Hier kun je diervrije pizza's eten

5 augustus 2019 | Thijs Jacobs

Papa John’s geeft gehoor aan de snel rijzende vraag naar veganistische pizza’s door vanaf vandaag in alle Nederlandse vestigingen drie verschillende veganistische pizza’s aan te bieden. Zo kan iedereen die een volledig plantaardig dieet volgt of dieetbeperkingen heeft, genieten van een vegan pizza buiten de deur.

Vanaf maandag 5 augustus kunnen drie verschillende soorten vegan pizza’s worden besteld; de ‘Sheese & Tomato’, ‘Hot Pepper Passion’ en de ‘Garden Party’. Alle vegan pizza’s worden gegarneerd met de bekroonde ‘Sheese©’ - een zuivelvrije kaas.

Meegaan met de tijd

De ontwikkelingen van Papa John’s en zijn pizza’s groeien met de tijd mee. “We moeten ons blijven ontwikkelen als grote pizzaketen, anders missen we de aansluiting met de klant’” vertelt Tony Kalsi, Marketing Director van Papa John’s. “We hebben ons tot doel gesteld om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze heerlijke pizza’s met verse ingrediënten. Tot nu toe was er één belangrijke groep die wij niet konden bedienen; de mensen met een veganistische levensstijl. Daar is vanaf vandaag verandering in gekomen. Vanaf nu kan in alle vestigingen in Nederland een vegan pizza besteld en gebakken worden!”

Sheese & Tomato

Sinds begin 2019 bieden alle Engelse vestigingen vegan pizza’s, waaronder de ‘Sheese & Tomato’. Door vegan pizza’s aan hun menu toe te voegen, laat Papa John's zien dat ze de snelgroeiende veganistische beweging serieus nemen. Hiermee spreekt de franchiseketen een breder publiek aan, of het nu veganisten zijn, degenen die veganistisch eten willen proberen of degenen die allergisch zijn voor zuivelproducten.

Over Papa John’s

Met ruim 5000 vestigingen wereldwijd behoort Papa John’s tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. Papa John’s wil consumenten laten genieten van pizza’s van de hoogste kwaliteit. Dit doen ze door te investeren in elk belangrijk aspect binnen het bedrijf; van ingrediënten tot medewerkers tot pizza-ervaring van de klant. In Amerika is Papa John’s al veertien keer uitgeroepen tot nummer 1 op het gebied van klanttevredenheid. In 2016 is de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels telt Nederland 24 vestigingen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Internationaal Bocuse d'Or
17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Van 15 tot 16 oktober nemen 17 Europese landen deel aan Bocuse d'Or Europe in Tallinn, Estland om zich te kwalificeren voor de grote wereldfinale die plaatsvindt op 1 en 2 juni 2021 in Lyon (Frankrijk). Aanvankelijk hadden 24 landen zich aangemeld. Na de eerste selectie bleven er 20 over, er ...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Nice 'n Easy
Zijn convenienceproducten ook gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Awards Cocktails
Botanero verkozen tot beste cocktailbar van Nederland

Botanero Rotterdam is door mannenblad Esquire uitgeroepen tot Beste Nieuwe Cocktailbar van 2020. De vakjury van de jaarlijkse cocktailbarverkiezing prijst de Mexicaans-geïnspireerde cocktailbar ‘die laat zien waar de nieuwe Rotterdamse cocktailscene voor staat: cocktails van hoge kwalitei...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: