Makro is partner van MICHELIN Nederland

6 december 2018 | Thijs Jacobs

Makro kondigt vandaag het partnerschap aan met MICHELIN Nederland voor de edities 2019, 2020 en 2021 voor de Chef’s Night en de Sterrenceremonies. Makro werkt al 50 jaar hand in hand samen met grote en kleine ondernemers in Nederland, waarbij gastronomie en gastvrijheid altijd centraal staan. Voor de Horeca is de presentatie van de prestigieuze MICHELIN-gids één van de belangrijkste evenementen van het jaar. Elk jaar biedt de gids een brede selectie van hotels en restaurants die grondig zijn getest door professionele en anonieme MICHELIN-inspecteurs.

Erkenning

Makro slaat de handen met MICHELIN ineen, omdat het de hoogste erkenning is voor het werk van chef-koks in ons land, die er net als Makro naar streven om gastronomie naar een hoger plan te tillen. Op 16 december 2018 is Chef’s Night in de RAI Amsterdam, hier zal Makro als partner van MICHELIN zorg dragen voor de ingrediënten.

Makro: een volwaardig partner in gastvrijheid en gastronomie voor Horeca Nederland

Makro biedt voor elke behoefte van de klant maatwerkoplossingen en het assortiment voldoet aan de eisen van de professionele keuken. Op deze manier draagt Makro graag bij aan de groei van de Horeca en streeft ernaar een volwaardig partner in gastvrijheid en gastronomie te zijn.

Chef´s Night: 16 december 2018 in de RAI Amsterdam

Als partner zal Makro tijdens de evenementen van MICHELIN zorgen voor de ingrediënten. Tijdens Chef’s Night op 16 december koken de drie chefs van de driesterrenrestaurants in Nederland de sterren van de hemel voor 500 gasten in de RAI Amsterdam. De gasten krijgen drie amuses en vier prachtige gerechten van de chefs. Het belooft een avond vol glamour, gezelligheid en heerlijke gerechten te worden.

Op maandag 17 december vindt de Sterrenceremonie van de MICHELIN-gids 2019 in DeLaMar Theater in Amsterdam plaats.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Column Fernando Jonker: Autodidact in de keuken

“Sucre, sucre!”, riep ik keihard toen ik voor het eerst voet zette op Nederlands bodem. Ik had nog nooit van mijn leven sneeuw gezien en dacht dat het hele land bestrooid was met suiker. Mijn eerste ontmoeting met Nederland associeerde ik dus onbewust met eten: de rode draad in mijn leve...

Awards Chefs
Restaurant ‘t Amsterdammertje wint Slag op de Schelde 2019

De vijfde editie van kookwedstrijd Slag op de Schelde is gewonnen door het team van sterrenrestaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht. De persprijs van deze unieke jaarlijkse kookwedstrijd voor (sous)chefs op het water van de Oosterschelde ging naar restaurant De Sjalot in Nijmegen. ...

Verbouwen
WOK& maakt nieuwe start met vernieuwd concept

De Aziatische fast service formule WOK& maakt plaats voor een nieuw concept met een andere naam. JAMe serveert gerechten uit de wereldkeuken die vooral natuurlijk, vegetarisch en veganistisch zijn. ‘The healthiest place on earth’ is de slogan van de formule waarvan de eerste winkel i...

Culinair Internationaal
Imperium Jamie Oliver staat op omvallen

Ne eerdere berichtgeving in de Britse media heeft het bedrijf van Jamie Oliver bevestigd dat uitstel van betaling is aangevraagd. Dikwijls is dit de voorbode van een faillissement. Het gaat in dit geval om 25 restaurants, waarvan 23 Jamie's Italian restaurants. De lijst wordt gecompleteerd door ...

Opening
Indonesia breidt uit met franchiseformule en bezorgdienst

Nadat Wai Man Lo de Satebar-formule verkocht in 2016, richtte hij zich na een rustperiode in 2018 volledig op de herintroductie van het familierestaurant van zijn vader. Restaurant Indonesia kreeg een pop-uplocatie aan de Coolsingel in Rotterdam en een stek in de Foodhallen. Nu heeft het restaurant ...

Events
Kookgoot en GastRO 2019: culinair stadsfestival Rotterdam

In het weekend van 24, 25 en 26 mei staat de bekendste goot van Nederland weer volop in het culinaire zonnetje. De Rotterdamse Koopgoot wordt drie dagen lang gevuld met pittoreske terrassen, pop-up keukens en gastronomische hoogstandjes. Het evenement Kookgoot is dit jaar onderdeel van GastRO, het n...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: