ABC Restaurant Velp gaat 12 september weer open

1 september 2020 | Thijs Jacobs

Fans van ABC Restaurant Velp kunnen hun hart ophalen, want het in december 2019 door brand getroffen restaurant gaat 12 september 2020 weer open! In een vernieuwd gebouw en moderner jasje, maar toch in de vertrouwde ABC-sfeer en uitstraling.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het herstel van ABC Velp. Doordat alles door de brand zwaar beschadigd was of verloren was gegaan, moest het restaurant voor een groot deel opnieuw opgebouwd worden. Begin dit jaar beloofde Maarten Meurs, CEO van ABC Restaurants, beter en sterker terug te komen. Met de campagne ‘WE ARE BACK’, kondigde hij dit onlangs aan. Het resultaat is een prachtig nieuw gebouw met een totaal vernieuwd interieur en grotendeels vernieuwde indeling. Eerdere feedback van gasten van ABC heeft er onder andere toe geleid dat er een ruimere entree en uitgang en ook extra toiletruimte (voor zowel mannen als vrouwen) met een verschoonruimte voor baby’s is.

Vertrouwd en nieuw assortiment

In het hernieuwde ABC vind je een vertrouwd en nieuw assortiment aan gerechten. Het Chinese restaurant is omgetoverd tot een Asian, met een ruimere keuze aan gerechten uit verschillende Aziatische landen. Het Italiaanse restaurant is omgedoopt tot Vegitalian, waar je naast de klassieke gerechten ook speciale vegetarische specialiteiten kunt bestellen. Daarnaast is er een Diner Fastfood toegevoegd aan de line-up, waardoor gasten nu in Velp kunnen genieten van maar liefst tien restaurants onder één dak. Tevens hebben alle restaurants een metamorfose gehad en is de bar geheel vernieuwd.

Unieke ABC beleving

Bovendien is er ook een nieuwe peuterspeeltuin gemaakt en is er bij de uitgang een heuse ABC-giftshop gerealiseerd. Waar gasten de unieke ABC-beleving zelf in huis kunnen halen, bijvoorbeeld originele sauzen of speciale merchandise voor jong en oud.

Veilig en op afstand genieten

Gasten kunnen vanaf nu weer reserveren en genieten van het veelzijdige aanbod dat ABC Velp te bieden heeft. Er zijn uiteraard maatregelen getroffen om iedereen prettig te laten genieten van een brunch of diner, waaronder voldoende desinfectiezuilen, speciale hygiëneregels en voldoende afstand tussen de tafels onderling.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Digitaal Ondernemen
December: Alles over digitaal ondernemen

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Awards Culinair
Mark Captein van Orangerie De Pol is Chef van het Jaar bij JRE

Mark Captein, die samen met zijn partner Marjolein van der Ham Orangerie De Pol runt in Doetinchem, is door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Chef van het Jaar. ‘Ik ben verrast en enorm trots op deze prijs’. JRE-Nederland is een van de toonaangevende restaurantverenig ...

Hotelketens
Van der Valk Hotel Amersfoort start ‘restaurant take over’

Nu restaurants gesloten zijn, maar hotels wel nog open mogen, is Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 een samenwerking gestart met lokale restaurants in Amersfoort. Een zogenoemde restaurant take over. Zo krijgen de koks van bekende restaurants in Amersfoort de mogelijkheid om hun gerechten klaar te mak ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Financieel Ondernemen
Aftrekbare kosten in je restaurant

Als ondernemer maakt u het hele jaar door kosten. Van de meeste kosten is het duidelijk dat u deze kunt aftrekken van uw winst. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de ruimte voor uw restaurant. Er zijn echter ook kosten waarbij dit minder voor de hand ligt, zoals de kosten voor werkkleding of een maal ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: