Hier kun je diervrije pizza's eten

5 augustus 2019 | Thijs Jacobs

Papa John’s geeft gehoor aan de snel rijzende vraag naar veganistische pizza’s door vanaf vandaag in alle Nederlandse vestigingen drie verschillende veganistische pizza’s aan te bieden. Zo kan iedereen die een volledig plantaardig dieet volgt of dieetbeperkingen heeft, genieten van een vegan pizza buiten de deur.

Vanaf maandag 5 augustus kunnen drie verschillende soorten vegan pizza’s worden besteld; de ‘Sheese & Tomato’, ‘Hot Pepper Passion’ en de ‘Garden Party’. Alle vegan pizza’s worden gegarneerd met de bekroonde ‘Sheese©’ - een zuivelvrije kaas.

Meegaan met de tijd

De ontwikkelingen van Papa John’s en zijn pizza’s groeien met de tijd mee. “We moeten ons blijven ontwikkelen als grote pizzaketen, anders missen we de aansluiting met de klant’” vertelt Tony Kalsi, Marketing Director van Papa John’s. “We hebben ons tot doel gesteld om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze heerlijke pizza’s met verse ingrediënten. Tot nu toe was er één belangrijke groep die wij niet konden bedienen; de mensen met een veganistische levensstijl. Daar is vanaf vandaag verandering in gekomen. Vanaf nu kan in alle vestigingen in Nederland een vegan pizza besteld en gebakken worden!”

Sheese & Tomato

Sinds begin 2019 bieden alle Engelse vestigingen vegan pizza’s, waaronder de ‘Sheese & Tomato’. Door vegan pizza’s aan hun menu toe te voegen, laat Papa John's zien dat ze de snelgroeiende veganistische beweging serieus nemen. Hiermee spreekt de franchiseketen een breder publiek aan, of het nu veganisten zijn, degenen die veganistisch eten willen proberen of degenen die allergisch zijn voor zuivelproducten.

Over Papa John’s

Met ruim 5000 vestigingen wereldwijd behoort Papa John’s tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. Papa John’s wil consumenten laten genieten van pizza’s van de hoogste kwaliteit. Dit doen ze door te investeren in elk belangrijk aspect binnen het bedrijf; van ingrediënten tot medewerkers tot pizza-ervaring van de klant. In Amerika is Papa John’s al veertien keer uitgeroepen tot nummer 1 op het gebied van klanttevredenheid. In 2016 is de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels telt Nederland 24 vestigingen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunch Fastservice
Restaurant nNea serveert bekroonde pizza’s nu ook tijdens lunch

Sinds de opening in 2019 veroveren nNea’s Napolitaanse pizza’s de harten van velen. Italiaanse experts riepen het restaurant zelfs uit tot een van de beste pizzeria’s van Europa. nNea’s deegmeesters kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom opent het restaurant haar deuren nu...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Michelin

"Waarin Nederland zich als gastronomisch land onderscheidt is duurzaamheid, de aandacht voor lokale producten, duurzame vis en eerlijk vlees. Daarin loopt Nederland echt een stapje voor op de buurlanden", aldus Michelin hoofdinspecteur Loens dit jaar tijdens de uitreiking van de sterren. ...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Culinair
Vis roken doe je zo

Het roken van voedsel is een kooktechniek waarbij voedsel in rook van smeulend hout wordt gehangen of gelegd. Van oudsher werd deze kooktechniek toegepast om voedsel te conserveren, waardoor het langer houdbaar was. Tegenwoordig gebeurt roken voornamelijk om de expliciete smaak over te brengen. Voor...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: