Makro is partner van MICHELIN Nederland

6 december 2018 | Thijs Jacobs

Makro kondigt vandaag het partnerschap aan met MICHELIN Nederland voor de edities 2019, 2020 en 2021 voor de Chef’s Night en de Sterrenceremonies. Makro werkt al 50 jaar hand in hand samen met grote en kleine ondernemers in Nederland, waarbij gastronomie en gastvrijheid altijd centraal staan. Voor de Horeca is de presentatie van de prestigieuze MICHELIN-gids één van de belangrijkste evenementen van het jaar. Elk jaar biedt de gids een brede selectie van hotels en restaurants die grondig zijn getest door professionele en anonieme MICHELIN-inspecteurs.

Erkenning

Makro slaat de handen met MICHELIN ineen, omdat het de hoogste erkenning is voor het werk van chef-koks in ons land, die er net als Makro naar streven om gastronomie naar een hoger plan te tillen. Op 16 december 2018 is Chef’s Night in de RAI Amsterdam, hier zal Makro als partner van MICHELIN zorg dragen voor de ingrediënten.

Makro: een volwaardig partner in gastvrijheid en gastronomie voor Horeca Nederland

Makro biedt voor elke behoefte van de klant maatwerkoplossingen en het assortiment voldoet aan de eisen van de professionele keuken. Op deze manier draagt Makro graag bij aan de groei van de Horeca en streeft ernaar een volwaardig partner in gastvrijheid en gastronomie te zijn.

Chef´s Night: 16 december 2018 in de RAI Amsterdam

Als partner zal Makro tijdens de evenementen van MICHELIN zorgen voor de ingrediënten. Tijdens Chef’s Night op 16 december koken de drie chefs van de driesterrenrestaurants in Nederland de sterren van de hemel voor 500 gasten in de RAI Amsterdam. De gasten krijgen drie amuses en vier prachtige gerechten van de chefs. Het belooft een avond vol glamour, gezelligheid en heerlijke gerechten te worden.

Op maandag 17 december vindt de Sterrenceremonie van de MICHELIN-gids 2019 in DeLaMar Theater in Amsterdam plaats.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Opening
Restaurant Felix opent in historisch cultuurhuis Felix Meritis

Met de opening van Restaurant Felix op 31 januari, wordt Felix Meritis niet alleen de culturele- maar ook gastronomische hotspot van de hoofdstad. Een ervaring bij restaurant Felix bestaat uit seizoensgebonden Nederlandse kwaliteitsproducten in combinatie met slimme kooktechnieken en een gedurfde ui...

Culinair Internationaal
Jan Smink strijdt in Le Taittinger Prix Culinaire in Parijs tegen internationale topchefs

Chef Jan Smink komt dinsdag 28 januari 2020 voor Nederland uit in de internationale kookwedstrijd Le Taittinger Prix Culinaire International in Parijs. De eigenaar van restaurant Smink in Wolvega strijdt tegen zeven internationale topchefs om een hoofdprijs van € 20.000,-. Met winst zou Jan Smi...

Achtergronden Culinair
Sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo voorlopig nog open

Sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo zal vooralsnog nog volledig geopend zijn. De voorbereidingen voor de nieuwe locatie in de monumentale Theresiakapel in Hoogkerk bij Groningen zijn in volle gang, maar een verhuizing is op korte termijn nog niet te verwachten, zo laten eigenaren Marleen en J...

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Opening Rotterdam
Tres: intimate dining in Rotterdam

Na een carrière in Zeeland, Melbourne en Kopenhagen zijn Emy Koster en Michael van der Kroft terug in de havenstad waar zij horen. In het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid vindt het onafscheidelijke duo een thuis – in een voormalige jazzkelder - voor het kersverse Tres. Een ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: