Taco Bell nu ook in Tilburg

12 oktober 2017 | Roy Spijker

Vandaag opent Taco Bell in Tilburg de tweede Nederlandse vestiging. Taco Bell is bekend en beroemd om de Crunchy Taco, Crunchwraps, burrito’s, quesadilla’s en andere versbereide specialiteiten met Mexicaanse invloeden. Het restaurant ligt in het centrum van Tilburg. De opening is goed gevierd met een House Party voor een selecte groep trouwe fans en daarnaast krijgen de eerste 100 klanten een exclusief T-shirt tijdens de opening.

"Onze eerste Nederlandse vestiging in Eindhoven is een enorm succes en het is geweldig om te zien dat er al zoveel Taco Bell-fans zijn in Nederland. We zijn blij dat we nu ook een restaurant hebben voor onze Tilburgse fans", zegt Andrew Stewart, franchisenemer voor Taco Bell in Nederland. "Tilburg is een bruisende stad die volop in ontwikkeling is en we zijn blij dat we daar een bijdrage aan mogen leveren met de opening van ons restaurant. We willen in Nederland net zo’n taco-cultuur creëren als in Amerika. Onze gasten zijn altijd welkom voor een van onze versbereide specialiteiten. Of het nu voor een doordeweekse lunch is, tijdens een dagje shoppen of tijdens een avondje stappen, ze kunnen terecht bij Taco Bell Tilburg! Na Tilburg willen we de komende jaren nog zo’n 20 restaurants door het hele land openen."

Ontmoetingsplek met ontspannen sfeer
De nieuwe vestiging in het populaire winkel- en horecagebied van Tilburg wordt een ontmoetingsplek met een ontspannen sfeer. Het design is 'urban' met Californische invloeden en op de muur zit een graffitikunstwerk van de Tilburgse urban artist Joep van Gassel. Het restaurant heeft een open keuken, zodat gasten kunnen zien hoe alles wordt bereid en het is elke dag geopend vanaf 11 uur tot 23 uur en op vrijdag en zaterdag tot middernacht. Er is gratis wifi en er zijn oplaadpunten voor telefoons en laptops. Taco Bell Tilburg heeft 62 zitplaatsen en gasten kunnen ook buiten op het terras zitten, dat aan het gezellige Heuvelplein ligt.

Niek van den Broek, directeur van Heuvelpoort en voorzitter van Ondernemersfonds Tilburg is trots: "Met Taco Bell in de winkelplint van de Heuvelpoort verwelkomt Tilburg opnieuw een internationale publiekstrekker in de binnenstad. Het centrum is volop in beweging en ook rondom de Heuvel is veel dynamiek. Daar zorgt deze populaire restaurantketen wel voor!"

Taco's, burrito's, nacho's en quesadilla's
Taco Bell is ’s werelds grootste quick service restaurantketen met Mexicaanse invloeden en is gevestigd in Zuid-Californië. Naast de beroemde Crunchy Taco's, burrito's en nacho's, staat er een quesadilla op de kaart, die speciaal voor onze Nederlandse fans is ontwikkeld. Gasten hebben bij de meeste maaltijden de keuze uit vier verschillende soorten vlees, waaronder spicy chicken, grilled chicken, seasoned beef en slow cooked pulled pork, of een vegetarische variant met bonen. Wat de bestelling ook is, alles wordt versbereid in de open keuken en dat geeft je meteen dat echte Taco Bell-gevoel. Om de Mexicaanse sfeer te versterken, kunnen gasten ook kiezen uit een Mexicaans of gewoon biertje of een van de bekende frisdranken.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Chefs Michelin Interview
Margo Reuten, Da Vinci Maasbracht: 'Waar blijven de vrouwen?'

Er is geen vrouw binnen onze landsgrenzen zoals Margo Reuten. Zeer zeker niet op culinair vlak. De drive en de passie die deze sterrenchef tentoonspreidt is ongeëvenaard. Met twee Michelinsterren op zak en talloze awards op het cv - de meest recente is die van 'Woman of the Year' van Relais & Châ...

Personalia Chefs
Patrick Kessler nieuwe chef-kok De Kersentuin in Amsterdam

Signature Chef Stefan van Sprang van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam heeft Patrick Kessler gepresenteerd als de nieuwe chef-kok. Patrick Kessler werkte al sinds 2016 bij De Kersentuin, en het restaurant is voor hem bekend terrein: "Ik wil vooral op dezelfde voet door blijven gaan en ge...

Events Chefs
Chefkok Bas Oonk van Restaurant Basaal uit Den Haag gastchef in Gibraltar

Chefkoks uit Gibraltar, Nederland, Zweden en Groot-Brittannië sloegen de handen ineen en kookten samen op woensdag 18 oktober in The Wessex Lounge in Gibraltar. Het evenement werd gehost door Vicky Garcia-Bishop, één van de toonaangevende chefs, (kookwedstrijd kampioen) van Gibral...

Achtergronden
Iens komt met eigen festival

IENS introduceert het eerste IENS Festival. Een unieke online campagne, waarbij restaurants bezoekers voordelig laten kennismaken met hun keuken en gastvrijheid. Van 26 oktober tot en met 30 november geven honderden restaurants in heel Nederland 50 procent korting op de gehele rekening aan gasten di...

Regelgeving
AirDnD weizigd naam op last van Airbnb

Het Nederlandse platform voor huiskamerrestaurant, AirDnD, heeft zijn naam veranderd in ShareDnD. De naamswijziging was nodig, omdat Airbnb dreigde met juridische stappen tegen de website. "We hebben besloten onze naam te veranderen, omdat wij als startende onderneming niet de financiël...

Vlees cijfers
Vleesverbruik niet verder gedaald

De daling in vleesverbruik heeft zich in 2016 niet doorgezet. Dat blijkt uit onderzoek van Wageningen Economic Research in opdracht van Wakker Dier. In 2016 verbruikte de Nederlander met ruim 76 kilo vrijwel evenveel vlees als in het jaar ervoor. Wakker Dier is bezorgd: “De huidige vleesconsum...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: