Roy Pelgrim nieuwe maître sommelier restaurant Tribeca

11 juni 2018 | Thijs Jacobs

Restaurant Tribeca Heeze heeft SVH Wijnmeester en International ASI Sommelier Roy Pelgrim aangetrokken als maître sommelier. Hij zal 1 september 2018 het team komen versterken. Claudia en Jan Sobecki: "Wij zijn enorm trots! Roy zal ons restaurant een frisse boost geven om zo op nog hoger niveau te kunnen presteren en onze gasten weten te verrassen en verwennen. Hij heeft talent in het kweken van talent. Daarom ziet ook onze zwarte brigade enorm uit naar zijn komst."

SVH Wijnmeester (sinds 2002)

Roy Pelgrim is een van de tien sommeliers in Nederland met het International Sommelier Certificate op zak. Hij werd twee keer verkozen tot beste sommelier van Nederland en vertegenwoordigde Nederland op het Wereldkampioenschap voor Sommeliers in Chili en Argentinië. Daarnaast heeft hij het WSET Diploma Course met succes afgerond en is hij tevens in het bezit van de ‘Weinakademiker Award’; een jaarlijks terugkerende prijs voor de best geslaagde WSET Diploma student in de Benelux. 

Roy Pelgrim: "Het is zo’n mooi vak. Het gaat niet alleen om prachtige wijnen, maar ook om koffie en thee. Plus duizend andere dingen. Het is een uitdaging om onbekende wijnen te zoeken die perfect passen bij de signatuur van Tribeca, om de gerechten zo nog meer tot hun recht te laten komen. Ik ben enorm verheugd dat ik deel uit mag gaan maken van dit prachtige restaurant en geloof dat we samen een mooie toekomst tegemoet gaan."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gaat uitbreiden in Nederland

Sinds december 2018 is de Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gevestigd in Nederland. Na ruim een jaar succesvol te hebben gedraaid, is Stefan Boers – Master Franchisehouder Nederland – klaar om de volgende stap te nemen in het realiseren van zijn ambitie; 10 nieuwe full service ...

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

Awards
Beachclub Lekker uit Vrouwenpolder Beste Paviljoen van 2020

Donderdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. De prijs voor het Schoonste Strand van Nederland ging naar Ameland. En voor het eerst mocht de jury zelfs een tien toekennen voor de schoonheid van dit strand. Friesland had met ...

Opening
Sterrenzaak opent bistro: Bistro TWO in Roermond

Begin september mag de gezellige Limburgse stad, Roermond een nieuwe top bistro verwelkomen op de Roerkade. Waar de brasserie van het luxe Hotel Dux eerder gevestigd was, zal binnenkort een nieuwe wind, genaamd Bistro TWO, waaien. Bethany DeLong en Edwin Soumang, eigenaars van het met een Micheli...

Economie
McDonalds ziet omzet in 2019 verdriedubbelen

De omzet van McDonald’s bezorgservice McDelivery is in 2019 verdriedubbeld ten opzichte van 2018. Deze groei zet in 2020 verder door. Hiermee plukt McDonald’s de vruchten van haar strategie om in te spelen op de snelgroeiende bezorgmarkt. De uitrol van deze service is de afgelopen maa...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: