Taco Bell nu ook in Tilburg

12 oktober 2017 | Roy Spijker

Vandaag opent Taco Bell in Tilburg de tweede Nederlandse vestiging. Taco Bell is bekend en beroemd om de Crunchy Taco, Crunchwraps, burrito’s, quesadilla’s en andere versbereide specialiteiten met Mexicaanse invloeden. Het restaurant ligt in het centrum van Tilburg. De opening is goed gevierd met een House Party voor een selecte groep trouwe fans en daarnaast krijgen de eerste 100 klanten een exclusief T-shirt tijdens de opening.

"Onze eerste Nederlandse vestiging in Eindhoven is een enorm succes en het is geweldig om te zien dat er al zoveel Taco Bell-fans zijn in Nederland. We zijn blij dat we nu ook een restaurant hebben voor onze Tilburgse fans", zegt Andrew Stewart, franchisenemer voor Taco Bell in Nederland. "Tilburg is een bruisende stad die volop in ontwikkeling is en we zijn blij dat we daar een bijdrage aan mogen leveren met de opening van ons restaurant. We willen in Nederland net zo’n taco-cultuur creëren als in Amerika. Onze gasten zijn altijd welkom voor een van onze versbereide specialiteiten. Of het nu voor een doordeweekse lunch is, tijdens een dagje shoppen of tijdens een avondje stappen, ze kunnen terecht bij Taco Bell Tilburg! Na Tilburg willen we de komende jaren nog zo’n 20 restaurants door het hele land openen."

Ontmoetingsplek met ontspannen sfeer
De nieuwe vestiging in het populaire winkel- en horecagebied van Tilburg wordt een ontmoetingsplek met een ontspannen sfeer. Het design is 'urban' met Californische invloeden en op de muur zit een graffitikunstwerk van de Tilburgse urban artist Joep van Gassel. Het restaurant heeft een open keuken, zodat gasten kunnen zien hoe alles wordt bereid en het is elke dag geopend vanaf 11 uur tot 23 uur en op vrijdag en zaterdag tot middernacht. Er is gratis wifi en er zijn oplaadpunten voor telefoons en laptops. Taco Bell Tilburg heeft 62 zitplaatsen en gasten kunnen ook buiten op het terras zitten, dat aan het gezellige Heuvelplein ligt.

Niek van den Broek, directeur van Heuvelpoort en voorzitter van Ondernemersfonds Tilburg is trots: "Met Taco Bell in de winkelplint van de Heuvelpoort verwelkomt Tilburg opnieuw een internationale publiekstrekker in de binnenstad. Het centrum is volop in beweging en ook rondom de Heuvel is veel dynamiek. Daar zorgt deze populaire restaurantketen wel voor!"

Taco's, burrito's, nacho's en quesadilla's
Taco Bell is ’s werelds grootste quick service restaurantketen met Mexicaanse invloeden en is gevestigd in Zuid-Californië. Naast de beroemde Crunchy Taco's, burrito's en nacho's, staat er een quesadilla op de kaart, die speciaal voor onze Nederlandse fans is ontwikkeld. Gasten hebben bij de meeste maaltijden de keuze uit vier verschillende soorten vlees, waaronder spicy chicken, grilled chicken, seasoned beef en slow cooked pulled pork, of een vegetarische variant met bonen. Wat de bestelling ook is, alles wordt versbereid in de open keuken en dat geeft je meteen dat echte Taco Bell-gevoel. Om de Mexicaanse sfeer te versterken, kunnen gasten ook kiezen uit een Mexicaans of gewoon biertje of een van de bekende frisdranken.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Drinks Achtergronden
Terrasonderzoek: Amsterdam de duurste, Zwolle het goedkoopst

Amsterdam is wederom de duurste terrasstad van Nederland. De gemiddelde prijs voor een rondje drank op het terras in onze hoofdstad is € 25,10, dit is 3,5% hoger dan vorig jaar. Landelijk steeg de terrasprijs gemiddeld met 2,5% dit jaar naar € 22,64. Zwolle is, net als vorig jaar, de goedk...

Achtergronden Culinair
Kinderen eten gratis bij Jamie Oliver’s Diner

Elke zondag is het ‘Kids Eat Free’ bij Jamie Oliver’s Diner en staat alles in het teken van de kleine gasten. Zo kunnen de kids, naast genieten van een gratis kindermenu, ook spelen met lego, kleuren en zijn er tafelspelletjes voor het hele gezin. Jamie Oliver vindt het belangr...

Culinair Michelin Interview 10 jaar De RestaurantKrant
10 jaar De RestaurantKrant: Jef Schuur blikt terug

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week blikt Jef Schuur, Patron Cuisinier Bij Jef*, terug op het interview dat wij met hem h...

Culinair
Sterrenchef Wim Severein opent deuren van The Millèn

Wim Severein, bekend van voormalig sterrenrestaurant Wereldmuseum, opent op 24 juli de deuren van zijn eigen high-end restaurant The Millèn. Op de eerste etage van het Rotterdam Marriott Hotel kookt de chef-kok met zijn bekende signatuur: pure gerechten van het seizoen met eerlijke ingredi&eu...

Wet- en regelgeving Achtergronden
Controles Inspectie SZW bij fastfoodketens en hotels

De grote fastfoodketens hebben hun schoonmaak het afgelopen jaar veel beter georganiseerd. De intensieve controles van de Inspectie SZW en de Belastingdienst de afgelopen jaren en intensieve gesprekken met de fastfoodsector hebben een duidelijk effect gehad. Bij een groot deel van de fastfoodvestigi...

IJsblokjes kunnen voedselvergiftiging veroorzaken

Met de heerlijke zomerse temperaturen draaien ijsblokjesmachines in de horeca overuren. Niet zo gek natuurlijk, ijsblokjes zijn een welkome én koele toevoeging aan ieder drankje. Niets zo onschuldig als ijsblokjes, toch? Dat is niet helemaal waar. IJs is namelijk het vergeten voedsel als h...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: