U heeft gezocht op : Han Ji

14 januari 2021 Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

21 oktober 2020 Gastronomie
Chef en ondernemer Han Ji lanceert thuisbezorgplatform

Vandaag, 21 oktober 2020, lanceert chef en ondernemer Han Ji officieel zijn nieuwe online thuisbezorgplatform om de Oosterse keuken in huis te halen: HanTing Delivery. Het platform valt uiteen in Restaurant Delivery waarmee de gerechten van verschillende foodconcepten van zijn restaurants binnen 30 ...

12 november 2019
Han Ji adviseert: Trends in 2019 en hoe hier als eigenaar mee om te gaan

De restaurantbranche was het afgelopen jaar onderhevig aan veel veranderingen: een belastingverhoging, toenemende concurrentie, de opkomst van nieuwe restaurantconcepten en een vervaging van horeca-segmenten. Stuk voor stuk ontwikkelingen waardoor traditionele horecaondernemers hun omzet zagen dalen ...

25 september 2019
UMAMI by Han introduceert Health Pairing

Met een constante focus op het overbrengen van de Chinese cultuur, vernieuwing én gezondheid brengt chef en ondernemer Han Ji dé foodtrend van 2019, drink pairing, naar een nieuw level. Samen met zijn team creëerde hij voor UMAMI by Han een menu waarin de ingrediënten van de ...

11 juli 2019
Nayolie Voorschoten heropend na conceptwijziging en restyling

Chef Kelvin Lin heeft zijn Nayolie in Voorschoten na een sluiting van enkele maanden op 6 juli 2019 heropend als food & wine bar. Onder de nieuwe naam ‘Nayolie by Kelvin Lin’ wordt een zeer onderscheidende modern Aziatische keuken gevoerd met gerechten in bistronomiestijl, die uniek ...

9 mei 2019 Food
Chef Han Ji introduceert Chinees streetfoodconcept in Nederland

Na het succes van zijn restaurantconcepten Red Chilli, UMAMI by Han en restaurant Zheng breidt chef en ondernemer Han Ji uit met een nieuw casual concept. Deze maand openen de deuren van Streetfood by Han in Rotterdam én Eindhoven. Een uniek, betaalbaar, gezond en vooral lekker vers alternati ...

12 november 2018 Achtergronden Gastronomie
Vier belangrijkste Chinese keukens staan centraal bij Zheng

In juli dit jaar opende Zheng van chef Han Ji haar deuren in Den Haag: een vernieuwende culinaire beleving waar de vier belangrijkste Chinese keukens, rituelen en ceremonieën de hoofdrol spelen. Het menu bestaat uit twaalf zogenoemde ‘chapters’, waarbij elk hoofdstuk draait om een a ...

13 juni 2018 Events Mensen
Red Chilli wint HEERLIJK10Daagse publieksprijs

Eten, service, sfeer en gastvrijheid. Op deze vier punten werden de restaurants beoordeeld die deelnamen aan de 13e editie van de HEERLIJK10Daagse. Restaurant Red Chilli (Nieuwe Niedorp) overtrof alle verwachtingen en is met een gemiddelde score van 9,36 uitgeroepen tot winnaar van de HEERLIJK10Daag ...

11 december 2017
HanTing Cuisine gaat verder met nieuw concept: Zhēng

Het Haagse fine-diningrestaurant HanTing Cuisine gaat komend voorjaar verder onder een nieuwe naam en met een gloednieuw concept: Zh?ng. In het nieuwe restaurant vormt stoom een belangrijke basis. Restaurant HanTing Cuisine blijft bestaan, maar verhuist naar Beijing. Chef Han Ji: 'Na 8 succes ...

30 mei 2017 Michelin
Hanting lanceert menu van de vijf seizoenen

Michelin-restaurant HanTing Cuisine in Den Haag lanceert deze maand een nieuw menu dat helemaal draait om kleur. Het vijfgangenmenu is een culinaire rondreis langs de vijf seizoenen. Net als de drie eerdere menu’s, is ook dit ontleend aan de Chinese Voedingsleer, de belangrijkste inspiratiebro ...

23 september 2016 Gastronomie
Nederlands zilver bij World Championship for Chinese Cuisine 2016

Drie dagen lang stond Rotterdam in het internationale culinaire centrum van de Chinese gastronomie. Uit de hele wereld kwamen ruim 240 Chinese topchefs die in 48 landenteams hebben gestreden om de wereldtitel tijdens de 8ste editie van het World Championship of Chinese Cuisine (WCCC) in Ahoy Rotterd ...

31 mei 2016
Umami by Han krijgt metamorfose

De restaurants van UMAMI by Han worden vernieuwd. Zowel de keuken als het interieur krijgen veel meer modern-Aziatische invloeden en de kaart draait nog meer om gezondheid. Het restaurant in Eindhoven is als eerste onder handen genomen. ​ Bapao In het vernieuwde concept vind je behalve het re ...

10 mei 2016
Michelinrestaurant lanceert theemenu

Michelin-restaurant HanTing Cuisine presenteert vandaag een innovatief theemenu. Bij elke gang wordt een andere thee geschonken, die, in combinatie met het eten, een positief effect heeft op het menselijk lichaam. Harmonie Het menu gaat volgens de zaak een stap verder dan de tea pairing zoals d ...

4 april 2016
Xiao Han Ji kookt tijdens Folie Culinaire

Sterrenchef Xiao Han Ji, chef van HanTing Cuisine uit Den Haag, laat tijdens de aankomende Folie Culinaire zien hoe hij decennia-oude kennis van de Chinese voedingsleer combineert met nieuwe bereidingstechnieken en westerse smaken. Aziatische en Franse keuken HanTing Cuisine heeft één Michel ...

22 december 2015
Topchef Han Ji maakt sambal

De Chinese Michelinchef Han Ji lanceert deze maand een eigen sambal: Sambal Terasi by Han. Pittig eten is één van de foodtrends van 2016. Scherp gekruid eten wordt steeds populairder en dit is te verklaren door de toenemende stress in de maatschappij. ‘Sambal is de nieuwe drug’ "In onz ...

9 september 2014
Chef Han Ji vernieuwt social dining restaurants

De restaurants van het social-dining-concept Umami gaan verder onder de naam UMAMI by Han. Eigenaar chef Han Ji gaat nog meer nadruk leggen op de kwaliteit, de gezondheid en het culinaire niveau van de gerechten van deze Aziatische formule. Het vernieuwde concept sluit beter aan bij de missie en k ...

24 juli 2014
Han Ji neemt restaurant Red Chilli over

Han Ji, van het door Michelin bekroonde restaurant HanTing Cuisine in Den Haag, neemt vanaf vandaag restaurant Red Chilli over, in het Noord-Hollandse plaatsje Nieuwe Niedorp. Red Chilli opende 7 jaar geleden zijn deuren. Onder chefkok Tso Min Cheng is Red Chilli uitgegroeid tot een van de beste A ...

16 april 2014
Chefkok pleit voor gezonder menu

Als we in Nederland beter leren eten, dan kunnen veel Westerse ziekten worden voorkomen en blijven mensen langer gezond. Chefs hebben hierin een grote verantwoordelijkheid, vindt Han Ji van Michelin-restaurant HanTing Cuisine. Deze week presenteert hij dan ook een nieuw menu op basis van energieba ...

30 augustus 2013
Hotelscholen gaan de strijd aan

Op 2 september komen studenten van vijf hotelscholen in Europa samen bij NH Grand Hotel Krasnapolsky voor de Battle of the Hotel Schools 2013. Tijdens deze kookwedstrijd creëren de studenten een 5-gangen diner voor zestig gasten om geld in te zamelen en aandacht te vragen voor het Emma Kinderzie ...

30 maart 2013
Umami opent binnenkort 7e restaurant

Ook Eindhoven kan binnenkort genieten van de moderne Aziatische keuken van chef-kok Han Ji. Begin mei opent de zevende vestiging van zijn restaurantconcept Umami in de Lichtstad. In zijn kookfilosofie staan gezondheid en het gebruik van verse ingrediënten voorop. Door Aziatische smaken te combin ...

31 januari 2013
Umami opent vandaag in Amsterdam

De zesde vestiging van het Aziatische restaurant Umami in Amsterdam opent vandaag haar deuren. Chef-kok Han Ji ontwikkelde acht jaar geleden een kookfilosofie. Hij combineer Aziatische smaken met de Franse keuken. Michelinster Sinds 2009 voert hij deze door in zijn restaurant HanTing Cuisine. Vo ...

26 november 2012
Vier nieuwe sterrestaurants

In de nieuwe Michelingids voor 2013 hebben vier restaurants hun eerste ster gekregen. Het zijn Blok's in Amersfoort, Bord d'Eau in Amsterdam, Kaagjesland in Reeuwijk en HanTing Cuisine in Den Haag. Reactie Han Ji Chef Han Ji van HanTing Cuisine: "We hebben afgelopen jaren hard gewerkt om ons res ...

15 oktober 2012
Restaurant HanTing start medisch menu

Restaurant HanTing Cuisine in Den Haag lanceert een vijfgangen 'Medical Food Menu'. Ieder gerecht heeft telkens een heilzame werking op één vitaal orgaan in het menselijk lichaam. Medicinale keuken Het menu is gebaseerd op de Chinese medicinale keuken en vertaald naar de Europese smaakbelevi ...

9 november 2011
Vijf nieuwe leden voor JRE Nederland

Vanaf 1 januari 2012 wappert de Jeunes Restaurateurs d’Europe vlag bij vijf nieuwe enthousiaste leden. Voorzitter Lex Gasseling laat weten zeer verheugd te zijn met deze forse uitbreiding. De nieuwkomers zijn: • ‘t Dijkhuysje (Lelystad), Nicky Quarz en Michèle van der Linden • LN2 (Eind ...

29 april 2011
Aziatisch restaurant Umami opent in Utrecht

Samen met tafelgenoten genieten van smakelijke Aziatische gerechten, in een hippe omgeving. Dat is in het kort de beschrijving van Umami, het Aziatische fusion restaurant dat begin mei zijn deuren opent aan de Oudegracht in Utrecht. De drie eigenaren Han Ji, Leon Zheng en Zhang Hu hebben het concept ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: