U heeft gezocht op : Bloemendaal

12 september 2019 Bocuse d'Or
Jan Sobecki en Jannis Brevet in jury Bocuse d'Or

Voorzitter Soenil Bahadoer, chefkok Moshik Roth, chefkok Jarno Eggen en executive chef Sidney Schutte. Alle vier chefs die op topniveau koken. Bovendien nemen zij op maandag 23 september plaats aan de jurytafel bij de Nederlandse finale van Bocuse d'Or in de WedstrijdArena van Gastvrij Rotterdam...

15 juli 2019 Interview Longread
Interview: de mooiste strandtent van Nederland

Strandpaviljoen De Staat viert deze zomer haar tienjarig bestaan. Jeroen Kuiper is de trotse eigenaar van deze ultieme ‘strandhotspot’ op Scheveningen, die vooral door locals wordt bezocht. Toeristen bezoeken de boulevard, wie de drukte wil vermijden en wil genieten van één...

15 maart 2019 Opening Achtergronden
Deze beachclub is nu al klaar voor het nieuwe strandseizoen

Bistro & Grill Later aan Zee is uit haar winterslaap en klaar voor het nieuwe strandseizoen. Zij opent zondag 17 maart 2019 haar deuren voor de liefhebbers van lekker eten en drinken een prettige ambiance op het strand. De onderscheidende beachclub in Bloemendaal aan Zee kreeg dit jaar wederom e...

5 november 2018 Achtergronden
Beachclub maakt zich nu al op voor de zomer

Afgelopen zomer heeft Bistro & Grill Later aan Zee een fantastisch zonovergoten seizoen gedraaid. De gerestylde beachclub in Bloemendaal aan Zee werd geroemd door haar prachtige interieur, riante terras met verschillende zithoeken en de comfortabele Taittinger Lounge. Ook de heerlijke drankjes e...

26 juni 2018 Economie Achtergronden
Onderzoek: wat kost een drankje in een strandpaviljoen?

Met de zomer voor de deur deed besparingsplatform Actiecode.nl een onderzoek naar de strandtenten (strandpaviljoens) in Nederland. Prijzen voor onder meer bier, wijn, fris en tosti’s werden in kaart gebracht voor een beter inzicht. Naast de reguliere strandpaviljoens is er tevens gekeken na...

16 maart 2018 Hotel Opening
Beachhouse Hotel Zandvoort opent Aquarama Beachclub

Vanaf vandaag is Zandvoort een nieuwe Beachclub rijker. In het Beachhouse Hotel, direct op de zeereep aan de noordelijke kust van Zandvoort, opent dit nieuwe boutique hotel een beachclub geheel in de stijl uit de tijd van Brigitte Bardot en Marilyn Monroe. Gisteren werd de beachclub tijdens een pre-...

21 juni 2017 Opening
Bernhard van Oranje opent Bernie's Bar & Kitchen

Op deze zonovergoten dag is Bernie’s Bar & Kitchen, het nieuwe restaurant op Circuit Zandvoort, officieel geopend. Uniek in de geschiedenis van het circuit is dit restaurant 7 dagen per week open is voor ontbijt, koffie, lunch, borrel of diner. Bernie’s Bar & Kitchen wordt gerund...

26 april 2016
Sterrenzaak Boreas uit Heeze sluit deuren

Tweesterrenrestaurant Boreas in Heeze gaat per 23 juli sluiten. De nieuwe eigenaar van het pand zal er een eigen restaurant beginnen. Het restaurant is vorige week verkocht aan Jan Sobecki, chefkok van tweesterrenrestaurant Chapeau! in Bloemendaal. Sobecki gaat er samen met zijn vrouw een nieuw res...

1 maart 2016
Sterrenzaak Chapeau! sluit deuren

Het Bloemendaalse restaurant Chapeau!, dat sinds 2011 twee Michelinsterren mag voeren, sluit op 1 augustus van dit jaar. Het besluit is weloverwogen, zeggen eigenaren Ronald Voogel en Esther de Wit tegen De Telegraaf. "Na 22 jaar met heel veel plezier en passie gewerkt te hebben in ons restaurant,...

11 juni 2015
De Kromme Dissel aan de top

Het was deze editie van de HEERLIJK10Daagse weer smikkelen geblazen. Van 22 tot en met 31 mei konden liefhebbers van de culinaire klasse voordeliger kennismaken met de Nederlandse gastronomie. Na afloop wordt aan de lekkerbekken gevraagd om hun HEERLIJK10Daagse beleving te delen en hier cijfers aa...

19 november 2014
Overzicht Nederlandse michelinsterren

De stofwolken zijn opgetrokken, verschillende wonden worden gelikt en de de champagnekurken zijn opgeruimd. De winnaars en verliezers van de sterrenparade van Michelin maken de balans op. Wij ook. Hier een overzicht van alle sterrenzaken in Nederland na de bewogen dag van afgelopen maandag. Utr...

5 november 2014
Focus op kinderen en ouders

In de horeca is het verstandig om een doelgroep te kiezen. De doelgroep 'jonge gezinnen' is er daar een van. Als de kinderen kunnen spelen, hebben de ouders immers tijd om wat lekkers te nuttigen. Met het aanbod van horeca en in winkels onder één dak, zien we direct ook het shop-in-shop principe...

11 april 2014
Restaurant De Rusthoek weer open

Een heftige brand verwoeste in de nacht van 24 juni 2013 nagenoeg het hele interieur van restaurant De Rusthoek en het bovengelegen Hotel Bloemendaal. Eigenaren Ed en Mariëlle van Veen zagen hun levenswerk in rook opgaan. Afgelopen 21 maart heropenden zij hun zaak onder grote belangstelling. ...

29 oktober 2013
Alle awards GaultMillau 2014 bekend

Richard van Oostenbrugge van restaurant Bord’Eau is tijdens de GaultMillau 2014 Awards verkozen tot Chef van het jaar. De award voor Belofte van het Jaar is uitgereikt aan Joris Bijdendijk van restaurant Bridges, eveneens gelegen in Amsterdam. De prijsuitreiking vond plaats in de Amsterdam RAI....

30 oktober 2012
Alle awards uit de GaultMillau 2013

De voornaamste GaultMillau Awards 2013, Chef van het Jaar en Belofte van het Jaar, gingen respectievelijk naar Paul van de Bunt (De Leuf, Ubachsberg) en Jos Grootscholten (Perceel, Capelle a/d IJssel). Maar er waren meer awards te vergeven. GaultMillau Awards 2013 • Chef van het Jaar: Paul van...

28 november 2011
Geen nieuw driesterrenrestaurant Nederland

In Nederland blijft het zoals het is. Oud Sluis en De Librije zijn en blijven komend jaar de enige twee restaurants met drie sterren van het land. Dat blijkt uit de bekendmaking van de Michelingids Nederland 2012. Wel zijn er drie restaurants die van een naar twee sterren gaan. Het zijn De Kromme...

28 november 2011
De nieuwe Michelinsterren: het overzicht

Michelin presenteerde maandag 28 november de nieuwe rode gids voor Nederland 2012. Daarin blijft de absolute top de top en zijn er drie restaurants die van één naar twee sterren gaan en zeven zaken die één ster aan de gevel mogen hangen. Een overzicht: Van 1 naar 2 sterren De Kromme Water...

1 november 2011
GaultMillau 2012: Sergio pakt weer 20 punten

De bekendmaking van de nieuwe GaultMillau gids en de daarbij behorende 13 awards vond plaats op maandagavond 31 oktober in het Circustheater in Scheveningen. Sergio Herman pakte opnieuw de volle 20 punten. Bovendien kreeg de driesterrenchef een oeuvreprijs uitgereikt. De Grand Prestige award verva...

8 november 2010
'Bib-gids' telt 20 nieuwe resto's in Nederland

Twee weken voor de bekendmaking van de Michelin gids 2011 lanceert het bandenmerk de Bib Gourmand gids 2011. Hierin komen 20 nieuwe 'Bib-adressen' in Nederland voor. Het totaal aantal adressen waar men volgens Michelin goed kan eten voor een redelijke prijs komt daarmee op 97. Samengebracht In d...

22 april 2009
Strandtenten in de lift

Het gaat goed met de horecabedrijven in de strandpaviljoen-sector. De afgelopen tien jaar nam het aantal strandbedrijven toe met 7% tot 365 in 2008. Daarnaast heeft een enorme schaalvergroting plaatsgevonden van 56%, waarmee de gemiddelde verkoopoppervlakte is toegenomen tot 145 vierkante meter. Ook...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: