Alle Michelinsterren in één overzicht

29 maart 2021 | Redactie

Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met één of meerdere sterren. Eerst worden de driesterren restaurants vermeld. Vervolgens de tweesterren restaurants en tot slot de restuarants die een ster hebben. In dit overzicht wordt eerst de plaats waar het restaurant is gevestig vermeld, vervolgens de naam van het restaurant.

Drie sterren

Kruiningen (Zeeland) Inter Scaldes
Zwolle (Overijssel) De Librije

Twee sterren

Amstelveen (Noord-Holland) Aan de Poel
Amsterdam (Noord-Holland) Ciel Bleu
Amsterdam (Noord-Holland) Restaurant 212 
Amsterdam (Noord-Holland) Spectrum
Breskens (Zeeland) De Kromme Watergang
Cadzand (Zeeland) Pure C
Giethoorn (Overijssel) De Lindenhof
Haarlem – Overveen (Noord-Holland) De Bokkedoorns
Harderwijk (Gelderland) 't Nonnetje
Heeze (Noord-Brabant) Tribeca
Nuenen (Noord-Brabant) De Lindehof
Reijmerstok (Limburg) Brut172 
Roermond (Limburg) Sabero
Rotterdam (Zuid-Holland) FG - François Geurds
Rotterdam (Zuid-Holland) Fred
Rotterdam (Zuid-Holland) Parkheuvel
Staphorst (Overijssel) De Groene Lantaarn
Waalre (Noord-Brabant) De Treeswijkhoeve

Eén ster

Drenthe

Schoonloo - De Loohoeve
Zuidlaren - De Vlindertuin

Friesland

Beetsterzwaag De Heeren van Harinxma

Gelderland

Bennekom - Het Koetshuis
Doornenburg - Rijnzicht
Duiven - 't Raedthuys
Harderwijk - Basiliek
Heelsum - De Kromme Dissel
Kerkdriel - Flicka
Leuvenum - Het Roode Koper
Nijmegen - De Nieuwe Winkel 

Groningen

Aduard - Herberg Onder de Linden

Limburg

Maasbracht - Da Vinci
Maastricht - Beluga Loves You
Maastricht - Rantrée
Maastricht - Tout à Fait
Roermond - ONE
Ubachsberg - De Leuf
Venlo - Valuas
Weert - Marrees
Well - Brienen aan de Maas

Noord-Brabant

Breda - Wolfslaar
Cromvoirt - Noble Kitchen
Eindhoven - Wiesen
Eindhoven - Zarzo
Etten-Leur - Tilia 
Helmond - Derozario
’s-Hertogenbosch - Noble

’s-Hertogenbosch - Sense
Oosterhout - Zout & Citroen
Ravenstein - Versaen
Sint-Oedenrode - Wollerich
Sint Willebrord - O&O
Tilburg - Monarh
Uden - OONIVOO
Valkenswaard - Eden
Willemstad - Vista
Wouw - Mijn Keuken

Noord-Holland

Amsterdam - Bolenius
Amsterdam - Bord'Eau
Amsterdam - Bougainville
Amsterdam - Daalder N
Amsterdam - The Duchess
Amsterdam - Graphite by Peter Gast
Amsterdam - Lastage
Amsterdam - MOS
Amsterdam - Le Restaurant
Amsterdam - RIJKS®
Amsterdam - RON Gastrobar
Amsterdam - Sinne
Amsterdam - Vermeer
Amsterdam - Vinkeles
Amsterdam - The White Room by Jacob Jan Boerma
Amsterdam - Wils
Amsterdam - Yamazato
Bussum - Soigné
Castricum - Apicius
Haarlem - ML
Haarlem - Olivijn
Haarlem - Ratatouille Food & Wine
Heemstede - Cheval Blanc
Monnickendam - Posthoorn
Schoorl - Merlet
Texel - Den Hoorn Bij Jef

Overijssel

Blokzijl - Kaatje bij de Sluis
Hengelo - 't Lansink
Holten - De Swarte Ruijter
De Lutte - De Bloemenbeek

Utrecht

Driebergen-Rijsenburg - La Provence
Houten - Kasteel Heemstede 
Leersum - Voltaire
Linschoten - De Burgemeester
Loenen aan de Vecht - 't Amsterdammertje
Loenen aan de Vecht - Tante Koosje
Vreeland - De Nederlanden

Zeeland

Breskens - Spetters
Cadzand - AIRrepublic
Koewacht - 't Vlasbloemeken
Wilhelminadorp - Katseveer
Wolphaartsdijk - Meliefste 

Zuid-Holland

Bergambacht - Pieters Restaurant 
Capelle aan den IJssel - Perceel
Den Haag - Calla’s
Noordeloos - De Gieser Wildeman
Noordwijk aan Zee - Latour
Rotterdam - Amarone
Rotterdam - FG Food Labs
Rotterdam - Fitzgerald
Rotterdam - Joelia
Rotterdam - The Millèn
Rotterdam - Zeezout
Schipluiden - Aan de Zweth
Warmond - De Moerbei

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Branded Content
Minder gasten, meer omzet? Het kan met de Kleinste keuken

Bij de gefaseerde openstelling van de horeca krijgt elke horeca-ondernemer er mee te maken: je kunt minder gasten ontvangen dan normaal. Des te belangrijker is het om te kijken hoe je de besteding per gast kunt verhogen. De Kleinste keuken helpt hierbij. Met de Kleinste Keuken, een gebruiksvriend ...

Interview
E-mailmarketing in de horeca: personalisatie is 'key'

Communiceren met gasten is in de horeca essentieel. Nu de branche nog altijd gebukt gaat onder de coronamaatregelen is communiceren via digitale kanalen van groot belang. Voor nieuwe gasten, maar ook voor terugkerende gasten. E-mailmarketing is daarin essentieel. Het verzamelen van e-mailadressen ...

Corona
Terrassen gaan op 21 april niet open

De terrassen gaan op 21 nog niet open. De voorgenomen versoepelingen zijn met minstens een week opgeschoven, aangezien de besmettingscijfers nu nog te hoog zijn. Een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst heeft dit bevestigd na het 'Catshuisoverleg' van zondag. De burgemeesters van ...

Columns Ondernemen
Column Monique van Gevelt: wordt de horeca eindelijk onderdeel van de oplossing?

Door het mooie weer van vorige week zijn de schellen van de ogen gevallen bij een deel van de burgemeesters, OMT-leden en politiek. Wat wij al lang wisten en verkondigden is waarheid geworden. Bij mooi weer en na een zware winter is er geen houden meer aan en moet de mens eruit. Wij kennen de mens n ...

Corona
Gastvrij Arnhem eerste centrale registratietool voor horeca

Bij heropening van de horeca zijn ondernemers verplicht om een gezondheidscheck en registratie van bezoekers te regelen, om deze bij een contactonderzoek aan de GGD beschikbaar te stellen. Om horecaondernemers hierbij te ondersteunen presenteerde Arnhem zich vandaag als eerste gemeente van Nederl ...

Corona
'Kabinet wil terrassen openen op 21 april'

Het kabinet wil de terrassen op 21 april openen. Ook wil de regering de winkels weer openen. Aanstaande vrijdag buigt het OMT zich over de kwestie. Ook het schrappen van de avondklok ligt op tafel. Dat bevestigen Haagse bronnen tegenover verschillende landelijke media. De versoepelingen hangen a ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: