Je hebt gezocht op: tech

Nederlandse oprichter fastfoodketen Fat Phill’s schittert op Forbes 30 Under 30 lijst
16 april 2024Nieuws

Nederlandse oprichter fastfoodketen Fat Phill’s schittert op Forbes 30 Under 30 lijst

Met zijn 28 jaar is Armin Vahabian, oprichter van de Nederlandse fastfoodketen Fat Phill’s, de enige Nederlander in de welbekende Forbes 30...

Maart 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant
29 maart 2024Nieuws

Maart 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant

Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...

Horeca & Veiligheid: wat kan ik doen om fraude en diefstal op de werkvloer te voorkomen?
28 maart 2024Nieuws

Horeca & Veiligheid: wat kan ik doen om fraude en diefstal op de werkvloer te voorkomen?

Net als andere bedrijfstakken is de horeca niet ongevoelig voor fraude of diefstal op de werkvloer. Een biertje tappen voor een bekende zonder de cons...

Voormalig keukenchef van Rijks® Ivan Beusink opent restaurant Madunia
27 maart 2024Nieuws

Voormalig keukenchef van Rijks® Ivan Beusink opent restaurant Madunia

Gelegen aan de westkust van Ibiza, waar de adembenemende zonsondergang de ambiance neerzet, opent Madunia op 8 juni haar deuren. De naam Madunia is af...

Nederlandse chef Marco van der Wijngaard niet geplaatst voor wereldfinale Bocuse d’Or
21 maart 2024Nieuws

Nederlandse chef Marco van der Wijngaard niet geplaatst voor wereldfinale Bocuse d’Or

Het Nederlandse Bocuse d’Or-team met chef Marco van der Wijngaard en commis Stijn de Jong (beiden Sterklas) heeft tijdens de Europese finale in...

Horeca & Veiligheid: Hoe voorkom en beperk je brandschade?
21 maart 2024Nieuws

Horeca & Veiligheid: Hoe voorkom en beperk je brandschade?

De gevolgen van een brand en rook kunnen enorm zijn. Welke maatregelen kun je als horecaondernemer zelf treffen om de brandveiligheid te vergroten? En...

Horeca & Veiligheid: hoe maak je betalen zo veilig mogelijk voor jou en je gasten?
19 maart 2024Nieuws

Horeca & Veiligheid: hoe maak je betalen zo veilig mogelijk voor jou en je gasten?

Het afhandelen van de rekening kan soms een heikel punt zijn, maar uiteindelijk moeten gasten betalen voor het eten en drinken dat zij hebben genoten...

The Entourage Group introduceert exclusieve pop-up op Ibiza met Mr Porter
11 maart 2024Nieuws

The Entourage Group introduceert exclusieve pop-up op Ibiza met Mr Porter

Deze zomer brengt The Entourage Group hun Mr Porter Steakhouse, Bar & Lounge naar Ibiza als een pop-up en verwelkomt gasten vanaf 17 mei voor een...

JRE-Nederland doet mee aan De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel
4 maart 2024Nieuws

JRE-Nederland doet mee aan De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel

Als trotse deelnemer aan De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel nodigt JRE-Nederland heel Nederland uit om van 4 tot en met 10 maart samen met he...

Februari 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant
23 februari 2024Nieuws

Februari 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant

Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...

Na Resengo en Formitable voegt Tablebooker zich bij Zenchef
20 februari 2024Nieuws

Na Resengo en Formitable voegt Tablebooker zich bij Zenchef

Zenchef, Europees marktleider in reserveringstechnologie voor restaurants, verwelkomt met trots Tablebooker, een grote speler in de Belgische restaura...

Krusta opent: Zuid-Europa aan het Amsterdamse Europaplein
16 februari 2024Nieuws

Krusta opent: Zuid-Europa aan het Amsterdamse Europaplein

Op 15 februari opent een nieuw funky restaurant met bar in Amsterdam: Krusta. Op het menu staat onder andere versgebakken pizza, bruschetta met auberg...

‘Chef van het Jaar’ Emile van der Staak: “We staan pas aan het begin”
5 februari 2024Nieuws

‘Chef van het Jaar’ Emile van der Staak: “We staan pas aan het begin”

Emile van der Staak, chef van restaurant De Nieuwe Winkel in Nijmegen, ontving maandag de Gault&Millau ‘Chef van het Jaar’ award. Hij...

‘World’s 50 Best Restaurants’ #33 El Chato komt koken met Joris Bijdendijk
2 februari 2024Nieuws

‘World’s 50 Best Restaurants’ #33 El Chato komt koken met Joris Bijdendijk

Op 21 en 22 maart koken chef Joris Bijdendijk en chef Álvaro Clavijo samen tijdens een tweedaags gastchef evenement op het open vuur bij restau...

Horeca Vakbeurs Hardenberg van start
29 januari 2024Nieuws

Horeca Vakbeurs Hardenberg van start

Op de frisse, maar zonnige ochtend van 29 januari 2024 om klokslag 11:00 ging het startschot voor de langverwachte nieuwe Horeca Vakbeurs...

Januari 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant
26 januari 2024Nieuws

Januari 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant

Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...

Michelin neemt drie restaurants op in gids voor januari 2024
24 januari 2024Nieuws

Michelin neemt drie restaurants op in gids voor januari 2024

Elke maand maken de inspecteurs van Michelin Nederland een drietal restaurants bekend die hun intrede doen in de Nederlandse versie van de bekende gid...

Inschrijving Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2024 geopend
16 januari 2024Nieuws

Inschrijving Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2024 geopend

De 23ste editie van de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs gaat van start. Ben jij hét horecatalent van Nederland op het gebi...

Op Horecava 2024 werd duidelijk hoe snel verandering gaat
12 januari 2024Nieuws

Op Horecava 2024 werd duidelijk hoe snel verandering gaat

Horecava, vond van 8 t/m 11 januari plaats in Rai Amsterdam. Deze editie stond onder andere in het teken van professionalisering. Door stijgende prijz...

Winnaar NK Pizza Bakken had eigenlijk geen tijd om mee te doen
10 januari 2024Nieuws

Winnaar NK Pizza Bakken had eigenlijk geen tijd om mee te doen

Tawfik el Shanwany van LouLou Pizzabar in Amsterdam heeft het NK Pizza bakken 2024 op de Horecava gewonnen. De jury was vol lof over zijn deeg en kook...

Restaurant LEO’s International Flavors trakteert op viergangendiner voor tweejarig bestaan
5 januari 2024Nieuws

Restaurant LEO’s International Flavors trakteert op viergangendiner voor tweejarig bestaan

LEO’s International Flavors viert op vrijdag 26 januari 2024 haar tweede verjaardag. Ter gelegenheid van het tweejarig bestaan organiseert Leona...

Oaxaca brengt Mexico’s culinaire erfgoed naar Amsterdam
4 januari 2024Nieuws

Oaxaca brengt Mexico’s culinaire erfgoed naar Amsterdam

Wie Mexicaans wil eten zoals in Mexico hoeft daarvoor niet langer het vliegtuig te nemen. Na samen met zijn vriend Iñaki Lopez de Viñasp...

Themamaand Rendement: Zo verhoogt AI het rendement van een restaurant
28 december 2023Nieuws

Themamaand Rendement: Zo verhoogt AI het rendement van een restaurant

De horeca heeft in de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, maar deze ontwikkeling brengt uitdagingen met zich mee wat betreft kostenbeh...

December 2023: Productinnovatie voor jouw restaurant
28 december 2023Nieuws

December 2023: Productinnovatie voor jouw restaurant

Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...

Waar moet je op letten bij de aankoop van tosti-ijzers voor de horeca?
23 december 2023Nieuws

Waar moet je op letten bij de aankoop van tosti-ijzers voor de horeca?

Ondernemen is investeren. Als horecaondernemer krijg je regelmatig te maken met nieuwe en noodzakelijke investeringen. In deze nieuwe rubriek ‘W...

Themamaand Rendement: 8 Tips voor succesvolle leveranciersafspraken
21 december 2023Nieuws

Themamaand Rendement: 8 Tips voor succesvolle leveranciersafspraken

De gestegen inkoopkosten spelen een aanzienlijke rol in het lagere rendement van horecaondernemingen. De redactie van De RestaurantKrant heeft acht wa...

Themamaand Rendement: Welke trends en ontwikkelingen kunnen jouw rendement verhogen?
12 december 2023Nieuws

Themamaand Rendement: Welke trends en ontwikkelingen kunnen jouw rendement verhogen?

Net als in veel andere sectoren geldt ook in de horeca dat stilstand achteruitgang is. Concepten en businessmodellen die vijf jaar geleden voor veel a...

Plantrecôte©: ook vleesliefhebbers zijn er dol op
6 december 2023Nieuws

Plantrecôte©: ook vleesliefhebbers zijn er dol op

Het duurzame vleesalternatief van ME-AT the alternative, de plantaardige dochter van Vion, dat dit jaar bekroond is op de 'Anuga Taste Innovation Show...

Dit gaat horecaondernemers perspectief bieden
5 december 2023Nieuws

Dit gaat horecaondernemers perspectief bieden

De horeca heeft een sterke inhaalslag laten zien na de coronapandemie en de omzet ligt nog redelijk op niveau. De winsten staan echter onder druk en d...

Het nieuwe RIJKS® is open: “We zijn een verbeterde versie van onszelf geworden”
24 november 2023Nieuws

Het nieuwe RIJKS® is open: “We zijn een verbeterde versie van onszelf geworden”

Na een ingrijpende renovatie opent RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum, 24 november opnieuw haar deuren op de vertrouwde locatie aan het Mu...

November 2023: Productinnovatie voor jouw restaurant
24 november 2023Nieuws

November 2023: Productinnovatie voor jouw restaurant

Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...

Michelin neemt drie restaurants op in gids voor november 2023
22 november 2023Nieuws

Michelin neemt drie restaurants op in gids voor november 2023

Elke maand maken de inspecteurs van Michelin Nederland enkele restaurants bekend die hun intrede maken in de Nederlandse versie van de bekende gids. D...

Genomineerden voor JRE-Jeunes Restaurateurs Awards 2024 onthuld
21 november 2023Nieuws

Genomineerden voor JRE-Jeunes Restaurateurs Awards 2024 onthuld

De genomineerden voor de JRE-Jeunes Restaurateurs Awards 2024 zijn bekendgemaakt. Deze prijzen zijn in het leven geroepen om de uitzonderlijke talente...

Hanos en Horeca Vakbeurs slaan handen ineen
16 november 2023Nieuws

Hanos en Horeca Vakbeurs slaan handen ineen

Horeca Vakbeurs maakt bekend dat het een samenwerking aangaat met Hanos. De groothandel en totaalleverancier van de horeca presenteert zich op Horeca...

Inter Scaldes heropent en deelt eerste beelden van volledig vernieuwd restaurant
15 november 2023Nieuws

Inter Scaldes heropent en deelt eerste beelden van volledig vernieuwd restaurant

Het aftellen is begonnen en de laatste voorbereidingen worden getroffen. Donderdag, 16 november, heropent het iconische restaurant Inter Scaldes haar...

Oktober 2023: Productinnovatie voor jouw restaurant
27 oktober 2023Nieuws

Oktober 2023: Productinnovatie voor jouw restaurant

Er staan nieuwe producten op het menu voor de horeca-industrie; ontdek in deze rubriek welke producten dat deze maand zijn. Van ingrediënten in d...

Amsterdamse skylounge Ventuno prikkelt alle zintuigen
24 oktober 2023Nieuws

Amsterdamse skylounge Ventuno prikkelt alle zintuigen

Amsterdam maakt kennis met skylounge Ventuno, gevestigd op de 21ste verdieping van het Ruby Emma Hotel. Het uitbundige, doch stijlvolle interieur is g...

Hoe ziet de horeca er over 10 jaar uit? Groot horecaondernemer Bas Neienhuijsen: “Wees geen idealist”
24 oktober 2023Nieuws

Hoe ziet de horeca er over 10 jaar uit? Groot horecaondernemer Bas Neienhuijsen: “Wees geen idealist”

De horecabranche is momenteel onrustig. Inflatie, personeelstekort, hoge energiekosten en de naweeën van corona beïnvloeden de sector. In de...

VCHO-directeur Liping Lin: “Overheid geeft doodsteek aan Chinees-Aziatische horeca”
17 oktober 2023Nieuws

VCHO-directeur Liping Lin: “Overheid geeft doodsteek aan Chinees-Aziatische horeca”

Was het wokakkoord in 2013 nog één van de grootste successen van de Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO), in 2022 hee...

September 2023: Productinnovatie voor jouw restaurant
29 september 2023Nieuws

September 2023: Productinnovatie voor jouw restaurant

Er staan nieuwe producten op het menu voor de horeca-industrie; ontdek in deze rubriek welke vier producten dat deze maand zijn. Van ingrediënten...