Papa John's doet iets terug voor de gemeenschap

28 december 2017 | Roy Spijker

Op 27 december organiseerde Papa John’s Nederland samen met Makro Nederland een charity voor inloophuis Makom aan de Ostadestraat 153 te Amsterdam. 

Papa John’s Pizza en Makro Nederland vonden het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschap en voor minder bedeelde rondom te feestdagen en hebben dit jaar gekozen om voor inloophuis Makom waar daklozen terecht kunnen voor hun maaltijd, een luisterend oor en genegenheid het diner van woensdagavond 27 december te verzorgen. Tevens zal de franchise business manager van Papa John’s Norbert Verheijden als vrijwilliger meehelpen die avond. Het inloophuis Makom ligt namelijk dicht bij de vestiging van Papa John’s op de Rijnstraat te Amsterdam.

Landelijke ambitie
De pizzaformule van Papa John’s groeit. Papa John's heeft meer dan 5000 vestigingen over de hele wereld, waarvan 3500 in de Verenigde Staten en meer dan 1500 verspreid onder 45 andere landen en gebieden. Op 18 juli 2016 is de eerste vestiging in Nederland geopend. Binnen 17 maanden bestaan er nu al tien goedlopende Papa John's vestigingen in Nederland. Papa John’s heeft ambitieuze groeiplannen. De populaire pizzaketen heeft als doel om volgend jaar nog meer vestigingen te openen, om zo een aantal van dertig vestigingen te bereiken eind 2018. Papa John’s biedt de komende jaren de mogelijkheid voor veel potentiële franchisenemers om hun eigen vestiging te starten.

Over Papa John’s
Papa John’s is een Amerikaanse formule die pizza’s naar wens thuis of op het werk bezorgt. De formule biedt gasten ook de mogelijkheid om de gerechten in de vestigingen af te halen. Naast de keuze uit pizza kunnen de gasten kiezen uit diverse side dishes, zoals een side salade, chicken wings of overheerlijke chicken poppers. Tot slot biedt Papa John’s ook een aantal lekkere desserts, zoals double chocolate brownies of cinnanots. Sinds 2015 is het bedrijf de op twee na grootste pizza take-out en bezorg restaurant keten in de wereld.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: