Je hebt gezocht op: nick bril
![Disfrutar uitgeroepen tot beste restaurant van de wereld](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32131/mussel-custard-saffron-and-n25-kaluga-caviaririna-boersma-60526_100x100_fit.jpg)
Disfrutar uitgeroepen tot beste restaurant van de wereld
Disfrutar is de nieuwe aanvoerder van The World’s 50 Best Restaurants-lijst. Het restaurant in Barcelona, dat wordt gerund door drie chefs die e...
![Column Charlotte Mauritz: De ultieme gastbeleving op Ibiza met een Nederlands tintje](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30988/knipsel57521-58004_100x100_fit.png)
Column Charlotte Mauritz: De ultieme gastbeleving op Ibiza met een Nederlands tintje
Onlangs was ik bij dé hotspot op Ibiza, Oku Restaurants. Voor de meesten onder ons geen vreemde naam. Voor mijn gevoel is ongeveer half culinai...
![Gault&Millau verkiest Jan Sobecki tot Chef van het Jaar (en alle andere winnaars)](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29977/1676304400-5207-28956_100x100_fit.jpg)
Gault&Millau verkiest Jan Sobecki tot Chef van het Jaar (en alle andere winnaars)
Chef Jan Sobecki van restaurant Tribeca is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Dat gebeurde maandag 13 februari in Utrecht tijden...
![Winaars Gault&Millau Awards 2023 op een rij](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29979/1676309121-0633-28954_100x100_fit.jpg)
Winaars Gault&Millau Awards 2023 op een rij
Op maandag 13 februari werd de Gault&Millau gids 2023 gepresenteerd. Gedurende de lancering namen maar liefst 20 winnaars in 19 categorieën e...
![Gault&Millau België roept Nederlander Nick Bril uit tot Chef van het Jaar](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29588/1668077260-3506-29332_100x100_fit.jpg)
Gault&Millau België roept Nederlander Nick Bril uit tot Chef van het Jaar
Voor een publiek van meer dan vijftienhonderd restaurateurs, journalisten en partners stelde Gault&Millau België op maandag 7 november d...
The Best Chef Top 100 2022: Drie Nederlanders op de lijst, Dabiz Muñoz weer op nummer één
De Spaanse chef-kok Dabiz Muñoz hernieuwt zijn titel van beste chef-kok ter wereld tijdens de zesde editie van The Best Chef Awards-gala, dinsd...
![Sergio Herman opent derde zaak in Antwerpen](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/27600/1629276291-5164-31267_100x100_fit.jpg)
Sergio Herman opent derde zaak in Antwerpen
Sergio Herman opent zijn derde zaak in Antwerpen. De Nederlandse sterrenchef gaat het concept van zijn restaurant Blueness, gelegen in het Nederlandse...
![Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/25189/1600678252-3763-33598_100x100_fit.jpg)
Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld
We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants &eac...
![Beste chef ter wereld komt naar RIJKS](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/22902/1561649743-0051-35815_100x100_fit.jpg)
Beste chef ter wereld komt naar RIJKS
De gisteren als werelds beste chef uitgeroepen Mauro Colagreco van restaurant Mirazur***, kookt dit najaar samen met chef Joris Bijdendijk van RIJKS,...
![De Librije terug in mondiale top 50](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/22865/1561550083-1918-35852_100x100_fit.jpg)
De Librije terug in mondiale top 50
De Librije is terug in de top 50 van beste restaurants ter wereld. Het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer is terug te vinden op plaat...
![Column: gluten-noten-lactose-intolerantie](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/22232/1586875405-4138-36438_100x100_fit.jpg)
Column: gluten-noten-lactose-intolerantie
Veel horecaondernemers hebben een intolerantie-allergie; een allergie tegen mensen met een intolerantie. De vraag: “Moeten wij nog rekening houd...
![Richard Ekkebus na 33 jaar terug in de Nederlandse keuken](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/22116/1547630254-4656-36552_100x100_fit.png)
Richard Ekkebus na 33 jaar terug in de Nederlandse keuken
Chef Richard Ekkebus is even terug op Nederlandse bodem om op 26 en 27 januari te koken met Joris Bijdendijk in RIJKS®, het restaurant van het Rij...
![Josean Alija van Nerua gastchef RIJKS®](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/21539/1537183483-8191-37121_100x100_fit.jpg)
Josean Alija van Nerua gastchef RIJKS®
Op 2, 3 en 4 november organiseren chefs van restaurant RIJKS® van het Rijksmuseum in Amsterdam en restaurant Nerua van het Guggenheim Museum in Bi...
![Beste Zuid-Amerikaanse chef als gastchef naar Rijks](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/20409/1519919838-5941-38217_100x100_fit.jpg)
Beste Zuid-Amerikaanse chef als gastchef naar Rijks
Chef Mitsuharu 'Micha' Tsumura kookt samen met executive chef Joris Bijdendijk op 9 en 10 april in RIJKS®, het restaurant van het Rijksmus...
![Beste vrouwelijke chef van Latijns-Amerika komt koken in RIJKS](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/18908/1500621709-0295-39679_100x100_fit.jpg)
Beste vrouwelijke chef van Latijns-Amerika komt koken in RIJKS
Begin oktober kookt Kamilla Seidler drie dagen lang samen met Joris Bijdendijk in RIJKS, het restaurant van het Rijksmuseum. Seidlers restaurant Gustu...
![Australische topchef te gast in RIJKS](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/18110/1491395101-1155-40451_100x100_fit.jpg)
Australische topchef te gast in RIJKS
Op 28 mei is topchef Dan Hunter te gast bij RIJKS® voor een lunch and diner event samen met executive chef Joris Bijdendijk en zijn keukenchef Iva...
![Eelke Plasmeijer en Ray Adriansyah gastchefs bij RIJKS](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/17671/1486481430-7151-40868_100x100_fit.jpg)
Eelke Plasmeijer en Ray Adriansyah gastchefs bij RIJKS
Op 21, 22 en 23 april zijn de chefs Eelke Plasmeijer en Ray Adriansyah, oprichters van restaurant Locavore op Bali, te gast bij RIJKS. Zoals de naam a...
RIJKS® verdient eerste Michelinster
RIJKS®...
Geen derde Michelinster voor Sergio Herman
Restaurant The Jane in Antwerpen van de Nederlandse topkok Sergio Herman blijft steken op twee Michelinsterren. Dat bleek vandaag in Gent bij de prese...
![Librije bij beste 50 restaurants ter wereld](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/15699/1465892800-2489-42778_100x100_fit.jpg)
Librije bij beste 50 restaurants ter wereld
Het Italiaanse restaurant Osteria Francescana van chef Massimo Bottura is gisteravond uitgeroepen tot 's werelds beste restaurant van 2016. De Lib...
![The Jane op plek 54 in lijst van beste restaurants](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/15586/26983-1465388747-42882_100x100_fit.jpg)
The Jane op plek 54 in lijst van beste restaurants
Volgende week verschijnt de top 50 van beste restaurants ter wereld, maar de plaatsen 51 tot en met 100 zijn al bekendgemaakt. De hoogste binnenkome...
![Sergio Herman ontwerpt eigen bierflesje](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/13243/25845-1462883816-43420_100x100_fit.jpg)
Sergio Herman ontwerpt eigen bierflesje
Topkok Sergio Herman heeft net als enkele collegaÂs een exclusief miniflesje en bijpassend glas voor Duvel ontworpen. Dat staat vanaf vandaag op de...
![Grote namen op vakbeurs Gastronomie](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/10353/25566-1462803795-46282_100x100_fit.jpg)
Grote namen op vakbeurs Gastronomie
Nog twee weken en dan openen de deuren van Jaarbeurs Utrecht voor de lustrumeditie van het culinaire vakevenement Gastronomie. ~Foto: Massimo Bott...
![Restaurant Sergio Herman heet The Jane](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/12773/20705-1462880845-43885_100x100_fit.jpg)
Restaurant Sergio Herman heet The Jane
Het nieuwe restaurant van Sergio Herman en Nick Bril in Antwerpen heeft een definitieve naam gekregen en heet: The Jane. Eerder werd La Chapelle naar...
![Volop inspiratie voor de foodbranche](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/10465/18326-1462804499-46170_100x100_fit.jpg)
Volop inspiratie voor de foodbranche
Serendipiteit, anders ondernemen, durven te vragen, 'nose to tail' en nieuwe culinaire stromingen stonden centraal tijdens de Food Inspiration Days 20...
![Zilveren Koksmes voor emotionele Lensen](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/8065/16454-1462777722-48556_100x100_fit.jpg)
Zilveren Koksmes voor emotionele Lensen
Zoë Lensen van restaurant Oud Sluis uit Sluis heeft vandaag 'Het Zilveren Koksmes' gewonnen op het NK Jonge Koks tot 25 jaar. Vol emotie nam ze de pr...