ABC Restaurant Velp gaat 12 september weer open

1 september 2020 | Thijs Jacobs

Fans van ABC Restaurant Velp kunnen hun hart ophalen, want het in december 2019 door brand getroffen restaurant gaat 12 september 2020 weer open! In een vernieuwd gebouw en moderner jasje, maar toch in de vertrouwde ABC-sfeer en uitstraling.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het herstel van ABC Velp. Doordat alles door de brand zwaar beschadigd was of verloren was gegaan, moest het restaurant voor een groot deel opnieuw opgebouwd worden. Begin dit jaar beloofde Maarten Meurs, CEO van ABC Restaurants, beter en sterker terug te komen. Met de campagne ‘WE ARE BACK’, kondigde hij dit onlangs aan. Het resultaat is een prachtig nieuw gebouw met een totaal vernieuwd interieur en grotendeels vernieuwde indeling. Eerdere feedback van gasten van ABC heeft er onder andere toe geleid dat er een ruimere entree en uitgang en ook extra toiletruimte (voor zowel mannen als vrouwen) met een verschoonruimte voor baby’s is.

Vertrouwd en nieuw assortiment

In het hernieuwde ABC vind je een vertrouwd en nieuw assortiment aan gerechten. Het Chinese restaurant is omgetoverd tot een Asian, met een ruimere keuze aan gerechten uit verschillende Aziatische landen. Het Italiaanse restaurant is omgedoopt tot Vegitalian, waar je naast de klassieke gerechten ook speciale vegetarische specialiteiten kunt bestellen. Daarnaast is er een Diner Fastfood toegevoegd aan de line-up, waardoor gasten nu in Velp kunnen genieten van maar liefst tien restaurants onder één dak. Tevens hebben alle restaurants een metamorfose gehad en is de bar geheel vernieuwd.

Unieke ABC beleving

Bovendien is er ook een nieuwe peuterspeeltuin gemaakt en is er bij de uitgang een heuse ABC-giftshop gerealiseerd. Waar gasten de unieke ABC-beleving zelf in huis kunnen halen, bijvoorbeeld originele sauzen of speciale merchandise voor jong en oud.

Veilig en op afstand genieten

Gasten kunnen vanaf nu weer reserveren en genieten van het veelzijdige aanbod dat ABC Velp te bieden heeft. Er zijn uiteraard maatregelen getroffen om iedereen prettig te laten genieten van een brunch of diner, waaronder voldoende desinfectiezuilen, speciale hygiëneregels en voldoende afstand tussen de tafels onderling.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horeca 22.00 uur dicht, maximaal dertig gasten binnen

De horeca is verplicht om vanaf dinsdag 29 september de deuren om 22.00 uur te sluiten. Vanaf 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. In de buitenruimte gaat landelijk een maximum van 40 personen gelden voor bijeenkomsten. Daarbij ...

Achtergronden Vega
Eet Geen Dierendag: hoe vier jij het?

Elk jaar op 4 oktober vertroetelen we onze trouwe viervoeters. Het kan niet op: van extra lange wandelingen tot enorme botten, cadeautjes en zelfs hele taarten. Dit jaar viert Wakker Dier alweer voor de 10e keer Eet Geen Dierendag en maken we er ook voor onszelf een feestje van. We vieren deze bijzo...

Economie KHN
KHN pleit voor extra steunmaatregelen

De snelle toename in het aantal besmettingen was de aanleiding voor een extra persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge vanavond. Het aantal coronabesmettingen blijft stijgen, het kabinet grijpt daarom landelijk keihard in. Opnieuw krijgt de horeca harde klappen. Aanvullend op de maa...

Achtergronden Tech
Horeca gebruikt relatief vaak online platformen

Circa 8 procent van de Nederlandse bedrijven met twee of meer werkzame personen gaf aan in 2018 online platformen te hebben gebruikt om hun goederen en diensten af te zetten. De belangrijkste redenen waren de toegang tot een grotere afzetmarkt (83 procent) en gemak (75 procent). Dit blijkt uit het o...

Tech Nice 'n Easy
Hoe kun je controle over F&B bewaren bij meerdere vestigingen?

Een goed draaiend restaurant is geen garantie op succes bij meerdere vestigingen. De reden is simpel: een topmanager kan niet overal tegelijk zijn. Om de controle te behouden over vitale processen als inkoop, voorraad, productie en foodcost maken multi-unit ondernemingen steeds vaker gebruik van een...

Economie
"Horeca 22.00 uur dicht, maximale groepsgrootte naar 30"

Tijdens de persconferentie van vanavond zal premier Mark Rutte bekendmaken dat de horeca iedere dag verplicht om 22.00 uur de deuren zal moeten sluiten. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. Dat geldt dus ook in restaurants. Daarbij wordt het personeel niet meegerekend. D...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: