Gastvrijheidsgilde presenteert nieuwe site

2 maart 2016 |
Gastvrijheidsgilde presenteert nieuwe site

De site van het Gastvrijheidsgilde heeft een geheel nieuwe opzet en uitstraling gekregen. Ferdie Olde Bijvank, voorzitter
van het gilde: "Het Gastvrijheidsgilde werkt aan een nieuwe identiteit en daar hoort een nieuwe website bij. Vorig jaar hebben we een nieuw logo en huisstijl geïntroduceerd. Nu is via de website een geheel nieuwe ‘look and feel’ gecreëerd."

Nieuwe koers
De aanpassing van de website is een gevolg van de nieuwe koers van het gilde. Het Gastvrijheidsgilde is er voor alle bedrijven en organisaties die meer werk willen maken van hun gastvrijheid. In alle bedrijfstakken, met de horeca voorop, speelt dat met gastvrij zijn het verschil gemaakt kan worden. En dat gastvrij gedrag ook lonend is. De klanten zijn tevredener, de medewerkers vinden hun werk leuker en stralen dat ook uit en uiteindelijk wordt ook de ondernemer er beter van. Tevreden gasten komen veelal terug en bevelen je bedrijf of organisatie aan. Ieder bedrijf kan nu aankloppen bij het gilde met vragen over gastvrijheidsverbetering.

Pvergaan tot actie
Roy Voogd, bestuurslid, die samen met Giesbers Communicatie in Velp de website heeft ontwikkeld, is ervan overtuigd dat de website en daarmee het gilde beter inspeelt op de behoeften van bedrijven. "Lange verhalen hebben we vermeden. Kort en bondig hebben we neergezet waar het Gastvrijheidsgilde nu voor staat. De invalshoek is dat ondernemers en medewerkers, die belang hechten aan goede gastvrijheid, ook tot actie overgaan, ons uitdagen hen daarbij te helpen en gebruik gaan maken van de middelen die we bieden."

Neem een kijkje op de nieuwe site op www.gastvrijheidsgilde.nl.
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Terrasactie gaat door, maar er wordt niet geserveerd

Op dinsdag 2 maart geeft een grote groep horecaondernemers gehoor aan de oproep van Johan de Vos om de terrassen buiten uit te stallen. De actie krijgt een ludiek karakter; de terrassen worden wel opgezet, maar geserveerd wordt er niet. Dat meldt De Telegraaf. Johan de Vos is horecaondernemer in ...

Horeca naar de stembus deel 3; PVV

Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar die verkiezingen analyseert de redactie van De RestaurantKrant wat de grote politieke partijen voor ondernemend Nederland in hun verkiezingsprogramma hebben staan. Het zijn roerige tijden voor horecaondernem ...

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Achtergronden Gastronomie
De Loohoeve viert 5-jarig jubileum met menuboxen met gastchefs

Jeroen en Marleen Brouwer van hotel en sterrenrestaurant De Loohoeve in het Drentse Schoonloo brengen in maart 2021 speciale jubileummenuboxen uit samen met drie gastchefs. Het gaat om topchefs Soenil Bahadoer van De Lindehof (twee Michelinsterren), Jermain de Rozario van De Rozario (een Michelinste ...

Themamaand energie
Energielabels en keurmerken uitgelegd

Wie bewust onderneemt binnen de horeca, heeft zich vast al verdiept in de verschillende keurmerken en het energielabel van zijn of haar horecabedrijf. In dit artikel besteden we aandacht aan de verplichting om een energielabel te kunnen overleggen en de eisen die gesteld worden aan het verkrijgen er ...

Economie Corona
CBS: omzet horeca krimpt ongekend hard

De omzet van de horeca daalde in het vierde kwartaal van 2020 met bijna 44 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dat is vooral te wijten aan de aanscherping van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. In het derde kwartaal maakte de horeca nog een forse o ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: