Taco Bell nu ook in Tilburg

12 oktober 2017 | Roy Spijker

Vandaag opent Taco Bell in Tilburg de tweede Nederlandse vestiging. Taco Bell is bekend en beroemd om de Crunchy Taco, Crunchwraps, burrito’s, quesadilla’s en andere versbereide specialiteiten met Mexicaanse invloeden. Het restaurant ligt in het centrum van Tilburg. De opening is goed gevierd met een House Party voor een selecte groep trouwe fans en daarnaast krijgen de eerste 100 klanten een exclusief T-shirt tijdens de opening.

"Onze eerste Nederlandse vestiging in Eindhoven is een enorm succes en het is geweldig om te zien dat er al zoveel Taco Bell-fans zijn in Nederland. We zijn blij dat we nu ook een restaurant hebben voor onze Tilburgse fans", zegt Andrew Stewart, franchisenemer voor Taco Bell in Nederland. "Tilburg is een bruisende stad die volop in ontwikkeling is en we zijn blij dat we daar een bijdrage aan mogen leveren met de opening van ons restaurant. We willen in Nederland net zo’n taco-cultuur creëren als in Amerika. Onze gasten zijn altijd welkom voor een van onze versbereide specialiteiten. Of het nu voor een doordeweekse lunch is, tijdens een dagje shoppen of tijdens een avondje stappen, ze kunnen terecht bij Taco Bell Tilburg! Na Tilburg willen we de komende jaren nog zo’n 20 restaurants door het hele land openen."

Ontmoetingsplek met ontspannen sfeer
De nieuwe vestiging in het populaire winkel- en horecagebied van Tilburg wordt een ontmoetingsplek met een ontspannen sfeer. Het design is 'urban' met Californische invloeden en op de muur zit een graffitikunstwerk van de Tilburgse urban artist Joep van Gassel. Het restaurant heeft een open keuken, zodat gasten kunnen zien hoe alles wordt bereid en het is elke dag geopend vanaf 11 uur tot 23 uur en op vrijdag en zaterdag tot middernacht. Er is gratis wifi en er zijn oplaadpunten voor telefoons en laptops. Taco Bell Tilburg heeft 62 zitplaatsen en gasten kunnen ook buiten op het terras zitten, dat aan het gezellige Heuvelplein ligt.

Niek van den Broek, directeur van Heuvelpoort en voorzitter van Ondernemersfonds Tilburg is trots: "Met Taco Bell in de winkelplint van de Heuvelpoort verwelkomt Tilburg opnieuw een internationale publiekstrekker in de binnenstad. Het centrum is volop in beweging en ook rondom de Heuvel is veel dynamiek. Daar zorgt deze populaire restaurantketen wel voor!"

Taco's, burrito's, nacho's en quesadilla's
Taco Bell is ’s werelds grootste quick service restaurantketen met Mexicaanse invloeden en is gevestigd in Zuid-Californië. Naast de beroemde Crunchy Taco's, burrito's en nacho's, staat er een quesadilla op de kaart, die speciaal voor onze Nederlandse fans is ontwikkeld. Gasten hebben bij de meeste maaltijden de keuze uit vier verschillende soorten vlees, waaronder spicy chicken, grilled chicken, seasoned beef en slow cooked pulled pork, of een vegetarische variant met bonen. Wat de bestelling ook is, alles wordt versbereid in de open keuken en dat geeft je meteen dat echte Taco Bell-gevoel. Om de Mexicaanse sfeer te versterken, kunnen gasten ook kiezen uit een Mexicaans of gewoon biertje of een van de bekende frisdranken.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Opening
Opening nieuwe club & restaurant op het Amsterdamse Rembrandtplein

Op de plek waar nachtclub Claire haar deuren afgelopen maand sloot, komt een nieuw restaurant in combinatie met een club. Het geheel is een initiatief dat de oude eigenaren samen met de teams achter feestconcepten Bambu, Terug Naar Toen, Happy Feelings en Rewind hebben opgezet. Op zaterdag 7 decembe...

Vega
Helft van de Nederlanders vindt iedere dag vlees eten niet meer van deze tijd

Iedere dag vlees eten is niet meer van deze tijd. Dat vindt ongeveer de helft van alle Nederlanders. Meer dan 60% van de mensen is zich bewust van de impact van vlees op het klimaat. De milieuschade die de productie en consumptie van vlees oplevert moet in de winkelprijs worden verwerkt, vindt 1 op ...

Achtergronden Culinair
Chef Evert Thielen zoekt opvolger voor restaurant de Gertruda Hoeve in Son en Breugel

Eigenaren Marlies en Evert Thielen zoeken een opvolger voor hun restaurant de Gertruda Hoeve in het Brabantse Son en Breugel. Het 16e-eeuwse monumentale boerderijrestaurant tussen Eindhoven en Veghel is te koop of te huur als restaurant, maar kan ook als woonboerderij gebruikt worden. Totdat een opv...

Culinair Vega
Download: de Vega-Special van De RestaurantKrant

De zojuist verschenen uitgave van De RestaurantKrant staat helemaal in het teken van vegetarisch en vegan. Ook binnen de horeca is de opmars van groenten niet te stuiten, de grootte van de stukken vlees op het bord wordt gemiddeld toch echt wat kleiner binnen bepaalde segmenten en steeds vaker verwe...

Awards
Gouden Mossel prooi voor Robin van Persie en Sander de Kramer

Op woensdag 20 november heeft restaurant Kaat Mossel voor de 25ste keer een Gouden Mossel uitgereikt aan twee Rotterdammers die zich sterk inzetten voor de stad of een goed doel. Aan boord van het Spido-schip Abel Tasman kregen journalist en televisiepresentator Sander de Kramer en stervoetballer Ro...

Opening Rotterdam
Restaurant JAQ, dé hotspot in het Rotterdamse theaterdistrict

Op 12 december opent restaurant JAQ haar deuren in het theaterdistrict van Rotterdam, tegenover het Oude Luxor Theater en vlakbij het bruisende uitgaansgebied rondom het Hofplein. Het sfeervolle restaurant is dé plek om af te spreken voor een drankje tijdens of na het shoppen, voor een zakend...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: