U heeft gezocht op : Moshik Roth

24 september 2019 Awards Bocuse d'Or
Marco van der Wijngaard winnaar Bocuse d'Or Nederland 2019 

Tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam is Marco van der Wijngaard van restaurant ’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht de winnaar geworden van de Nederlandse finale Bocuse d’Or. Hij gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese finale in Tallinn in juni 2020. Vijf kandidat...

12 september 2019 Bocuse d'Or
Jan Sobecki en Jannis Brevet in jury Bocuse d'Or

Voorzitter Soenil Bahadoer, chefkok Moshik Roth, chefkok Jarno Eggen en executive chef Sidney Schutte. Alle vier chefs die op topniveau koken. Bovendien nemen zij op maandag 23 september plaats aan de jurytafel bij de Nederlandse finale van Bocuse d'Or in de WedstrijdArena van Gastvrij Rotterdam...

30 augustus 2019 Bocuse d'Or
Derde jurylid Nederlandse finale Bocuse d'Or bekend

Op maandag 23 september is het zover. Vijf kandidaten nemen plaats in de wedstrijdarena van Ahoy Rotterdam. Ook nemen zes juryleden plaats aan de jurytafel. Aan hen de eer om de chef te kiezen die Nederland culinair mag vertegenwoordigen. Voorzitter Soenil Bahadoer heeft chefkoks Moshik Roth en J...

16 augustus 2019 Bocuse d'Or
Jarno Eggen jurylid Bocuse d'Or Nederland

Inmiddels is bekend dat naast de voorzitter Soenil Bahadoer, Moshik Roth een van de juryleden is tijdens de Nederlandse finale van Bocuse d'Or. Maar ook Jarno Eggen van Restaurant de Groene Lantaarn mag samen met de heren beoordelen wie van de finalisten het meest geschikt is om Nederland culina...

7 augustus 2019 Food Vega
Nu ook een vegan groente hotdog te koop bij de HEMA

Vanaf deze week ligt dé groente hotdog bij HEMA. Dit icoon van de toekomst is ontwikkeld door 2-Michelinsterren chef Moshik Roth van groente-innovator &samhoud food. HEMA zet hiermee een belangrijke stap in de trend om lekkere en duurzamere alternatieven te bieden voor vlees. De hotdog is...

21 juni 2019 Food trends
De culinaire trends van het moment 

Wat prikt Nederland de komende tijd op zijn vork? Bij welke keukens schuiven we dit keer aan? TheFork dook – in de aanloop naar TheFork Restaurants Awards - in de lekkerste materie. Het culinaire platform analyseerde de 31 favoriete restaurants van topchefs en vond vier trends om van te gaan w...

13 mei 2019 Awards
Sterrenchefs nomineren hun favorieten voor TheFork Restaurant Awards

Nieuwe week, nieuw restaurant, nieuwe award. Gerenommeerde chefs zetten de spotlight op hun favoriete onlangs geopende restaurant voor TheFork Restaurants Awards. De 3 sterrenchefs waaronder Moshik Roth, Onno Kokmeijer en Lucas Rive nomineerden hun persoonlijke favorieten voor deze nieuwe award. Maa...

25 maart 2019 Interview Bocuse d'Or
Soenil Bahadoer nieuwe voorzitter Bocuse d'Or Nederland

Tweesterrenchef Soenil Bahadoer volgt per 1 april driesterrenchef Jonnie Boer op als bestuursvoorzitter van Bocuse d'Or Nederland. De Patron Cuisinier van restaurant De Lindehof is trots op zijn benoeming en spreekt zijn ambities uit. "De gastronomie in Nederland ontwikkelt zich razendsnel....

1 november 2018 Awards Vega
&samhoud food wint Best New Plant-Based Food Award 2018

&samhoud food is de winnaar van de Best New Plant-Based Food Award 2018. De award werd afgelopen week gewonnen met het innovatieve ‘Groentegehakt’ tijdens de Protein Summit 2018 in Lille. Het vegetarische gehakt bestaat voor 62 procent uit groente en is ontwikkeld door 2-Michelinste...

14 november 2017 Duurzaamheid
Nominaties Horecava Innovation Award 2018 bekend

Drinkglazen van oude wijnflessen, gastronomisch planktonpoeder, een schoonmaaksysteem compleet zónder schoonmaakmiddelen en restaurantgasten die vooraf hun eigen korting bepalen. Zie hier een greep uit de innovaties die zijn genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2018; de prijs voor de...

1 november 2017 Achtergronden Culinair
&moshik nieuwe naam voor tweesterrenrestaurant &samhoud places

Vanaf januari 2018, ruim vijf jaar na de culinaire opening, gaat tweesterrenrestaurant &samhoud places verder onder de naam &moshik. Deze nieuwe naam is enerzijds een gevolg van de exponentiële groei van &samhoud en de wens om meer onderscheid te willen aanbrengen aan de merken en d...

17 februari 2017 Michelin
Internationale sterrenchefs koken tijdens Dinner at the Parc

Dit jaar opent het historische landgoed Parc Broekhuizen haar deuren voor een serie unieke culinaire events. Van 10 tot en met 13 maart wordt Dinner at the Parc afgetrapt met een vierdaags spektakel, waarbij tien van 's werelds meest vooraanstaande chefs (totaal goed voor 20 Michelinsterren) vie...

5 juli 2016 Lunch Food Productnieuws Groenten
Eurest introduceert groente-seizoenburgers van &samhoud food

Eurest gaat opnieuw samenwerken met &samhoud food. De cateraar introduceert vanaf nu elk seizoen een seizoenburger in al haar restaurants. Een verantwoorde burger van groente, bedacht en ontwikkeld door &samhoud food. De eerste seizoenburger is in alle restaurants van Eurest verkrijgbaar: de...

21 april 2016
Maaltijden chef Moshik Roth worden thuisbezorgd

Liefhebbers van topkwaliteit kunnen nu ook thuis genieten van de maaltijden van topchef Moshik Roth. Vanaf vandaag worden de maaltijden namelijk ook thuisbezorgd. Dit geldt wel alleen voor inwoners van Amsterdam. De chef van &samhoud places is hiervoor een samenwerking aangegaan met fietsbezorgser...

24 februari 2016
Chef Moshik Roth maakt broodje voor Shell

Sterrenchef Moshik Roth van &samhoud food heeft speciaal voor Shell een bijzonder broodje samengesteld voor de lekkere trek onderweg. Deze &Tomeato Burger is nu bij alle stations met een deli2go bakery verkrijgbaar. Bovendien kunnen gasten dinervouchers sparen bij de stations voor een gezellig avon...

3 februari 2016
Moshik Roth kookt in Holland Heineken Huis

Chef Moshik Roth van sterrenrestaurant &samhoud places in Amsterdam is opnieuw door Heineken gevraagd om in de Olympic Club van het Holland Heineken House te koken. Na de Olympische Spelen van Londen in 2012 mag het &samhoud places team nu naar Rio de Janeiro om een culinair feest neer te zetten. ...

22 juli 2015
Nieuw concept: last-minute dineren

&samhoud places gaat vanaf vandaag ‘last-minute’ tafels aanbieden, zodat ook de spontane eter dezelfde dag nog terecht kan. IENS en &samhoud places willen hiermee laten zien dat Michelin dineren toegankelijker is dan vaak wordt gedacht. Zomaar langs komen Chef Moshik Roth, van restaurant...

18 mei 2015
Nieuw: Van Gogh menu

Ter ere van het Van Gogh's jaar 2015 komt chef Moshik Roth van restaurant &samhoud places in Amsterdam met een volledig verzorgd exclusief 5 gangen Van Gogh menu. Moshik heeft zich laten inspireren door het inventieve kleurgebruik van Van Gogh. Van Gogh Menu Moshik is de chef van restaurant &...

11 februari 2015
Marktplaats voor thuisdiners en tours

Withlocals, de in Azië al succesvolle marktplaats waar reizigers thuisdiners, tours en activiteiten direct bij de lokale bevolking kunnen boeken, start nu ook in Nederland. Sterrenchefs Moshik Roth (&samhoud places) en Rene Brienen (Brienen aan de Maas) trappen af met een aantal dinnerparty's bij...

22 april 2014
&Samhoud gunt gasten wereldreis

&samhoud places in Amsterdam heeft er, naast het bestaande tweesterrenrestaurant, een restaurant bij. De lounge aan de Oosterdokskade 5 is veranderd in een streetfood restaurant. In &samhoud places streetfood beleven gasten een gastronomische reis over de hele wereld. Dat betekent concreet streetf...

1 november 2013
DNA-restaurant Moshik Roth is hoax

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving opent Moshik Roth geen nieuw restaurant waar met DNA-extracten wordt gewerkt. Eerder verzonden persberichten stuurden de media het bos in. Het blijkt een grote hoax, die aandacht vragen voor eten en het gebruik van genetisch gemanipuleerd voedsel als doel ...

21 augustus 2013
Foodboosters op menu DNA-restaurant

Ondernemer Salem Samhoud en chef-kok Moshik Roth openen in Amsterdam op 31 oktober &samhoud foodlab, het eerste restaurant ter wereld dat geëxtraheerd natuurlijk DNA in gerechten verwerkt. Op het menu staan 'boosters' die geest en lijf helpen met concentratie, veroudering tegengaan, en meer energ...

22 juli 2013
Moshik Roth opent DNA-restaurant

In oktober vindt in Amsterdam een grote innovatie op het gebied van gastronomie plaats. &samhoud foodlab van Moshik Roth en Salem Samhoud zal als eerste restaurant ter wereld natuurlijk DNA verwerken in de te serveren gerechten. Door het toevoegen van geëxtraheerd natuurlijk DNA zullen lichaamsei...

3 juni 2013
Nieuwe koers voor restaurant Beluga

Toprestaurants die hun concept aanpassen, het is de trend van dit moment. Naast recentelijk Ron Blaauw en "Moshik Roth":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/roth-en-samhoud-naar-oosterdokseiland/ heeft Hans van Wolde van restaurant Beluga bekend gemaakt het over de boeg die 'laagdrempelig' heet t...

26 november 2012
Moshik Roth behoudt twee sterren

Ondanks een verandering van plaats, naam en concept heeft Moshik Roth zijn twee Michelinsterren weten te behouden. &samhoud places in Amsterdam heeft twee sterren. Overtuiging In al hun communicatie was het team van &samhoud places al overtuigd van het behoud. In iedere update rondom het nieuwe ...

26 november 2012
Presentatie Michelingids in beeld

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Ook tijdens de bekendmaking van de Michelingids Nederland 2013. Teleurstelling en blijdschap volgden elkaar in hoog tempo op. Een onderonsje tussen Soenil Bahadoer van De Lindehof en Sonja Boreas van Boreas in Heeze Edwin Vinke en Erik van Loo wach...

20 augustus 2012
&samhoud places viert pre-opening

Het nieuwe restaurant en lounge &samhoud places van Salem Samhoud en sterrenchef Moshik Roth heeft zaterdag 18 augustus de eerste gasten ontvangen tijdens het pre-openingsfeest. Opening Het nieuwe restaurant in het centrum van Amsterdam heeft een capaciteit van 55 plaatsen in het restaurant en ...

9 augustus 2012
De gouden medailles van Moshik Roth

Surfer Dorian van Rijsselberghe zat er niet ver naast toen hij over zijn gouden Olympische plak zei: "Ik heb gehoord dat er chocolade in zit". Moshik Roth maakt in Londen namelijk een bijzonder medaille-dessert. Bijzonder nagerecht In het Holland Heineken House serveert topkok Moshik Roth (&samh...

6 augustus 2012
Moshik Roth wil betere voeding in zorg

Overheid en ziekenhuizen moeten meer geld beschikbaar stellen voor voedselkwaliteit en -innovatie. Dat stelt sterrenchef Moshik Roth van het &samhoud places in Amsterdam in een oproep. De oproep is gericht aan bestuurders van zorginstellingen en de politiek. Beknibbelen “Goede voeding maakt g...

6 juli 2012
'Culinair sporten' tijdens Zomerspelen

Tijdens de Olympische Spelen in Londen serveren Albron en &samhoud places dagelijks gerechten aan de bezoekers van het Holland Heineken House. In 'Brasserie van Oranje' zijn bezoekers welkom voor lunch en diner. Topsport in de keuken In het Holland Heineken House wordt in de keukens van de resta...

24 januari 2012
Roth en Samhoud naar Oosterdokseiland

Moshik Roth en Salem Samhoud presenteren hun nieuwe horecaconcept '&samhoud places'. De zaak wordt een lounge en gastronomisch restaurant. Locatie is de boulevard van het Oosterdokseiland in Amsterdam, gelegen naast het Double Tree by Hilton hotel en op een paar minuten lopen van het Centraal Sta...

22 december 2011 Awards
Laura de Weerdt, Talentvol Gastvrouw 2012 “Deze prijs is een duw in de rug”

Op het moment dat de ‘GaultMillau Talentvol Gastvrouw van het jaar’ werd bekendgemaakt, draaide Laura de Weerdt zich om. Ze keek de zaal in om de winnares naar voren te zien lopen. Toen realiseerde ze zich dat zij zelf het podium op mocht. De RestaurantKrant sprak met haar over de prijs ...

15 december 2011 Michelin Restaurant
“Deze prijs is een duw in de rug”

Op het moment dat de ‘GaultMillau Talentvol Gastvrouw van het jaar’ werd bekendgemaakt, draaide Laura de Weerdt zich om. Ze keek de zaal in om de winnares naar voren te zien lopen. Toen realiseerde ze zich dat zij zelf het podium op mocht. De RestaurantKrant sprak met haar over de prijs ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: