Je hebt gezocht op: Tribeca

Gault&Millau gids 2024: De Librije wederom op 1, Restaurant 212 hoogst genoteerde stijger
5 februari 2024Nieuws

Gault&Millau gids 2024: De Librije wederom op 1, Restaurant 212 hoogst genoteerde stijger

Op maandag 5 februari werd in Utrecht de Gault&Millau gids 2024 gepresenteerd. Naast het uitreiken van maar liefst 18 awards, werd uiter...

Gert Wiltvank (De Librije***) geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer
11 december 2023Nieuws

Gert Wiltvank (De Librije***) geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer

Op vrijdag 8 december jl. is Gert Wiltvank, maître bij Restaurant De Librije*** in Zwolle, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer.&...

4 Nederlandse restaurants in (gedeelde) top 10 van La Liste Top 1000
21 november 2023Nieuws

4 Nederlandse restaurants in (gedeelde) top 10 van La Liste Top 1000

La Liste heeft zijn ranglijst voor 2024 met de duizend beste restaurants van de wereld onthuld. Deze lijst wordt samengesteld door een algoritme aan d...

Nieuwkomer en gevestigde namen in top drie van 46e editie restaurantgids Lekker500
31 oktober 2023Nieuws

Nieuwkomer en gevestigde namen in top drie van 46e editie restaurantgids Lekker500

Het was een bewogen jaar voor de horeca, en ook bij restaurantgids Lekker500 was er sprake van verandering en vernieuwing. De concurrentie aan de top...

Gault&Millau verkiest Jan Sobecki tot Chef van het Jaar (en alle andere winnaars)
14 februari 2023Nieuws

Gault&Millau verkiest Jan Sobecki tot Chef van het Jaar (en alle andere winnaars)

Chef Jan Sobecki van restaurant Tribeca is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Dat gebeurde maandag 13 februari in Utrecht tijden...

De top van de Gault&Millau gids: vanaf 18 punten
13 februari 2023Nieuws

De top van de Gault&Millau gids: vanaf 18 punten

Op maandag 13 februari werd in Utrecht de Gault&Millau gids 2023 gepresenteerd. Naast het uitreiken van maar liefst 20 awards, werd...

Winaars Gault&Millau Awards 2023 op een rij
13 februari 2023Nieuws

Winaars Gault&Millau Awards 2023 op een rij

Op maandag 13 februari werd de Gault&Millau gids 2023 gepresenteerd. Gedurende de lancering namen maar liefst 20 winnaars in 19 categorieën e...

De RestaurantKrant jaaroverzicht 2022
16 december 2022Nieuws

De RestaurantKrant jaaroverzicht 2022

December: de maand van lijstjes, terugblikken en voorspellingen doen. Niemand weet wat 2023 gaat brengen, maar wat de redactie wel weet is welke artik...

De Top-100 van Lekker500
1 november 2022Nieuws

De Top-100 van Lekker500

Op maandag 31 oktober presenteerde Lekker500 de gids voor het jaar 2023. Dit is een overzicht van de top-100. 1 De Librije, Zwolle Overijssel 2 Tr...

Standvastige Top-3 in de 45ste editie van restaurantgids Lekker500: De Librije weer de beste
1 november 2022Nieuws

Standvastige Top-3 in de 45ste editie van restaurantgids Lekker500: De Librije weer de beste

Jonnie en Thérèse Boer staan wederom op de eerste plaats in de 45ste editie van restaurantgids Lekker500. Het culinaire en inspirer...

Michelinsterren Nederland 2022: het complete overzicht
2 juni 2022Nieuws

Michelinsterren Nederland 2022: het complete overzicht

Op 30 mei werden de Michelinsterren bekendgemaakt in Amsterdam. In dit overzicht staan alle restaurants met één, twee en drie Michelinst...

Adriaan Visser Beste Sommelier van Nederland
18 mei 2022Nieuws

Adriaan Visser Beste Sommelier van Nederland

Sommelier Adriaan Visser (27) heeft maandag de Trophée Henriot - het Nederlands Kampioenschap voor Sommeliers - binnengehaald. Visser is werkza...

Lekker top-500: Gastronomische top-vijf van Jonnie Boer tot Syrco Bakker
29 november 2021Nieuws

Lekker top-500: Gastronomische top-vijf van Jonnie Boer tot Syrco Bakker

Jonnie Boer is terug op de eerste plaats van de Lekker Top-100. De Zwolse topchef, die al ruim dertig jaar scoort met zijn restaurant De Librije, vers...

Martijn Struijk nieuwe maître sommelier restaurant Tribeca
19 april 2021Nieuws

Martijn Struijk nieuwe maître sommelier restaurant Tribeca

Restaurant Tribeca, Heeze heeft Martijn Struijk aangetrokken als maître sommelier. Hij is per direct aangesloten om het team versterken. Claudia...

Vital Awick nieuwe chef in Maastrichts culinair pareltje
16 april 2021Nieuws

Vital Awick nieuwe chef in Maastrichts culinair pareltje

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenr...

Alle Michelinsterren in één overzicht
29 maart 2021Nieuws

Alle Michelinsterren in één overzicht

Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met éé...

Mens, Bedrijf & Visie: Mark Tamsma, horeca-adviseur en horeca-accountant
19 maart 2021Nieuws

Mens, Bedrijf & Visie: Mark Tamsma, horeca-adviseur en horeca-accountant

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De...

Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry's Maastricht
26 februari 2021Nieuws

Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry's Maastricht

Adriaan Visser is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder Cordial in Oss en tweesterrenrestaurant Tribeca in Hee...

Alle Michelinsterren op een rijtje
13 januari 2020Nieuws

Alle Michelinsterren op een rijtje

Drie sterren Inter Scaldes - Kruiningen (Zeeland)  De Librije - Zwolle (Overijssel) Twee sterren Aan de Poel - Amstelveen (Noord-Hollan...

Inter Scaldes wederom de lekkerste
29 oktober 2019Nieuws

Inter Scaldes wederom de lekkerste

Het Zeeuwse Inter Scaldes van chef-kok Jannis Brevet is door de Lekker500 wederom uitgekozen tot beste restaurant van Nederland. De Librije...

Marco van der Wijngaard winnaar Bocuse d'Or Nederland 2019 
24 september 2019Nieuws

Marco van der Wijngaard winnaar Bocuse d'Or Nederland 2019 

Tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam is Marco van der Wijngaard van restaurant ’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht de winnaar...

Jan Sobecki en Jannis Brevet in jury Bocuse d'Or
12 september 2019Nieuws

Jan Sobecki en Jannis Brevet in jury Bocuse d'Or

Voorzitter Soenil Bahadoer, chefkok Moshik Roth, chefkok Jarno Eggen en executive chef Sidney Schutte. Alle vier chefs die op topniveau koken. Bovendi...

Line-up bekend van 24 topchefs voor 24H Chefs
21 januari 2019Nieuws

Line-up bekend van 24 topchefs voor 24H Chefs

24 Topchefs koken op zondag 17 februari 24 uur voor het goede doel. Tijdens dit culinaire event zijn gasten in de gelegenheid om bij hun drie favoriet...

Dit is de top 10 van de Lekker Top-500 2019
1 november 2018Nieuws

Dit is de top 10 van de Lekker Top-500 2019

De Lekker Top-500, editie 2019, laat enkele verschuivingen zien in de top 10. Inter Scaldes en De Librije wisselden elkaar af als nummer eé...

Topchefs koken 24 uur lang voor het goede doel
23 oktober 2018Nieuws

Topchefs koken 24 uur lang voor het goede doel

Op zondag 17 februari 2019, om precies 00:00 uur, gaat de derde editie van 24H Chefs van start: hét culinaire event van Nederland waarbij 24 to...

Roy Pelgrim nieuwe maître sommelier restaurant Tribeca
11 juni 2018Nieuws

Roy Pelgrim nieuwe maître sommelier restaurant Tribeca

Restaurant Tribeca Heeze heeft SVH Wijnmeester en International ASI Sommelier Roy Pelgrim aangetrokken als maître sommelier. Hij zal 1 sept...

31 Michelinsterren verzamelen zich op Parc Broekhuizen
8 mei 2018Nieuws

31 Michelinsterren verzamelen zich op Parc Broekhuizen

Van 15 tot en met 18 juni opent Parc Broekhuizen opnieuw haar deuren voor de tweede editie van het gastronomisch evenement Dinner at the Parc. Vier da...

Nieuwe maître-sommelier voor Restaurant Da Vinci Maasbracht
7 mei 2018Nieuws

Nieuwe maître-sommelier voor Restaurant Da Vinci Maasbracht

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft topsommelier Jesse Dean Bruijstens aangetrokken als maître-sommelier. Hij gaat in juni 2018 aan d...

Sterrenkoppel Boreas opent nieuwe zaak in Roermond
4 januari 2018Nieuws

Sterrenkoppel Boreas opent nieuwe zaak in Roermond

Nico Boreas en zijn vrouw Sonja Boreas opnen een nieuwe zaak in Roermond. In april moet hun nieuwe zaak Sabero openen. Het stel stopte in 2016...

Gault&Millau verkiest Jarno Eggen tot Chef van het Jaar 2018
7 november 2017Nieuws

Gault&Millau verkiest Jarno Eggen tot Chef van het Jaar 2018

Tijdens de twaalfde Gault&Millau Awards, maandag 6 november in de Utrechtse Jaarbeurs is Jarno Eggen, chefkok van De Groene Lantaarn in Zuidwolde,...

De top 10 van de Lekker 2018
30 oktober 2017Nieuws

De top 10 van de Lekker 2018

Naar de Lekker wordt ieder jaar reikhalzend uitgekeken door Nederlandse topchefs. Vandaag, maandag 30 oktober, is de lijst - de Lekker 2018 - naa...

Genomineerden Restaurant Awards 2017 bekend
21 december 2016Nieuws

Genomineerden Restaurant Awards 2017 bekend

Tout culinair Nederland is weer naar de digitale stembus gegaan en wie o wie gaat er met die felbegeerde award vandoor? Wie o wie is verkozen tot het...

Uitreiking Michelinsterren 2017: de foto's
12 december 2016Nieuws

Uitreiking Michelinsterren 2017: de foto's

Amsterdam krijgt er een paar Michelinsterren bij dit jaar. Zoals verwacht ontving Rijks de eerste ster, maar ook Mos en Bolenius verdienden voor de ho...

Dit zijn de nieuwe sterrenrestaurants in Nederland
12 december 2016Nieuws

Dit zijn de nieuwe sterrenrestaurants in Nederland

Amsterdam krijgt er een paar Michelinsterren bij dit jaar. Zoals verwacht ontving Rijks de eerste ster, maar ook Mos en Bolenius verdienden voor de ho...

Dit is de top 10 van de Lekker 500
24 oktober 2016Nieuws

Dit is de top 10 van de Lekker 500

Dit is de top 10 van de Lekker Top 100 2017. De Librije is niet langer de nummer één; Inter Scaldes heeft het stokje overgenomen. De hoo...

Sterrenzaak Boreas uit Heeze sluit deuren
26 april 2016Nieuws

Sterrenzaak Boreas uit Heeze sluit deuren

Tweesterrenrestaurant Boreas in Heeze gaat per 23 juli sluiten. De nieuwe eigenaar van het pand zal er een eigen restaurant beginnen. Het restaurant...