Roy Pelgrim nieuwe maître sommelier restaurant Tribeca

11 juni 2018 | Thijs Jacobs

Restaurant Tribeca Heeze heeft SVH Wijnmeester en International ASI Sommelier Roy Pelgrim aangetrokken als maître sommelier. Hij zal 1 september 2018 het team komen versterken. Claudia en Jan Sobecki: "Wij zijn enorm trots! Roy zal ons restaurant een frisse boost geven om zo op nog hoger niveau te kunnen presteren en onze gasten weten te verrassen en verwennen. Hij heeft talent in het kweken van talent. Daarom ziet ook onze zwarte brigade enorm uit naar zijn komst."

SVH Wijnmeester (sinds 2002)

Roy Pelgrim is een van de tien sommeliers in Nederland met het International Sommelier Certificate op zak. Hij werd twee keer verkozen tot beste sommelier van Nederland en vertegenwoordigde Nederland op het Wereldkampioenschap voor Sommeliers in Chili en Argentinië. Daarnaast heeft hij het WSET Diploma Course met succes afgerond en is hij tevens in het bezit van de ‘Weinakademiker Award’; een jaarlijks terugkerende prijs voor de best geslaagde WSET Diploma student in de Benelux. 

Roy Pelgrim: "Het is zo’n mooi vak. Het gaat niet alleen om prachtige wijnen, maar ook om koffie en thee. Plus duizend andere dingen. Het is een uitdaging om onbekende wijnen te zoeken die perfect passen bij de signatuur van Tribeca, om de gerechten zo nog meer tot hun recht te laten komen. Ik ben enorm verheugd dat ik deel uit mag gaan maken van dit prachtige restaurant en geloof dat we samen een mooie toekomst tegemoet gaan."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: