Martijn Struijk nieuwe maître sommelier restaurant Tribeca

19 april 2021 | Redactie

Restaurant Tribeca, Heeze heeft Martijn Struijk aangetrokken als maître sommelier. Hij is per direct aangesloten om het team versterken. Claudia en Jan Sobecki: "We zijn superblij met de komst van Martijn. Hij zal ons zaalteam een nieuwe boost geven om zo op nog hoger niveau te kunnen presteren en onze gasten te verrassen en verwennen. Hij heeft internationale ervaring en een frisse, maar kundige blik op het vak. Daarom ziet ook het hele team, en in het bijzonder onze zwarte brigade, enorm uit naar zijn komst."

Martijn Struijk heeft zijn opleiding genoten bij Peter Klosse aan de Academie voor Gastronomie. Daarna heeft hij ervaring opgedaan bij diverse high end restaurants in Nederland en België, waaronder Wolfslaar Breda, The Jane** Antwerpen, ’t Zilte*** Antwerpen, De Lindehof* Nuenen en By Pascal Oosterhout.  

"Wijn moet je beroeren"

Martijn Struijk: "Wijn moet verrassen en raken. Wijn moet je beroeren. En ja, wijn komt het allerbeste tot zijn recht in een perfecte wijn-spijs pairing. Ik ga graag de uitdaging aan om verrassende wijnen te zoeken die perfect passen bij de stijl van Tribeca, om zo de gerechten nog meer tot hun recht te laten komen. Mijn signatuur zul je in de wijnkaart terugzien in de onbekendere, vernieuwende wijnen. Ik ben fan van Duitsland en Oostenrijk, van mooie bubbels, champagne of een goede crémant, maar één favoriet wijnland of wijnhuis kiezen, dat kan ik niet.”

“Ik ben al jaren groot fan van Tribeca, van de zaak en de verfijnde kookstijl van chef Sobecki, met enorm veel diepgang in de smaken. Ik ben dus enorm verheugd dat ik deel uit mag gaan maken van dit prachtige restaurant en kijk er naar uit om op het allerhoogste niveau te gaan samenwerken met een team vol passie en vakmanschap en zo de gasten de beste beleving mee te mogen geven.”

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
''De eerste doorgroeimogelijkheid is een feit''

Familierestaurant Midas uit Woerden heeft de knop omgezet en is in deze tijd volledig gaan bezorgen naar particulieren via hun cateringlocatie. Nieuwe fietsen en auto’s erbij én een nieuw filiaal in Berkel en Rodenrijs. Door een nieuw filiaal te openen en een kleine steun van de overhei ...

Achtergronden Internationaal
Just Eat Takeaway gaat supermarktartikelen leveren

Lieferando.de opent zijn deuren voor de levering van supermarkten. Hierdoor is het voor meer dan 12 miljoen gebruikers mogelijk om bijna alles met betrekking tot voedsel en geselecteerde supermarktartikelen te bestellen. Verwacht wordt dat de leveringen gemiddeld 20-30 minuten zullen duren. Het bedr ...

Columns Ondernemen
Column Monique van Gevelt: voorsorteren op de toekomst

Ik ben druk met offertes opvragen. Voor een klant die een complexe website moet laten bouwen. En voor wat renovatiewerk aan een ‘oude dame’, een huis uit 1906. Het is een pittige zoektocht om de juiste leveranciers te vinden die de klus kunnen klaren. Je komt de gekste dingen tegen al ...

Gastronomie
Restaurant Intens haalt sterrenkwaliteit in huis

Positieve energie doorgeven en in verbinding blijven met je medewerkers en je gasten. Dát is in coronatijd, als je hotel en restaurant gesloten is, best een uitdaging. Je kunt er dan voor kiezen om bij de pakken neer te gaan zitten óf je denkt in kansen en mogelijkheden. Restaurant Int ...

Corona
Terrassen per 19 mei open van 6 tot 20 uur

De terrassen mogen vanaf aanstaande woensdag 19 mei vanaf 06.00 uur tot 20.00 uur open. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. Met de verruiming van de openingstijden van de terrassen hebben horecaondernemers meer mogelijkheden om ook diner op de terrassen te draaien ...

Interview
''Positief vooruit blijven kijken naar de toekomst''

Pablo van Dick (openingsfoto), Linda Hogerhorst en Hertzog Olivier (foto onderaan artikel) runnen het restaurant Eet-Lokaal aan de Markt-Wittenburgstraat in Zevenaar. De horeca, die voor een lange tijd gesloten was, mag sinds 28 april 2021 weer gedeeltelijk open. Pablo van Dick en Hertzog Olivier ve ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: