Papa John's doet iets terug voor de gemeenschap

28 december 2017 | Roy Spijker

Op 27 december organiseerde Papa John’s Nederland samen met Makro Nederland een charity voor inloophuis Makom aan de Ostadestraat 153 te Amsterdam. 

Papa John’s Pizza en Makro Nederland vonden het belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschap en voor minder bedeelde rondom te feestdagen en hebben dit jaar gekozen om voor inloophuis Makom waar daklozen terecht kunnen voor hun maaltijd, een luisterend oor en genegenheid het diner van woensdagavond 27 december te verzorgen. Tevens zal de franchise business manager van Papa John’s Norbert Verheijden als vrijwilliger meehelpen die avond. Het inloophuis Makom ligt namelijk dicht bij de vestiging van Papa John’s op de Rijnstraat te Amsterdam.

Landelijke ambitie
De pizzaformule van Papa John’s groeit. Papa John's heeft meer dan 5000 vestigingen over de hele wereld, waarvan 3500 in de Verenigde Staten en meer dan 1500 verspreid onder 45 andere landen en gebieden. Op 18 juli 2016 is de eerste vestiging in Nederland geopend. Binnen 17 maanden bestaan er nu al tien goedlopende Papa John's vestigingen in Nederland. Papa John’s heeft ambitieuze groeiplannen. De populaire pizzaketen heeft als doel om volgend jaar nog meer vestigingen te openen, om zo een aantal van dertig vestigingen te bereiken eind 2018. Papa John’s biedt de komende jaren de mogelijkheid voor veel potentiële franchisenemers om hun eigen vestiging te starten.

Over Papa John’s
Papa John’s is een Amerikaanse formule die pizza’s naar wens thuis of op het werk bezorgt. De formule biedt gasten ook de mogelijkheid om de gerechten in de vestigingen af te halen. Naast de keuze uit pizza kunnen de gasten kiezen uit diverse side dishes, zoals een side salade, chicken wings of overheerlijke chicken poppers. Tot slot biedt Papa John’s ook een aantal lekkere desserts, zoals double chocolate brownies of cinnanots. Sinds 2015 is het bedrijf de op twee na grootste pizza take-out en bezorg restaurant keten in de wereld.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Personalia Restaurant
Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant i...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Nice 'n Easy
Dit zijn de verschillen tussen THT en TGT

De NVWA controleert of bedrijven die zich met eten bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Op de website van dit overheidsorgaan legt de NVWA de verschillen uit tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘te gebruiken tot.’ In de meeste gevallen stelt de fabrikant van h...

Awards Culinair
Peter Oreel is Nederlands enige Kampioen Oestersteken

Gisteren heeft op de oesterputten van Krijn Verwijs Yerseke B.V. voor de achtste keer het Premier Nederlands Kampioenschap Oestersteken plaatsgevonden. Van de negen aangemelde deelnemers, werd uiteindelijk na verschillende rondes Peter Oreel uit Yerseke Nederlands Kampioen Oestersteken 2020. Deze we...

Culinair
Sterrenchef Jacob Jan Boerma keert terug op de Veluwe

Op zondag 27 september 2020 keert driesterrenchef Jacob Jan Boerma, bekend van restaurant de Leest, voor één avond terug naar de Veluwe. Niet in het oude vertrouwde Vaassen, maar bij Brasserie 14 in Nunspeet. Brasserie 14 is het a la carte restaurant van Hotel de Hoeve van Nunspeet aan...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: