Internationale sterrenchefs koken tijdens Dinner at the Parc

Auteur: Roy Spijker
Michelin 17 februari 2017
Internationale sterrenchefs koken tijdens Dinner at the Parc

Dit jaar opent het historische landgoed Parc Broekhuizen haar deuren voor een serie unieke culinaire events. Van 10 tot en met 13 maart wordt Dinner at the Parc afgetrapt met een vierdaags spektakel, waarbij tien van 's werelds meest vooraanstaande chefs (totaal goed voor 20 Michelinsterren) vier dagen lang de sterren van de hemel koken samen met Parc Broekhuizens’ eigen topchef Marco Westmaas.

Tijdens Dinner at the Parc staat Marco Westmaas in zijn eigen keuken met een elite team van de meest invloedrijke chefs van over de hele wereld: Heinz Beck, Paolo Casagrande, Sven Elverfeld, Jacob-Jan Boerma, Martin Klein, Moshik Roth, Jannis Brevet, Dieter Koschina Matteo Ferrantino en Ian Kittichai. Tijdens dit gastronomisch spektakel, koken zij hun meest exquise signature dishes. Gedurende deze dagen worden er eveneens meer dan 150 unieke wijnen van 34 verschillende wijnhuizen van over de hele wereld gepresenteerd door een aantal van de meest gerenommeerde wijnleveranciers.

DinnerAtTheParc2017 from Tor Søreide on Vimeo.

Overig nieuws