Makro is partner van MICHELIN Nederland

6 december 2018 | Thijs Jacobs

Makro kondigt vandaag het partnerschap aan met MICHELIN Nederland voor de edities 2019, 2020 en 2021 voor de Chef’s Night en de Sterrenceremonies. Makro werkt al 50 jaar hand in hand samen met grote en kleine ondernemers in Nederland, waarbij gastronomie en gastvrijheid altijd centraal staan. Voor de Horeca is de presentatie van de prestigieuze MICHELIN-gids één van de belangrijkste evenementen van het jaar. Elk jaar biedt de gids een brede selectie van hotels en restaurants die grondig zijn getest door professionele en anonieme MICHELIN-inspecteurs.

Erkenning

Makro slaat de handen met MICHELIN ineen, omdat het de hoogste erkenning is voor het werk van chef-koks in ons land, die er net als Makro naar streven om gastronomie naar een hoger plan te tillen. Op 16 december 2018 is Chef’s Night in de RAI Amsterdam, hier zal Makro als partner van MICHELIN zorg dragen voor de ingrediënten.

Makro: een volwaardig partner in gastvrijheid en gastronomie voor Horeca Nederland

Makro biedt voor elke behoefte van de klant maatwerkoplossingen en het assortiment voldoet aan de eisen van de professionele keuken. Op deze manier draagt Makro graag bij aan de groei van de Horeca en streeft ernaar een volwaardig partner in gastvrijheid en gastronomie te zijn.

Chef´s Night: 16 december 2018 in de RAI Amsterdam

Als partner zal Makro tijdens de evenementen van MICHELIN zorgen voor de ingrediënten. Tijdens Chef’s Night op 16 december koken de drie chefs van de driesterrenrestaurants in Nederland de sterren van de hemel voor 500 gasten in de RAI Amsterdam. De gasten krijgen drie amuses en vier prachtige gerechten van de chefs. Het belooft een avond vol glamour, gezelligheid en heerlijke gerechten te worden.

Op maandag 17 december vindt de Sterrenceremonie van de MICHELIN-gids 2019 in DeLaMar Theater in Amsterdam plaats.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
BAZOOKA opent in de Kauwgomballenfabriek.

Je moet maar durven, midden in de lockdown een horecazaak openen. Het team van House of Watt (Elsa Jonker, Thomas Reekers en Felix Bekkers) doen het. “Je kan ook op de bank gaan zitten, wachten tot het voorbij is en dan hopen dat je nog bestaat”, aldus Elsa Jonker, één van ...

Wet- en regelgeving Corona
Kabinet breidt steun- en herstelpakketten uit

Door het verlengen van de lockdown en de invoering van de avondklok heeft het demissionair kabinet besloten de steun- en herstelpakketten uit te breiden. Met deze uitbreiding van het pakket is een totaalbedrag gemoeid van 7,6 miljard euro. De verruimingen gelden voor het eerste en tweede kwartaal va ...

Corona
Download: werkgeversverklaring avondklok

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Voor het werk mogen mensen wel de straat op. Het bezorgen van maaltijden is toegestaan mits de bezorger zowel een 'Werkgev ...

Mensen
JRE-Nederland gaat samenwerken met Maxxium, Ninaber van Eyben en Chef's Farm

Op 13 januari j.l. was Restaurant Villa la Ruche in Voorburg de locatie waar Voorzitter Marko Karelse met trots namens het bestuur de overeenkomst tekende met de nieuwe JRE Partner Maxxium. Vanuit Maxxium was Etienne Hoek aanwezig om de overeenkomst te tekenen. Uiteraard werd er getoost op een mooie ...

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok 23 januari van kracht

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteerde het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. De Kamer steunde het het besluit, waardoor de avondklok vanaf zaterda ...

Interview Longread
BookDinners: van reserveringsplatform naar online marketingpartner voor restaurants

Inmiddels is het platform van BookDinners bij veel restaurateurs bekend, maar niet iedereen weet dat de propositie van het bedrijf is verschoven. Niet alleen vanwege corona, vertelt Paul Wiertz van BookDinners: “Al in eind 2019 waren we bezig met ons nieuwe model, gericht op de ideale online g ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: