Je hebt gezocht op: Zarzo

Nieuwkomer en gevestigde namen in top drie van 46e editie restaurantgids Lekker500
31 oktober 2023Nieuws

Nieuwkomer en gevestigde namen in top drie van 46e editie restaurantgids Lekker500

Het was een bewogen jaar voor de horeca, en ook bij restaurantgids Lekker500 was er sprake van verandering en vernieuwing. De concurrentie aan de top...

Chef-kok en eigenaar van De Treeswijkhoeve Dick Middelweerd: “Begrip voor elkaars werk is de kracht van onze vriendschap”
18 mei 2023Nieuws

Chef-kok en eigenaar van De Treeswijkhoeve Dick Middelweerd: “Begrip voor elkaars werk is de kracht van onze vriendschap”

'De 8 van...' is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek krijgen prominente horecamensen de keuze om 8 interviews door...

Belangenvereniging restaurants: Alliance Gastronomique
15 maart 2023Nieuws

Belangenvereniging restaurants: Alliance Gastronomique

Horecaondernemers in Nederland kunnen zich aansluiten bij verschillende belangenverenigingen en samenwerkingsverbanden. In deze rubriek licht de redac...

Team Vigor wint de Nederlandse Copa Jerez 2022
16 november 2022Nieuws

Team Vigor wint de Nederlandse Copa Jerez 2022

Op maandag 14 november namen in Amsterdam restaurants Vigor (1 ster) uit Vught en Zoldering (1 ster) en Flore (2 sterren) uit Amsterdam het tegen elka...

Dani Hoefnagels wordt executive creative chef bij Brut172**
15 november 2022Nieuws

Dani Hoefnagels wordt executive creative chef bij Brut172**

Dani Hoefnagels (24) van Beluga Loves You gaat per 1 december aan de slag als executive creative chef bij tweesterrenrestaurant Brut172 (2 sterre...

Teide Schepers van restaurant Bij Jef wint Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2022
2 november 2022Nieuws

Teide Schepers van restaurant Bij Jef wint Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2022

Teide Schepers van restaurant Bij Jef in Den Hoorn (Texel) is uitgeroepen tot winnaar van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2022. Deze prestigi...

De Top-100 van Lekker500
1 november 2022Nieuws

De Top-100 van Lekker500

Op maandag 31 oktober presenteerde Lekker500 de gids voor het jaar 2023. Dit is een overzicht van de top-100. 1 De Librije, Zwolle Overijssel 2 Tr...

Pittige praktijkproeven in finale Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs
30 september 2022Nieuws

Pittige praktijkproeven in finale Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs

Maandag 26 september 2022 namen de tien finalisten van de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs (NHGP) 2022 het tegen elkaar op tijden...

Drie Brabantse topchefs gaan koken op Crafted
22 juni 2022Nieuws

Drie Brabantse topchefs gaan koken op Crafted

Drie Brabantse topchefs verrassen donderdag 30 juni de bezoekers van Crafted, het Eindhovens festival voor creatieve beroepen, met alcoholvrije cockta...

Michelinsterren Nederland 2022: het complete overzicht
2 juni 2022Nieuws

Michelinsterren Nederland 2022: het complete overzicht

Op 30 mei werden de Michelinsterren bekendgemaakt in Amsterdam. In dit overzicht staan alle restaurants met één, twee en drie Michelinst...

Update Scores Gault&Millau Nederland 2022
24 mei 2022Nieuws

Update Scores Gault&Millau Nederland 2022

Gisteren werd op de nieuwe Gault&Millau Nederland website en de app een update gedaan bij meer dan 100 restaurants. Nieuwe scores en teksten resul...

De Librije 7 jaar op rij Beste Restaurant van Nederland
19 mei 2022Nieuws

De Librije 7 jaar op rij Beste Restaurant van Nederland

Elf toprestaurants in Nederland zijn zojuist onderscheiden met een prestigieuze Restaurant Award, de enige prijs die volledig wordt toegekend vanuit h...

Chefs (R)Evolution van De Librije terug op 4 en 5 september
10 mei 2022Nieuws

Chefs (R)Evolution van De Librije terug op 4 en 5 september

Op zondag 4 en maandag 5 september 2022 vindt de vijfde editie plaats van Chefs (R)Evolution. Na twee jaar afwezigheid vanwege covid, komt het dit jaa...

Finalisten Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2022 bekend
3 mei 2022Nieuws

Finalisten Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2022 bekend

De jury van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs heeft zes kandidaten geselecteerd voor de finale van deze prestigieuze wedstrijd voor gastvrijhei...

Adrian Zarzo opent Italiaans restaurant in Eindhoven
14 juni 2021Nieuws

Adrian Zarzo opent Italiaans restaurant in Eindhoven

Sterrenchef Adrian Zarzo, van restaurant Zarzo goes Italian!, opent binnenkort restaurant Barolo op Stratumseind in Eindhoven. Precies op de...

Dani Hoefnagels nieuwe chef de cuisine sterrenrestaurant Beluga Loves You
19 mei 2021Nieuws

Dani Hoefnagels nieuwe chef de cuisine sterrenrestaurant Beluga Loves You

Dani Hoefnagels is de nieuwe chef de cuisine van restaurant Beluga Loves You in Maastricht. Hij werkte eerder bij diverse sterrenzaken in Nederland en...

Alle Michelinsterren in één overzicht
29 maart 2021Nieuws

Alle Michelinsterren in één overzicht

Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met éé...

Portret Adrian Zarzo; puristische sterrenchef
9 oktober 2020Nieuws

Portret Adrian Zarzo; puristische sterrenchef

Típico Zarzo. De slogan van het met een Michelinster bekroonde restaurant in Eindhoven verraadt de authentieke visie van de eigenaar, naamdrage...

Lars Albers en Randy Bouwer openen hun eigen restaurant Vigor in Vught
13 juli 2020Nieuws

Lars Albers en Randy Bouwer openen hun eigen restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer hebben op 1 juli 2020 hun restaurant Vigor in Vught geopend. Vigor zetelt in de 17e-eeuwse rijksmo...

De Librije 6 jaar op rij de beste
21 februari 2020Nieuws

De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun st...

Alle Michelinsterren op een rijtje
13 januari 2020Nieuws

Alle Michelinsterren op een rijtje

Drie sterren Inter Scaldes - Kruiningen (Zeeland)  De Librije - Zwolle (Overijssel) Twee sterren Aan de Poel - Amstelveen (Noord-Hollan...

Sterrenteam Lars Albers en Randy Bouwer opent in 2020 restaurant Vigor in Vught
13 december 2019Nieuws

Sterrenteam Lars Albers en Randy Bouwer opent in 2020 restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer openen in het voorjaar van 2020 hun restaurant Vigor in Vught. Vigor zetelt in de 17e eeuwse rijks...

Gault&Millau 2020: Soenil Bahadoer beste chef, nog 16 winnaars
2 december 2019Nieuws

Gault&Millau 2020: Soenil Bahadoer beste chef, nog 16 winnaars

Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Dit gebeurde tijdens de presentatie van de culin...

Tim Welllenberg is de beste jonge gastheer van Nederland
29 oktober 2019Nieuws

Tim Welllenberg is de beste jonge gastheer van Nederland

Tim Wellenberg heeft de finale van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019 gewonnen. De 26-jarige maître-sommelier van restaurant Hanninks...

Vijf toptalenten door naar volgende ronde Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019
11 juni 2019Nieuws

Vijf toptalenten door naar volgende ronde Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019

Na een intensieve theoretische toets en een proeftechnisch gedeelte zijn vijf kandidaten geselecteerd voor de volgende ronde van de Nationale Hennessy...

Sterrenrestaurant Da Vinci Maasbracht viert 25-jarig jubileum met ladieslunch
19 september 2018Nieuws

Sterrenrestaurant Da Vinci Maasbracht viert 25-jarig jubileum met ladieslunch

Restaurant Da Vinci in Maasbracht vierde op 14 september het 25-jarig bestaan met een lunch voor 25 powervrouwen uit de horeca, kunst, cultuur en poli...

Team sterrenrestaurant Merlet wint kookwedstrijd Slag op de Schelde 2018
19 juni 2018Nieuws

Team sterrenrestaurant Merlet wint kookwedstrijd Slag op de Schelde 2018

De vierde editie van kookwedstrijd Slag op de Schelde is gewonnen door het team van sterrenrestaurant Merlet in Schoorl. De persprijs van deze unieke...

Lendl Mijnhijmer is beste sommelier van Nederland
15 mei 2018Nieuws

Lendl Mijnhijmer is beste sommelier van Nederland

Lendl Mijnhijmer is de beste sommelier van Nederland. De sommelier van Restaurant Twenty Seven in Amsterdam ontving op het Leerhotel het Klooster...

Genomineerden Restaurant Awards bekend
11 januari 2018Nieuws

Genomineerden Restaurant Awards bekend

Tout culinair Nederland is weer naar de digitale stembus gegaan en wie o wie gaat er met die felbegeerde award vandoor? Wie is verkozen tot het B...

44 nieuwe adressen in MICHELIN gids Bib Gourmand Benelux 2018
9 november 2017Nieuws

44 nieuwe adressen in MICHELIN gids Bib Gourmand Benelux 2018

Michelin maakt met veel genoegen de nieuwe selectie van de Bib Gourmand Benelux bekend. De gids verzamelt restaurants die bij de inspecteurs van de MI...

Gault&Millau verkiest Jarno Eggen tot Chef van het Jaar 2018
7 november 2017Nieuws

Gault&Millau verkiest Jarno Eggen tot Chef van het Jaar 2018

Tijdens de twaalfde Gault&Millau Awards, maandag 6 november in de Utrechtse Jaarbeurs is Jarno Eggen, chefkok van De Groene Lantaarn in Zuidwolde,...

Gault&Millau NL maakt genomineerden 2018 bekend
6 september 2017Nieuws

Gault&Millau NL maakt genomineerden 2018 bekend

Op maandag 6 november worden Gault&Millau Awards uitgereikt in de Jaarbeurs in Utrecht. De organisatie heeft de genomineerden bekend gemaakt in de...

Geen enkel restaurant verliest ster
7 december 2015Nieuws

Geen enkel restaurant verliest ster

Stabiliteit is dit jaar het sleutelwoord in Nederland. Geen enkel restaurant verliest in de nieuwste Michelingids een ster en dat mag uitzonderlijk...

Hoppakee. Zomaar een 'Top 10'
3 december 2014Nieuws

Hoppakee. Zomaar een 'Top 10'

Ja, je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt er een lijstje van maken. Voor de grap zochten wij op IENS eens naar 'Internationale, romantische r...

Restaurant Zarzo opent in Eindhoven
21 januari 2013Nieuws

Restaurant Zarzo opent in Eindhoven

Chef Adrian Zarzo is een eigen etablissement begonnen. Zondagmiddag opende hij zijn gelijknamige restaurant in Eindhoven. Jonnie en Thérèse Boer war...

Mehdi Reschok wint sauswedstrijd
15 november 2012Nieuws

Mehdi Reschok wint sauswedstrijd

‘Wie maakt de lekkerste saus van Nederland’? Op die vraag is er een antwoord. Tijdens de finale in het Okura in Amsterdam won Mehdi Reschok van Park...

GaultMillau 2011 bekend, top ongewijzigd
1 november 2010Nieuws

GaultMillau 2011 bekend, top ongewijzigd

Op maandag 1 november werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Fortis Circustheater in Scheveningen de GaultMillau-gids voor 2011 gepresenteerd...