U heeft gezocht op : makro

11 oktober 2019 Bocuse d'Or
Data Europese finale Bocuse d’Or 2020 bekend

De internationale organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or heeft vandaag bekendgemaakt dat de Europese finale wordt gehouden op donderdag 28 en vrijdag 29 mei 2020 in Tallinn, Estland tijdens de Profexpo Food Village exhibition in de Saku Arena. Gedurende 2 dagen ontmoeten ...

23 september 2019 Tech
Makro Nederland introduceert digitaal horecaplatform voor horecaondernemers

Tijdens horecabeurs Gastvrij Rotterdam van 23 t/m 25 september 2019 lanceert Makro het nieuwe online platform DISH in Nederland. Met dit platform ondersteunt Makro horecaondernemers met een gebruikersvriendelijk platform waar ondernemers een eigen website op kunnen zetten, eenvoudig reserveringen ku ...

3 september 2019 Food Amsterdam
Uniek concept met foodtruck in Amsterdam

Zaterdag 7 september opent De Grote Wisseltruck haar rijdende proefkeuken. Vanuit een unieke foodtruck serveren de eerste geselecteerde food-entrepreneurs Caribbean soulfood. De feestelijke foodtruckopening – met gratis tastings, muzikale side dishes en de Juiciety Festival teaser – vind ...

12 juni 2019 Bocuse d'Or
Opdracht voor kandidaten Nederlandse finale Bocuse d’Or bekend

De opdracht voor de Nederlandse finale van Bocuse d’Or is aan de vijf finalisten bekendgemaakt. De opdracht bestaat uit twee onderdelen: opdracht 1 is het visgerecht en opdracht 2 betreft het vleesgerecht. In totaal hebben de kandidaten 5 uur en 35 minuten de tijd en van ieder gerecht moeten 1 ...

27 mei 2019 Awards Bocuse d'Or
Vier kandidaten door naar Nederlandse finale Bocuse d'Or

Op 27 mei hebben 10 geselecteerde kandidaten in het FrieslandCampina Innovation Center gestreden voor een plek in de Nederlandse finale van Bocuse d’Or. In 1 uur en 25 minuten moesten de kandidaten hun gerecht op 5 borden presenteren aan de vakjury. De vakjury stond onder leiding van SVH Me ...

3 april 2019 Food Michelin
Makro kondigt nieuw seizoen van barbecue wedstrijd ‘Baas BBQ’ aan

Makro gaat ook deze zomer weer op zoek naar de beste barbecue’er van Nederland in een nieuw seizoen van ‘Baas BBQ’. Het format van dit nieuwe seizoen, waarbij 15 teams in een afvalrace strijden om de gewilde titel Baas BBQ, sluit volledig aan bij Makro’s lange termijndoelstel ...

5 februari 2019 Bocuse d'Or
Inschrijving voorronde Bocuse d’Or Nederland geopend

De inschrijving voor de voorrondes van de meest prestigieuze kookwedstrijd is geopend. Het bestuur van Bocuse d’Or Nederland heeft besloten dat er maximaal 10 kandidaten daadwerkelijk hun kookkunsten mogen laten zien tijdens de voorronde in het Innovation Center van FrieslandCampina in Wagenin ...

4 januari 2019 Events
Sterrenkoks koken op Horecava

Makro maakt onderdeel uit van de grootste vakbeurs van Nederland omdat de Horecava net als Makro de horeca naar een hoger plan wil tillen. Van 7 t/m 10 januari is de Horecava in de RAI Amsterdam. Makro zal zorgen voor versproducten in het pop-up restaurant en deelnemen aan het Horecava InnovationLAB ...

6 december 2018 Achtergronden Michelin
Makro is partner van MICHELIN Nederland

Makro kondigt vandaag het partnerschap aan met MICHELIN Nederland voor de edities 2019, 2020 en 2021 voor de Chef’s Night en de Sterrenceremonies. Makro werkt al 50 jaar hand in hand samen met grote en kleine ondernemers in Nederland, waarbij gastronomie en gastvrijheid altijd centraal staan. ...

13 juni 2018
Eerste vaatje Hollandse Nieuwe levert 78.000 euro op

Het eerste vaatje Hollandse Nieuwe heeft gisteren op de Scheveningse visafslag een bedrag opgeleverd van 78.000 euro. Groothandel Makro deed het hoogste bod en sleepte daarmee het vaatje in de wacht. Zoals elk jaar gaat de totale opbrengst van de veiling naar een goed doel. Dit jaar is dat Hulphond ...

28 mei 2018 Video Bocuse d'Or
Makro maakt serie over gastronomisch talent:  ‘De weg naar Bocuse d’Or’

De voorbereidingen van het vooraanstaande Bocuse d’Or, dé revolutionaire gastronomische kookwedstrijd, zijn in volle gang. Ook Nederland is bij deze belangrijke professionele kookwedstrijd. Samen met Makro bereiden Lars Drost (25) en zijn commis Mike Klaassen (19) (beide werkzaam bij Ci ...

28 december 2017 Mensen
Papa John's doet iets terug voor de gemeenschap

Op 27 december organiseerde Papa John’s Nederland samen met Makro Nederland een charity voor inloophuis Makom aan de Ostadestraat 153 te Amsterdam. Papa John’s Pizza en Makro Nederland vonden het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschap en voor minder bedeelde rondom te f ...

20 december 2017 Achtergronden
Zo wordt de inkoop goedkoop

Inkopen doen kan een tijdrovend en duur klusje zijn. Hoe kun je als horecaondernemer hierop besparen in zowel tijd als geld? Joyce den Harder, accountant bij Euregio HabetsRoyen, en Marcel Beemsterboer, area manager bij Makro, geven tips en tricks. DOWNLOAD GRATIS DE NIEUWSTE EDITIE VAN DE RESTAU ...

12 juni 2017 Culinair Bocuse d'Or
Vijf kandidaten finale Bocuse d’Or Nederland bekend

Na een spannende finale in het FrieslandCampina Innovation Center waar de klokken van de wedstrijd terug tikten, gingen 10 kandidaten de strijd aan voor een plek in de landelijke finale van Bocuse d’Or Nederland. Wedstrijdleider SVH Meesterkok Marco Poldervaart over de presentaties: “ ...

5 oktober 2016
Makro viert 11 oktober internationale Dag van de Eigen Zaak

De Dag van de Eigen Zaak zal een jaarlijks terugkerend evenement worden op de tweede dinsdag van oktober, die dit jaar valt op 11 oktober. “Iedere dag weer vervullen miljoenen ondernemers wereldwijd de meest uiteenlopende wensen van consumenten” zegt Kef van Helbergen, Managing Direct ...

6 juli 2016 Opening
Makro transformeert naar unieke marktplaats voor ondernemers

Makro zet met de heropening van vier van haar vestigingen een concrete stap in de omvorming tot een unieke marktplaats voor ondernemers. In de Makro vestigingen in Beverwijk, Den Bosch, Leeuwarden en Nijmegen kunnen ondernemers vanaf vandaag terecht voor hun zakelijke inkopen, om te shoppen en om t ...

8 juni 2016
Makro stopt met meeste webwinkels

Sinds vandaag is grossier Makro gestopt met de meeste van zijn e-commerce-activiteiten. Verschillende webwinkels sluiten, en alleen horecaondernemers kunnen online blijven bestellen. Nieuwe strategie De e-winkels Makro Direct, Wijn online, Baby & Peutershop en Makro Webshop zijn onderdeel van ...

3 juni 2016
Makro werkt samen met Seats2meet

Makro is in Nederland een samenwerking aangegaan met kennisnetwerk Seats2meet.com. Alle zeventien locaties in ons land worden voorzien van een netwerkcafé, waar ondernemers kunnen werken en netwerken. Verder worden er ruimtes gecreëerd voor groepsbijeenkomsten en events georganiseerd. Samenwe ...

10 mei 2016
Bocuse d'Or: Morgen wordt grote dag (video)

Voor chef Jan Smink en commis Sander Verhaaf is het morgen de grote dag. Dan strijden zij in Boedapest voor een ticket naar de "Bocuse d'Or":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=bocuse&x=zoeken wereldfinale in Lyon die in januari 2017 plaatsvindt. Foto (v.l.n.r.): Sander Verhaaf, Jan Smink en Lars ...

12 april 2016

In de maarteditie van De RestaurantKrant stond bij de rubriek 'Waar of niet Waar?' de stelling dat parmaham niet volledig uit Italië komt. Dit is onjuist, de ham is 100 procent natuurlijk en 100 procent Italiaans. Dit laat Jacques van der Bend, belangenbehartiger van CPP (Consorzio del Prosciutto ...

5 april 2016
Splitsing Makro en Media Markt een feit

Het moederbedrijf van groothandel Makro, de Metro Group, wil zichzelf opsplitsen in twee zelfstandige, beursgenoteerde bedrijven. Er moet een groep komen gericht op groothandel en levensmiddelen en een groep voor consumentenelektronica. Dat heeft het moederbedrijf van Makro en Media Markt onlangs ...

5 april 2016
Fris je kaaskennis op!

Waarom hebben we eigenlijk geen kaasbar in Nederland? In Madrid en Barcelona heb je de Poncelet Cheese Bar, waar de heerlijkste gerechten van kazen worden geserveerd. Nederland is immers een kaasland. Volgens Niels Vermolen, kaasspecialist bij Makro, gaat het gelukkig wel de goede kant op in Nederl ...

18 februari 2016
Makro gaat nieuwe koers varen

Makro vormt zich om tot een inspirerend platform voor zelfstandige ondernemers. Daarom worden de 17 bestaande vestigingen omgebouwd tot unieke marktplaatsen. Makro investeert meer dan 50 miljoen euro om haar vestigingen te vernieuwen. Thematische oplossingen In de vernieuwde vestigingen van M ...

5 februari 2016
7 misverstanden over mosselen

Wanneer kun je een mossel wel, en wanneer niet, eten? Hoe zit dat met de maanden met de 'r'? En hoe maak je mosselen eigenlijk het beste klaar? Dit lijstje maakt van iedere mosselnitwit een mosselexpert! Misverstand 1 Mosselen die open zijn, kunnen niet meer gebruikt worden Wanneer u mosselen ...

5 februari 2016
Video: superverse mosselen bij de Makro

Wist je dat de mosselen die je bij de Makro koopt al binnen 24 uur na de vangst in de vestigingen liggen? De mosselen van Prins & Dingemanse staan bekend om hu kwaliteit. Wanneer je ze bij de Makro koopt, dan weet je nu dus ook dat ze supervers zijn! bekijk hieronder de video: ...

1 januari 2016
Pulled Pork Burger

Ingrediënten (4 personen) Burgers: 400 gram Makro pulled pork 4 Makro brioche burger buns 4 eetlepels baconjam 100 milliliter barbecuesaus 600 gram varkensprocureur 200 gram buikspek zonder zwoerd 2 eetlepels fijngehakte salie Koolsalade: 150 gram fijngesneden witte kool 160 gram ...

18 december 2015
Makro richt zich meer op horecaondernemers

Horecagroothandel Makro gaat zich in ons land weer nadrukkelijker richten op ondernemers. Dat vertelt managing director Kef van Helberger in Het Financieele Dagblad. Kleine zelfstandigen en zzp'ers Met name kleine zelfstandigen en zzp’ers worden volgens Van Helbergen nu door niemand in de br ...

15 december 2015
De Horeca 100 van 2015

We presenteren je het Horeca Jaaroverzicht 2015 in 100 momenten. Het jaar is nog net niet afgelopen, maar we nemen je graag nu al mee door een roerig horecajaar. De Horeca 100 publiceren wij ieder jaar in december. Geniet ervan! Januari: Club Trouw wordt studentenhotel De club wordt omgetov ...

8 oktober 2015
Vernieuwde Makro's in Breda en Groningen

De Makro vestigingen in Breda en Groningen heropenen op 14 oktober met een volledig nieuw concept. Met de vernieuwing speelt Makro naar eigen zeggen in op de veranderende wensen en behoeften van ondernemers. Foto: Beleving staat bij Makro centraal, zoals bij de visafdeling in Vianen Beleving ...

22 september 2015
Gastvrij Rotterdam in beeld

Ahoy Rotterdam opende gisteren haar deuren voor Gastvrij Rotterdam, dat drie dagen lang dé plek voor horeca-professionals is. Hierbij geven wij je een sfeerimpressie van dag één. De Makro-mannen zijn er klaar voor! Het Nederlands Patisserie Team presenteert 'Dessert op het bord' ...

15 september 2015
Bocuse d'Or: De ontknoping nadert!

Vijf talentvolle koks strijden op maandag 21 september 2015 tijdens Gastvrij Rotterdam in de Nederlandse finale van Bocuse d’Or. Een jury van sterrenkoks en SVH Meesterkoks gaat bepalen wie Nederland mag vertegenwoordigen bij de Europese finale van deze prestigieuze kookwedstrijd in Boedapest in ...

8 september 2015
Bocuse d'Or: Het aftellen is begonnen!

De spanning stijgt: over minder dan twee weken vindt de Nederlandse Bocuse d'Or finale plaats. Vijf koks uit vijf provincies strijden namelijk op maandag 21 september tijdens Gastvrij Rotterdam tegen elkaar om te bepalen wie ons land gaat vertegenwoordigen op de Europese finale in Boedapest. De Rest ...

29 mei 2015
Blog: de start van onze brasserie

Eerst even voorstellen, wij zijn Patricia Dhondt en Edwin Tunnissen. In deze blog gaan wij jullie gedurende één jaar deelgenoot maken van de realisatie van onze droom: Brasserie Een Mooie Dag. Droom Onze droom is het openen van een brasserie en dat is wat wij in de 3e week van september gaa ...

11 mei 2015
De 20 beste inkooptips

Inkopen. Het is misschien niet het leukste onderdeel van je bedrijfsvoering, maar het is wel heel erg belangrijk. Om het je wat makkelijker te maken, verzamelen we speciaal voor jou de beste inkooptips. Doe er je voordeel mee! 1. Vooruitbetaalde bonus Leveranciers bieden soms een vooruitbetaal ...

6 mei 2015
CuliTip: Asperges met coquilles

Aanstaande zondag is het zover. Dan stijgen eindelijk de temperaturen en is een fris aspergegerecht ideaal. Serveer er een glas witte wijn bij en je gast heeft een klein ‘lentefeest’ in je zaak! Ingrediënten (per persoon) 3 witte asperges AA 20-28 mm 2 coquilles 15 gram waterkers 5 cl ...

20 april 2015
Makro is vriend van het Koksgilde

Makro biedt een compleet food- en non-foodassortiment van meer dan 60.000 kwaliteitsproducten onder één dak. Daarnaast biedt Makro diensten en trainingen aan voor ondernemers om hen te helpen het maximale uit hun onderneming te kunnen halen. Makro heeft in Nederland 17 vestigingen, een bezorgser ...

20 maart 2015
Makro focust op mediterrane keuken

De populariteit van de mediterrane keuken is in de afgelopen 50 jaar sterk toegenomen. Verse producten, kwaliteit en de herkomst van producten staan centraal. De mediterrane keuken wordt geroemd om de mate van vakmanschap, ambacht en passie die zich uiten in overheerlijke en veelzijdige gerechten. ...

29 januari 2015
Sligro mag geen drank verkopen

De gemeente Deventer wil op korte termijn een last onder dwangsom opleggen aan Sligro. De groothandel oefent volgens gemeente Deventer het slijtersbedrijf uit zonder een daartoe vereiste vergunning. Op verzoek van een plaatselijke slijter, gesteund door de de Koninklijke SlijtersUnie te Eindhoven, ...

28 januari 2015
Nederland 9e in Bocuse d'Or Finale

Het Nederlandse team heeft de wereldfinale van de Bocuse d'Or 2015 afgesloten met een negende plaats. Een ongekende prestatie, aangezien dit het beste resultaat is dat een Nederlands team ooit heeft behaald. Het team kreeg aardig wat tegenslagen te verwerken, maar herpakte zich formidabel. Vooraf ...

13 januari 2015
Bevriende chefs rijden kookbus naar Lyon

Gisteren overhandigde Edwin Tunnissen van Makro op de Horecava de sleutel van de bezorgwagen van Makro aan chef Jan Smink die voor Nederland op 28 januari deelneemt aan de Bocuse d'Or in Lyon. Het Nederlandse team reist zelf per vliegtuig en het zijn dan ook bevriende chefs die de bezorgwagen naar ...

12 januari 2015
Nieuw: Horeca Select tomatenpouches

Sinds kort verkoopt Makro Nederland een groot aantal voedingsproducten van het eigen merk Horeca Select in een nieuw soort verpakking. Deze praktische plastic schenkzak biedt duidelijke voordelen boven het traditionele blik. Naast de keuze aan producten van Italiaanse oorsprong bieden deze product ...

2 januari 2015
Chef Jan Smink op horecava

Chef Jan Smink, de Nederlandse deelnemer aan de Bocuse d'Or, is maandag 12 januari aanwezig op de Horecava bij de stand van de Makro. Smink geeft niet alleen een culinaire demonstratie, maar zal ook de hoofdprijs uitreiken aan de winnaar van het inspiratiegerecht van de Makro. Deze winnaar reist m ...

26 december 2014
Vol vertrouwen naar Lyon

Chef Jan Smink, commis Lars Aukema en coach Leendert Klaassens zijn volop aan het trainen voor hun deelname aan de wereldfinale van de Bocuse d’Or in Lyon. Het is een hecht team, dat ondersteund wordt door Fenny Straat van Bocuse d’Or Nederland en groothandelsbedrijf Makro, dat het driekoppige ...

2 december 2014
Aan de slag met wilde paddenstoelen

Wilde paddenstoelen. Al sinds mensenheugenis een vaste waarde in de keuken. Het zijn veelzijdige smaakmakers en in de handen van een goede chef staan ze garant voor een sprookje op het bord. Makro heeft een gids ontwikkeld voor horecaondernemers, waarin het brede assortiment aan wilde paddenstoele ...

28 november 2014
Crowdfunding voor horeca Den Bosch

Zes ondernemers in Den Bosch slaan de handen ineen en gaan middels een crowdfundingactie gezamenlijk een bedrag van 245.000 euro ophalen. Onder de deelnemers vinden we restaurant Het Strand en Mieters Coffee & Vintage. Onbeperkt opscheppen Restaurant Het strand bestaat inmiddels ruim 6,5 jaar ...

27 november 2014
Naar de Bocuse d'Or finale in Lyon?

Voor chefs die de Bocuse d'Or finale in Lyon bij willen wonen, begint de tijd te dringen. Ze hebben nog maar drie dagen om hun recept met als ingrediënt Horeca Select tomatensaus te mailen naar horeca@makro.nl Foto: De Duitse deelnemer Christian Krüger en de Nederlandse deelnemer Jan Smink ti ...

26 november 2014
Bocuse d'Or: Dit staat Smink te wachten...(video)

In januari is het zover. Dan strijdt chef Jan Smink voor de hoogste culinaire eer tijdens de Bocuse d'Or in Lyon. De finale van de Bocuse d'Or belooft een waar spektakel te worden. Foto: Chef Jan Smink en zijn coach Leendert Klaassens Ingrediënten van Makro Makro/Metro is partner van deze p ...

20 november 2014
Jérôme Bocuse over de Bocuse d'Or

Jérôme Bocuse, zoon van topchef en levende legende Paul Bocuse, vertelde tijdens de Bocuse d'Or bijeenkomst in Parijs volop over de Bocuse d'Or. Foto: Jérôme Bocuse tijdens de Bocuse d'Or bijeenkomst in Parijs. Rechtvaardigheid en transparantie Volgens Jérôme zijn rechtvaardigheid en ...

14 november 2014
Wil jij naar de Bocuse d'Or finale in Lyon?

Op 27 en 28 januari 2015 wordt de wereldfinale van de Bocuse d'Or gehouden in Lyon tijdens de SIRHA. Makro maakt het mogelijk om de Bocuse d’Or, de meest prestigieuze internationale competitie tussen chefs, bij te wonen. Foto: De Nederlandse deelnemer Jan Smink en Jérôme Bocuse, zoon van ini ...

13 november 2014
Jan Smink vol vertrouwen naar Bocuse d'Or

Chef Jan Smink is vol vertrouwen over zijn deelname aan de wereldfinale van de Bocuse D'Or. Dat vertelt de chef vandaag tijdens de Bocuse d'Or bijeenkomst in Parijs. De internationale kookwedstrijd wordt op 27 en 28 januari gehouden in Lyon tijdens de SIRHA. Elke dag gaat het over de Bocuse Smi ...

13 november 2014
Op pad met Bocuse d'Or deelnemer

Onze Christel is in Parijs. Niet om te shoppen (denken we), maar om de lezers op de hoogte te houden van de gebeurtenissen omtrent de Bocuse d'Or. Christel reist mee met Jan Smink, de Nederlandse deelnemer. Een fotoverslag van de eerste belevenissen (ook via Facebook te volgen!) Smink is er wee ...

11 november 2014
Tips voor heerlijke wildgerechten

De dagen worden korter, de temperaturen beginnen te dalen en de sierverlichting wordt in de meeste steden al opgehangen. Dit alles leidt tot veel verwennerij op de menukaarten van chefs, waar het aan wild natuurlijk niet ontbreekt. Wildbrochure Makro heeft een "wildbrochure":https://view.publit ...

3 november 2014
Verslag Makro horecadag 2014

Vandaag vond in het Makro-filiaal in Vianen de Makro Horecadag plaats. Horeca-ondernemers werden tijdens de dag geïnformeerd over onder andere de mogelijkheden van kaas, het opleiden van personeel, het reduceren van de personeelskosten en de nieuwe Wet werk en zekerheid die in januari 2015 in werk ...

30 oktober 2014
Wil je meer weten over vis?

Deze vis ooit al eens gezien? Imposant beest, dat moet gezegd. Volgens Mo (hier op de foto) is het een 'mahi-mahi'. Nou zijn wij de beroerdste niet en 'googelen' wij de vissoort even. Wat blijkt? Het is familie van de dorade en wordt ook wel Goudmakreel genoemd. De mahi-mahi heeft een stompe kop e ...

30 oktober 2014
Ultieme beleving in koffiecorner

Vers geurende koffie, vakkundig bereid door een barista. In je zaak is goede koffie essentieel, aangezien steeds meer mensen thuis ook koffie van goede kwaliteit drinken. Deze kwaliteit vind je bij de makro. Topmerk en barista Tijdens de Makro Horecadag op 3 november in Vianen kun je kennisma ...

30 oktober 2014
Lezing en white paper over wetswijzigingen

De Wet werk en zekerheid gaat per 1 januari 2015 in werking. Voor werkgevers (en natuurlijk ook voor werknemers) gaat er vanaf dat moment veel veranderen. Wat te denken van de proeftijd, het concurrentiebeding en de aanzegtermijn? White paper Maarten van Opijnen is advocaat en expert op het ge ...

30 oktober 2014
Masterclass kaas door Wil Leppers

Wil Leppers is een autoriteit op kaasgebied. Sterker nog: hij weet werkelijk alles van en over kaas. Even voor de duidelijkheid: op de foto ziet u niet Wil, maar de kaasexpert van Makro Vianen. Op 3 november is Wil van de partij in de Makrovestiging in Vianen. Om 12.00 uur zal hij een masterclass ...

29 oktober 2014
Volledig programma Makro Horecadag Vianen

Het is bijna zover. Op maandag 3 november vindt de Makro Horecadag plaats in Vianen. Hieronder lees je meer over het programma, de locatie en de openingstijden. Openingstijden Iedereen is de hele dag van harte welkom. Van 11.00 tot 17.00 uur kun je de totaal vernieuwde vestiging bezichtigen, w ...

29 oktober 2014
Imposante visafdeling in Vianen

Erik Prins is sales manager regio Utrecht van het makrofiliaal in Vianen en ontzettend blij met de verbouwing. "De visafdeling is een echte eyecatcher geworden", vertelt Erik. "Het voegt extra beleving toe, het homarium is heel mooi om te zien." Foto: Erik Prins (links) en Mark Pieters, vestigin ...

23 oktober 2014
Masterclasses & demonstraties Makro Horecadag

Behalve het programma, is er ook meer bekend over de masterclasses en demonstraties tijdens de Makro Horecadag die maandag 3 november van 11.00 tot 17.00 uur plaatsvindt in het Makro-filiaal in Vianen. Masterclasses Wildleverancier Vogely geeft een masterclass over het bewerken, snijden en vlie ...

23 oktober 2014
Personeel. Wat zijn je rechten?

Als werkgever of werknemer is het noodzakelijk je rechten en plichten te kennen. Op 3 november is je kans om bij te leren op de Makro Horecadag. Vaak zijn afspraken of regels niet duidelijk, of is er een geschil dat voorkomen had kunnen worden. Hoogste kostenpost Maarten van Opijnen is advocaat ...

23 oktober 2014
Compleet programma Makro Horecadag bekend!

Het complete programma van de Makro Horecadag is bekend! De dag vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur in het Makro-filiaal in Vianen. Het programma: 12.00 - 12.45 Wil Leppers. Masterclass Kaas 13.10 - 13.30 Thijs Jacobs. Lunchroom Marktverkenning 2016. Waar liggen uw kansen? 13.40 - 1 ...

20 oktober 2014
Masterclasses op Makro Horecadag

Op 3 november vindt de Makro Horecadag plaats in de vernieuwde vestiging in Vianen. Niet alleen de sprekers (vanaf 13.00 uur) zorgen voor een gevarieerd programma, maar ook de masterclasses zorgen voor een leerzame en leuke dag. Hieronder een eerste overzicht en, zoals je ziet, meer dan reden gen ...

16 oktober 2014
Makro Horecadag: nieuwe spreker bekend!

Tijdens de Makro Horecadag op 3 november in Vianen zal Joyce de Graas (Bagels & Beans) vertellen over het opleiden van personeel. Joyce is franchise coach, dus in trainen van personeel en inzicht geven in cijfers is ze een kei! Workshops Verder kun je als bezoeker van de Horecadag deelnemen aan ...

16 oktober 2014
Prachtige belevenis in Vianen

Gisteren opende het zojuist verbouwde Makro-filiaal in Vianen haar deuren. Wij gingen vandaag op bezoek. Het resultaat mag er wezen: met prachtige 'eilanden' wordt een echte belevenis neergezet. Belevenis De visafdeling doet het water in de mond lopen. Er lag zelfs een reusachtige zwaardvis ui ...

14 oktober 2014
Makro pakt uit op BBB Maastricht

Makro Nederland presenteerde op de BBB Maastricht niet alleen haar fantastische versproducten voor de horeca, maar ook een nieuwe werknemer. Babette Kind is verantwoordelijk voor de marketing en zal er alles aan doen om alle horecaondernemers op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en aanbied ...

13 oktober 2014
Vernieuwde Makro Vianen bijna open!

Op 15 oktober zwaaien de deuren van Makro Vianen voor u open. En u zult zien: Makro heeft naar u geluisterd. Alles is overzichtelijker en verrassender geworden. Een bezoek aan Makro Vianen is een feest voor al uw zintuigen. Er zijn dagelijks productdemonstraties en depro ductspecialisten staan voo ...

7 oktober 2014
Personeel: faal-of succesfactor

Op 3 november geeft Mark Tamsma - de horeca-accountant - een lezing over loonkosten op de Makro Horecadag in Vianen. De loonkosten vormen één van de hoogste kostenposten binnen de horeca. Te hoge loonkosten in relatie tot de omzet zijn vaak de oorzaak van bedrijfseconomisch slecht presterende ho ...

7 oktober 2014
Sprekers bekend: 3 november Makro horecadag

Op 3 november aanstaande is het onlangs verbouwde filiaal van de Makro in Vianen het decor van prachtige demonstraties, masterclasses, proeverijen en informatiebijeenkomsten. En dat alles is helemaal gratis voor bezoekers! Wat wil je nog meer? Van vlees tot vis en van uitleg over omzetverhoging doo ...

30 september 2014
Makro doet een Rondje Horeca

Makro gaat ook in 2015 weer horecaondernemers in Nederland effectief bereiken. Dat doen zij met het 'Rondje Horeca', waarbij de vakbladen, websites en nieuwsbrieven van Uitgeverij PS: bv worden ingezet om zeker te zijn van een optimaal bereik bij de horecaondernemers. Eigen vakblad Iedere tit ...

15 september 2014
Culinair genieten op Gastvrij Rotterdam

De Makro laat zich van haar meest culinaire kant zien tijdens Gastvrij Rotterdam. Wat te denken van topchef Jan Smink, de signature dish van Restaurant La Stanza en de flammkuchen kookdemonstratie. Daarnaast dagelijks inspirerende gerechten van chef Guus Vredenburg en de gezellige horeca borrel. ...

8 september 2014
Makro op Gastvrij Rotterdam

Het is bijna zover: van 22 tot en met 24 september staat Ahoy Rotterdam in het teken van Gastvrij Rotterdam. Makro is ook van de partij en nodigt je van harte uit om de stand te bezoeken. Een stand vol inspiratie, maar tegelijkertijd ook een plek om samenwerking te bespreken. Makro is immers de pa ...

29 augustus 2014
Kom naar de Makro Horecadag Vianen

Zet maar vast in je agenda: op 3 november aanstaande is het - op dat moment - juist verbouwde filiaal van de Makro in Vianen decor van prachtige demonstraties, masterclasses, proeverijen en informatiebijeenkomsten. En dat alles is helemaal gratis voor bezoekers! Wat wil je nog meer? In de agend ...

6 mei 2014
Jan Smink op de Makro koelwagen

Meedoen aan de internationale Bocuse d'Or wedstrijden is één. Er komen met je gekoelde producten is twee. Hoe doe je dat zonder koelwagen? Het team van Jan Smink zat even met de handen in het haar, totdat de Makro te hulp schoot. Jan rijdt zelf met een geleende koelwagen van de Makro naar Stockh ...

7 april 2014
Maak kennis met verse vis van Makro

Makro is leverancier van versproducten voor de horeca. Om u, als horecondernemer, kennis te laten maken met het verse visassortiment bieden zij u een proefpakket boordevol verse vis aan. Het pakket heeft een waarde van 25 euro en is te bestellen via deze link. Let op: het pakket is enkel beschikbaa ...

7 maart 2014
Horecabezorging nodig?

Makro biedt horecaondernemers naast een compleet assortiment en scherpe prijzen ook een uitstekende service voor bezorging. De voordelen van bezorgen zijn ongekend en Makro is zeer flexibel. De eigen chauffeurs staan garant voor een prettig persoonlijk contact. Bezorgen is bij Makro dan ook echt ' ...

11 december 2013
Makro zoekt belangrijkste ingrediënten

Als partner voor ondernemend Nederland wil Makro het assortiment zo goed mogelijk laten aansluiten bij de behoeften van haar klanten. Via een korte vragenlijst vraagt de groothandel naar de belangrijkste ingrediënten die restaurateurs dagelijks in hun restaurant gebruiken. 10 euro tegoed! Als ...

5 november 2013
Gratis Wildposter downloaden

Het is herfst. Overduidelijk. En de winter komt eraan. Tijd voor wild op het menu. In de gratis Wildposter leest u welke soort wild u wanneer kunt serveren. Klik op de link voor de download. Deze Wildposter wordt u aangeboden in samenwerking met de Makro en Knorr Professional. ...

29 oktober 2013
Bekijk de film van Makro

Makro Nederland maakt het u gemakkelijk. Bezorging tot in uw zaak? Geen enkel probleem. Bijbestellen, naleveren, iets vergeten? Makro zorgt dat het snel wordt geleverd. Bekijk nu de film en laat u overtuigen. De Film Makro Nederland en Uitgeverij PS: brengen u de volgende registratie van de Ho ...

24 september 2013
Rondje Horeca voor Makro

Makro Nederland is een nieuwe weg ingeslagen en alle horecaondernemers moeten dat weten. Makro Nederland bezorgt bij horecaondernemers tot in de koelcel, heeft speciale horecabalies voor advies, organiseert speciale horecathemadagen en staat horecaondernemers bij. Kortom: Makro Nederland is de par ...

24 september 2013
Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam

De officiële opening van de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam werd op maandag 23 september verricht door de Rotterdamse wethouder Hamit Karakus. Het was de eerste editie van de horecabeurs in Rotterdam waar horecavakmensen zich volop lieten inspireren. De beurs biedt een innovatief en ondernemen ...

10 september 2013
Makro organisator Drechtse borrel

In Eetcafé Florizz in Zwijndrecht vindt de derde editie van de Drechtse Horecaborrel plaats. Makro Dordrecht organiseert in nauwe samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland, de gemeente Dordrecht en Eetcafé Florizz deze bijeenkomst op 22 september. De groothandel faciliteert met deze avond e ...

13 december 2012
Makro stuurt boef per vliegtuig naar huis

Een mooie kerstactie van Makro in Groningen. Een insluiper uit Estland is door de groothandel getrakteerd op een enkele vlucht naar huis. De man kan de kerstdagen nu bij zijn familie doorbrengen. Kerstgedachte Tijdens het afsluiten van de vestiging troffen bewakers de man aan in het restaurant. ...

13 augustus 2012
Deli XL zoekt aansluiting bij Maxxam

Inkooporganisatie Maxxam en foodservice groothandel Deli XL maken bekend dat Deli XL het voornemen heeft om zich aan te sluiten bij Maxxam. Dit zijn de directies van alle partijen overeengekomen. Zes leden Vanaf 1 juli 2012, de ingangsdatum van het lidmaatschap, zijn naast Deli XL, Hanos Nederl ...

1 augustus 2011
De moegestreden bulldog: elBulli is dicht

Wanneer je ieder jaar naar het schijnt een half miljoen euro moet toegeven op de exploitatie van je restaurant en je gek wordt van de prestatiedruk dan moet je op een gegeven moment de strijd staken. De bulldog is inmiddels moegestreden. Ferran Adrià serveerde afgelopen weekeinde het allerlaatste m ...

8 juni 2010
58.000 euro voor eerste vaatje haring

Het eerste vaatje Hollandse Nieuwe heeft dinsdag op de visveiling in Scheveningen 58.000 euro opgebracht. De opbrengst gaat naar de Stichting Kinderpostzegels. De haringen gingen naar groothandel Makro, die ze schenkt aan restaurant De Franse Stad in Den Haag. De donatie is een aanmoediging voor het ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: