Je hebt gezocht op: tech
![UMAMI by Han introduceert ‘The Steamed Seafood Bar’ in Eindhoven](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32324/img-3264-60948_100x100_fit.jpg)
UMAMI by Han introduceert ‘The Steamed Seafood Bar’ in Eindhoven
Het succesvolle restaurantconcept UMAMI by Han breidt uit met ‘The Steamed Seafood Bar’. Hier wordt de eeuwenoude Chinese traditie van het...
![Horecapersoneel in loondienst jaloers op zzp-collega](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32322/horeca-60944_100x100_fit.jpeg)
Horecapersoneel in loondienst jaloers op zzp-collega
Drie op de vijf horecamedewerkers zijn wel eens jaloers op zzp’ers. Dit blijkt uit onderzoek van Quinyx, aanbieder van AI-gedreven softwareoplos...
![JRE chef Eric van Bochove* vaart met Swan Hellenic van Amsterdam naar Lissabon](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32315/jre-press-release-header-eric-van-bochove-60933_100x100_fit.png)
JRE chef Eric van Bochove* vaart met Swan Hellenic van Amsterdam naar Lissabon
JRE-Jeunes Restaurateurs kondigt aan dat Michelin-ster chef Eric van Bochove, van restaurant ’t Vlasbloemeken* in Koewacht, zal meevaren met S...
![Chefs zijn weer trots op hun roots](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32281/charlotte-60863_100x100_fit.png)
Chefs zijn weer trots op hun roots
Onlangs mocht ik te gast zijn bij de opening van Restaurant Ode in Dokkum, de prachtige nieuwe zaak van chef Geert-Jan Vaartjes. Restaurant Ode is alw...
![Lancering van de Dry Aged Biet Chefs Club: Een revolutie in de food service](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32287/bietstuk-60875_100x100_fit.jpg)
Lancering van de Dry Aged Biet Chefs Club: Een revolutie in de food service
Op dinsdag 8 juli is de innovatieve Dry Aged Biet Chefs Club officieel gelanceerd, een unieke samenwerking tussen vier vooraanstaande topchefs: Yornie...
![Eerste geslaagden SVH Plant-based chef](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32268/paulkitzengeslaagdenplantbasedchefricardoeshuis-60836_100x100_fit.jpg)
Eerste geslaagden SVH Plant-based chef
De allereerste groep cursisten van de SVH Plant-based chef opleiding in Nederland heeft op 3 juli hun diploma in ontvangst genomen. Na een intensieve...
PALUX Young Innovation Award 2024 gaat internationaal
De PALUX ETN Young Innovation Award is in het leven geroepen om de jonge getalenteerde chefs binnen Euro-Toques Nederland een podium te geven. Zij kun...
![Gault&Millau organiseert exclusieve Chef’s table tijdens Horecava 2025](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32250/66828d3d9e45e-60794_100x100_fit.jpg)
Gault&Millau organiseert exclusieve Chef’s table tijdens Horecava 2025
Horecava, de grootste Nederlandse horecabeurs die al sinds 1957 vakmensen uit de wereld van eten, drinken en hospitality samenbrengt, introduceert een...
Euro-Toques komt met een geheel nieuw programma tijdens Gastvrij Rotterdam
Dit jaar zal Euro-Toques Nederland met een geheel nieuwe invulling van de wedstrijdarena en de wedstrijden komen tijdens Gastvrij Rotterdam 2024. Het...
![Restaurant Ode biedt een avondje Fries eten in Dokkum](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32240/4-geen-saus-annagroeniafotografie-60764_100x100_fit.jpg)
Restaurant Ode biedt een avondje Fries eten in Dokkum
Niet naar de Italiaan, Griek of Thai, maar een avondje Fries eten. Dat kan vanaf deze week bij gastronomisch restaurant Ode in Dokkum. Eten bij Ode mo...
![10 feiten die je helpen het perfecte brood te bakken voor jouw horecazaak](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32173/themamaand-brood-wist-je-dat-60608_100x100_fit.jpg)
10 feiten die je helpen het perfecte brood te bakken voor jouw horecazaak
Niets vult een horecazaak zo aangenaam als de geur van versgebakken brood. Deze geur kan een belangrijke marketingtool zijn, omdat het een gevoel van...
![Van brood tot brouwsel: innovatieve technieken in de bier- en bakkerswereld](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32183/themamaand-brood-bier-en-brood-60628_100x100_fit.jpg)
Van brood tot brouwsel: innovatieve technieken in de bier- en bakkerswereld
Brood en bier: twee alledaagse producten die al eeuwenlang een plaats hebben in onze cultuur en keuken. En twee producten die meer met elkaar gemeen h...
![“De laadpaal is goed voor de reviewcijfers”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32165/20240522-133038-60592_100x100_fit.jpg)
“De laadpaal is goed voor de reviewcijfers”
Gasten van B&B de Maaskei komen naar het Limburgse Geulle voor hun rust, voor kunstbeurs Tefaf of voor een concert van André Rieu. Eigenaar...
![Onmisbare broodkennis voor horecaondernemers: van A tot Z](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32146/themamaand-brood-broodkennis-van-a-tot-z-60556_100x100_fit.jpg)
Onmisbare broodkennis voor horecaondernemers: van A tot Z
In dit artikel wordt de wereld van brood in alfabetische volgorde toegelicht. Van simpel afbakbrood tot de termen lamineren en poolish, je leest...
Chiel de Boer wint Jeunes Chefs Competitie 2024
Chiel de Boer (22) heeft de editie 2024 van de Jeunes Chefs Competitie gewonnen. Deze kookwedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door de nationale af...
![Nieuw restaurant 'Vegitalian' in Rotterdam geïnspireerd op vegetarische mediterrane keuken](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32141/240606-interior-rotterdam-16-athena-gronti-60546_100x100_fit.jpg)
Nieuw restaurant 'Vegitalian' in Rotterdam geïnspireerd op vegetarische mediterrane keuken
Rotterdam heeft een nieuwe hotspot: restaurant Vegitalian. Waar tot begin dit jaar de entree van Tech noir zat, is nu plaatsgemaakt voor een all day h...
![Disfrutar uitgeroepen tot beste restaurant van de wereld](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32131/mussel-custard-saffron-and-n25-kaluga-caviaririna-boersma-60526_100x100_fit.jpg)
Disfrutar uitgeroepen tot beste restaurant van de wereld
Disfrutar is de nieuwe aanvoerder van The World’s 50 Best Restaurants-lijst. Het restaurant in Barcelona, dat wordt gerund door drie chefs die e...
![Nieuwe chef voor Restaurant Locals in Hotel Haarhuis](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32110/20240402tomdoms-0698728-60476_100x100_fit.jpg)
Nieuwe chef voor Restaurant Locals in Hotel Haarhuis
Sinds deze maand schittert Rafael Surie als de nieuwe chef-kok van Locals in Arnhem. Hij brengt een wereld aan ervaring mee: hij werkte onder andere b...
![Kookwedstrijd om te tonen hoe je smaakvol kan koken met minder zout](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32037/smaak-60326_100x100_fit.jpg)
Kookwedstrijd om te tonen hoe je smaakvol kan koken met minder zout
Met de wedstrijd 'Minder Zout, Meer Smaak' wil de Nierstichting samen met restauranteigenaren, chefs en koks in opleiding en smaakpartners de gewoonte...
![Soulkitchen opent deuren in Amsterdam: restaurant, cocktailbar en club in één](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32029/6645ecc985c12-60302_100x100_fit.jpg)
Soulkitchen opent deuren in Amsterdam: restaurant, cocktailbar en club in één
Vrijdag 17 mei opent Soulkitchen officieel de deuren. Gelegen in een historisch pand in het hart van Amsterdam is Soulkitchen meer dan alleen een rest...
![Inschrijving Nederlandse finale Bocuse d’Or 2024 van start](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32007/bocuse-dor-nederlandse-finale-gastvrij-rotterdam-kandidaten-60259_100x100_fit.jpg)
Inschrijving Nederlandse finale Bocuse d’Or 2024 van start
De inschrijving voor de prestigieuze kookwedstrijd Bocuse d’Or is geopend. Bocuse d’Or is dé gastronomische competitie van de werel...
![April 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31941/img7358licht59855-60116_100x100_fit.jpg)
April 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant
Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...
![Sanne Cox: “Onze medewerkers dragen ‘dirndls’ en ‘lederhosen’”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31934/groots-ondernemen-sanne-cox-60095_100x100_fit.jpg)
Sanne Cox: “Onze medewerkers dragen ‘dirndls’ en ‘lederhosen’”
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
![Franke Osinga geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31916/groepsfototeamdetreeswijkhoeve-60057_100x100_fit.jpg)
Franke Osinga geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok
Op vrijdag 19 april is Franke Osinga (33), keukenchef van Restaurant De Treeswijkhoeve** in Waalre, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Os...
![Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs maakt finalisten 2024 bekend](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31911/cocktail-workshop-1-60044_100x100_fit.jpg)
Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs maakt finalisten 2024 bekend
Na een intensieve theorieronde en een proeftechnisch gedeelte heeft de jury van de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs de tien deeln...
Nederlandse oprichter fastfoodketen Fat Phill’s schittert op Forbes 30 Under 30 lijst
Met zijn 28 jaar is Armin Vahabian, oprichter van de Nederlandse fastfoodketen Fat Phill’s, de enige Nederlander in de welbekende Forbes 30...
![Maart 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31828/img-7358-licht-59855_100x100_fit.jpg)
Maart 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant
Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...
![Horeca & Veiligheid: wat kan ik doen om fraude en diefstal op de werkvloer te voorkomen?](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31815/veiligheid-stelen-frauderen-59829_100x100_fit.jpg)
Horeca & Veiligheid: wat kan ik doen om fraude en diefstal op de werkvloer te voorkomen?
Net als andere bedrijfstakken is de horeca niet ongevoelig voor fraude of diefstal op de werkvloer. Een biertje tappen voor een bekende zonder de cons...
![Voormalig keukenchef van Rijks® Ivan Beusink opent restaurant Madunia](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31814/ivan-arauz-beusink-2-59827_100x100_fit.jpg)
Voormalig keukenchef van Rijks® Ivan Beusink opent restaurant Madunia
Gelegen aan de westkust van Ibiza, waar de adembenemende zonsondergang de ambiance neerzet, opent Madunia op 8 juni haar deuren. De naam Madunia is af...
![Nederlandse chef Marco van der Wijngaard niet geplaatst voor wereldfinale Bocuse d’Or](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31790/bocuse-59772_100x100_fit.jpg)
Nederlandse chef Marco van der Wijngaard niet geplaatst voor wereldfinale Bocuse d’Or
Het Nederlandse Bocuse d’Or-team met chef Marco van der Wijngaard en commis Stijn de Jong (beiden Sterklas) heeft tijdens de Europese finale in...
![Horeca & Veiligheid: Hoe voorkom en beperk je brandschade?](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31793/veiligheid-brandveiligheid-59778_100x100_fit.jpg)
Horeca & Veiligheid: Hoe voorkom en beperk je brandschade?
De gevolgen van een brand en rook kunnen enorm zijn. Welke maatregelen kun je als horecaondernemer zelf treffen om de brandveiligheid te vergroten? En...
![Horeca & Veiligheid: hoe maak je betalen zo veilig mogelijk voor jou en je gasten?](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31744/veiligheid-betaalmethodes-59669_100x100_fit.jpg)
Horeca & Veiligheid: hoe maak je betalen zo veilig mogelijk voor jou en je gasten?
Het afhandelen van de rekening kan soms een heikel punt zijn, maar uiteindelijk moeten gasten betalen voor het eten en drinken dat zij hebben genoten...
![The Entourage Group introduceert exclusieve pop-up op Ibiza met Mr Porter](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31750/65eec7111f025-59685_100x100_fit.jpg)
The Entourage Group introduceert exclusieve pop-up op Ibiza met Mr Porter
Deze zomer brengt The Entourage Group hun Mr Porter Steakhouse, Bar & Lounge naar Ibiza als een pop-up en verwelkomt gasten vanaf 17 mei voor een...
![JRE-Nederland doet mee aan De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31704/lokaal-aardpeer-beurre-noisette-hooi-gerookte-eidooier-op-58c-kruiden-en-paddenstoelen-wat-de-dag-te-beiden-heeft-59586_100x100_fit.jpg)
JRE-Nederland doet mee aan De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel
Als trotse deelnemer aan De Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel nodigt JRE-Nederland heel Nederland uit om van 4 tot en met 10 maart samen met he...
![Februari 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31654/img-7358-licht-59470_100x100_fit.jpg)
Februari 2024: Productinnovatie voor jouw restaurant
Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...
![Na Resengo en Formitable voegt Tablebooker zich bij Zenchef](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31642/chantal-arnts2-1-59435_100x100_fit.jpg)
Na Resengo en Formitable voegt Tablebooker zich bij Zenchef
Zenchef, Europees marktleider in reserveringstechnologie voor restaurants, verwelkomt met trots Tablebooker, een grote speler in de Belgische restaura...
![Krusta opent: Zuid-Europa aan het Amsterdamse Europaplein](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31631/6x0a4921-59413_100x100_fit.jpg)
Krusta opent: Zuid-Europa aan het Amsterdamse Europaplein
Op 15 februari opent een nieuw funky restaurant met bar in Amsterdam: Krusta. Op het menu staat onder andere versgebakken pizza, bruschetta met auberg...
![‘Chef van het Jaar’ Emile van der Staak: “We staan pas aan het begin”](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31577/schermafbeelding-20240205-194549-59295_100x100_fit.png)
‘Chef van het Jaar’ Emile van der Staak: “We staan pas aan het begin”
Emile van der Staak, chef van restaurant De Nieuwe Winkel in Nijmegen, ontving maandag de Gault&Millau ‘Chef van het Jaar’ award. Hij...
![‘World’s 50 Best Restaurants’ #33 El Chato komt koken met Joris Bijdendijk](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31570/adgadadg-59278_100x100_fit.png)
‘World’s 50 Best Restaurants’ #33 El Chato komt koken met Joris Bijdendijk
Op 21 en 22 maart koken chef Joris Bijdendijk en chef Álvaro Clavijo samen tijdens een tweedaags gastchef evenement op het open vuur bij restau...
![Horeca Vakbeurs Hardenberg van start](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31555/1000008220-59240_100x100_fit.jpg)
Horeca Vakbeurs Hardenberg van start
Op de frisse, maar zonnige ochtend van 29 januari 2024 om klokslag 11:00 ging het startschot voor de langverwachte nieuwe Horeca Vakbeurs...