan Pura Cucina Italiana](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30965/asa-57953_100x100_fit.jpg)
Restaurant Roberto’s viert dertigste verjaardag met ode aan Pura Cucina Italiana
Het Italiaanse restaurant Roberto’s, gevestigd in Hilton Amsterdam, bestaat dertig jaar. Om dit te vieren, brengt Roberto’s een ode aan de...
Jubileumeditie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam breekt weer alle records
Gastvrij Rotterdam vierde dit jaar haar tiende editie. Dit jaar besloeg de horecavakbeurs vijf uitverkochte beurshallen in Rotterdam Ahoy, waarmee dez...
Onderscheidende winterdranken bij ‘All about drinks | Winter special’ van Sligro
Na een succesvolle voorjaarseditie organiseert Sligro op donderdag 2 november ‘All about drinks | Winter special’. Dit exclusieve evenemen...
![Hoe ziet de horeca er over 10 jaar uit? Giuseppe Mazziotta (18): “Spectaculair in plaats van culinair”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30924/de-toekomst-van-de-horeca-giuseppe-46-57865_100x100_fit.png)
Hoe ziet de horeca er over 10 jaar uit? Giuseppe Mazziotta (18): “Spectaculair in plaats van culinair”
De horecabranche is momenteel onrustig. Inflatie, personeelstekort, hoge energiekosten en de naweeën van corona beïnvloeden de sector. In de...
![Themamaand Bier: Met bierpairing de smaakbeleving versterken en de omzet verhogen](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30863/bierpairing-57728_100x100_fit.png)
Themamaand Bier: Met bierpairing de smaakbeleving versterken en de omzet verhogen
Bierpairing is een trend die steeds populairder wordt in horecagelegenheden over de hele wereld. Het combineren van bier met de gerechten die op het m...
![Hoe ziet de horeca er over 10 jaar uit? Hoogleraar Hettinga: “Deze trend sijpelt langzaam naar Europa”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30898/de-toekomst-van-de-horeca-kasper-hettinga-36-57800_100x100_fit.png)
Hoe ziet de horeca er over 10 jaar uit? Hoogleraar Hettinga: “Deze trend sijpelt langzaam naar Europa”
De horecabranche is momenteel onrustig. Inflatie, personeelstekort, hoge energiekosten en de naweeën van corona beïnvloeden de sector. In de...
Latijns-Amerikaans restaurant Selva opent op 24e verdieping van nhow Amsterdam RAI
Een sfeervolle reis door het Amazoneregenwoud, dit biedt Selva, een nieuw restaurant in Amsterdam dat haar deuren opent op de 24e verdieping van het i...
![Deze paviljoens en specials wil je als restaurateur niet missen op Gastvrij Rotterdam 2023](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30843/restaurantkrant-57684_100x100_fit.png)
Deze paviljoens en specials wil je als restaurateur niet missen op Gastvrij Rotterdam 2023
Wist je al dat je op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam je ook kunt laten inspireren door de unieke paviljoens en specials? Van de beste plant-based...
Hier leer je in te spelen op de behoeften van Gen-Z
Een van de uitdagingen waar horecaondernemers mee worstelen is het aanspreken van een jongere generatie. In de horeca staat de mens centraal, zowel de...
Sligro organiseert uniek inspiratie-, kennis- en netwerkkevent ‘Chef Special’
Speciaal voor chefs die zich verder willen ontwikkelen in hun vak organiseert Sligro ‘Chef Special’. Tijdens dit compleet verzorgde eendaa...
![Hoe ziet de horeca er over 10 jaar uit? Trendwatcher Adjiedj Bakas: “Robotchefs doen hun intrede in restaurants”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30778/de-toekomst-van-de-horeca-adjiejd-bakas-26-57546_100x100_fit.png)
Hoe ziet de horeca er over 10 jaar uit? Trendwatcher Adjiedj Bakas: “Robotchefs doen hun intrede in restaurants”
De horecabranche is momenteel onrustig. Inflatie, personeelstekort, hoge energiekosten en de naweeën van corona oefenen invloed uit op de sector....
![Starten en groeien in de horeca: Dit zijn 11 basisregels voor het regelen van je inkopen](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30550/starten-en-groeien-inkopen-950-x-675-px-57056_100x100_fit.jpg)
Starten en groeien in de horeca: Dit zijn 11 basisregels voor het regelen van je inkopen
Het goed regelen van inkopen voor een horecazaak is van belang voor het succesvol en efficiënt runnen van de onderneming. De voorraad op een effi...
![Nieuwe organisatie maakt datum tiende editie Talent van de Toekomst bekend](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30431/talent-van-de-toekomst2-56821_100x100_fit.jpg)
Nieuwe organisatie maakt datum tiende editie Talent van de Toekomst bekend
Na jaren van het niet kunnen organiseren van de Talent van de Toekomst Bokaal door covid, zal deze wedstrijd voor de gastronomische talenten van Neder...
Dit is het nieuwe campagnebeeld van de tiende editie Gastvrij Rotterdam
De horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam viert van 18 tot en met 20 september 2023 haar tiende editie in Rotterdam Ahoy. Ter gelegenheid hiervan is een ni...
![Cuisinier Toine Hermsen: “Koks worden nu opgeleid om met een pincet bloemetjes op borden te leggen”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30361/de-8-van-margo-en-petro-toine-hermsen-56681_100x100_fit.png)
Cuisinier Toine Hermsen: “Koks worden nu opgeleid om met een pincet bloemetjes op borden te leggen”
'De 8 van...' is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek krijgen prominente horecamensen de keuze om 8 interviews door...
![Margo Reuten en Petro Kools: “Alles wat je op één hand kunt tellen is interessant”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30349/de-8-van-margo-en-petro-56637_100x100_fit.png)
Margo Reuten en Petro Kools: “Alles wat je op één hand kunt tellen is interessant”
Het begon met de titel ‘eerste vrouwelijke meesterkok van Nederland’. Die bekroning leidde Margo Reuten naar vele andere podia, waar ze &o...
Belangenvereniging restaurants: Dutch Cuisine
Horecaondernemers in Nederland kunnen zich aansluiten bij verschillende belangenverenigingen en samenwerkingsverbanden. In deze rubriek licht de redac...
![Chocolademoussedag: Een zoete (veganistische) traktatie voor de horecagast](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30179/1679574031-5798-28759_100x100_fit.jpg)
Chocolademoussedag: Een zoete (veganistische) traktatie voor de horecagast
Als horecaondernemer is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de voedingsindustrie. Een geliefd dessert i...
Nieuwe CCO De Beren trotseert marketinguitdagingen
Na de coronacrisis volgden nieuwe uitdagingen; van de inflatie tot blijvend personeelstekort en torenhoge energielasten. Marjolein Mens, de nieuwe Chi...