Hier kun je diervrije pizza's eten

5 augustus 2019 | Thijs Jacobs

Papa John’s geeft gehoor aan de snel rijzende vraag naar veganistische pizza’s door vanaf vandaag in alle Nederlandse vestigingen drie verschillende veganistische pizza’s aan te bieden. Zo kan iedereen die een volledig plantaardig dieet volgt of dieetbeperkingen heeft, genieten van een vegan pizza buiten de deur.

Vanaf maandag 5 augustus kunnen drie verschillende soorten vegan pizza’s worden besteld; de ‘Sheese & Tomato’, ‘Hot Pepper Passion’ en de ‘Garden Party’. Alle vegan pizza’s worden gegarneerd met de bekroonde ‘Sheese©’ - een zuivelvrije kaas.

Meegaan met de tijd

De ontwikkelingen van Papa John’s en zijn pizza’s groeien met de tijd mee. “We moeten ons blijven ontwikkelen als grote pizzaketen, anders missen we de aansluiting met de klant’” vertelt Tony Kalsi, Marketing Director van Papa John’s. “We hebben ons tot doel gesteld om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze heerlijke pizza’s met verse ingrediënten. Tot nu toe was er één belangrijke groep die wij niet konden bedienen; de mensen met een veganistische levensstijl. Daar is vanaf vandaag verandering in gekomen. Vanaf nu kan in alle vestigingen in Nederland een vegan pizza besteld en gebakken worden!”

Sheese & Tomato

Sinds begin 2019 bieden alle Engelse vestigingen vegan pizza’s, waaronder de ‘Sheese & Tomato’. Door vegan pizza’s aan hun menu toe te voegen, laat Papa John's zien dat ze de snelgroeiende veganistische beweging serieus nemen. Hiermee spreekt de franchiseketen een breder publiek aan, of het nu veganisten zijn, degenen die veganistisch eten willen proberen of degenen die allergisch zijn voor zuivelproducten.

Over Papa John’s

Met ruim 5000 vestigingen wereldwijd behoort Papa John’s tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. Papa John’s wil consumenten laten genieten van pizza’s van de hoogste kwaliteit. Dit doen ze door te investeren in elk belangrijk aspect binnen het bedrijf; van ingrediënten tot medewerkers tot pizza-ervaring van de klant. In Amerika is Papa John’s al veertien keer uitgeroepen tot nummer 1 op het gebied van klanttevredenheid. In 2016 is de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels telt Nederland 24 vestigingen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Nederlandse economie krimpt historisch met 8,5 procent

Volgens de eerste berekening van het CBS, op basis van nu beschikbare gegevens, is het bruto binnenlands product (bbp) in het tweede kwartaal van 2020 met 8,5 procent gedaald ten opzichte van een kwartaal eerder. Een dergelijke krimp is niet eerder door het CBS gemeten. De daling van het bbp in h...

Opening Utrecht
Liemès Food District zoekt gepassioneerde chefs

Dit najaar opent Liemès Food District haar deuren in het iconische gebouw The Wall in Utrecht. Hier bereiden gepassioneerde chefs van elf verschillende keukens de lekkerste gerechten. Voor dit nieuwe horecaconcept is Liemès op zoek naar ambitieuze chefs met een passie voor goed eten. Z...

Wijn Rotterdam
Net open: wijnbar met meer dan 70 wijnen per glas en tappen doe je zelf

Blijdorp is binnenkort een hotspot rijker. In september opent Walsjérôt haar deuren op het Bentinckplein in Rotterdam. De wijnbar werkt volgens een uniek concept waarbij je je eigen wijn kan tappen. Met de keuze voor een slok, een heel of een half glas van meer dan 70 wijnen kunnen zowe...

Opening Utrecht
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend

Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervolle kamers van het bovengelegen logement Petit Beijers is een feit. Op zondag 12 juli openden horecaondernemers Janine en Tom hun deuren aan Vismarkt ...

Culinair Wijn
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisboom en van Souvignier Gris van Wijndomein St. Martinus. De ‘Cuvée Da Pé’ is gevinifieerd door Stan Beurskens van St. Martinus...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: