&moshik nieuwe naam voor tweesterrenrestaurant &samhoud places

1 november 2017 | Thijs Jacobs

Vanaf januari 2018, ruim vijf jaar na de culinaire opening, gaat tweesterrenrestaurant &samhoud places verder onder de naam &moshik. Deze nieuwe naam is enerzijds een gevolg van de exponentiële groei van &samhoud en de wens om meer onderscheid te willen aanbrengen aan de merken en diensten van de &samhoud groep.

Het &-teken kenmerkt de stevige samenwerking tussen ondernemer Salem Samhoud en Moshik Roth en hebben het gemeenschappelijke doel gemeen: Together we build a brighter future. Met zijn inspirerend en gastronomisch werk levert Moshik een belangrijke bijdrage aan het geloof in een betere wereld. Daarnaast ziet Salem Samhoud, mede-eigenaar van &samhoud places, de nieuwe naam als een eerbetoon aan het culinaire genie Moshik Roth.

De opening van &moshik

In vijf jaar tijd is het restaurant uitgegroeid tot een culinaire, inspirerende ontmoetingsplek, wat gevierd wordt met een bijzondere, nieuwe uitstraling.

&moshik neemt je letterlijk mee in het extravagante, creatieve brein van chefkok Moshik Roth. De puurheid van smaken en ingrediënten die hij in zijn hoofd samenbrengt en zijn culinaire reizen, lopen over in de ambiance en het interieur van het restaurant. Zijn signatuur-gerechten zijn een inspiratiebron geweest voor de ongedwongen en karakteristieke charme van het restaurant. Door het creëren van meerdere ruimtes ontstaat een intiemere setting en biedt het restaurant plek aan meer gasten; van de gastronomische Nederlander tot de culinaire gast op doorreis.

Naast de sublieme smaaksensatie, de persoonlijke beleving is het de excellente service, onder leiding van Maître Ralph Lokker en Maître Sommelier Janine Kinderman, die de gastronomische ervaring compleet maakt.

Korte tijd gesloten

Het tweesterrenrestaurant is vanaf Eerste Kerstdag voor een korte periode gesloten om de nieuwe uitstraling van het restaurant gestalte te geven. Vanaf half januari 2018 verwelkomt &moshik zijn eerste gasten tijdens een feestelijke heropening voor genodigden.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Achtergronden Culinair
Jubilerend l’Atelier schenkt cheque aan KiKa

Restaurant l’Atelier in Gulpen bestaat 20 jaar. Eigenaren Ellen en Hans Kinkartz hebben dat bijzondere feit zondag 13 januari gevierd. Met een speciale jubileumlunch werd liefst €4500,- opgehaald voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Er was voor eigenaren Ellen en Hans Kinkartz ma...

Awards Van der Valk
Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn is Restaurant van het Jaar 2018

Restaurant Van der Valk Hotel in Hoorn heeft vorige week de VVV Dinercheque 'Restaurant van het Jaar 2018' Award in ontvangst genomen. Deze prijs werd voor het derde jaar op rij uitgereikt door VVV Nederland, de uitgever van de VVV Dinercheque. "Wij zijn heel blij met deze award"...

Koffie & thee Achtergronden
Onderzoek prijsontwikkeling koffie en thee in lunchrooms

De prijsontwikkeling van koffie en thee binnen lunchrooms is nog vrijwel nooit onderzocht. Daarom deed de redactie van vakblad Lunchroom zelf een onderzoekje naar de prijsontwikkeling gedurende de afgelopen twee jaar en daarbij keken zij ook nog verder terug, naar het jaar 2001 om precies te zijn. I...

Onderwijs Ondernemen
Training concepting voor gepassioneerde horecaondernemers

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: