Lekker! Roomkaas Augurk

19 september 2014 |
Lekker! Roomkaas Augurk

Roomkaasproducent Lebo Kaas voegt ‘Augurk’ toe als nieuwe smaak aan het huidige assortiment verse roomkaas in hersluitbare spuitzakken. Naar
aanleiding van diverse enthousiaste reacties uit het klantenonderzoek op deze verrassende, maar toch toegankelijk smaak met stukjes frisse augurk en een vleugje knoflook. Ideaal om te combineren met vlees en vis. Voor broodjes, amuses en gerechten.

Zo kan de heerlijke roomkaas augurk goed worden gebruikt bij zalm, garnalen, rookvlees, pastrami of cervelaat. De frisse smaak van roomkaas augurk is een ware aanvulling op het te serveren hoofdproduct.

Presentatie
Lebo Kaas presenteert op de Gastvrij Rotterdam, de BBB en Horeca Expo in Gent de verse roomkaas Augurk waar beursbezoekers de roomkaas natuurlijk ook kunnen proeven.


Gé Sluijs, salesmanager bij Lebo Kaas, toont vol trots de nieuwe roomkaas Augurk tijdens Gastvrij Rotterdam.

Hersluitbare spuitzak
De verse roomkaas Augurk zin in een handige, hersluitbare spuitzak. Lebo Kaas introduceerde vorig jaar deze vernieuwende, hygiënische en verpakking, waarbij gemak, efficiëntie en hygiëne voorop staan. De handige spuitzak bevat een spuitmondje met een afsluitdopje. Gebruikers in de horeca kunnen hiermee in een handomdraai de lekkerste broodjes, wraps, hapjes en garneringen maken. Na gebruik kan de spuitzak weer worden afgesloten door het dopje over het spuitmondje te schuiven en kan de zak schoon en hygiënisch in de koeling worden bewaard.

Verkrijgbaarheid
De verse roomkaas augurk is, samen met het huidige assortiment, verkrijgbaar bij de betere horecagroothandels. Kijk voor het volledige assortiment en voor een overzicht van de verkooppunten op de website van Lebo Kaas www.lebokaas.nl.
Lebo Kaas
Lebo Kaas is een ambachtelijke roomkaasproducent en maakt als enige in Nederland vanuit verse melk zelf roomkaas. Deze roomkaas wordt verwerkt in diverse smaken en verpakkingen voor horeca, consumenten en industrie. Het familiebedrijf bevindt zich in Lopik, midden in het poldergebied van het Groene Hart. In januari 2011 is Lebo Kaas samen met zusterbedrijf De Zuivelmakers met haar melkveehouders het programma ‘Duurzame Weidezuivel’ gestart om te komen tot de allerlekkerste, duurzame zuivelproducten. Een duurzame werkwijze met oog voor het milieu en koewelzijn staat centraal in het programma, zowel bij melkveehouders als bij Lebo Kaas. Kijk voor meer informatie op www.lebokaas.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Terrasactie gaat door, maar er wordt niet geserveerd

Op dinsdag 2 maart geeft een grote groep horecaondernemers gehoor aan de oproep van Johan de Vos om de terrassen buiten uit te stallen. De actie krijgt een ludiek karakter; de terrassen worden wel opgezet, maar geserveerd wordt er niet. Dat meldt De Telegraaf. Johan de Vos is horecaondernemer in ...

Horeca naar de stembus deel 3; PVV

Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar die verkiezingen analyseert de redactie van De RestaurantKrant wat de grote politieke partijen voor ondernemend Nederland in hun verkiezingsprogramma hebben staan. Het zijn roerige tijden voor horecaondernem ...

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Achtergronden Gastronomie
De Loohoeve viert 5-jarig jubileum met menuboxen met gastchefs

Jeroen en Marleen Brouwer van hotel en sterrenrestaurant De Loohoeve in het Drentse Schoonloo brengen in maart 2021 speciale jubileummenuboxen uit samen met drie gastchefs. Het gaat om topchefs Soenil Bahadoer van De Lindehof (twee Michelinsterren), Jermain de Rozario van De Rozario (een Michelinste ...

Themamaand energie
Energielabels en keurmerken uitgelegd

Wie bewust onderneemt binnen de horeca, heeft zich vast al verdiept in de verschillende keurmerken en het energielabel van zijn of haar horecabedrijf. In dit artikel besteden we aandacht aan de verplichting om een energielabel te kunnen overleggen en de eisen die gesteld worden aan het verkrijgen er ...

Economie Corona
CBS: omzet horeca krimpt ongekend hard

De omzet van de horeca daalde in het vierde kwartaal van 2020 met bijna 44 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dat is vooral te wijten aan de aanscherping van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. In het derde kwartaal maakte de horeca nog een forse o ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: