U heeft gezocht op : Velp

12 november 2020 Achtergronden Corona
Rossetti in Velp opent walk-in buffet

Vanaf aanstaande vrijdag opent Ristorante Rossetti te Velp een ‘walk-in buffet’. Kant en klaar, huisgemaakt Italiaans eten voor een leuk prijsje! De tafels in het restaurant zijn opgemaakt met rood-geruite tafelkleedjes, en de warmhouders staan al klaar. ‘Creatief zijn’ ...

21 oktober 2020 Wet- en regelgeving
IKEA, Unilever en 250.000 burgers tegen ‘vegaburgerverbod’

Vandaag stemt het Europees parlement over het ‘vegaburgerverbod’. Een petitie tegen het verbod, op initiatief van ProVeg, werd ruim 250.000 keer ondertekend. Daarnaast spraken tal van Europese milieu-organisaties, consumentenorganisaties én voedselgiganten als Unilever en IKEA zic ...

1 september 2020 Achtergronden
ABC Restaurant Velp gaat 12 september weer open

Fans van ABC Restaurant Velp kunnen hun hart ophalen, want het in december 2019 door brand getroffen restaurant gaat 12 september 2020 weer open! In een vernieuwd gebouw en moderner jasje, maar toch in de vertrouwde ABC-sfeer en uitstraling. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het herstel ...

17 januari 2020
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D ...

5 augustus 2019 Achtergronden
Hier kun je diervrije pizza's eten

Papa John’s geeft gehoor aan de snel rijzende vraag naar veganistische pizza’s door vanaf vandaag in alle Nederlandse vestigingen drie verschillende veganistische pizza’s aan te bieden. Zo kan iedereen die een volledig plantaardig dieet volgt of dieetbeperkingen heeft, genieten van ...

17 juni 2019 Food Achtergronden
Prijs voeding fors gestegen, vooral vlees en vis veel duurder

De prijzen van voedingsmiddelen stegen in mei 3,8 procent, nagenoeg de hoogste prijsstijging van voedsel in de afgelopen tien jaar. De prijzen voor vlees en vis stegen het sterkst. Dit meldt het CBS op basis van nadere analyse van de consumentenprijsindex. Na de eerste maanden van 2009 stegen de ...

12 juni 2019
Opdracht voor kandidaten Nederlandse finale Bocuse d’Or bekend

De opdracht voor de Nederlandse finale van Bocuse d’Or is aan de vijf finalisten bekendgemaakt. De opdracht bestaat uit twee onderdelen: opdracht 1 is het visgerecht en opdracht 2 betreft het vleesgerecht. In totaal hebben de kandidaten 5 uur en 35 minuten de tijd en van ieder gerecht moeten 1 ...

19 december 2018 Achtergronden
Onderzoek: melk en kaas zijn beperkte bron van vitamine B12

Niet alleen vlees en vis, maar ook zuivelproducten als melk en kaas dragen bij aan de vitamine B12-voorziening van het lichaam. Alleen is de hoeveelheid vitamine B12 in melkproducten aan de krappe kant om een tekort te voorkomen als vlees en vis niet op het menu staan. Dat blijkt uit onderzoek van d ...

12 oktober 2017
Taco Bell nu ook in Tilburg

Vandaag opent Taco Bell in Tilburg de tweede Nederlandse vestiging. Taco Bell is bekend en beroemd om de Crunchy Taco, Crunchwraps, burrito’s, quesadilla’s en andere versbereide specialiteiten met Mexicaanse invloeden. Het restaurant ligt in het centrum van Tilburg. De opening is goed ge ...

2 juni 2017
Thrill Grill beefburgers gemaakt van weidevlees

Burgerketen Thrill Grill van meesterkok Robert Kranenborg maakt sinds kort zijn beefburgers van het vlees van weidekoeien van leden-melkveehouders van DOC Kaas. Ook gebruikt Thrill Grill de échte Gouda Holland weidekaas van DOC Kaas. Leverancier van het weidevlees is exportslachterij J. Go ...

26 april 2017 Food Achtergronden
NPO 3 komt in mei met Foodweken

Na het succes van de Foodweken in 2016, komt NPO 3 vanaf 10 mei voor de tweede keer met de Foodweken. Zes weken lang staat de programmering op woensdag en donderdag in het teken van eten met onder andere het gloednieuwe programma De Nieuwe Garde, waarin jonge veelbelovende topchefs en een sommelier ...

24 oktober 2016 Achtergronden
Ondernemer wil Nederlandse fastservice hervormen

De cafetariabranche heeft in de huidige vorm totaal geen bestaansrecht in Nederland. Het roer moet radicaal om. De fastservicesector dient het heft in handen nemen, vindt Wim Markwat, eigenaar van Vitaria, Eeterij Family IJburg Amsterdam en Wetering Utrecht. Hij heeft daarom plannen voor een vernieu ...

30 maart 2016
McDonald's boekt omzetgroei door innovatie

McDonald’s heeft in Nederland het afgelopen jaar haar omzet met 3,4% zien toenemen naar €673,8 miljoen. Daarmee behoort het bedrijf, samen met Polen en China, tot de top drie best presterende landen van McDonald’s binnen het high growth segment*. De vernieuwing in de restaurants, met verschi ...

2 maart 2016
Gastvrijheidsgilde presenteert nieuwe site

De site van het Gastvrijheidsgilde heeft een geheel nieuwe opzet en uitstraling gekregen. Ferdie Olde Bijvank, voorzitter van het gilde: "Het Gastvrijheidsgilde werkt aan een nieuwe identiteit en daar hoort een nieuwe website bij. Vorig jaar hebben we een nieuw logo en huisstijl geïntroduceerd. Nu ...

1 maart 2016
Nieuw restaurant geopend in Velp

Na een flinke verbouwing heeft restaurant Le Lièvre in Velp zijn deuren geopend. De opening is verricht door Jeroen Latijnhouwers, bekend van onder andere Editie NL. Nog niet open voor gasten Yvette van Nistelrooy – De Haas is de eigenaar en gaat ook de keuken verzorgen. De zaak is nog niet ...

1 januari 2016
Broodje drie geitjes

Broodje Drie Geitjes van lunchroom erg LEUK!, Velp Ingrediënten (1 broodje) 1 bruine baguette verse kruidenkaas jonge kaas boerengeitenkaas verse bieslook, gesnipperd Bereiding Een knapperig gebakken baguette uit de oven beleggen met alle ingrediënten en serveren maar! ...

1 december 2014
Meer plantaardige producten in horeca

Producten op basis van soja staan steeds meer in de belangstelling. Velen zijn immers op zoek naar plantaardige variaties op zuivel. De consument die sojaproducten of andere plantaardige voedingsproducten in huis haalt, wil tegenwoordig ook buitenshuis voor deze plantaardige variaties kunnen kieze ...

19 september 2014
Lekker! Roomkaas Augurk

Roomkaasproducent Lebo Kaas voegt ‘Augurk’ toe als nieuwe smaak aan het huidige assortiment verse roomkaas in hersluitbare spuitzakken. Naar aanleiding van diverse enthousiaste reacties uit het klantenonderzoek op deze verrassende, maar toch toegankelijk smaak met stukjes frisse augurk en een ...

5 mei 2014
Sushi Lunch & Lounge Bar in Velp

Vanaf 1 mei kunnen de inwoners van Velp genieten van de Sushi Lunch & Lounge Bar. In een voormalig winkelpand in de Emmastraat is nu een sushibar met 20 zitplaatsen geopend. Uiteraard moest er eerst flink verbouwd worden. Bestellen Men kan er niet alleen zitten, maar je kan ook bestellen. Sush ...

23 september 2013
Restaurant Zeldzaam doet overnames

De horecabedrijven restaurant De Schelp, brasserie De Jonghe Enkelingh en Olde Dubbelink Partycatering in Velp worden doorgestart. De bedrijven gingen onlangs failliet. Ze worden overgenomen door de eigenaren van restaurant Zeldzaam Eten en Drinken in Arnhem. Vernieuwingen Brasserie De Jong ...

6 september 2013
Frans & Italiaans Restaurant van het Jaar

De zoektocht naar de meest authentieke Franse en Italiaanse restaurants in Nederland is weer gestart. Voor het derde jaar op rij organiseren de magazines ‘Leven in Frankrijk’ en ‘Italië Magazine’ de verkiezing van Het Fijnste Franse Restaurant van Nederland en Italië Magazine Restaurant ...

19 augustus 2013
Restaurant Lounge 8 opent in Arnhem

Vorig jaar oktober opende in Eindhoven de eerste vestiging van Lounge 8 Een klein jaar later is er ook in Arnhem een restaurant geopend. Aan het Velperplein, waar voorheen het Wokparadijs zat, is na een complete metamorfose Lounge 8 de nieuwste aanwinst voor de stad. Ruim 200 couverts Het rest ...

6 juni 2012
Winnaar Variatiegerecht 2012 uit Deventer

Chefs Nickey Vlierhuis en Lucas Groenewold van Theater-Restaurant Bouwkunde uit Deventer hebben de wedstrijd Variatiegerecht van het Jaar 2012 gewonnen. Gerechten zijn haalbaar Gekonfijte aardappel op Hollandaisesaus saus met zuring in een ring van gerookte hazelnoot, taggiache-olijven, doperwt ...

16 februari 2012
Vijf oplossingen tegen voedselproblematiek

Is 'no waste' op het gebied van voedsel een fabeltje? Welnee! De oplossingen en initiatieven liggen voor het oprapen. Zo wordt op 1 maart in Amsterdam de finale gehouden van de wedstrijd Battle of the Cheetas Vijf teams van young professionals bedenken creatieve oplossingen voor wereldvoedselprob ...

10 januari 2011
Akoestische Zaken wint innovatieprijs

Akoestische Zaken is met hun akoestische elementen Greenwalls, bestaande uit onder meer rendiermos, de overallwinnaar geworden van de Horecava Innovation Award 2011. In een zinderende finale liet de kleine Rotterdamse akoestiekspecialist de winnaars uit de andere categorieën achter zich. Zelf won h ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: