In oktober 2022 brachten Michiel de Vries en Sjoerd Steenbeek met NEXT een nieuw verhaal naar de NDSM, op nog geen 300 meter van hun Pllek. Ze namen d...
Studenten Horeca van de Nova College Hotelschool deden 23 april mee aan de jaarlijkse en, inmiddels twaalfde, masterclass en wedstrijd voor koks en ga...
Het initiatief van winstdeling van visrestaurant Pesca in Amsterdam, gestart in 2017, kan weer voor het eerst sinds het uitbreken van de coronacrisis...
Op vrijdag 19 april is Franke Osinga (33), keukenchef van Restaurant De Treeswijkhoeve** in Waalre, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Os...
Groenten en fruit zo smaakvol én lokaal mogelijk aanbieden is al jarenlang één van de speerpunten bij Rungis uit Barendrecht. Ond...
In sterrestaurant Eden in Valkenswaard vindt woensdag 22 mei een bijzonder benefietdiner plaats. Chef-kok en eigenaar Herman Cooijmans en Make a Memor...
Ben jij een gepassioneerde horeca-professional die klaar is voor een uitdagende leiderschapsrol? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en bijdra...
Eind april opent Restaurant Harper de deuren op één van de mooiste pleinen van Den Haag, de Plaats. De unieke historische locatie, het e...
Maandag zijn de gastronomische talenten van Nederland de strijd met elkaar aangegaan tijdens Talent van de Toekomst 2024. De eerste editie sinds 2019...
Studenten Horeca van de Nova College Hotelschool doen 23 april mee aan de jaarlijkse en inmiddels twaalfde masterclass en wedstrijd voor koks en gasth...
10 april 2024 heeft Marco Bemelmans de Hart voor de Horeca Award ontvangen uit handen van Ricardo Eshuis, directeur van SVH (Stichting Vakbekwaamheid...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
Ferran Adrià, de vader van de moderne westerse gastronomie en een van de meest invloedrijke chef-koks ter wereld, opent de deuren van elBulli18...
Vrijdag 12 april opent The All Out Amsterdam haar deuren in Amsterdam. Dit do-F&B en socializing concept, afkomstig van de creatieve geesten achte...
Le Jules Verne mag zijn tweede Michelinster in ontvangst nemen. Dit restaurant is gevestigd op de tweede verdieping van de Eiffeltoren en staat sinds...
Ondernemen is investeren. Als horecaondernemer krijg je regelmatig te maken met nieuwe en noodzakelijke investeringen. In ‘Waar moet je op lette...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Daar waar de Amstelveenseweg overgaat in de Overtoom kunnen Amsterdammers sinds kort terecht bij Riot, een restobar met branie waar verschillen worden...
Het Gastronomisch Gilde en We’re Smart hebben drie wildcards uitgedeeld voor de finale van de Green Chefs Hat tijdens Gastvrij Rotterdam. De o...
Na enkele maanden geen nieuwe restaurants te hebben toegevoegd aan de Michelingids, hebben de inspecteurs van Michelin Nederland voor april 2024 maar...
Gelegen aan de westkust van Ibiza, waar de adembenemende zonsondergang de ambiance neerzet, opent Madunia op 8 juni haar deuren. De naam Madunia is af...
Restaurant Hemel & Aarde in Utrecht krijgt er een 'bijdehand jong zusje' bij. Half mei opent het team direct naast het restaurant een wijnbar waar...
Vanaf maart krijgt Jans’ Food & Wijnbar in Arnhem nieuwe eigenaren. Horecakoppel Leon Dieperink en Elise de Jong nemen Jans’ Food &...
Het Nederlandse Bocuse d’Or-team met chef Marco van der Wijngaard en commis Stijn de Jong (beiden Sterklas) heeft tijdens de Europese finale in...
Kenny Friederichs is gepromoveerd tot junior chef bij, het met een Michelinster en 16/20 in de Gault Millau bekroonde, Restaurant Latour in Noordwijk...
De Europese finale van de Bocuse d’Or vindt vandaag, 19 maart, en morgen, 20 maart, plaats in het Noorse Trondheim. Nederland wordt vertegenwoor...
Chef-kok Marco van der Wijngaard (31) vertegenwoordigt Nederland dinsdag 19 en woensdag 20 maart 2024 tijdens de Europese finale van Bocuse d’Or...
Met trots kondigt Ron Gastrobar een buitengewoon culinair evenement aan, waarbij Amsterdam en Ibiza samenkomen in een memorabele ervaring. Op zondag 2...
UMH Group, onder andere bekend van de George restaurants, heeft Tom Haines aangesteld als nieuwe corporate chef. Haines, oorspronkelijk uit Engeland,...
Met trots kondigt Landgoed Lauswolt de aanstelling aan van Seb Smit als de nieuwe executive chef van De Heeren van Harinxma en Bistro Nijeholt. Na een...
Bovenstaande kop 'Ogen zijn groter dan de maag' heb ik van mijn vader geleerd; mijn vader is een optimistische man. Mensen bepalen of ze een gere...
Komend voorjaar ontkomt niemand aan de verleidelijke lokroep van The Siren. Eind april, begin mei wordt in een dubbel, statig grachtenpand aan de gloe...
Thuisbezorgd.nl reikt naar jaarlijkse gewoonte de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Een recordaantal van 105.000 Nederlandse e...
Als trotse deelnemer aan De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel nodigt JRE-Nederland heel Nederland uit om van 4 tot en met 10 maart samen met he...
Sinds de overname van het Maastrichtse restaurant Beluga Loves You* in 2019, is horeca-echtpaar Servais en Stephanie Tielman in een rollercoaster tere...
Michelin heeft vandaag de nieuwe selectie Michelinsterren, Groene Sterren en Bib Gourmand restaurants voorgesteld voor België en Luxemburg. In he...
Ciel Bleu Restaurant** versterkt het team met de aanstelling van Mike Klaassen (25). Per 1 maart vervult Mike de rol van chef de cuisine in de keuken...
Na jarenlang wachten staat de eerstvolgende editie van Talent van de Toekomst eindelijk weer op de planning. Op maandag 15 april 2024 strijden in Miel...
Chef-kok Kees Visser heeft maandag het wereldrecord aan één stuk koken verbroken. De Zeeuwse chef, winnaar van de Bocuse d’Or Nede...