Restaurant Lounge 8 opent in Arnhem

19 augustus 2013 |
Restaurant Lounge 8 opent in Arnhem

Vorig jaar oktober opende in Eindhoven de eerste vestiging van Lounge 8 Een klein jaar later is er ook in Arnhem een restaurant geopend. Aan het Velperplein, waar voorheen het Wokparadijs zat, is na een complete metamorfose Lounge 8 de nieuwste aanwinst voor de stad.

Ruim 200 couverts
Het restaurant telt meer dan 200 zitplaatsen. Uniek in Arnhem is de sfeer, want de couverts zijn verspreid over verschillende belevingsruimtes. Zoals de typische Japanse kamers, VIP-kamers met eigen loungegedeelte, een centraal loungegedeelte met als kroonjuweel een drie meter lange doorkijk-haard.

Kleine gerechtjes
Gasten kunnen telkens kleine gerechtjes uitzoeken van de menukaart, welke aan tafel worden geserveerd. De keuze bestaat onder andere uit een mix van Aziatische en Europese gerechten, waaronder klassieke Franse salades, sushi, en grillgerechten. De gerechten kunnen worden gegeten als een all-in menu, maar ook per los gerecht. Men kan in de weekenden nog tot later op de avond door blijven borrelen onder gehoor van loungemuziek met eventueel nog wat hapjes.

Door Frank Lindner:mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Terrasactie gaat door, maar er wordt niet geserveerd

Op dinsdag 2 maart geeft een grote groep horecaondernemers gehoor aan de oproep van Johan de Vos om de terrassen buiten uit te stallen. De actie krijgt een ludiek karakter; de terrassen worden wel opgezet, maar geserveerd wordt er niet. Dat meldt De Telegraaf. Johan de Vos is horecaondernemer in ...

Horeca naar de stembus deel 3; PVV

Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar die verkiezingen analyseert de redactie van De RestaurantKrant wat de grote politieke partijen voor ondernemend Nederland in hun verkiezingsprogramma hebben staan. Het zijn roerige tijden voor horecaondernem ...

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Achtergronden Gastronomie
De Loohoeve viert 5-jarig jubileum met menuboxen met gastchefs

Jeroen en Marleen Brouwer van hotel en sterrenrestaurant De Loohoeve in het Drentse Schoonloo brengen in maart 2021 speciale jubileummenuboxen uit samen met drie gastchefs. Het gaat om topchefs Soenil Bahadoer van De Lindehof (twee Michelinsterren), Jermain de Rozario van De Rozario (een Michelinste ...

Themamaand energie
Energielabels en keurmerken uitgelegd

Wie bewust onderneemt binnen de horeca, heeft zich vast al verdiept in de verschillende keurmerken en het energielabel van zijn of haar horecabedrijf. In dit artikel besteden we aandacht aan de verplichting om een energielabel te kunnen overleggen en de eisen die gesteld worden aan het verkrijgen er ...

Economie Corona
CBS: omzet horeca krimpt ongekend hard

De omzet van de horeca daalde in het vierde kwartaal van 2020 met bijna 44 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dat is vooral te wijten aan de aanscherping van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. In het derde kwartaal maakte de horeca nog een forse o ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: