Moshik Roth kookt in Holland Heineken Huis

3 februari 2016 |
Moshik Roth kookt in Holland Heineken Huis

Chef Moshik Roth van sterrenrestaurant &samhoud places in Amsterdam is opnieuw door Heineken gevraagd om in de Olympic Club van het
Holland Heineken House te koken. Na de Olympische Spelen van Londen in 2012 mag het &samhoud places team nu naar Rio de Janeiro om een culinair feest neer te zetten.

Een begrip
Moshik: "Het Holland Heineken House is een begrip, ook buiten Nederland. Het is een grote eer om weer bij te mogen dragen aan het Oranje gevoel. Fantastisch om weer een plek te mogen creëren waar sportliefhebbers samenkomen en kunnen verbinden terwijl zij genieten van een heerlijk diner."

Sport in alle facetten
Niels Grevenstuk, senior brand activation manager Heineken: “Na een fantastische ervaring in het huis in Londen, zijn we er enorm trots op dat sterrenchef Moshik ook in de Olympic Club van het Holland Heineken House in Rio een eigen menu verzorgt. In het Holland Heineken House vieren we sport in al haar facetten; met het vieren van de medaillehuldigingen, maar zeker ook culinair door de komst van Moshik."

Moshik zal een 3, 4 en 5 gangen menu ontwikkelen dat dagelijks zal wisselen. Het menu wordt geïnspireerd door de Olympische Spelen en zal uiteraard een Braziliaans tintje hebben. Een mooie opgave nu de Braziliaanse keuken dicht bij Moshik’s hart ligt na een culinaire reis afgelopen jaar. ‘Het belooft een menu te worden waarin &samhoud places fans mijn signature zeker zullen herkennen’, aldus Moshik.

Chef gezocht
Moshik Roth zal samen met zijn sterspelers in het Holland Heineken House koken van 4 t/m 21 augustus. In samenwerking met Heineken en de HR partner wordt er nog één chef gezocht die het team zal versterken. Dit talent maakt na afloop kans op een vaste aanstelling bij restaurant &samhoud places.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Terrasactie gaat door, maar er wordt niet geserveerd

Op dinsdag 2 maart geeft een grote groep horecaondernemers gehoor aan de oproep van Johan de Vos om de terrassen buiten uit te stallen. De actie krijgt een ludiek karakter; de terrassen worden wel opgezet, maar geserveerd wordt er niet. Dat meldt De Telegraaf. Johan de Vos is horecaondernemer in ...

Horeca naar de stembus deel 3; PVV

Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar die verkiezingen analyseert de redactie van De RestaurantKrant wat de grote politieke partijen voor ondernemend Nederland in hun verkiezingsprogramma hebben staan. Het zijn roerige tijden voor horecaondernem ...

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Achtergronden Gastronomie
De Loohoeve viert 5-jarig jubileum met menuboxen met gastchefs

Jeroen en Marleen Brouwer van hotel en sterrenrestaurant De Loohoeve in het Drentse Schoonloo brengen in maart 2021 speciale jubileummenuboxen uit samen met drie gastchefs. Het gaat om topchefs Soenil Bahadoer van De Lindehof (twee Michelinsterren), Jermain de Rozario van De Rozario (een Michelinste ...

Themamaand energie
Energielabels en keurmerken uitgelegd

Wie bewust onderneemt binnen de horeca, heeft zich vast al verdiept in de verschillende keurmerken en het energielabel van zijn of haar horecabedrijf. In dit artikel besteden we aandacht aan de verplichting om een energielabel te kunnen overleggen en de eisen die gesteld worden aan het verkrijgen er ...

Economie Corona
CBS: omzet horeca krimpt ongekend hard

De omzet van de horeca daalde in het vierde kwartaal van 2020 met bijna 44 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dat is vooral te wijten aan de aanscherping van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. In het derde kwartaal maakte de horeca nog een forse o ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: