ABC Restaurant Velp gaat 12 september weer open

1 september 2020 | Thijs Jacobs

Fans van ABC Restaurant Velp kunnen hun hart ophalen, want het in december 2019 door brand getroffen restaurant gaat 12 september 2020 weer open! In een vernieuwd gebouw en moderner jasje, maar toch in de vertrouwde ABC-sfeer en uitstraling.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het herstel van ABC Velp. Doordat alles door de brand zwaar beschadigd was of verloren was gegaan, moest het restaurant voor een groot deel opnieuw opgebouwd worden. Begin dit jaar beloofde Maarten Meurs, CEO van ABC Restaurants, beter en sterker terug te komen. Met de campagne ‘WE ARE BACK’, kondigde hij dit onlangs aan. Het resultaat is een prachtig nieuw gebouw met een totaal vernieuwd interieur en grotendeels vernieuwde indeling. Eerdere feedback van gasten van ABC heeft er onder andere toe geleid dat er een ruimere entree en uitgang en ook extra toiletruimte (voor zowel mannen als vrouwen) met een verschoonruimte voor baby’s is.

Vertrouwd en nieuw assortiment

In het hernieuwde ABC vind je een vertrouwd en nieuw assortiment aan gerechten. Het Chinese restaurant is omgetoverd tot een Asian, met een ruimere keuze aan gerechten uit verschillende Aziatische landen. Het Italiaanse restaurant is omgedoopt tot Vegitalian, waar je naast de klassieke gerechten ook speciale vegetarische specialiteiten kunt bestellen. Daarnaast is er een Diner Fastfood toegevoegd aan de line-up, waardoor gasten nu in Velp kunnen genieten van maar liefst tien restaurants onder één dak. Tevens hebben alle restaurants een metamorfose gehad en is de bar geheel vernieuwd.

Unieke ABC beleving

Bovendien is er ook een nieuwe peuterspeeltuin gemaakt en is er bij de uitgang een heuse ABC-giftshop gerealiseerd. Waar gasten de unieke ABC-beleving zelf in huis kunnen halen, bijvoorbeeld originele sauzen of speciale merchandise voor jong en oud.

Veilig en op afstand genieten

Gasten kunnen vanaf nu weer reserveren en genieten van het veelzijdige aanbod dat ABC Velp te bieden heeft. Er zijn uiteraard maatregelen getroffen om iedereen prettig te laten genieten van een brunch of diner, waaronder voldoende desinfectiezuilen, speciale hygiëneregels en voldoende afstand tussen de tafels onderling.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

Corona
Verspreiding Britse coronamutatie slecht nieuws voor de horeca?

Het Outbreak Management Team (OMT) laat weten zich zorgen te maken over de verspreiding van de Britse coronamutatie in ons land. In meest recente advies worden deze zorgen gedeeld. Ook worden strengere maatregelen niet uitgesloten. Welke dat zijn, is nog niet bekend, alhoewel de avondklok al besprok ...

Economie Corona
20 procent van de Nederlandse restaurants verwacht de deuren nooit meer te openen

Uit recent onderzoek van WijnSpijs blijkt dat 20 procent van de 1200 samenwerkende restaurateurs ernstige twijfels heeft over het voortbestaan van hun levenswerk. Het evenementenbureau WijnSpijs.nl verzorgde in samenwerking met 1200 restaurants in Nederland en België de culinaire WijnSpijs Wand ...

Achtergronden Corona
KIPPENTENT deelt snert uit aan zorgmedewerkers verpleeghuis

Vandaag heeft KIPPENTENT hun huisgemaakte snert uitgedeeld aan alle zorgmedewerkers van verpleeghuis Veenstaete in Kortenhoef (Wijdemeren). Hiermee willen ze hen een hart onder de riem steken en hun grote waardering uiten voor het geweldige werk van deze mensen tijdens de coronacrisis. De KIPPENT ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Drinks Corona
2020 was ook voor bierbrouwers een rampjaar

De bierverkoop is in Nederland in 2020 met 14% gedaald ten opzichte van 2019. In de horeca en evenementenbranche was de daling zelfs ruim 58%. Dit is uiteraard het gevolg van de COVID-19-maatregelen. Sinds het (opnieuw) sluiten van de horeca in oktober zien we dat de verkoop van bier daar met 89% is ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: