Sergio Herman ontwerpt eigen bierflesje

10 december 2015 |
Sergio Herman ontwerpt eigen bierflesje<

Topkok Sergio Herman heeft net als enkele collega’s een exclusief miniflesje en bijpassend glas voor Duvel ontworpen. Dat
staat vanaf vandaag op de menukaart van zijn Antwerpse restaurant The Jane.

Elke zaak heeft ander ontwerp
Chefs Sergio Herman en Nick Bril van The Jane hebben net als Syrco Bakker van Pure C in Cadzand en Jean-Philippe Watteyne van iCook in Bergen samen met de Gentse creatievelingen van Toykyo exclusieve bierflesjes ontworpen. Dat resulteerde in drie gestileerde grafische tekeningen op de miniatuurflesjes van 18 centiliter. In elke zaak ziet de tekening er anders uit. Herman en Bril gingen voor witte lijnen die samen de kapel voorstellen waarin hun zaak is ondergebracht. Aan de smaak van het bier is niets veranderd.


Het bierflesje dat in restaurant The Jane besteld kan worden

Gerecht dat bij bier past
Vanaf vandaag kunnen gasten in de drie restaurants het flesje bestellen tijdens hun diner. Speciaal voor deze gelegenheid hebben alle chefs een maaltijd bedacht die perfect bij de biersmaak past. Restaurantgasten krijgen na het eten ook een flesje als souvenir mee naar huis. In het voorjaar van 2016 zijn de flesjes en bijpassende glazen ook te koop in geselecteerde winkels.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sanitair Advertorial
Papieren handdoeken in toiletten om de hoogste hygiënenormen te handhaven

De hoogste normen handhaven op het gebied van hygiëne en netheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke horecazaak. De gezondheid en veiligheid van klanten en personeel is van cruciaal belang. Negatieve incidenten kunnen desastreuze gevolgen hebben voor de zaken en voor de reputatie. Hand...

Columns
Column Sico de Moel: Derde date

Rode broek, keurige schoenen, net jasje, ik zette zijn prachtige bloem even in een vaasje. Hij had afgesproken met mijn buurmeisje. Ze woont bij mij aan de overkant van de gracht. Het zou hun derde date worden. Het regende buiten een beetje en de dame liet nog even op zich wachten. "He...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Achtergronden Culinair
Nedstede verwelkomt nieuwe huurder Restaurant Rust Wat

Nedstede Groep feliciteert Bas Rasker en zijn Axivate Horeca Group met de overname van het Blaricumse restaurant Rust Wat. In dit verband heeft Nedstede met Axivate Horeca Group een nieuwe, twintigjarige huurovereenkomst gesloten. Rasker kocht het beroemde Gooise restaurant van Marc Bon, die met zij...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: