Thuisbezorgd.nl en Makro bieden restaurants unieke inkoopkorting

Auteur: Redactie
Fastservice 9 januari 2023
Thuisbezorgd.nl en Makro bieden restaurants unieke inkoopkorting

Thuisbezorgd.nl werkt samen met Makro om aan de aangesloten restaurants een unieke inkoopkorting bij de groothandel te bieden. Meer dan 13.000 restaurant partners van Thuisbezorgd.nl genieten direct na registratie van een korting tussen 3 en 5% bij alle 17 vestigingen van Makro in Nederland.

Bij bestedingen tot 250 euro krijgen Thuisbezorgd.nl partners standaard 3% korting aan de kassa, boven de 250 euro geldt een korting van 5%. De korting wordt gekoppeld aan de Makro-pas en wordt daarmee direct aan de kassa verwerkt. Doordat de groothandel ook werkt met een staffelkorting op de meest verkochte producten voor de horeca, kan de korting zelfs nog hoger oplopen. Daarnaast genieten partners van de eten-bestelsite bij Makro vestigingen van ruimere horeca-openingstijden en speciale voor hen gereserveerde parkeerplekken.

“Thuisbezorgd.nl is alleen succesvol als onze restaurant partners dat ook zijn. Zeker in de huidige uitdagende tijden voor het mkb, willen we ervoor zorgen dat ook de kleine onafhankelijke restaurants succesvol blijven. De samenwerking met Makro levert deze restaurants direct voordeel voor hun inkoop op,” zegt Gijs Weterings, directeur van Thuisbezorgd.nl. 

“Makro is er voor alle ondernemers in Nederland, waar de horeca-doelgroep een belangrijk onderdeel van is. Door de samenwerking met Thuisbezorgd.nl hopen we nog meer horeca-ondernemers te bereiken met ons ruime assortiment én met een mooie korting,” aldus Andries Govaert, CEO van Makro Nederland.

Thuisbezorgd.nl ontzorgt restaurant partners en biedt ze de meest efficiente manier om meer klanten te bereiken en dus omzet te genereren. Samenwerken met Thuisbezorgd.nl levert het gemiddelde restaurant ruim 120.000 euro aan extra omzet per jaar op. Naast ondersteuning bij inkoop via Makro, biedt de Thuisbezorgd.nl partner webshop onder andere duurzame verpakkingsmaterialen, e-bikes en kleding aan tegen scherpe prijzen.

Makro korting direct activeren op de Horecava

Het team van Thuisbezorgd.nl en Makro is deze week aanwezig op horecabeurs Horecava in Hal 8, stand 400. Restaurant partners kunnen op de beursstand direct hun Makro korting activeren. Overige partners kunnen de activatie via deze site aanvragen.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws