Foodboosters op menu DNA-restaurant

21 augustus 2013
Foodboosters op menu DNA-restaurant

Ondernemer Salem Samhoud en chef-kok Moshik Roth openen in Amsterdam op 31 oktober &samhoud foodlab, het eerste restaurant ter wereld dat geëxtraheerd natuurlijk DNA in gerechten verwerkt. Op
het menu staan 'boosters' die geest en lijf helpen met concentratie, veroudering tegengaan, en meer energie geven.

*Voor lichaam en geest*
Samhoud en Roth willen met dit vernieuwende restaurant concept innovatief voedsel toegankelijk maken voor iedereen. Door de juiste DNA-extracten te verwerken worden gerechten behalve smaakvol ook een foodboost voor lichaam en geest.

*Complexe keuken, laagdrempelige zaak*
Ondanks de bijzondere en complexe bereidingstechnieken van de gerechten is het restaurant laagdrempelig en simpel. &samhoud foodlab is van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geopend. Op de kaart staan kleine shakes of maaltijden, maar ook een uitgebreide lunch of een diner met een 'GenBooster' naar keuze. Prijzen variëren van 5 euro voor een shake tot 35 euro voor een driegangen menu.

*Extracten*
De DNA-extracten die in de gerechten van het restaurant worden verwerkt zijn door het CFEF (Centre For Enhanced Food uit regio Wageningen) middels restrictie-enzymen geïsoleerd. Onderzoek en samenwerking tussen beide partijen heeft geleid tot de creatie van drie natuurlijke GenBoosters.

• De foodlab NeuroBooster: Voor optimale concentratie- en
retentievermogen
• De foodlab RejuvinationBooster: Voor vertraging van het
verouderingsproces
• De foodlab EnergyBooster: Voor een hoger energieniveau

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws