Restaurant Zeldzaam doet overnames

23 september 2013
Restaurant Zeldzaam doet overnames

De horecabedrijven restaurant De Schelp, brasserie De Jonghe Enkelingh en Olde Dubbelink Partycatering in Velp worden doorgestart. De bedrijven gingen onlangs failliet. Ze worden overgenomen door de eigenaren
van restaurant Zeldzaam Eten en Drinken in Arnhem.

*Vernieuwingen*
Brasserie De Jonghe Enkelingh zal nadrukkelijk geprofileerd worden als gezellige brasserie. Restaurant De Schelp was voorheen voornamelijk een visrestaurant. In het vervolg zullen ook vlees-, wild- en vegetarische gerechten geserveerd worden. Om deze verandering te benadrukken zal het restaurant een naamswijziging ondergaan. Verder zal er meer focus gelegd worden op de catering, geheel in traditie van Bernard Olde Dubbelink, die net na de oorlog met deze bedrijfstak begon. De Jonghe Enkelingh is alweer open, restaurant De Schelp volgt 25 september.

*Lange historie*
Carolien van Lenthe van Zeldzaam Eten en Drinken over de overname: “Het is een mooi bedrijf met een lange historie. De sfeer en het niveau van de restaurants passen goed bij dat van Zeldzaam. Bovendien hadden wij zelf niet de mogelijkheden voor catering vanwege de kleine keuken.”

~Mariska van Gorp~

Overig nieuws