&moshik nieuwe naam voor tweesterrenrestaurant &samhoud places

1 november 2017 | Thijs Jacobs

Vanaf januari 2018, ruim vijf jaar na de culinaire opening, gaat tweesterrenrestaurant &samhoud places verder onder de naam &moshik. Deze nieuwe naam is enerzijds een gevolg van de exponentiële groei van &samhoud en de wens om meer onderscheid te willen aanbrengen aan de merken en diensten van de &samhoud groep.

Het &-teken kenmerkt de stevige samenwerking tussen ondernemer Salem Samhoud en Moshik Roth en hebben het gemeenschappelijke doel gemeen: Together we build a brighter future. Met zijn inspirerend en gastronomisch werk levert Moshik een belangrijke bijdrage aan het geloof in een betere wereld. Daarnaast ziet Salem Samhoud, mede-eigenaar van &samhoud places, de nieuwe naam als een eerbetoon aan het culinaire genie Moshik Roth.

De opening van &moshik

In vijf jaar tijd is het restaurant uitgegroeid tot een culinaire, inspirerende ontmoetingsplek, wat gevierd wordt met een bijzondere, nieuwe uitstraling.

&moshik neemt je letterlijk mee in het extravagante, creatieve brein van chefkok Moshik Roth. De puurheid van smaken en ingrediënten die hij in zijn hoofd samenbrengt en zijn culinaire reizen, lopen over in de ambiance en het interieur van het restaurant. Zijn signatuur-gerechten zijn een inspiratiebron geweest voor de ongedwongen en karakteristieke charme van het restaurant. Door het creëren van meerdere ruimtes ontstaat een intiemere setting en biedt het restaurant plek aan meer gasten; van de gastronomische Nederlander tot de culinaire gast op doorreis.

Naast de sublieme smaaksensatie, de persoonlijke beleving is het de excellente service, onder leiding van Maître Ralph Lokker en Maître Sommelier Janine Kinderman, die de gastronomische ervaring compleet maakt.

Korte tijd gesloten

Het tweesterrenrestaurant is vanaf Eerste Kerstdag voor een korte periode gesloten om de nieuwe uitstraling van het restaurant gestalte te geven. Vanaf half januari 2018 verwelkomt &moshik zijn eerste gasten tijdens een feestelijke heropening voor genodigden.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Terrasactie gaat door, maar er wordt niet geserveerd

Op dinsdag 2 maart geeft een grote groep horecaondernemers gehoor aan de oproep van Johan de Vos om de terrassen buiten uit te stallen. De actie krijgt een ludiek karakter; de terrassen worden wel opgezet, maar geserveerd wordt er niet. Dat meldt De Telegraaf. Johan de Vos is horecaondernemer in ...

Horeca naar de stembus deel 3; PVV

Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar die verkiezingen analyseert de redactie van De RestaurantKrant wat de grote politieke partijen voor ondernemend Nederland in hun verkiezingsprogramma hebben staan. Het zijn roerige tijden voor horecaondernem ...

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Achtergronden Gastronomie
De Loohoeve viert 5-jarig jubileum met menuboxen met gastchefs

Jeroen en Marleen Brouwer van hotel en sterrenrestaurant De Loohoeve in het Drentse Schoonloo brengen in maart 2021 speciale jubileummenuboxen uit samen met drie gastchefs. Het gaat om topchefs Soenil Bahadoer van De Lindehof (twee Michelinsterren), Jermain de Rozario van De Rozario (een Michelinste ...

Themamaand energie
Energielabels en keurmerken uitgelegd

Wie bewust onderneemt binnen de horeca, heeft zich vast al verdiept in de verschillende keurmerken en het energielabel van zijn of haar horecabedrijf. In dit artikel besteden we aandacht aan de verplichting om een energielabel te kunnen overleggen en de eisen die gesteld worden aan het verkrijgen er ...

Economie Corona
CBS: omzet horeca krimpt ongekend hard

De omzet van de horeca daalde in het vierde kwartaal van 2020 met bijna 44 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dat is vooral te wijten aan de aanscherping van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. In het derde kwartaal maakte de horeca nog een forse o ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: