Moshik Roth kookt in Holland Heineken Huis

3 februari 2016
Moshik Roth kookt in Holland Heineken Huis

Chef Moshik Roth van sterrenrestaurant &samhoud places in Amsterdam is opnieuw door Heineken gevraagd om in de Olympic Club van het
Holland Heineken House te koken. Na de Olympische Spelen van Londen in 2012 mag het &samhoud places team nu naar Rio de Janeiro om een culinair feest neer te zetten.

*Een begrip*
Moshik: "Het Holland Heineken House is een begrip, ook buiten Nederland. Het is een grote eer om weer bij te mogen dragen aan het Oranje gevoel. Fantastisch om weer een plek te mogen creëren waar sportliefhebbers samenkomen en kunnen verbinden terwijl zij genieten van een heerlijk diner."

*Sport in alle facetten*
Niels Grevenstuk, senior brand activation manager Heineken: “Na een fantastische ervaring in het huis in Londen, zijn we er enorm trots op dat sterrenchef Moshik ook in de Olympic Club van het Holland Heineken House in Rio een eigen menu verzorgt. In het Holland Heineken House vieren we sport in al haar facetten; met het vieren van de medaillehuldigingen, maar zeker ook culinair door de komst van Moshik."

Moshik zal een 3, 4 en 5 gangen menu ontwikkelen dat dagelijks zal wisselen. Het menu wordt geïnspireerd door de Olympische Spelen en zal uiteraard een Braziliaans tintje hebben. Een mooie opgave nu de Braziliaanse keuken dicht bij Moshik’s hart ligt na een culinaire reis afgelopen jaar. ‘Het belooft een menu te worden waarin &samhoud places fans mijn signature zeker zullen herkennen’, aldus Moshik.

*Chef gezocht*
Moshik Roth zal samen met zijn sterspelers in het Holland Heineken House koken van 4 t/m 21 augustus. In samenwerking met Heineken en de HR partner wordt er nog één chef gezocht die het team zal versterken. Dit talent maakt na afloop kans op een vaste aanstelling bij restaurant &samhoud places.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws