&moshik nieuwe naam voor tweesterrenrestaurant &samhoud places

1 november 2017 | Thijs Jacobs

Vanaf januari 2018, ruim vijf jaar na de culinaire opening, gaat tweesterrenrestaurant &samhoud places verder onder de naam &moshik. Deze nieuwe naam is enerzijds een gevolg van de exponentiële groei van &samhoud en de wens om meer onderscheid te willen aanbrengen aan de merken en diensten van de &samhoud groep.

Het &-teken kenmerkt de stevige samenwerking tussen ondernemer Salem Samhoud en Moshik Roth en hebben het gemeenschappelijke doel gemeen: Together we build a brighter future. Met zijn inspirerend en gastronomisch werk levert Moshik een belangrijke bijdrage aan het geloof in een betere wereld. Daarnaast ziet Salem Samhoud, mede-eigenaar van &samhoud places, de nieuwe naam als een eerbetoon aan het culinaire genie Moshik Roth.

De opening van &moshik

In vijf jaar tijd is het restaurant uitgegroeid tot een culinaire, inspirerende ontmoetingsplek, wat gevierd wordt met een bijzondere, nieuwe uitstraling.

&moshik neemt je letterlijk mee in het extravagante, creatieve brein van chefkok Moshik Roth. De puurheid van smaken en ingrediënten die hij in zijn hoofd samenbrengt en zijn culinaire reizen, lopen over in de ambiance en het interieur van het restaurant. Zijn signatuur-gerechten zijn een inspiratiebron geweest voor de ongedwongen en karakteristieke charme van het restaurant. Door het creëren van meerdere ruimtes ontstaat een intiemere setting en biedt het restaurant plek aan meer gasten; van de gastronomische Nederlander tot de culinaire gast op doorreis.

Naast de sublieme smaaksensatie, de persoonlijke beleving is het de excellente service, onder leiding van Maître Ralph Lokker en Maître Sommelier Janine Kinderman, die de gastronomische ervaring compleet maakt.

Korte tijd gesloten

Het tweesterrenrestaurant is vanaf Eerste Kerstdag voor een korte periode gesloten om de nieuwe uitstraling van het restaurant gestalte te geven. Vanaf half januari 2018 verwelkomt &moshik zijn eerste gasten tijdens een feestelijke heropening voor genodigden.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen Column David Bakker
Column: Haal die laptopzombie binnen!

Het aantal flexibele werknemers is de afgelopen vijftien jaar toegenomen van 1,1 miljoen naar bijna 2 miljoen. Het aantal zzp’ers groeide van ruim 630 duizend in 2003 naar 1,1 miljoen in 2018. Dat meldde het CBS vorige maand. Dat zijn ruim drie miljoen potentiele gasten. Steeds meer zelfsta...

Amsterdam Opening
Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO. Een 2.0 versie waarmee ze aansluit o...

Personalia Culinair Michelin
Sterrenchef-kok André van Doorn neemt afscheid van Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 neemt SVH Meesterkok André van Doorn na 17 jaar afscheid van Kasteel Heemstede. De talentvolle chef Ollie Schuiling, nu nog werkzaam als keukenchef bij Schloss Schauenstein (*) neemt de scepter in de keuken van hem over. Samen met ondernemer Frans den Boer wordt ...

Internationaal
Europa’s eerste onderwaterrestaurant geopend aan Noorse zuidkust

Het woord ‘Under’ betekent zowel 'onder’ als ‘wonder’ in het Noors. Beide woorden komen tot zijn recht bij het eerste onderwaterrestaurant van Europa, dat op 20 maart 2019 haar deuren opende. Het 34 meter lange gebouw in de vorm van een monoliet is ontworpen door he...

Interview Bocuse d'Or
Soenil Bahadoer nieuwe voorzitter Bocuse d'Or Nederland

Tweesterrenchef Soenil Bahadoer volgt per 1 april driesterrenchef Jonnie Boer op als bestuursvoorzitter van Bocuse d'Or Nederland. De Patron Cuisinier van restaurant De Lindehof is trots op zijn benoeming en spreekt zijn ambities uit. "De gastronomie in Nederland ontwikkelt zich razendsnel....

Culinair Michelin Wijn
Edger Groeneveld geslaagd voor Meesterproef SVH Wijnmeester

Op woensdag 20 maart 2019 is Edger Groeneveld, Sommelier bij Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Wijnmeester. Na zijn inauguratie mag Edger als 35ste SVH Wijnmeester toetreden tot de SVH Meesterfamilie. Tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje wordt daarmee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: