Rossetti in Velp opent walk-in buffet

12 november 2020 | redactie

Vanaf aanstaande vrijdag opent Ristorante Rossetti te Velp een ‘walk-in buffet’. Kant en klaar, huisgemaakt Italiaans eten voor een leuk prijsje! De tafels in het restaurant zijn opgemaakt met rood-geruite tafelkleedjes, en de warmhouders staan al klaar.

‘Creatief zijn’

In deze coronatijden moeten horecaondernemers creatief nadenken, en alles proberen om het hoofd boven water te houden. Zo bedacht Gigi, een van de eigenaren van Ristorante Rossetti, een walk-in buffet te beginnen. Naast afhalen en bezorgen van het vaste menu kunnen mensen nu ook kant en klaar eten meenemen van het warme buffet.

Crisis ook overleefd

Op 21-jarige leeftijd begonnen Gigi en zijn vrouw Lea, midden in de crisis in 2012, Ristorante Rossetti. "We zijn vanaf 0 begonnen, hard werken, liefde in de zaak steken en creatief zijn, dat kunnen wij als geen ander", vertelt Lea trots. "We doen er alles aan om ook deze crisis boven water te blijven."

Geen drive-in, maar een walk-in

De eigenaren van Rossetti zagen steeds meer collega-horecaondernemers een eigen drive-in beginnen. "Helaas hebben wij hier geen ruimte voor, maar zo kwam ik op het idee een walk-in buffet te beginnen. Je komt binnen bij de hoofdingang. Daar staan alle warmhouders op een lange tafel met allerlei soorten Italiaanse gerechten. Het is een beetje zoals in het restaurant van een all-inclusive vakantie, alleen neem je het eten dan mee naar huis", aldus Gigi.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Horeca naar de stembus deel vier; SP

Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar die verkiezingen analyseert de redactie van De RestaurantKrant wat de grote politieke partijen voor ondernemend Nederland in hun verkiezingsprogramma hebben staan. Het zijn roerige tijden voor horecaondernem ...

Interview Corona
''Op 16 maart gooien we ons terras open''

Gilles Harthoorn is eigenaar van Hotel-Café-Restaurant Duinzicht op Schiermonnikoog. Gisteren zetten veel horecaondernemers in Friesland de terrassen op de kop als ludieke actie vanwege de sluiting van de horeca, maar op 16 maart wil deze hotelier zijn terras daadwerkelijk openen. “Als ...

Financieel Horeca & Belasting
4 keer investeringsvoordeel voor uw restaurantbedrijf!

Waarschijnlijk kijkt u verbaasd op bij het lezen van de titel van dit artikel. In deze crisistijd investeren in mijn horecazaak, dat kan toch niet de bedoeling zijn? Toch kan het fiscaal voordelig kunnen zijn om uw investeringen niet uit te stellen. De Belastingdienst heeft namelijk de Baangerelatee ...

Corona
De terrasactie van 2 maart in beeld

Eemhof Watersport & Beachclub uit Zeewolde plaatste dit bericht vanmiddag op Instagram met de tekst: "Wat zouden we het terras weer graag gevuld hebben! Wij zijn ervan overtuigd dat wij als horeca dit op een veilige en verantwoorde manier kunnen doen." Foto: Instagram Eemhof Watersport & Beachclub. ...

Interview Longread
Terras niet open: ''De belangstelling was simpelweg te groot''

Elsemiek Platschorre van Café de Pineut op het Museumplein in Ede wilde oorspronkelijk haar terras vandaag openen, maar zag daar vanaf toen bleek dat er wel heel veel reserveringen en reacties binnenkwamen. "De belangstelling was overweldigend; meer dan 500 bevestigde reserveringen, tall ...

Achtergronden
Eigenaar Stadsvilla Sonsbeek neemt buurman De Palatijn over

De Arnhemse horecaondernemer Kees Bouwhof, bekend van Stadsvilla Sonsbeek, is sinds vandaag ook eigenaar van het nabijgelegen horeca-etablissement De Palatijn. Dankzij deze uitbreiding kan de Stadsvilla, ook bekend als ‘de Witte Villa’, onder andere haar aanbod als officiële trouwlo ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: