Je hebt gezocht op: Nick Bril

Disfrutar uitgeroepen tot beste restaurant van de wereld
7 juni 2024Nieuws

Disfrutar uitgeroepen tot beste restaurant van de wereld

Disfrutar is de nieuwe aanvoerder van The World’s 50 Best Restaurants-lijst. Het restaurant in Barcelona, dat wordt gerund door drie chefs die e...

Column Charlotte Mauritz: De ultieme gastbeleving op Ibiza met een Nederlands tintje
18 september 2023Nieuws

Column Charlotte Mauritz: De ultieme gastbeleving op Ibiza met een Nederlands tintje

Onlangs was ik bij dé hotspot op Ibiza, Oku Restaurants. Voor de meesten onder ons geen vreemde naam. Voor mijn gevoel is ongeveer half culinai...

Gault&Millau verkiest Jan Sobecki tot Chef van het Jaar (en alle andere winnaars)
14 februari 2023Nieuws

Gault&Millau verkiest Jan Sobecki tot Chef van het Jaar (en alle andere winnaars)

Chef Jan Sobecki van restaurant Tribeca is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Dat gebeurde maandag 13 februari in Utrecht tijden...

Winaars Gault&Millau Awards 2023 op een rij
13 februari 2023Nieuws

Winaars Gault&Millau Awards 2023 op een rij

Op maandag 13 februari werd de Gault&Millau gids 2023 gepresenteerd. Gedurende de lancering namen maar liefst 20 winnaars in 19 categorieën e...

Gault&Millau België roept Nederlander Nick Bril uit tot Chef van het Jaar
9 november 2022Nieuws

Gault&Millau België roept Nederlander Nick Bril uit tot Chef van het Jaar

Voor een publiek van meer dan vijftienhonderd restaurateurs, journalisten en partners stelde Gault&Millau België op maandag 7 november d...

The Best Chef Top 100 2022: Drie Nederlanders op de lijst, Dabiz Muñoz weer op nummer één
22 september 2022Nieuws

The Best Chef Top 100 2022: Drie Nederlanders op de lijst, Dabiz Muñoz weer op nummer één

De Spaanse chef-kok Dabiz Muñoz hernieuwt zijn titel van beste chef-kok ter wereld tijdens de zesde editie van The Best Chef Awards-gala, dinsd...

Sergio Herman opent derde zaak in Antwerpen
18 augustus 2021Nieuws

Sergio Herman opent derde zaak in Antwerpen

Sergio Herman opent zijn derde zaak in Antwerpen. De Nederlandse sterrenchef gaat het concept van zijn restaurant Blueness, gelegen in het Nederlandse...

Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld
21 september 2020Nieuws

Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld

We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants &eac...

Beste chef ter wereld komt naar RIJKS
27 juni 2019Nieuws

Beste chef ter wereld komt naar RIJKS

De gisteren als werelds beste chef uitgeroepen Mauro Colagreco van restaurant Mirazur***, kookt dit najaar samen met chef Joris Bijdendijk van RIJKS,...

De Librije terug in mondiale top 50
26 juni 2019Nieuws

De Librije terug in mondiale top 50

De Librije is terug in de top 50 van beste restaurants ter wereld. Het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer is terug te vinden op plaat...

Column: gluten-noten-lactose-intolerantie
15 februari 2019Nieuws

Column: gluten-noten-lactose-intolerantie

Veel horecaondernemers hebben een intolerantie-allergie; een allergie tegen mensen met een intolerantie. De vraag: “Moeten wij nog rekening houd...

Richard Ekkebus na 33 jaar terug in de Nederlandse keuken
16 januari 2019Nieuws

Richard Ekkebus na 33 jaar terug in de Nederlandse keuken

Chef Richard Ekkebus is even terug op Nederlandse bodem om op 26 en 27 januari te koken met Joris Bijdendijk in RIJKS®, het restaurant van het Rij...

Josean Alija van Nerua gastchef RIJKS®
17 september 2018Nieuws

Josean Alija van Nerua gastchef RIJKS®

Op 2, 3 en 4 november organiseren chefs van restaurant RIJKS® van het Rijksmuseum in Amsterdam en restaurant Nerua van het Guggenheim Museum in Bi...

Beste Zuid-Amerikaanse chef als gastchef naar Rijks
1 maart 2018Nieuws

Beste Zuid-Amerikaanse chef als gastchef naar Rijks

Chef Mitsuharu 'Micha' Tsumura kookt samen met executive chef Joris Bijdendijk op 9 en 10 april in RIJKS®, het restaurant van het Rijksmus...

Beste vrouwelijke chef van Latijns-Amerika komt koken in RIJKS
21 juli 2017Nieuws

Beste vrouwelijke chef van Latijns-Amerika komt koken in RIJKS

Begin oktober kookt Kamilla Seidler drie dagen lang samen met Joris Bijdendijk in RIJKS, het restaurant van het Rijksmuseum. Seidlers restaurant Gustu...

Australische topchef te gast in RIJKS
5 april 2017Nieuws

Australische topchef te gast in RIJKS

Op 28 mei is topchef Dan Hunter te gast bij RIJKS® voor een lunch and diner event samen met executive chef Joris Bijdendijk en zijn keukenchef Iva...

Eelke Plasmeijer en Ray Adriansyah gastchefs bij RIJKS
7 februari 2017Nieuws

Eelke Plasmeijer en Ray Adriansyah gastchefs bij RIJKS

Op 21, 22 en 23 april zijn de chefs Eelke Plasmeijer en Ray Adriansyah, oprichters van restaurant Locavore op Bali, te gast bij RIJKS. Zoals de naam a...

RIJKS® verdient eerste Michelinster
12 december 2016Nieuws

RIJKS® verdient eerste Michelinster

RIJKS®...

Geen derde Michelinster voor Sergio Herman
6 december 2016Nieuws

Geen derde Michelinster voor Sergio Herman

Restaurant The Jane in Antwerpen van de Nederlandse topkok Sergio Herman blijft steken op twee Michelinsterren. Dat bleek vandaag in Gent bij de prese...

Librije bij beste 50 restaurants ter wereld
14 juni 2016Nieuws

Librije bij beste 50 restaurants ter wereld

Het Italiaanse restaurant Osteria Francescana van chef Massimo Bottura is gisteravond uitgeroepen tot 's werelds beste restaurant van 2016. De Lib...

The Jane op plek 54 in lijst van beste restaurants
8 juni 2016Nieuws

The Jane op plek 54 in lijst van beste restaurants

Volgende week verschijnt de top 50 van beste restaurants ter wereld, maar de plaatsen 51 tot en met 100 zijn al bekendgemaakt. De hoogste binnenkome...

Sergio Herman ontwerpt eigen bierflesje
10 december 2015Nieuws

Sergio Herman ontwerpt eigen bierflesje

Topkok Sergio Herman heeft net als enkele collega’s een exclusief miniflesje en bijpassend glas voor Duvel ontworpen. Dat staat vanaf vandaag op de...

Grote namen op vakbeurs Gastronomie
27 oktober 2015Nieuws

Grote namen op vakbeurs Gastronomie

Nog twee weken en dan openen de deuren van Jaarbeurs Utrecht voor de lustrumeditie van het culinaire vakevenement Gastronomie. ~Foto: Massimo Bott...

Restaurant Sergio Herman heet The Jane
7 oktober 2013Nieuws

Restaurant Sergio Herman heet The Jane

Het nieuwe restaurant van Sergio Herman en Nick Bril in Antwerpen heeft een definitieve naam gekregen en heet: The Jane. Eerder werd La Chapelle naar...

Volop inspiratie voor de foodbranche
23 oktober 2012Nieuws

Volop inspiratie voor de foodbranche

Serendipiteit, anders ondernemen, durven te vragen, 'nose to tail' en nieuwe culinaire stromingen stonden centraal tijdens de Food Inspiration Days 20...

Zilveren Koksmes voor emotionele Lensen
11 januari 2012Nieuws

Zilveren Koksmes voor emotionele Lensen

Zoë Lensen van restaurant Oud Sluis uit Sluis heeft vandaag 'Het Zilveren Koksmes' gewonnen op het NK Jonge Koks tot 25 jaar. Vol emotie nam ze de pr...