Nieuw concept: last-minute dineren

22 juli 2015 |
Nieuw concept: last-minute dineren

&samhoud places gaat vanaf vandaag ‘last-minute’ tafels aanbieden, zodat ook de spontane eter dezelfde dag nog terecht kan. IENS
en &samhoud places willen hiermee laten zien dat Michelin dineren toegankelijker is dan vaak wordt gedacht.

Zomaar langs komen
Chef Moshik Roth, van restaurant &samhoud places te Amsterdam, ervaart bij veel van zijn gasten dat ze het jammer vinden dat ze niet ‘zomaar’ langs kunnen komen. ‘Vaak moet je geruime tijd van tevoren reserveren en dat terwijl ik zelf juist zo van impulsieve diners houd. In mijn restaurant wil ik dagelijks enkele tafels beschikbaar stellen voor gasten die last-minute zin hebben in een bijzondere avond’.

5-gangen diner voor 77,50
Om het nieuwe concept te lanceren werkt &samhoud places samen met IENS. Voor de IENS volgers levert deze samenwerking een extraatje op. Het restaurant biedt namelijk wekelijks wisselende scherpe prijzen voor haar menu’s. Zo zal de eerste week in het teken staan van ‘Surrender to the Chef’: een 5 gangen chef’s menu voor 77,50 euro p.p.

Tafels via dinnerdeals
De komende vier weken biedt &samhoud places elke week een ander voordeel. Elke dinsdagavond om 18u wordt dit via "Dinner Deals":http://www.iens.nl/dinnerdeals/amsterdam gepresenteerd en worden de eerste tafels voor die week beschikbaar gesteld. Vervolgens biedt het restaurant dagelijks, om 10.00 uur, extra tafels aan voor de komende 2 dagen. De samenwerking tussen &samhoud places en IENS loopt van 22 juli t/m 16 augustus. Daarna zal &samhoud places dagelijks last-minute tafels beschikbaar stellen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Coronamaatregelen verlengd, terrassen misschien open op 31 maart

Alle coronamaatregelen worden verlengd tot dinsdag 30 maart. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend op de persconferentie. Als het R-getal onder de 1 blijft, ziet minister De Jonge kans om de terrassen per 31 maart te openen. Maar hij gaf ook aan dat de vooruitzichten voor een derde golf er niet go ...

Gastronomie Corona
Online tool maakt veilig uit eten gaan mogelijk

Wetenschappers van Wageningen University & Research, de TU Delft en het Erasmus MC hebben een online tool ontwikkeld om vast te stellen hoe binnenruimtes coronaproof ingericht en gebruikt kunnen worden, zo melden zij in een persbericht. In de video onderaan dit bericht zie je hoe het model in de ...

Interview Longread
Coronacrisis: van hotdogkeizer naar koekjeskoning

De onbetwiste hotdog- en cocktailkoning van Zwolle werd noodgedwongen een heuse koekjeskoning tijdens de coronacrisis. Rolf Dingerink vertelt over ondernemen in een turbulente tijd. Ten tijde van corona verantwoordelijkheid dragen voor een bedrijf in een branche die het zwaar heeft; dat brengt vele ...

Drinks Achtergronden
Zo verkoop je straks fors meer bier

Als de horeca straks (eindelijk) weer open mag, dan is het zaak om efficiënt en bewust te gaan verkopen. Kennis van sales is namelijk heel belangrijk om een zo hoog mogelijke omzet en marge te kunnen behalen. Ivo Thijssen (biersommelier en salestrainer) geeft daarom, in samenwerking met de Hore ...

Interview Ondernemen Themamaand energie
Zo kom je als ondernemer weer in je energie

De horeca heeft het bijzonder zwaar. Noodlijdende ondernemers zijn naarstig op zoek naar perspectief, besparingen en nieuwe omzetstromen. Interne energie is volgens Sebastiaan Hooft - auteur van het boek ‘APK voor ondernemers’ en zelf een ondernemende duizendpoot - daarin ‘key&rsqu ...

Achtergronden Corona
Haagse bronnen: geen versoepelingen deze maand

Vandaag, maandag 8 maart, besluit het kabinet over de coronamaatregelen na 15 maart, waarna er vanavond een persconferentie volgt. Er is al een en ander uitgelekt, waaronder het gegeven dat er voorlopig nog geen versoepelingen mogelijk zijn en dat de avondklok wordt verlengd tot 30 maart. De harde l ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: