Makro is partner van MICHELIN Nederland

6 december 2018 | Thijs Jacobs

Makro kondigt vandaag het partnerschap aan met MICHELIN Nederland voor de edities 2019, 2020 en 2021 voor de Chef’s Night en de Sterrenceremonies. Makro werkt al 50 jaar hand in hand samen met grote en kleine ondernemers in Nederland, waarbij gastronomie en gastvrijheid altijd centraal staan. Voor de Horeca is de presentatie van de prestigieuze MICHELIN-gids één van de belangrijkste evenementen van het jaar. Elk jaar biedt de gids een brede selectie van hotels en restaurants die grondig zijn getest door professionele en anonieme MICHELIN-inspecteurs.

Erkenning

Makro slaat de handen met MICHELIN ineen, omdat het de hoogste erkenning is voor het werk van chef-koks in ons land, die er net als Makro naar streven om gastronomie naar een hoger plan te tillen. Op 16 december 2018 is Chef’s Night in de RAI Amsterdam, hier zal Makro als partner van MICHELIN zorg dragen voor de ingrediënten.

Makro: een volwaardig partner in gastvrijheid en gastronomie voor Horeca Nederland

Makro biedt voor elke behoefte van de klant maatwerkoplossingen en het assortiment voldoet aan de eisen van de professionele keuken. Op deze manier draagt Makro graag bij aan de groei van de Horeca en streeft ernaar een volwaardig partner in gastvrijheid en gastronomie te zijn.

Chef´s Night: 16 december 2018 in de RAI Amsterdam

Als partner zal Makro tijdens de evenementen van MICHELIN zorgen voor de ingrediënten. Tijdens Chef’s Night op 16 december koken de drie chefs van de driesterrenrestaurants in Nederland de sterren van de hemel voor 500 gasten in de RAI Amsterdam. De gasten krijgen drie amuses en vier prachtige gerechten van de chefs. Het belooft een avond vol glamour, gezelligheid en heerlijke gerechten te worden.

Op maandag 17 december vindt de Sterrenceremonie van de MICHELIN-gids 2019 in DeLaMar Theater in Amsterdam plaats.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Amsterdam
PRESSROOM Amsterdam wint drie World Luxury Restaurant Awards

PRESSROOM Amsterdam, het restaurant van INK Hotel Amsterdam - MGallery, valt in de prijzen en wint maar liefst drie World Luxury Restaurant Awards. Het restaurant staat onder leiding van F&B Manager Ruth Engels-Siegers, vorig jaar door de vakjury van AF&BM benoemd tot 'F&B profession...

Economie Bezorgen
Thuisbezorgd laat restaurants opbieden om een hogere ranking te krijgen

Thuisbezorgd past haar verdienmodel aan en gaat restaurants een hogere plek op de ranglijst laten kopen. De horecaondernemer moet hiervoor tussen de vijftig cent tot negen euro per order neertellen. Ondernemers spreken al voorzichtig over machtsmisbruik. Het 'opbieden' is nog in de testfase,...

Columns Blog
Column Sico de Moel: cadeaukaart

Meneer wilde afrekenen met een stapeltje van 6 cadeaukaarten. Bij mij kun je betalen met een cadeaukaart, maar niet met zes. Gasten met een cadeaukaart zijn soms wat angstig, ze melden het atijd al bij hun reservering, bij aankomst vragen ze nog een keer of ze echt wel met hun cadeaukaart kunnen ...

trends Bier
Nationaal bieronderzoek: foodpairing steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Ook foodpa...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Internationaal Michelin
Le Jules Verne toegetreden tot Relais & Châteaux

Het wereldberoemde restaurant op de tweede verdieping van de Eiffeltoren ‘Le Jules Verne’ is per 1 juli toegetreden tot Relais & Châteaux, de wereldwijde vereniging van exclusieve hotels en restaurants. Het restaurant wordt geleid door de Franse topchef Fre?de?ric Anton, die ee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: