Sergio Herman ontwerpt eigen bierflesje

10 december 2015
Sergio Herman ontwerpt eigen bierflesje

Topkok Sergio Herman heeft net als enkele collega’s een exclusief miniflesje en bijpassend glas voor Duvel ontworpen. Dat
staat vanaf vandaag op de menukaart van zijn Antwerpse restaurant The Jane.

*Elke zaak heeft ander ontwerp*
Chefs Sergio Herman en Nick Bril van The Jane hebben net als Syrco Bakker van Pure C in Cadzand en Jean-Philippe Watteyne van iCook in Bergen samen met de Gentse creatievelingen van Toykyo exclusieve bierflesjes ontworpen. Dat resulteerde in drie gestileerde grafische tekeningen op de miniatuurflesjes van 18 centiliter. In elke zaak ziet de tekening er anders uit. Herman en Bril gingen voor witte lijnen die samen de kapel voorstellen waarin hun zaak is ondergebracht. Aan de smaak van het bier is niets veranderd.


~Het bierflesje dat in restaurant The Jane besteld kan worden~

*Gerecht dat bij bier past*
Vanaf vandaag kunnen gasten in de drie restaurants het flesje bestellen tijdens hun diner. Speciaal voor deze gelegenheid hebben alle chefs een maaltijd bedacht die perfect bij de biersmaak past. Restaurantgasten krijgen na het eten ook een flesje als souvenir mee naar huis. In het voorjaar van 2016 zijn de flesjes en bijpassende glazen ook te koop in geselecteerde winkels.

Overig nieuws