De populaire Caribische Fusion restaurantketen Mondi breidt uit naar Rotterdam. Na drie vestigingen in Amsterdam en Badhoevedorp slaat Mondi zijn vleu...
Tim Dorissen is de nieuwe maître van De Bokkedoorns. Al twaalf jaar is hij een rots in de branding en heeft alle kneepjes van het vak nog geleer...
Lof, het fine-dining restaurant in Pillows Grand Boutique Hotel Reylof, verwelkomt Paul de Groote als chef de cuisine. Met de komst van de Zeeuwse che...
In restaurants wordt volgens Kameraod Brouwers steeds vaker gevraagd naar alternatieven voor wijn als begeleiding van een gerecht. Het blijkt dat spec...
Str’eat, de langverwachte all-day horeca bestemming op het bruisende Strijp-S, kondigt met gepast enthousiasme de publieksopening aan, vanaf 17...
Gelegen aan de westkust van Ibiza, waar de adembenemende zonsondergang de ambiance neerzet, opent Madunia op 8 juni haar deuren. De naam Madunia is af...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Deze zomer brengt The Entourage Group hun Mr Porter Steakhouse, Bar & Lounge naar Ibiza als een pop-up en verwelkomt gasten vanaf 17 mei voor een...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters al hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
Vanaf 1 februari zal Roos Stevens het team van restaurant Flore(**) versterken in haar nieuwe rol als maître d’. Zij zal onder andere vera...
Na meer dan een jaar perfectioneren en bijschaven, openen culinair ondernemers Peter en Marieke Lute de deuren van Green voor zowel lunch als diner. D...
Je hoort het wel de laatste tijd ‘Yuzu, Bergamot, Tonka’, het zijn allemaal rages die in de horeca worden gebruikt. Een paar jaar geleden...
Restaurant Aroma Italian Fine Dining, gevestigd in het Gelderse Vaassen, heeft een plaats bemachtigd op de lijst van 50 Top Italy voor ‘Best Ita...
Voor wie Bali als vakantiebestemming kiest, kan vanaf nu ook een nieuw hoofdstuk toevoegen aan zijn culinaire belevenissen. De veelgeprezen tweesterre...
Horeca Vakbeurs maakt bekend dat het een samenwerking aangaat met Hanos. De groothandel en totaalleverancier van de horeca presenteert zich op Horeca...
Het was een bewogen jaar voor de horeca, en ook bij restaurantgids Lekker500 was er sprake van verandering en vernieuwing. De concurrentie aan de top...
Een frisse wind waait door het gastronomische landschap van Cadzand met de aankondiging van 'Demain'. Chef-kok Dani Hoefnagels, nu nog aan het roer bi...
Zwolle krijgt er op culinair gebied een nieuwe parel bij. Op woensdag 15 november openen Lisa Stam en Lars Aukema er hun fine dining restaurant Affect...
Sinds de overname van het Maastrichtse restaurant Beluga Loves You* in 2019, kwam het horeca-echtpaar in een rollercoaster terecht vanwege coronalockd...
BBB Maastricht staat voor ‘More Horeca Success’ voor bezoekers én exposanten. Van 9 tot en met 11 oktober, kwamen duizenden horecap...
Ondernemers Malou Hagenaars en Wouter van Laarhoven breiden hun restaurant en bodega Alma in Oisterwijk uit met een bistro in Breda. De nieuwe loot aa...
Een Nederlands restaurant is uitgeroepen tot beste van de wereld op Tripadvisor. Restaurant Bougainville in Amsterdam heeft de nummer éé...
Verschillende sterrenchefs dragen bij aan Chef’s Place op de eerste editie van Horeca Vakbeurs, die plaatsvindt op 29, 30 en 31 januari 2024 in...
Marco Prins gaat een bijzondere overstap maken. De chef-kok begon eerder dit jaar nog bij het Rotterdamse restaurant Grace, maar vertrekt daar nu weer...
Restaurant Bentinck sluit per 28 augustus de deuren en maakt plaats voor LIZ restobar. Swijnenburg, eigenaar van het restaurant, opent op deze locatie...
Aan de Linnaeuskade in Amsterdam vieren de ‘Latin vibes’ hoogtij met de komst van Moche. Het recent geopende restaurant wil gasten het bes...
Aroma Italian Fine Dining in Vaassen is maandagavond uitgeroepen tot Italiaans Restaurant van het Jaar. Voor de door Italië Magazine georganiseer...
Vanuit mboRijnland vertegenwoordigen maar liefst drie gouden medaillewinnaars Nederland tijdens EuroSkills Gdańsk 2023, de Europese Kampioenschappen v...
Op maandag 24 april deelde Michelin weer meerdere sterren, Bib Gourmands en groene sterren uit voor de gids van 2023. Inspecteurs gaan langs de restau...
Afgelopen dinsdag ontving fine-dining restaurant ‘Ammolite’ voor het negende jaar op rij twee Michelinsterren. Duitslands grootste attract...
Waar Heine Ruitenbeek zijn kwaliteiten en groei gaat vervolgen bij Thermen Berendonck, neemt Marijn zijn stokje over in de keuken van Restaurant Inten...
Afgelopen maandag is het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant ’t Nonnetje heropend na een verbouwing van 2,5 maanden. Het restaura...
Het in het Gelderse Vaassen gevestigde Italiaanse fine-diningrestaurant Aroma krijgt eind maart een beroemde Italiaanse gastchef in huis. Aroma’...
Elke maand maken inspecteurs van Michelin Nederland enkele restaurants bekend die hun intrede maken in de Nederlandse versie van de gids van 2023...
Op de uitreiking van Gault&Millau werd Restaurant VanOost, dat deel uitmaakt van Pillows Hotel Maurits at the Park, rijkelijk beloond. Het piepjon...
Op maandag 13 februari werd de Gault&Millau gids 2023 gepresenteerd. Gedurende de lancering namen maar liefst 20 winnaars in 19 categorieën e...
Groningen is een fine-dining-restaurant rijker. Op 18 januari 2023 opende restaurant Blumé de deuren aan de Oude Boteringestraat 43. Het restau...
Restaurant Mondi breidt uit en opende onlangs een derde zaak in Amsterdam. Naast de twee locaties in Amsterdam-Zuid en Badhoevedorp gaat nu ook Amster...
Driesterrenrestaurant Inter Scaldes en het luxe bijbehorend boutique hotel maken sinds 1 januari onderdeel uit van Pillows Hotels. Chef Jannis Brevet...