Makro is partner van MICHELIN Nederland

6 december 2018 | Thijs Jacobs

Makro kondigt vandaag het partnerschap aan met MICHELIN Nederland voor de edities 2019, 2020 en 2021 voor de Chef’s Night en de Sterrenceremonies. Makro werkt al 50 jaar hand in hand samen met grote en kleine ondernemers in Nederland, waarbij gastronomie en gastvrijheid altijd centraal staan. Voor de Horeca is de presentatie van de prestigieuze MICHELIN-gids één van de belangrijkste evenementen van het jaar. Elk jaar biedt de gids een brede selectie van hotels en restaurants die grondig zijn getest door professionele en anonieme MICHELIN-inspecteurs.

Erkenning

Makro slaat de handen met MICHELIN ineen, omdat het de hoogste erkenning is voor het werk van chef-koks in ons land, die er net als Makro naar streven om gastronomie naar een hoger plan te tillen. Op 16 december 2018 is Chef’s Night in de RAI Amsterdam, hier zal Makro als partner van MICHELIN zorg dragen voor de ingrediënten.

Makro: een volwaardig partner in gastvrijheid en gastronomie voor Horeca Nederland

Makro biedt voor elke behoefte van de klant maatwerkoplossingen en het assortiment voldoet aan de eisen van de professionele keuken. Op deze manier draagt Makro graag bij aan de groei van de Horeca en streeft ernaar een volwaardig partner in gastvrijheid en gastronomie te zijn.

Chef´s Night: 16 december 2018 in de RAI Amsterdam

Als partner zal Makro tijdens de evenementen van MICHELIN zorgen voor de ingrediënten. Tijdens Chef’s Night op 16 december koken de drie chefs van de driesterrenrestaurants in Nederland de sterren van de hemel voor 500 gasten in de RAI Amsterdam. De gasten krijgen drie amuses en vier prachtige gerechten van de chefs. Het belooft een avond vol glamour, gezelligheid en heerlijke gerechten te worden.

Op maandag 17 december vindt de Sterrenceremonie van de MICHELIN-gids 2019 in DeLaMar Theater in Amsterdam plaats.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Column Sico de Moel: Mijn eerste dag

'Hi Sico, mijn vrouw is jarig en we willen bij je komen eten. Vijf personen inclusief mijn oude vader. Heb je plek?' Mijn buurman deed de eerste reservering sinds de lockdown. Hoe zat het ook alweer? Maximaal 2 of 4, uit hetzelfde huishouden of hoefde dat toch niet? Tegen het einde va...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Michelin Verbouwen
Beluga Loves You zet verbouwing in: 1 augustus weer open

Afgelopen weken is Beluga Loves You net als zovelen in de weer geweest met het zoeken naar de juiste vertaling van 'het nieuwe normaal'. Servais Tielman: "Wij zijn tot de conclusie gekomen dat we dat onmogelijk kunnen combineren met hoogwaardige gastronomie, een topbeleving en een onged...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de Caf├ęKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: